2Keep a Diary: maart #2

Deze week bestaat uit het maken van kwarktaarten, een gave stylingsessie bij B en na 15 jaar weer eens een familieuitje met al mijn ooms, tantes, neven en nichten. Supergezellig!

Maandag

Goedemorgen! Jorrik had nachtdienst dus Noa sliep bij mij. Gelukkig maar, want het was behoorlijk koud en Noa is altijd zo lekker warm.

Ik maakte een FOTD en at ondertussen wat yoghurt met banaan, kokosschaafsel en wat cacao. Ik kan daar zo van genieten: achter mijn kaptafel met een ontbijtje.

Ik deed nog wat boodschappen voor een advertorial en ging daarna naar Willemijn. Wat een prachtig weer, heerlijk.

Het zat me onderweg alleen allemaal niet mee. Eerst stond ik in de file en daarna stond de brug open. Zucht.

Eenmaal bij Willemijn kletsen we zoals altijd eerst even en knuffelen/spelen we met Jelle. Lief mannetje!

We zijn de hele dag kwijt aan het maken van een advertorial en tussendoor lunch ik met een zeewiersalade. Soms kan dat heel veel tijd in beslag nemen. Gerust een hele dag.

Het resultaat mag er dan ook zijn al vind ik het zelf. We proeven zelf ook een stukje en delen de rest uit in de buurt. Ondertussen is het al vijf uur.

Saar geniet ondertussen van het zonnetje.

Rond zes uur schuif ik een stuk lasagne naar binnen bij Willemijn die ik nog mee had genomen en breng ik Jelle naar bed. Wat zijn kleine kleertjes toch schattig. En nee, ik heb geen rammelende eierstokken voor het geval iedereen dat gelijk denkt. Ik vond altijd alles wat klein was al leuk.

Om zeven uur ga ik gelijk door voor een pittige workout. Ik ben aan het proberen om het sporten weer op te pakken. Het was een heftige Bootcamp Workout en ik ging weer veel te hard waardoor ik zowat flauw viel en even op de gang moest gaan zitten om bij te komen. Maar gelukkig ging het daarna weer prima. Wow, intensief!

Dinsdag

We werken vandaag thuis. Ik moet nog heel veel doen voor 2WMN en LLG, maar ook voor een aantal advertorials. Het is erg druk de laatste tijd en de mailbox blijft ook maar vol stromen. Een goed teken maar soms verlies je even het overzicht. Pfff, was ik soms maar een hond: lekker liggen in de zon en even niks.

Even een ontbijtje en aan de slag. Tja, meer kan ik er niet van maken haha. Als blogger zit je vrijwel altijd achter je laptop met wat eten en tig koppen thee.

Daarna doe ik snel wat boodschappen en dit stuk vlog ik even voor een opdracht. Multitasken!

En ik geef Noa ondertussen ook nog wat aandacht. Wat een goor weer trouwens. Daarnaast ben ik vandaag wederom veel in de keuken te vinden, omdat ik weer iets aan het bakken ben voor een opdracht. Ik kan geen taart meer zien haha.

Ook bewerk ik de video die Willemijn en ik gisteren hebben opgenomen. Ik moet 22 minuten aan materiaal zien terug te brengen naar 1 minuut en 30 seconden. Een uitdaging! Het kost me de rest van de dag naast het maken van nog een taart.

Ondertussen is taart 2 ook af. Ik bewerk alle foto’s en maak het artikel compleet naast het afmaken van alle andere artikelen. Wat een lange dag.

Dan duik ik snel weer de keuken in en maak wat wraps met reepjes kipburger, tomaten, bonen, mais, kaas en guacemole. We eten pas om half negen.

Nadat mijn hele lijst af is, kan ik eindelijk naar bed. Het is al weer half 2. Het idee dat ik dus maar een uur of 4 kan slapen maakt me nogal chago.

Ik pak snel nog mijn Delsey koffer in voor de stylingsessie bij B, over een paar uur moet ik er al weer uit.

