2Vlog: Shoppen in Amsterdam-Zuid!

Gisteren waren we weer gezellig samen op pad voor ons werk. We tuften met de auto naar Amsterdam-Zuid voor een afspraak en hadden weer de grootste lol met z’n tweetjes. En we gingen onverwacht helemaal los bij Sissy-Boy. Check de vlog!

https://youtu.be/KFpIeh6YD1g

 Bedankt voor het kijken en allemaal alvast een heel fijn weekend toegewenst!

37 reacties

Denise Melanie -

Gezellige vlog! Sissyboy is inderdaad erg leuk en van jullie word ik sowieso altijd vrolijk :) Martine, mag ik vragen waar je portemonnee van is, die aan het eind van de video te zien is? xx Liefs

Vallie -

hahaha Willemijn wat een heerlijke reactie.. “wat een leuke dingen bij deze Vanilla”

Inkie -

Jammer dat jullie zo denigrerend over Jezus kwebbelen. Lijkt me dat jullie dat niet nodig hebben. En als Hij niet waardevol voor je is, waarom zou je er dan op deze bespottelijke toon over uitlaten.

Lou -

Ja hier ben ik het echt helemaal mee eens! Ik snap best dat jullie er niks mee hebben, maar dit vond ik wel echt respectloos. Heel jammer, want ik vind jullie verder zo ontzettend leuk en op deze manier kan ik gewoon niet genieten van jullie content :( ik hoop dat jullie dit een beetje begrijpen.

Robin -

Ik vind shopping vlogs altijd super leuk om te zien. Hoop dat jullie nog een Shoplog opnemen. En een vanilia update kleding stash lijkt me ook erg leuk. Fijn weekend:). xxx

Kelly -

Wat een geweldige vlog weer! Vooral in de winkel was leuk

Ilona | inspiration for you -

Wat een leuke vlog en wat een super leuke items!

me -

Je moet ook nog terug he, dus 3,5 uur is dan 7 uur rijden en inderdaad vreemd genoeg is het Oosten en het Noorden veel verder weg voor mensen uit het Westen dan het Westen voor de Oosterlingen en Noorderlingen hahaha.

Mimi -

Grappig, ik ervaar precies het tegenovergestelde in mijn kringen. Deze uitspraak heb ik vaak gehoord van oosterlingen maar puntje bij paaltje zijn deze oosterlingen nimmer in het westen geweest (te gevaarlijk, te druk, toch te ver, etc). En ik ga steeds naar het oosten. Ach, zo zie ik nog eens wat.

K -

Ohh jullie waren gewoon 1 minuut bij mijn vandaan, ik woon vlak naast Gelderlandplein! :)

Michelle -

Wat een heerlijke vlog weer! Dat met die afstanden vind ik ook altijd zo bekrompen. Ik sta vanuit het zuid-oosten van Brabant met een uur in Amsterdam. Nou ben ik wel behoorlijk van het gaspedaal, maar ook als je je wel gewoon netjes aan de snelheid houdt valt het allemaal echt wel mee. Dat iedere paar uur stoppen deden wij trouwens vroeger altijd wel als we met de auto naar Italië reden! Papa moest om de drie uur echt wel een bakkie koffie! Haha. Grappig hoe iedereen dat anders doet.

Janneke -

Leuke vlog meiden! Al wil ik wel een aanvulling doen op het hele ‘lang-in-de-auto-zitten’-verhaal. Er wordt internationaal aangeraden om toch zeker niet langer dan 2-3 uur achter elkaar te rijden, en dan dus minstens een pauze van 15-30 minuten te nemen. Voor vrachtwagenchauffeurs is dit zelfs al vaak verplicht. Na een paar uur rijden wordt je meer moe, je lichaam, maar ook je ‘hoofd’ en is je reactievermogen trager. Ik heb natuurlijk niks te zeggen over jullie rijgedrag en jullie lijken me opgewekt genoeg, maar toch 😉

Soof -

Jullie vlogs zijn altijd leuk om naar te kijken. Krijg er altijd zo’n gezellig gevoel van.
En door de vlog heb ik ook heel veel zin om weer eens goed te shoppen. Dat is door tijdgebrek echt al weer veel te lang gelden voor mij. Ben benieuwd naar de shoplog :)!
En wat betreft dat het noorden zo ver weg is: ik ben het helemaal met jullie eens. Kom zelf uit Twente en woon vlakbij de grens met Duitsland. Maar echt, ff tuffen in de auto en je bent zo heel Nederland door, terwijl mensen bij mij ook altijd net doen alsof ik aan de andere kant van de wereld woon.

Kirsty -

Wat een leuke vlog! Zo te zien hebben jullie een hele gezellige dag gehad. Ik denk dat afstanden eigenlijk best relatief zijn; zo kan ik er een uur overdoen om van Arnhem naar de uni in Nijmegen te gaan met de trein, terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo ver weg lijkt en ik binnen een uur en 5 minuten in Amsterdam ben met de trein. Ben benieuwd naar de shoplog trouwens!

Danique Krol -

Wat een leuke vlog zeg. En wat leuk dat jullie zo zijn geslaagd met het shoppen. Ik ben benieuwd naar de shoplog!

