2Keep a Diary: maart #4

Pfoeh, ik heb weer een volle week achter de rug die ik heerlijk heb afgesloten. Het is weer maandag en als je dit leest, ben je hoogstwaarschijnlijk lekker vrij en heb je lekker de tijd om mijn diary te lezen. Geniet er van!

Maandag

De maandag begon met een thuiswerkdagje. Daar was ik wel aan toe, want ik moest nog behoorlijk wat doen. De zaken gaan goed en dat betekent extra veel drukte. Ideaal voor een deadline werker!

Maar laten we het eerst eens even over die heerlijke lentekriebels hebben. Ik word er helemaal blij van. Van mijn schoonmoeder had ik een grote bos tulpen gehad en daar kon ik mijn hele huis mee voorzien.

Daar word je nog eens vrolijk van!

Bezig met wat iedere blogger zowat dagelijks doet, foto’s maken en video’s opnemen.

Voordat ik aan deze video over mijn kaptafel begon, moest ik eerst mijn beautykamer opruimen: wat een troep was het. Maar na een uur of twee de boel goed opruimen mocht het resultaat er ook zijn.

Ik nam in totaal twee hele lange video’s op, waaronder deze over nieuwe budgetproducten van Essence en Catrice.

Ik werkte hard door want rond half vijf moesten we ook al weer weg omdat Jorriks oma jarig was, ze is 83 geworden! We kochten bij de bloemist een mooi boeket voor haar.

Samen met Jorriks nicht haalde ik ook patat voor de hele familie.

We zijn daar de rest van de avond geweest, het was gezellig om weer even bij te kletsen met iedereen.

Bij thuiskomst lieten we samen Noa nog even uit en ploften we met zijn drietjes op de bank voordat we naar bed gingen.

Dinsdag

Morning! Tijd om me op te maken, spullen te pakken, te ontbijten en richting Willemijn te gaan. Ik probeerde onder andere nepwimpers van Eylure x Beautygloss.

Mijn meest favoriete look blijft toch wel een look met perzik en taupe kleuren. Deze nagellak is van OPI trouwens (One Chic Chick uit de Soft Pastels collectie) en ik vind het zo’n ontzettend leuk kleurtje voor de lente/zomer. Ik ben er verliefd op!

Eenmaal bij Willemijn gingen we ook weer hard aan de slag voor zover dat kon met dit kleine aapie er bij. T’is zo’n schatje!

Er kwamen ook weer behoorlijk wat pakketjes binnen, waaronder iets van OPI waar wederom weer een aantal hele leuke kleurtjes tussen zaten. Na zoveel jaar bloggen is het nog steeds waanzinnig dat je dit gewoon thuisgestuurd krijgt. Zo gaaf!

Als ik naar huis ga breng ik nog even een pakketje terug en verzend ik er ook een naar Nienke. Ik heb een lekker verwenpakketje voor haar gemaakt! Wat ik ‘s avonds gedaan heb, kan ik me niet meer herinneren maar ik gok dat ik nog geblogd heb en op de bank geploft ben met Gossip Girl om vervolgens alleen te staren naar die sexy Chuck Bass (oftewel Ed Westwick).

Woensdag

Ik begin de dag met het testen van dit product: Unwash. Dit is de tweede keer dat ik het gebruik. Dit is vergelijkbaar met de ‘no poo’ methode. Ik moet er wel even aan wennen, ondanks dat ik goed de tijd neem mijn hoofdhuid ‘te wassen’ blijft het wel wat vettig.

Daarna laat ik Noa ongeveer een uur uit, want ze is vandaag wat uurtjes alleen.

Hup, mijn werkkoffer van Delsey en al mijn Mulberry tassen in de kofferbak!

Om elf uur ontbijt ik gezellig nog een keer als ik bij Willemijn ben, want we zijn bezig voor een campagne. Dit was echt superlekker ondanks dat het 11 uur ‘s ochtends was. Maar goed, als het aan mij ligt zou ik wel 3x per dag warm kunnen eten.

