Deel jouw geluksmoment met #verliefdopjegeur!

Geuren nemen je mee op reis in je gedachten. Door die ene heerlijke geur denk je misschien wel terug aan die geweldige vakantie in Italië of die romantische date. Soms kun je verliefd zijn op een geur!

Geuren zijn eigenlijk geluksmomentjes, waar je kriebels van in je buik krijgt en die je een goed gevoel geven. Ik heb het met bepaalde parfums, maar ook met de was. Ik vind sowieso niets lekkerder ruiken dan frisse was. En bij bepaalde geuren wasmiddel denk ik terug aan leuke tijden. Bijvoorbeeld aan mijn studententijd. Ik kon alleen maar kleine wasjes draaien omdat ik nog geen droger had maar een klein droogrek.

Doordat mijn kamertje maar zoveel vierkante meter was, rook je het wasmiddel zo goed: heerlijk. Het doet me ook denken aan de tijden dat ik tot ‘s ochtends vroeg ging stappen. Bij thuiskomst dronk ik nog wat thee of water voordat ik ging slapen en stopte ik alvast de uitgaanskleren in de was. Nadat ik gedoucht had, was de was allang klaar. Ik hing het daarna op en ging slapen, genietend van de frisse geur waardoor de geur van het wasmiddel me deed denken aan die leuke, memorabele uitgaansavond.

Maar ik krijg tot op de dag van vandaag ook nog steeds kriebels in mijn buik als ik dat heerlijke zoete, mannelijke parfum van Jorrik ruik dat hij droeg op onze eerste vakantie in Italië. Dat verliefde  gevoel van toen herleven is zo leuk, bijzonder wat een geur met je kan doen! Je kunt er letterlijk verliefd op zijn. Daarom heb ik hem de geur cadeau gedaan voor zijn verjaardag: win-win situatie!

Willemijn heeft datzelfde ook met Djurre, bij die ene geur waant ze zich weer als kassameisje achter de kassa starend naar die leuke vakkenvuller die zo heerlijk ruikt, haha!

En dan hebben we het nog niet gehad over bepaalde huisgeuren. Er is bijvoorbeeld een winkel waar Willemijn en ik graag komen en daar ruikt het zo lekker! Het doet ons denken aan een geslaagde middag shoppen.

Daarnaast moet ik ook vaak aan Willemijn denken als ik een bepaalde geur ruik van Robijn wasmiddel. Willemijn gebruikt deze namelijk altijd. Omdat ze nu met Jelle extra vaak moet wassen, ruikt het bij haar altijd zo lekker fris op de overloop naar ‘verse was’. Als ik Jelle dan uit bed mag halen van haar, dan word ik niet alleen blij van zijn lachje, maar ook van dat lekkere geurende wasmiddel. Ik weet zeker als hij later groot is (en ik oud boehoe!) dat deze geur me zal terug voeren naar dat kleine geluksmoment en zijn lieve lachje!

Wat is jouw geluksmoment met betrekking tot geur en de was?

1 reactie

linda -

Ik ben een hele trouwe 2wmn bezoeker.. maar nu begint het mij toch ook wel te storen hoor meiden.. al die zoetsappige reclame’s. Verder zijn jullie top hoor!

Reageer ook