10 redenen waarom je Gossip Girl moet kijken

Ik geef het toe, ik ben hopeloos verslaafd aan Gossip Girl. Seizoen 5 en 6 probeer ik zo min mogelijk te kijken want ik wil niet dat het eindigt! Het is een verslavende serie. Ik geef je 10 redenen waarom!

1: De beste reden om te kijken is om te kwijlen vanwege al die knappe mannen. Met stip op 1 staat voor mij natuurlijk Chuck Bass (Ed Westwick) waar ik ondertussen nog net geen crazy-fan-girl van ben geworden. Man man man, ik heb er geen woorden voor of toch wel: wat een geile vent. Maar ook Nate, Dan en Rufus zou ik best een beschuitje mee kunnen eten.

2: genieten van de omgeving van New York en de winkels, zeker als je er zelf bent geweest is het extra leuk om Bergdorf & Goodman’s te zien en te horen hoe zij het uitspreken of afkorten, namelijk BG’s. Het brengt mij al weer helemaal in de stemming voor mijn tweede NY trip!

3: die outfits die ze aan hebben zijn echt waanzinnig, ook omdat ieder persoon een bepaalde stijl heeft. Serena is sexy, Blair is preppy en Jenny is een rockstar. I like it a lot!

4: De muziek en artiesten die voorbij komen zoals Sum41, Florence and the Machine, Robyn en nog meer!

5: De verhaallijn natuurlijk en de eeuwige vraag: zijn Chuck en Blair of Dan en Serena voor elkaar bestemd of niet?

De chemie tussen deze twee is echt waanzinnig! <3

6: Of de nog geheimzinnigere vraag: wie is Gossip Girl in godsnaam?

7: Moet je nog leuke ideeën op doen voor het geven van een feest? Gossip Girl heeft genoeg inspiratie voor een Upper East Side Party want er wordt wat af gefeest.

https://www.youtube.com/watch?v=fa0fX42VtQU

https://www.youtube.com/watch?v=vSMSo68pHQs

Pfoehhhh, hot hot hot!

8: Wie houdt er nu niet van een sappige roddel? Gossip Girl is een en al geroddel, als je dacht dat het nog niet erger kon laat Gossip Girl zien dat het altijd nog erger kan.

9: Het leven is veel leuker als je met de stem van Gossip Girl (Kristen Bell) door het leven gaat. Spotted: M working all night. Careful M, nobody wants you to get a burn-out. XoXo Gossip Girl.

10: Het idee dat je eigen leven behoorlijk ongecompliceerd is als je kijkt naar zo’n (overdreven) serie als Gossip Girl waarbij het draait om drank, drugs, intriges, moeizame relaties en ga zo maar door. Je waardeert opeens je saaie, ingekakte leventje! 😉

Dus, heb je Netflix al aangezet en ben je klaar om 6 seizoenen achter elkaar te kijken? You better… XoXo…

42 reacties

Meake -

Hier nog een die ontzettend verslaafd is !!
jeetje wat een heerlijke serie is dit.
stiekem ook erg verliefd op chuck :)

janneke -

superfangirl die noticed dat als je schrijft over de stijl van jenny blair en serena je er fotos onder plakt van vanessa blair en serena

Liza -

Ik ben ook helemaal verslaafd aan Gossip Girl haha!
Over New York gesproken, ik ga over 2 weken naar NY 😀
Hebben jullie nog aanraders en tips wat betreft merken die je alleen in Amerika kunt krijgen?

