2Vlog: Een zaterdag mee met Willemijn

Hi iedereen! Afgelopen zaterdag had ik een super leuke, volle dag. Zo logeerde Dirk bij ons, deed ik de trouwmake-up van mijn vroegere beste vriendin en ging ik sporten. En natuurlijk was Jelle er ook nog! Ik besloot daarom te gaan vloggen. Kijk mee naar mijn zaterdag.

https://youtu.be/dlXneZQ3m3s

26 reacties

Sabrina -

Wat leuk om je ventje op te zien groeien! Mijn baby is 5 maanden en ik heb je gevolgd vanaf je zwangerschap. Heel leuk om een ander ook moeder te zien worden. Je artikelen zijn zo herkenbaar!

Evelien -

Hoi, heel leuke video. Zo herkenbaar 😉Mijn kleine man is er ondertussen zeven (ik noem hem nog steeds mijn klein ventje) en het is een waarheid als een koe dat de tijd zo snel gaat. Wacht maar tot ze eens naar school beginnen gaan. Hier in België is dit reeds vanaf 3 jaar 😯. Geniet geniet geniet en probeer jezelf niet voorbij te hollen. Ik moet dat ook tegen mezelf blijven herhalen . Heel veel succes nog met jullie website, blog en llg! Ik ben een trouwe bezoekster en vind elke nieuwe post een erg leuk me-moment om naar uit te kijken. Prettig weekend nog!

Patricia -

en trouwens dat boek over die Mol, kreeg ik bij eerste zoon als eerste boek van iemand, ik dacht wat een rare titel! Maar is een van de leukste boeken ooit, zó vaak voorgelezen!

Nanda -

Dit soort vlogs vind ik zó leuk! Vooral omdat je die gewone dingen doet maakt het heel leuk. Want uiteindelijk doet iedereen ‘hetzelfde’ tóch weer net even anders. Erg leuk om te zien! Thanks voor het delen.

Aniek -

Leuke vlog! Zeker vaker doen :)

Kelly -

Hele leuke vlog :) Voor herhaling vatbaar

Martina -

Wat leuk om een vriendin van vroeger ineens weer te zien! Productief dagje! Enneh….goed bezig met sporten!!!

Evelien -

Heel leuke vlog! :-)

Danielle -

Echt super leuk om zo een dagje mee te kijken in je leven. Jelle groeit inderdaad zo hard, lijkt me zo bijzonder om mee te maken!

Ennuh, zag ik daar nou een Bayswater op de eettafel staan? 😉

Willemijn -

Eh jep… 😛 Oeps! 😉

Martine -

Nee joh das een luiertas 😉

B -

Super leuke vlog! Ik zit momenteel niet zo lekker in mijn vel en ben ook al een paar dagen ziek en krijg hier echt weer een positieve boost van. :) Dankjewel!

Bianca -

Gezellige vlog.

Danique Krol -

Leuk om te zien! Een keer iets anders dan alleen maar werken.

Diana -

Een super leuke vlog!

Lindsey Beljaars -

Wat een super leuke vlog weer 😀

Ils -

Leuke vlog!

Mendie -

Hi! Ik ben absoluut niet van de overbezorgde moederclub maar zag ik het nu goed dat Jelle los op de commode lag toen jij kleertjes uitzocht? Zo ja, pas daar alsjeblieft mee op, toen mijn zoon van 4 maanden op de commode lag en ik mij alleen omdraaide om een speentje te pakken uit zijn bedje is hij zo van de commode gerold op de grond…gat in z’n hoofd en een hersenschudding had hij…ik ben nog nooit zo van de leg geweest als toen, voelde mij de slechtste moeder ooit en heb mij zo schuldig gevoeld, we zijn inmiddels 14 jaar verder en hij is een heerlijke irritante puber maar zelfs nu als ik er aan terug denk hoor ik die klap nog en een naar gevoel in mijn buik…
Ik bedoel dit absoluut niet aanvallend, begrijp mij niet verkeerd! Verder is Jelle natuurlijk een schatje!❤️

Willemijn -

Naar dat dat gebeurde! Kan me voorstellen dat je geschrokken ben en er nog wel eens aan terug denkt. In dit geval, de kast staat pal naast de commode zodat ik gewoon midden voor hem bij de commode kan blijven staan. Er af vallen is dus onmogelijk. Bedankt voor je bezorgdheid, maar het is niet nodig dus. 😉

Patricia -

Oh ik had hetzelfde, zit vast gehardwired in mijn hersenen omdat mijn tweede zoon ook van de commode is gevallen en ik snap nu nog niet hoe snel dat kon gebeuren. Vreselijke ervaring, ik pakte hem op en hij werd helemaal slap……nou mijn knieën ook! Inmiddels net 15 en beslist niet op zijn achterhoofd gevallen haha. Mijn gedachte was daarna meteen dat je wel in zijn buurt was hoor. Leuk vlog dagje om te zien. Djurre was toch niet de hele dag in bed?

Cindy -

Heel leuk om te zien waar je je allemaal mee bezig houdt! Zeker vaker zulke leuke vlogs. :) Wat wordt Jelle groot inderdaad!

demallemolenmoedlpppp -

Wat een leuke vlog. Vind het altijd leuk om te zien hoe iemand anders zijn of haar (zater)dag doorbrengt maar van een moeder vind ik nog leuker, nu ik zelf ook moeder ben. Het pyjamaatje van Jelle is echt té schattig. Gaat hard hè? Vond ik altijd zo’n cliché en nu roep ik het ook.

Corina -

Super leuk om zo’n vlog te zien. Mag vaker 👌🏻.

Maar zit Jelle al in het wandelgedeelte van de kinderwagen? Past hij niet meer in de reiswieg?

Willemijn -

Nee! HUIL! Haha! Hij is super lang voor z’n leeftijd. Dus zit hij in het zitje, maar dan wel in de liggende stand.

Lonneke -

Super schattig en lief om jou zo te zien met Jelle! Gezellig samen boekje deed ik ook al vanaf het begin ja.
Drukke dag, ik vind dat je veel onderneemt zo met Jelle! Ben je niet bang dat Saar trekt en jullie vallen? Onze hond wil nog weleens trekken waardoor ik dat net niet aandurf in de wagen. En die muts van hem, super cute! <3

Willemijn -

Ik vind de draagdoek ook fijner lopen met een hond, maar de kinderwagen is ook oke. Ik let gewoon iets beter op en houd Saars lijn wat korter als ik met haar en Jelle samen ga wandelen en dan gaat het prima. :)

Reageer ook