Woensdag

Gelukkig, ik heb me niet verslapen ondanks 4 uur slaap. Ik doe mijn make-up, laat Noa uit, tank de auto vol en haal Willemijn op bij de carpool. Klaar voor de stylingsessie bij B, ik heb er zin in!

Onderweg, fris en fruitig: een soort van!

Ik rij behoorlijk door en doordat het met de file meevalt, zijn we drie kwartier te vroeg. We besluiten daarom onderweg nog even een kopje thee te drinken.

De stylingsessie van B was echt ontzettend leuk. We kregen een kleurenanalyse en een figuuranalyse. Natuurlijk hebben we dit gevlogd. Komende woensdag kun je op LLG deze vlog bekijken.

Na de stylingsessie moeten we nog even voor een opdracht naar Gelderlandplein. Wij blij, want daar zit een Sissy-Boy en die heerlijke Vietnamees!

Bij Caphe Saigon genieten we van een heerlijke noodle soup. Ik heb de variant met raw beef. De broodjes die we er bij kregen namen we mee naar huis. Die zijn ook al zo lekker!

Ook komen we in het winkelcentrum een hele lieve bezoekster tegen die met ons op SnapChat wilde, superleuk!

We duiken ook nog even stiekem de Jamin in. Leuk al dat snoep uit het buitenland. Ik neem een zak schuimblokken mee, die heb ik al in geen jaren meer gehad.

Daarna gaan we weer op naar huis. Eenmaal thuis plof ik op de bank en kijk ik nog even naar Gossip Girl en ga vroeg naar bed.

Donderdag

De volgende dag ga ik weer naar Willemijn en werken we aan leuke content voor onze blogs en proberen we Jelle zijn nieuwe speelmat even uit. Wij vinden het bijna nog leuker dan hem, haha!

Als lunch eet ik een boterham met avocado, tomaat en ei en wat van die heerlijke knoflook citrus peper. I love that pepper!

Ondertussen tik ik wat artikelen met Jelle op schoot. Streepjes team! Tegen half vijf ga ik naar huis, ben ik nog even gezellig samen met Jorrik en pak ik mijn tas in.

Ik rij naar de Hoeksche Waard, want ik ga bij mijn zus logeren samen met Noa. Normaal logeer ik altijd bij mijn ouders, maar mijn moeder was behoorlijk ziek. Noa moet er even aan wennen geloof ik!

Vrijdag

Noa en ik beginnen de dag met een frisse wandeling met een prachtig zonnetje terwijl mijn zus naar haar werk gaat.

Ik werk ondertussen lekker bij mijn zus thuis onder het genot van een ontbijtje. Ik schiet lekker op en besef me dat een flex werkplek misschien nog geen verkeerd idee is. Als je namelijk thuis werkt, zit je ook heel vaak onrustig te werken omdat je nog zoveel moet doen in huis. Hier had ik nu eens een keer geen last van en ik was veel productiever doordat ik geen afleiding had.

Helaas werkte alleen dit keer het internet voor geen meter mee. Verschrikkelijk.

‘s Middags maakte ik wat boterhammen met kipfilet en ei. Heerlijk om even ergens anders te werken.

Ik kwam opeens deze foto tegen, haha! Deze foto komt uit 2008 en ik weet nog dat ik letterlijk op mijn knieën op de grond zat in Walibi toen ik deze vreselijke actiefoto zag van het lachen. Ik kwam niet meer bij. Normaal kopen wij nooit zo’n actiefoto maar deze moest mee naar huis. Nog als ik deze foto zie, krijg ik de slappe lach.

Ook liet ik Noa weer even uit. Heerlijk om langs de vliet te wandelen met Noa. Velen van jullie vroegen hoe het met haar gaat. Het gaat supergoed. Ze hupst heel af en toe nog wat op drie pootjes omdat ze zweepslag heeft opgelopen, maar het gaat sinds drie dagen opeens ontzettend goed. Komende week heb ik de eindcontrole. Ik ben benieuwd!