Robin -

Hoi! Nee, ik heb geen aanraders voor bepaalde merken, maar vorig jaar was ik in New York en ik heb wel een paar tips waar je heen kan gaan!
– Central Park. Met stipt op één! Trek er maar een hele dag voor uit, want het is echt leuker dan je verwacht! Superchille sfeer, allerlei bandjes, leuke koffietentjes maar ook Amerikaanse tieners die een honkbalwedstrijd doen en waar je naar kan kijken. Echt een aanrader!
– 9/11 memorial. Gewoon heel indrukwekkend en mooi! Vooral dat monument met alle namen erop van de overledenen vond ik echt bijzonder!
– Top of the Rock of Empire State Building. Ik ben zelf op het ESB geweest, maar hoor ook leuke verhalen over Top of the Rock! Het uitzicht is in ieder geval geweldig!
– Brooklyn Bridge of Manhattan Bridge. Echt een bezoekje waard, superleuk dat je vanaf Brooklyn de skyline van NY heel mooi ziet liggen. En om daarna over de brug terug te lopen is ook zeker een aanrader!
Wow, veel geschreven haha. Hoop dat je er wat aan hebt en echt heel veel plezier! XO

Liza -

Super bedankt! Central park en brooklyn bridge lijken me inderdaad geweldig. Zo veel zin in!

Nele -

OOOOH JEETJE

Nele -

Oeps, te snel op ‘reageer’ geklikt :-) Wat een geweldige serie! Ik heb het helemaal uitgekeken in mijn studententijd op kot, soms tot 3u30 in de ochtend! Ik krijg weer helemaal zin om opnieuw te beginnen :-) Nu ik weet wie Gossip Girl is, kan het misschien voor een extra dimensie zorgen 😉 x

Anne-Fleur -

Ik voel me zo begrepen door dit artikel. Je begint onwetend maar het eindigt echt in een dikke verslaving

Rosalie -

Ik heb het jaren geleden ooit gekeken toen het net uit was gekomen. Zoals met vele series vond ik het een paar seizoenen leuk en daarna vond ik de verhaallijn minder worden. Een serie moet echt goed zijn wil ik het vele seizoenen kijken. Maar ik ben altijd wel benieuwd hoe zo’n serie eindigt, dus misschien kijk ik de laatste aflevering nog op Netflix. Ben ik weer bij 😉

miran -

Ben toevalmig een eine week geleden begonnen ermee… verslaafd meteen haha. En ben ik de enige die chuck echt niks vind hahaha

Iris -

Haha geen zorgen, in het begin vond ik Chuck ook niet leuk maar daarna werd hij steeds leuker

Minka -

Lol ben waarschijnlijk de enige die dit helemaal niks vindt… Geef mij maar Bates Motel of Hanibal! ;-)))

Bianca -

Ik ben net beginnen en zit in seizoen 2, als het goed is gaat GG binnenkort van Netflix. Dus mensen snel kijken :-)

Florence Vlogt -

Ik ben echt verslaafd geweest aan deze serie. Echt in hele korte tijd heb ik vorig jaar alle seizoenen gekeken. Wat ik wel grappig vind is dat ik er toen helemaal in zat, en als ik nu mijn zusje erna zie kijken denk ik: wat een overdreven onzin is het eigenlijk haha.
Liefs xx

Patricia -

het klinkt erg leuk, maar ik heb dit nog nooit gezien

Tessa -

My favorite as well! Die outfits, designertassen en galajurken zijn echt om bij weg te dromen.. En dan natuurlijk nog die knappe jongens. Ik heb de serie helemaal op dvd (één voor één bij elkaar gespaard) en heb hem inmiddels al twee keer helemaal gezien. I love it!

Tessa -

Jaaaa Gossip Girl!! I Love it!

Mimi -

Heerlijke serie. Wat vind je van Suits? Geweldige outfits, geinige dialogen.

Amy-Denise -

Oh, ik hou echt van Gossip Girl! Ik heb de serie al meerdere keren opnieuw gekeken, haha oeps.

daniëlle -

Ik heb het ooit bij seizoen 2 opgegeven een lange tijd geleden. Vond het wel altijd heel leuk, keek voornamelijk voor Chuck 😉

Mirjam -

Love deze serie! Idd chuck bass…. Jam! Heb in vier weken tijd de hele serie gezien, totaal verslaafd

Sonja -

Oeeh ik zit al heel lang te twijfelen om aan deze serie te beginnen en je haalt me nu toch wel over hoor Martine! Gelukkig heb ik komende week een weekje vrij… :)

