2WMN’s Favorites (februari ’16)

Deze maand hebben we een aantal gezamenlijke favorieten met als hoogtepunt het heerlijke Vietnamese restaurant waar we afgelopen keer aten. En dit zijn ook favorieten deze maand!

https://youtu.be/ftNFLIDmKHk

 

Gezamenlijk

Muziek

  • Mike Posner – I Took A Pill In Ibiza

Gadgets

  • SnapChat

Fashion

  • Sissy-Boy

Martine

Gadgets

  • Toyota Corolla

Films & TV

  • How To Get Away With Murder
  • Bloodline

Muziek

  • AlunaGeorge ft. Popcaan – I’m in Control

Willemijn

Food

  • Surinaams eten van Soulfood Mama in Groningen
  • Saigon Caphe (Vietamees restaurant)

Baby

  • Stokke Tripp Trapp Stoel met New Born Set

16 reacties

Sophie -

Oeh, bedankt voor de muzieksuggestie, tof nummer! Geen idee of deze ook tropical house is, maar ik vind ‘m tropisch (en heerlijk in de sportschool): Sigala – Say you do. Beetje fout maar wel leuk. 😀

Sophie -

Oh en nog eentje van Sigala: Sweet lovin’!

Anna -

De Stokke TripTrap stoel hebben mijn ouders gekocht toen ik geboren werd. Inmiddels ben ik 21 en gebruik hem nog steeds. Hij heeft altijd aan de eettafel gestaan en begin dit jaar is het mijn stoel bij mijn make up tafeltje. I love it!

Nynke -

De Sissy Boy in Groningen is ook over hoor! Ik zag er dinsdag iig allemaal bekende dingen uit jullie vlog en shoplog :)

Lieke -

Ik dacht in de eerste instantie, hehhhh ‘hondenbaby’s eten?’ haha

Chanty -

Hè? Sinds wanneer is dat nieuwe concept van Sissy Boy? Ik ken die winkel niet anders dan dat hun kleding vrij clean en inderdaad basic is. Die drukke printjes waar Willemijn het over heeft herken ik echt niet! Haha

Maxime -

Ik ben ook helemaal verslaafd aan How To Get Away With Murder, maar ik download de nieuwe aflevering iedere week. Gisteren is pas aflevering 12 (geloof ik) van seizoen 2 in Amerika op tv geweest, dus het kan denk ik nog wel even duren voordat het hele seizoen op Netflix gaat komen 😉

MARIJKE -

Ik ga meteen even de sissy boy shoplog terug kijken. Ik herinner mij inderdaad ook de tricot jurkjes in gekke printjes. Ben benieuwd!

Michelle -

Leuke favorieten weer! Ik moet eerlijk bekennen dat wij nooit Surinaams eten; hier zit gewoon geen goed tentje in de buurt. Ik twijfel nog steeds of we de Tripp Trapp wel of niet nu al aan moeten schaffen. Hierdoor neig ik weer naar wel! Haha.

Murl -

Ben je echt fan van soulfood mama? Wij bestelde daar en we kregen helemaal geen echte surinaamse roti.. Met gewone Hollandse boontjes en van die ronde gebakken aardappeltjes en niet eens kousenband.. :( Misschien hebben wij gewoon een keer pech gehad dan! Wij bestellen ook bij shanty’s rotishop maar soms is die heeeeeel lekker en soms een beetje mwa.. dus ze zijn wel wisselvallig.. misschien toch soulfood mama weer eens een kans geven! Weetje waar je heerlijk kunt bestellen en wat ook bij jullie om de hoek zit ( willemijn ) Sawadee! De rode curry met kip en kokosmelk! hun zijn er ook uit gekomen als beste bezorg restaurant in Groningen! ( Wel pittig ) Hun eten heeft ons nog nooit teleur gesteld! super veel groente!

Annemarie -

Sissy-boy sprak me nooit aan, maar nu ga ik zeker even kijken als ik weer in de stad kom. Dat Vietnamese restaurantje klinkt ook erg goed!

Eva -

Oh sissey boy, daar ben ik de laatste tijd ook zo’n fan van! De stokke stoel was bij ons ook een hit maar inmiddels heb ik hem weggedaan…

Eva -

Oh sisser boy, daar ben ik de laatste tijd ook zo’n fan van! De stokken stoel was bij ons ook een hit maar inmiddels heb ik hem weggedaan…

Heleen Schrijvershof -

Leuk om te zien! Bloodline vond ik zelf wel heel erg leuk en als je een simpele lekker wegkijk serie zoekt: ik vind the Goldbergs hilarisch. Het speelt zich af in de jaren 80 met bijbehorende neon, muziek en kapsels.
Fijn hé die Tripp Trapp. Mijn man kwam er een keertje eentje tegen in een kringloop (helemaal netjes nog) en die man daar dacht dat ‘ie een simpel krukje verkocht, dus hij was nog geen tientje haha.

Margot -

Ik wil echt een keer naar dat Vietnamese restaurant!

demallemolenmoeder -

Ik vind het zó jammer dat ze hier geen tentje met (afhaal) Surinaams eten hebben. Leuke favorieten weer.

Reageer ook