Xuan -

Ahh Saigon cafe! Als ik daar ben neem ik ook altijd de pho met rauwe beef. Je sou ook een keer bij de japanner ernaast proberen :p beide zaken zijn van de zelfde eigenaar ( ik werk namelijk ook voor hun:p) De strawberry ice tea is ook goddelijk

x

P. -

Geweldige winkel de Sissy-Boy! Ook hun spulletjes voor in huis enzo vind ik erg leuk :)

Deborah -

OH! Dat roestbruine wafeltjes shirt, wat een schatje! En ik zie net op de site dat ze ‘m ook in jurkjes vorm hebben… ik denk dat ik straks even naar de stad fiets ;-)!

Patricia -

Wat een leuke vlog weer! Echt zo waar over die afstanden rijden, over een uur rijden wordt vaak al fronsend gekeken. In Amerika rij je ze zo een paar uurtjes om ergens te komen en dat gaat ook prima. Leuke kleding daar, ik was gisteren nog bij Vanilia maar zag niks, veel drukke prints en geen spannende modellen, jammer. Fijn dat jullie een alternatief bedenken ;-). Die croissant trui stond erg tof, maat leek mij juist prima.
Die uitspraak van die Vietnamese tent moest ik erg om lachen, Martine maakt er ineens een Frans woord van, heet gewoon Saigon zoals je het schrijft maar dan niet met een harde g.

Nienke -

Hopelijk doet ie het snel, de foto van Willemijn geeft veel zin om de vlog te bekijken!

Martine -

Hij doet het als het goed is!

Liset - Beautydagboek -

Jee, wat een gezelligheid! Die oranje trui met tekst is echt heel leuk! Inderdaad een leuke combi van shoppen, werk en vriendschap :).

Leonie -

Ik kan de video op zowel YouTube als jullie website helaas niet bekijken, bij mij staat er ook door de gebruiker verwijderd

Mimi -

Gezellige video weer. In Buitenveldert wonen inderdaad veel Japanners en Koreanen. Die soep zag er lekker uit.
De eerste blazer stond Martine heel goed en bij Willemijn dat truitje met de wafeltjes.
Ik heb zelf Sissy Boy ook weer herontdekt (was vroeger wat tuttiger maar is nu wat hipper geworden), mooie prijs kwaliteit verhouding en qua stijl vind ik het niet heel veel verschillen met Vanillia. Sissy Boy is iets meer casual maar ook daar zitten mooie rokjes tussen.

Esther -

Ik kan de video helaas niet bekijken. Er staat: deze video is door de gebruiker verwijderd. Ligt dit aan mijn telefoon?

marrie -

Willemijn had die eerste sweater wel moeten kopen, stond echt super!

Moniek -

Oh zo herkenbaar dat stuk over dat naar Groningen toe veel langer rijden is dan van Groningen ergens anders heen. Wat een leuke kleding hebben ze bij Sissy Boy ook maar eens even een bezoekje brengen!

Dita -

Ik ben ook dol op de Sissy Boy!

Margot -

Ik geloof dat ik toch eens bij Sissy Boy moet gaan kijken en die lunch ziet er goed uit!

Rosa -

Gelderlandplein is bij mij om de hoek! Wat jammer dat ik jullie niet heb gezien..

Daphne -

Ikzelf snap dat ook nooit echt wanneer er ‘geklaagd’ wordt over 2 uurtjes rijden. Ikzelf woon in Zeeland tegen de Belgse grens en als naar ‘de stad’ wil of iets dergelijks is dit meestal wel al een uur rijden. Toch sta je in 3.5 uur echt niet van Zeeland in Groningen, mijn moeder woont in Delfzijl en dat is al gauw een kleine 4.5 uur rijden! Wist trouwens ook helemaal niet dat de Sissy Boy zo’n leuke winkel was, zat tijdens jullie filmpje ook al eens op hun webshop te kijken!

Irene -

Ik krijg ook de melding ‘Deze video is niet beschikbaar.’, hihi!

Sara -

De video zegt ‘deze video is niet beschikbaar’ op youtube dus daar kon ik hem niet bekijken, maar hier op jullie site wel… ligt het aan mijn telefoon? Verder is het natuurlijk wel een hele leuke en gezellige vlog 😊

Dagmar -

Wat een onwijs gezellig dagje en leuke vlog! Ik word er helemaal blij van, en wat een mooie blazer ook! Aah nu ben ik extra nieuwsgierig geworden naar de shoplog 😀 Super om te zien!

demallemolenmoeder -

Wat zijn jullie toch twee gezellige meiden. Heerlijke vlog weer. Krijg meteen zin om ook te shoppen.

Renate -

Aahh is Sissy Boy echt zo leuk?! Wat een leuke spullen allemaal! Vooral die blazers van Martine. In Groningen zit er ook nog één vlakbij de A-kerk. Ik dacht dat dat alleen een sissy boy homeland was maar volgens mij hebben ze ook kleding. Gauw eens even snuffelen dus :) Leuke vlog weer dames! Ben benieuwd naar de shoplog.

Esther -

Bowser!!

Reageer ook