We maakten daarnaast nog een aantal video’s waaronder deze van onze Mulberry stash. Mocht je de pot met goud achter de regenboog zoeken, die ligt dus in Groningen op deze bank … 😉

Willemijn laat haar fotoboeken aan me zien. Ik vind het zo knap dat zij de discipline kan opbrengen om van die leuke fotoboeken te maken. Superleuk om door heen te bladeren! Brings back memories.

Ik eet ‘s avonds alleen dus ik besluit om het er van te nemen en sushi te halen. Heerlijk!

Donderdag

Zo, vol in de make-up ga ik weer op weg naar Willemijn. Mocht je je afvragen waarom ik zo vaak naar Willemijn ging: haar auto was kapot en we hadden vandaag ook een afspraak in Groningen!

Maar voor ik weg ga, ga ik eerst nog even tanken en vul ik de olie bij. Ik moet trouwens weer even wennen aan smokey eyes, ik heb al een tijdje mezelf niet meer ‘zo zwaar’ opgemaakt.

Bij Willemijn gaan we weer snel aan de slag want om half 12 heb ik een afspraak. We nemen weer een aantal video’s op waaronder een Dior stash flash.

‘s Middags ga ik naar Esmée, een kennis van Willemijn die haar eigen massagepraktijk heeft in Groningen: MéMé. Je kunt hier haar website bekijken mocht je eens toe zijn aan een heerlijke massage!

Esmée liet me eerst haar praktijk zien en voordat ze me zou masseren, dronken we eerst wat thee en kletsten we wat. Ook knuffelde ik even met haar superlieve, mooie Zwitserse herder. Wat een leukerd, net een ijsbeer!

Daarna gaf Esmée me een heerlijke ontspanningsmassage en drukpuntenmassage onder het genot van ontspannende muziek en geurige oliën. Die drukpuntenmassage was hard nodig, want ik had mijn spieren wat verrekt. Het was heerlijk en mijn spieren waren weer helemaal los, zeker een aanrader voor de noorderlingen onder ons!

En het leuke is dat we voor jullie een winactie hebben opgezet met massagepraktijk MéMé. Als je de Facebookpagina van MéMé liked en een mail stuurt naar willemijn@livelifegorgeous.nl met als onderwerp ‘winactie massagepraktijk MéMé’ met een printscreen dat je haar Facebookpagina hebt geliked, dan maak je kans op een gratis ontspanningsmassage van een uur! De winnaar zal via de mail op 4 april persoonlijk bericht krijgen. Heb je geen mail ontvangen, dan heb je helaas niet gewonnen maar je kunt natuurlijk altijd een kijkje nemen op de website van praktijk MéMé.

Na de heerlijke massage van Esmée ging ik naar huis en haalde ik Noa op om te gaan wandelen.

Daar was ze wel aan toe, het gekke beest besloot de hele weg lang een wandelpaaltje mee te zeulen die los op de grond lag.

‘s Avonds maakte ik voor Jorrik en mij een van mijn favo gerechten: pasta met broccoli en gerookte zalm.

Vrijdag

Knuffel!!! Wat ligt ze er toch weer prinsheerlijk bij.

Ik heb van deze dag helaas niet zoveel foto’s. Ik heb alleen maar als een zombie achter mijn laptop gezeten haha! Boring!

Het hoogtepunt van de dag was dat Jorrik spontaan een mooi boeket bloemen voor me kocht. Zo lief! <3

Zaterdag

Mèh, ik had echt moeite met opstaan. Ik was veel te laat naar bed gegaan en moest nu boodschappen gaan doen. Dat was ik al sinds donderdag aan het uitstellen vanwege de Paasdrukte.

Als een idioot deed ik boodschappen, want ‘s middags hadden Willemijn en ik weer een afspraak in de stad voor een campagne waar we van alles voor mee moesten nemen. Het was heel leuk, maar om zes uur had ik wel zin om lekker thuis op de bank te zitten. Het was een gezellige middag!

Het was ook prachtig weer trouwens, niet dat ik daar veel van mee heb gekregen maar ik liet ‘s avonds Noa daarom nog een rondje uit. Laat dat zonnetje maar komen!