Jessica -

Oeeeh ik de serie van naam. Nu gaat deze serie ook mijn nog te kijken lijstje! Heerlijke serie om bij weg te kwijlen haha

Jana -

Na jullie laatste favorites ben ik ook Gossip Girl gaan beginnen kijken en wauw! I’m solded🙌🏼 I WANNA KNOW WHO F*CKING GOSSIP GIRL IS😂😂😂

Michelle -

Gossip Girl is echt by far mijn favoriete serie ooit! Ik baalde zó hard toen de laatste aflevering geweest was. Realiseer me nu dat mijn verlof de gelegenheid bij uitstek is om ‘m nog een keer te kijken. Maandag maar eens mee beginnen!

Leonie -

Oh jaaaa! Ik heb de hele serie op DVD en alles gezien… Wie weet begin ik in m’n verlof weer opnieuw, zo leuk!

Marloes -

Jaaaa gossip girl! Die heb ik afgelopen jaar in bijna 1 ruk afgekeken! Ik baal nog steeds dat 902010 niet op de NL Netflix is. Toen ik in Dublin was zag ik hem ineens op mijn account verschijnen. De eerste 3 afleveringen ofzo gezien en eenmaal thuis bleek hij in NL er niet op te staan :( ook zon heerlijke foute overdreven serie.

Leonie -

Dan moet je even Hola! downloaden! Dan kun je switchen tussen allerlei landen op Netflix en kun je 90210 weer kijken :)

Geja -

Yup, door je tip tijdens jullie laatste TMF nu ook verslaafd 😆

Susanne -

Haha, heerlijk! Ik heb alle seizoenen op dvd 🙊 En ben een paar weken geleden toevallig begonnen alles opnieuw te kijken. Je moet er niet te lang over nadenken, maar gewoon lekker kijken.

Michelle -

Ooit eens aan deze serie begonnen maar niet verder gekeken. Ik volg nu de serie Grace&Frankie maar ik heb zo het flauwe vermoeden dat ik Gossip Girl ook ga oppakken 😀

Raisa -

Hahahah nummer 9! Gossip Girl vind ik echt geweldig, ik keek dat op de middelbare school en had een hele verzameling aan haarbanden á la Blair :) helaas was Net5 niet zo constitent met uitzenden waardoor ik het nooit afgekeken. Lang leve Netflix! Ik ben pas weer opnieuw begonnen!

Dita -

Ja Gossip Girl is leuk! Zelf kijk ik het al jaren niet meer maar ik vond het altijd erg leuk.

Liset - Beautydagboek -

Ik moet er nodig weer eens mee beginnen! Ik heb het jaren terug gezien, maar ben ergens gestopt toen het niet meer op tv was. Maar nu is er natuurlijk Netflix! Ja, ik heb er weer zin in. Vooral Jenny vind ik zo’n leuke inspiratiebron qua kleding.

Femke -

Ik kan me helemaal vinden in deze punten haha. Toch ben ik inmiddels gestopt met kijken, wie weet dat ik het laatste seizoen op een later moment op pak :-)!

marije -

Jaaa love it. Vooral de lifestyle, outfits en NY

Inge -

Jaaaaa ed westwick is gewoon sex on legs! Geen andere woorden voor.
Misschien moet ik nog eens opnieuw beginnen aan de hele serie 😁

Eva -

Jaaaa CHUCK BASS, kom maar door hoor. Mijn hemel…. De serie vind ik echt geweldig!!

Saskia -

Jaaaa!! Ok ik ben dus al voor de vierde keer achter elkaar weer begonnen met de serie en ik vind het nog steeds even geweldig! Ik heb er een tijdje terug ook een tag over gemaakt. Wat vond jij bijvoorbeeld van het einde van de serie?

Denise -

Eehhhh…. doe maar niet? *spoilers*

Janey -

Gossip Girl is echt één van mijn favoriete series ooit, ik heb alle afleveringen al drie keer gezien (oeps)!

demallemolenmoeder -

Alleen dit lezen is al heerlijk! Ik ben fan.

Reageer ook