Thuis maakte ik voor Renate tagliatelle gorgonzola met een salade. Het was superlekker, soms heb je dat: dat avondeten extra goed lukt.

Zaterdag

Ik begin de dag met een cappuccino, een kopje thee en een video die ik eindelijk kan bewerken. Door het trage internet was er ook veel gedoe met Google Drive, zo’n gezeur.

De arme Sarim was naar boven verbannen. Omdat hij zo ‘zielig’ was mocht hij bij ons op bed slapen.

Lekker snurken op de bank terwijl ik blog en mijn zus nog wat voor haar werk doet.

En toen besloot Sarim naar beneden te komen. Noa werd zelfs een beetje bang van zijn gegrom haha! Ik liet Noa nog even een flink stuk uit en daarna moest ze thuis blijven want…

…we gingen karten met de familie! Superleuk, want we zien elkaar niet vaak maar het is altijd zo ontzettend gezellig met zijn allen. Samen met mijn ooms, tantes, neven en nichten gingen we karten.

Daarna aten we een patatje en hebben we de hele avond gezellig gekletst. Het ging weer veel te snel voorbij, maar gelukkig zien we elkaar toevallig in april weer vanwege een ander feest!

Zondag

Good morning pussycat!

Renate maakte een lekker ontbijtje voor me: twee broodjes met avocado, kipfilet, perzik en truffelmayonaise.

Voor de laatste keer liet ik Noa uit, want daarna ging ik nog even op bezoek bij mijn ouders. Mijn moeder was ondertussen al weer iets beter.

We aten lekker pompoensoep en de rest van de dag hebben we rustig aan gedaan. Gewandeld, gepraat, gegeten. Nu is het ondertussen 20:00 en ben ik van plan weer naar huis te rijden. Ik ben alleen zo moe en heb totaal geen zin maar goed. Ik ga toch maar, want morgen heb ik weer een volle dag. Het was weer een heerlijke week! Ik hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad!

37 reacties

Jolie -

Oeh waar heb je die super mooie zonnebril gekocht?!

Linda -

Wat heb ik heerlijk genoten van je 2 keep a diary :) -x-

Daisy -

Yes, woensdag vrije dag, komt de vlog van de stylingsessie online! Dus gisteren ga ik er helemaal voor zitten, maar helaas niks online😢 Heb ik me een week vergist?

Willemijn -

Dat moest zaterdag zijn! Niet helemaal goed de planning in ons hoofd :) Zaterdag a.s. dus 😉

Daisy -

Yes, eindelijk vlog van stylingsessie kunnen kijken! Echt heel interessant, ben al tijd aan het denken over kleurenanalyse. Misschien iets voor m’n verjaardag dit jaar 🤔 Nu weer super benieuwd naar de vlog van de shopsessie🤗

Fabienne -

Bedankt Martine! Ik heb m gekocht en ga zo meteen zo’n lekkere boterham met avocado, ei en tomaat maken!!

Judith -

Ik heb ook een kleurenanalyse gedaan toen ik 30 was.ik kan het iedereen aanraden,zo handig met kleren kopen.wat staat de grijze tint op een van de eerste foto’s je mooi!looking good!en die taarten,fijn dat ook is gelukt.want dat is altijd maar afwachten (ik heb eens een keer een vloeibare witte chocoladetaart gepresenteerd ;-))) groetjes,judith

Mare -

Wat een leuk overzicht! Jullie zijn bezig geweest met ads, misschien is het leuk om dat eens verder te beschrijven, hoe dat precies in z’n werk gaat (afspraken, tijd, wat wel/niet). Ik vind het jammer dat mensen zo negatief en simpel reageren hierop, terwijl er echt wel wat tijd, creativiteit in gaat zitten.