Zondag

Eerste Paasdag! Mijn ouders zouden gezellig een dagje langskomen. Ik deed daarom nog snel wat laatste huishoudelijke klusjes. Opgeruimd staat netjes.

Ik bakte ook snel nog wat koekjes, want ik zag dat ik helemaal was vergeten om iets bij de koffie te kopen. Ik begin steeds meer op mijn moeder te lijken, die bakt ook altijd last minute nog wat haha!

Jeee opa en oma! Ja ik weet het, ik vermenselijk Noa teveel maar ik kan er ook niks aan doen dat ze reageert op ‘opa en oma’ want ze weet precies wie ik bedoel als ik het zeg haha!

En eindelijk leerde mijn moeder me hoe ik haar beroemde tomatensoep moest maken. Mijn mams is de koningin van de soepen, dus ik ben blij dat ik nu weet wat haar recept is. Binnenkort op 2WMN natuurlijk!

Yes, faceswappen! Als je me wilt volgen op Snapchat, mijn gebruikersnaam is martineee10 .

We hebben de hele middag wat gekletst, gewandeld met Noa en gezellig samen gekookt.

‘s Avonds gingen we gourmetten. Leuk, want ik had nog nooit mijn gourmetstel gebruikt. Ik vind het altijd wel heel gezellig eten met al die sausjes er bij en een lekker rood wijntje. Heerlijk! Zoals je ziet hebben we genoten.

Zo, dat was een volle week. Nog een vrij drukke week te gaan en dan ben ik een paar weken vrij. Ik ga niet op vakantie, ik ga me vooral focussen op mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling en daar heb ik ontzettend veel zin in. In de maand april komen er daarom geen 2Keep a Diary artikelen van mij online, maar jullie zullen ze vast niet missen want Willemijn maakt naast haar diaries daarom 2 weekvlogs op de dagen dat er van mij een diary online zou moeten staan. Dus ik ‘zie’ jullie weer in mei, bedankt voor het lezen en fijne dag allemaal!

27 reacties

Sandra -

Leuke diary!
Een vraagje; ik dacht dat Martine in April met haar zus naar New York ging?

Geniet van je vrije maand!

Elin -

Wat grappig, ik ben op zoek naar mijn eerste bril en heb de hele stad afgezocht. Uiteindelijk ben ik zaterdag (!) bij dezelfde winkel geslaagd als waar jullie hebben gefilmd. Net misgelopen, jammer :(

EliseDingen -

Jullie diaries vind ik altijd zo leuk om te lezen. Ben erg benieuwd naar je moeders soep recept! Ben dol op (tomaten)soep!

Lindsey Beljaars -

Wat een leuke foto’s zeg! Die faceswaps blijven hilarisch!

Danique Krol -

Wat een heerlijk drukke week!

Marieke -

Wat een gezellige week heb je gehad! :)
En wat maakt Willemijn mooie fotoboeken wat ik zo zie!
Willen jullie hier anders eens een artikel over schrijven hoe jij je fotoboek indeelt/maakt?
Ben benieuwd!

Groetjes Marieke

Willemijn -

Haha zo toevallig! Toen ik Martine het liet zien zei ze direct dat ik dat moest doen. Ik dacht echt ‘Wat moet ik dan schrijven? Het is gewoon een fotoboek’. Maar inmiddels staat het artikel in de planning. Over een tijdje online! :)

Nina -

Wat een heerlijke diary weer!! En wat goed dat je ff wat tijd neemt voor jezelf. Echt knap! Oh, nog ff een tip: tulpen hebben niet veel water nodig. Als ze net in het water staan is dat al genoeg, ze “schieten” dan ook niet zo en kun je er langer van genieten 😉

Esmee heijdeman -

Hi!

