Paasstol Kwarktaart

Omdat het bijna Pasen is, heb ik een heel lekker recept verzonnen voor een speciale kwarktaart geïnspireerd op het recept voor een Paasstol met Dr. Oetker Kwarktaart. Natuurlijk kun je deze kwarktaart het hele jaar door maken. Ik laat je in deze video zien hoe ik dat doe!

https://youtu.be/apHXoE20lKs

 

Hieronder heb ik voor jullie een boodschappenlijstje gemaakt, zodat je niets vergeet als je de Paasstol Kwarktaart na wilt maken.

 • Dr. Oetker Kwarktaart Naturel
 • Dr. Oetker Amandelschaafsel
 • Dr. Oetker Amandelspijs
 • 500 gram magere kwark
 • 350 ml slagroom
 • 60 gram boter
 • 400 ml water
 • 100 gram rozijnen
 • Vers geklopte slagroom met spuitzak
 • Optioneel: witte chocolade paaseitjes
 • Decoratiebloemen (te koop bij de bakafdeling van de supermarkt)

Zoals je ziet kun je met gemak hele mooie en lekkere kwarktaarten maken dankzij Dr. Oetker en je eigen creatieve geest. Het is ontzettend leuk om te doen. Het versieren van de kwarktaart is mijn favoriete onderdeel, dat maakt de kwarktaart helemaal af en geeft het net dat beetje extra. Weet je wat nog meer een leuk recept is voor Pasen?

Kijk voor nog meer leuke recepten op Dr. Oetker!

Deze kwarktaart! Kijk hoe leuk dat konijn is! Naast mijn eigen kwarktaarten is een van mijn favoriete Dr. Oetker Kwarktaarten speciaal voor Pasen deze variant. Klik hier voor het recept! Kijk voor nog meer leuke paasrecepten op Dr. Oetker!

Ben je op zoek naar nog meer lekkere kwarktaart recepten? Kijk dan zeker eens op de website van Dr. Oetker, daar kun je zowel hele simpele recepten als wat moeilijkere recepten vinden voor kwarktaart. Een ding is zeker, de kwarktaarten zien er stuk voor stuk prachtig uit dus probeer het eens uit. Veel bakplezier!

18 reacties

Marijke -

Ziet er heerlijk uit!

Letizia -

Wow, hoe leuk is deze taart versierd! Ik probeer altijd taarten mooi te versieren en dan heb ik altijd een heel leuk idee maar de uitvoering valt altijd tegen…

Annemae -

Jum, dat ziet er lekker uit!

Kirsten - bykirrie -

Wat een leuk artikel. De taarten zien er echt heerlijk uit! Ik ben echt dol op kwarktaart en paaseitjes, maar dit combineren in een taart was nog niet bij mij opgekomen.

Nienke -

Alweer zo’n mooie kwarktaart! Ik vind het heel leuk dat jullie het zo simpel maken, terwijl het resultaat heel ingewikkeld lijkt. Gaaf! 😀

Diana -

Derde kwarktaart binnen een paar dagen?

Margot -

Dat ziet er feestelijk uit!

lisa -

Je zou wel een nieuwe categorie kunnen aanmaken ; 2spon. Er is niets met een sponnetje op zn tijd, maar dit loopt wel een beetje de spuigaten uit dames.

Willemijn -

We snappen dat het een beetje druk is momenteel met advertorials. De ene periode is drukker dan de ander. Zo zijn er in het begin van het jaar een aantal weken weinig tot geen advertorials geweest en nu weer wat meer. Nog altijd is zo’n 90 tot 95% niet-gesponsorde content, maar af en toe zijn er periodes waarin het wat drukker is met advertorials. We proberen zo veel mogelijk te sturen en te spreiden en de artikelen ook zo leuk mogelijk om te lezen te maken. We vinden zelf dat dit recept echt een waardig, volledig artikel is. Eentje die ondanks dat ‘ie gesponsord is door Dr. Oetker, ook echt heel leuk is (en heel veel tijd in zit). Desalniettemin is het gewoon een extra artikel, dus gaat het niet ten koste van de standaard content. We hopen daarom dat jullie ook verder dan het woord advertorial kunnen kijken. :)

Sas -

Ik snap niet het gezeur elke keer over de advertorials. Er wordt toch helemaal niks opgedrongen? Ik vind juist dat jullie de adv super leuk neerzetten.
Kom op dames hoe denken jullie waar ze het geld vandaan moeten halen om fulltime blog te onderhouden?
Vergeet ook niet dat wij gratis mee mogen lezen naar al deze mooie artikelen.
Dus niet zo zeuren, is het niet naar je zin? Skip je het gewoon door!!

Zo dus dat :)

Patricia -

Met SAS ben ik het volledig eens! Ik erger me aan het commentaar op advertorials, wat me echt niet aanspreekt bij dit soort artikelen lees ik niet. Kijken deze mieperds ook geen televisie (reclame), lezen ze geen tijdschriften (reclame) ? Werken ze niet voor een bedrijf dat ook reclame maakt?

anna -

Super leuk zeg bijna te mooi om op te eten ^^
Hoeveel kost alle bij elkaar?

Linda -

ziet er heel mooi en superlekker uit! Ik wil hem ook gaan maken mmm

Julie Monteyne -

Ziet er heerlijk uit! Mooi gedaan!

Fenna -

Hmm, deze ga ik dit weekend nog maken denk ik! 😉

Lisa -

Oh oh oh, wat ziet dat er heerlijk en feestelijk uit! Yum!

Diana -

Dat ziet er heerlijk uit! :-)

Lindsey Beljaars -

Wat hebben jullie hem leuk versierd!! Hij klinkt ook echt heel erg lekker!!

Reageer ook