Martine -

Tja, op een of andere manier voelt het toch wat oncomfortabel om daarover te praten omdat er altijd mensen zullen zijn die het gewoonweg niet (willen) snappen en ik ben bang als je daar een artikel over schrijft er een vervelende discussie wordt gestart en ik wil bedrijfsgevoelige informatie niet zomaar met iedereen delen, zeker niet met mensen die er toch al negatief tegenover staan.

Evelien -

Die zonnebril staat je prachtig Martine!

Fabienne -

Waar koop je die knoflook citrus peper?? Klinkt goed!

Martine -

Ik koop ‘m bij de AH, het is van Fair Trade!

Mariska -

Wat een leuke foto’s weer :) vind dit een van jullie leukste artikelen altijd!

Kelly -

Wat een toffe week maar drukke week ! Ik hou van taarten haha

anna -

Wat weer leuke foto’s! En oh, die taarten <3 Fijn dat het weer goed gaat met Noa!

Evelien -

Op jullie aanraden ben ik vorig weekend naar Caphe Saigon geweest. Ik had nog nooit Vietnamees gegeten, maar inderdaad: de soepen en de saladerolls waren heerlijk :-)!

Bertine -

ah die taarten zien er zo lekker uit! ben benieuwd naar jullie vlog woensdag!

My Creative Life - Marìs -

Druk maar leuk weekje zo te zien! En ohh wat een werk die taarten!

Lisa -

Wat een mooie taarten! Ik vind jullie diarys altijd zo leuk! X

chantal -

Ik ben heel benieuwd naar de taarten en de vlog! Ik vind jullie diaries altijd een van de leukste trouwens!

Danique Krol -

Heerlijk al dat eten haha! En wat zien die taarten er prachtig uit zeg.

Diana -

Wat een leuke diary!

Dita -

Wauw die taarten zien er goed uit! Leuke foto’s :)

EliseDingen -

Wat is Sarim een grappig beestje zeg! Fijne nieuwe week :)

Susan -

Wat een mooie foto van jou in de auto op maandag!
Foto´s met het zonnetje zijn net wat gezelliger;).
Fijne week!

Charlotte -

Lekker druk weekje weer! En die taarten zien et heerlijk uit!

Margot -

Wat zien die taarten er goed uit zeg!

mybrunetteambition -

Ziet er mij een drukke maar fijne week uit ! De taarten zien er goed gelukt uit ! Zo mooi kan ik ze zelf niet maken :p.

marie-louise -

Ahh wat een leuke volle week!

Liset - Beautydagboek -

Wat een fijne week! Je bent goed bezig geweest. Ergens anders werken dan thuis kan veel stimulerender (is dat een woord?) werken. Je hoeft dan inderdaad niet aan je eigen klusjes in huis te denken en je kunt dat dan ook niet doen, haha. Een hilarische foto trouwens die aan de sleutelhanger, een leuk aandenken!

Caroline -

Wat een super leuke zonnebril op de derde foto! Mag ik vragen van welk merk hij is?

Martine -

Dankjewel! Ik heb hem net nieuw, hij is van Fendi!

Anniek -

Ah, zo leuk om in de 2 keep a diary’s hier écht een kijkje achter de schermen te kijken, en ook de minder leuke dingen te zien te krijgen! Dat maakt het heel ‘echt’ ofzo :) Zo te zien had je best fijn weekje, wel druk ook! Geniet van komende week! (en van de zon!)

Michelle -

Wat een volle week weer! Leuk om te zien hoe ‘n lieve tante je voor Jelle bent. Die kwarktaarten zien er trouwens heerlijk uit!

Eva -

Leuk om je foto’s te zien! Wel druk en veel gewerkt zo te lezen! Ik ben benieuwd naar de taarten :-)

Marije -

Wat een lekker druk weekje zeg. Die eerste taart zit er echt te lekker uit. Ben heel benieuwd naar de video over de styling bij B

demallemolenmoeder -

Wat een heerlijke en volle week. En al die eet foto’s, té lekker. Ik ben benieuwd naar jullie vlog! Fijne week.

Reageer ook