Leuke Photo Diary! Erg leuk om te lezen. Ik heb me net aangemeld bij bloglovin en was een beetje aan het kijken hoe het allemaal werkt. Zodoende ben ik op jou blog terecht gekomen en ben ik ondertussen weer een half uur aan het lezen op je website. Heel veel succes met je blog! Geoetjes Esmee

Luna -

Je hebt gelijk, perzik en taupe kleuren staan altijd zo mooi bij jou. Ik vind het zelf ook mooie kleuren voor een dagelijkse look, je zit eigenlijk nooit fout en het past overal bij. Ben eigenlijk wel benieuwd geworden naar Unwash, maar aan de andere kant geloof ik niet zo in “no poo”. Krijgt trouwens best zin in zalm na jouw foto van de pasta met broccoli en gerookte zalm  Noa lijkt zo op mijn herder  Ik hou van herders!

Lenneke -

Hahaha, mijn herder sjouwt ook altijd van alles mee. Ik vind Noa ook echt leuuuk.

Frank -

Wat een leuk bericht om te lezen! Dat recept van de zalm ga ik snel een keer uitproberen, lijkt me verrukkelijk!

Mariska -

Wat leuk! Ik vind je donkere ooglook trouwens heel erg mooi staan :)

myr -

Lieve Martine, wat fijn een paar weekjes “vrij” Doe rustig aan, haal even diep adem en we zien je weer in mei. Big huggggg

Mara -

Leuke post weer
En ook ik zal wel heel graag willen weten
Wat er in het bakje naast de sushi zit
Met die champions
Mischien kan ik dat hier ook eens
Nemen in rotjeknor( rotterdam)

Stephanie -

Hahaha dat vermenselijken van de hond ken ik.
Als pap en mam naar ons komen of wij gaan naar hen zeggen we ook tegen de hond: gaan we naar opa en oma? En wij zijn papa en mama voor haar, dat weet ze ook verdomd goed :p

Diana -

Veel succes in April! Hopelijk komen je verwachtingen uit en zien we je weer vol frisse energie in mei! Zullen je wel missen hoor. Dan maar even toevoegen op snapchat haha.

Tessa -

Oh martine wat heerlijk en goed dat je daar de tijd voor neemt!
Niet omdat het het makkelijkste pad is maar het is zo echt en daarom zo mooi! Sterkte success en veel liefs!!!!!

Veer -

Soms is werken aan jezelf belangrijker dan wat dan ook!

Margot -

Wat lief dat je zomaar bloemen kreeg! En die massage klinkt heerlijk!

Renate -

Succes lieve Martine!

Celine -

Wat een lekker druk weekje! Wat is Noa toch een mooie hond!
Veel succes aankomende maand. Fijne paasdag.
Liefs, Celine

Michelle -

Wat een lekker volle week! Zo leuk om te zien. Jullie Mulberry stash: liefde hoor. Wat zitten er toch prachtexemplaren bij. Wat goed en dapper dat je een maand te tijd neemt om aan jezelf te werken. Ik hoop dat het je zal brengen waar je zo naar op zoek bent. Heel veel succes, sterkte en kracht!

Saskia -

Gezellig en druk weekje weer achter de boeg.
Wat heerlijk dat je zo lang vrij kan nemen, daar mag je best trots op zijn dat je dat lukt als zelfstandige ondernemer!!
Ik hoop dat je je doelen haalt waarom je die paar weken vrij hebt genomen. Je bent een prachtmens en ontzettend stoer!

demallemolenmoeder -

Inderdaad een volle week maar wel een leuke om te zien. Wat fijn en zeker ook krachtig dat je een maand aan jezelf kan werken. Heel veel succes! Tot mei.

marije -

Lekker druk weekje. Jullie Mulberry stash is echt heaven ♡

Wat fijn dat je een maand kan nemen om aan jezelf te werken. Heel veel succes daarmee!

Maak er een mooie dag van!

Tessa -

Druk weekje inderdaad! En gourmetten, lekker hé:) haha. Gaan wij vanavond doen !
Ik woon trouwens bij jullie in de buurt en je geeft aan dat je sushi had gehaald. Waar haal jij die dan? Op het moment mag ik geen sushi (althans, de lekkere. Zwanger…. ;)) maar toch goed om alvast te weten!

Fijne laatste werkweek!

Reageer ook