2Vlog: Carnaval

Afgelopen zaterdag ging ik als vleermuis door het leven en zette de boel op stelten tijdens het carnaval in Breda. Vier jaar geleden vierde ik voor het laatst carnaval dus het was weer hoog tijd om mezelf onder te laten dompelen in het bier. Alaaf!

https://www.youtube.com/watch?v=CY7wpNG1AkA

 

22 reacties

Patricia -

Gaaf pak zeg en de schmink/ face look super mooi gedaan!
Meestal heb ik iets van laat die niet zuiderlingen maar lekker thuis blijven met Carnaval maar een feestbeest als jij dompelt hier gewoon onder haha. En inderdaad, een patatje heb ik nog nooit gezegd maar ach, smaakt hetzelfde toch.

Laura -

Leuk dat je in Breda bent geweest! Was er zelf ook maar ik heb je helaas niet gespot :(

Matthea -

Gezellige vlog! Heb zelf niks met carnaval, maar leuk om te zien dat jullie het leuk hebben gehad. En wat een lieve mama heb je :)

Lindsey Beljaars -

Wat een heerlijke Vlog! Haha ik ga ook altijd naar de Boterhal in Breda, al vond ik het met carnaval wel heel druk. Is buiten Carnaval ook echt een hele leuke tent om lekker te borrelen. Jammer dat ik je niet heb gezien in Breda!

Bran -

Wat grappig om te zien. Ik woon zelf in Maastricht, wat een verschil. Ik zie dat de winkels daar gewoon open zijn? Dat kan ik me hier niet voorstellen haha! Leuke vlog

Naomi -

Dit was precies mijn gedachte haha! Echt heeel anders dan hier in het zuiden

Hilde -

Wat een leuke, gezellige en spontane vlog!

Floor -

Frietje bij de Christ! Wat goed!

Debby -

Leuk gedaan je make-up! Haha friet onder de rivieren, yeaaah. Ik ben zo’n Brabo die al een paar jaar geen carnaval meer viert XD wat een rust, heerlijk! Kan me die dagen nog herinneren dat ik als klein kind alle carnavalsrecepties en basisscholen af moest om te dansen met de dansmariekes na een heel jaar trainen hahaha.

Anita te Gussinklo -

Wat een toffe outfit/make-up Martine.
Super leuk dat jullie het zo naar je zin hadden.

Nienke -

Wat lief dat einde met je moeder!! :)

Jessica -

Wat een gezellige vlog! Zelf houd ik niet zo van carnaval, maar blij dat jij het enorm naar je zin hebt gehad.
Je make-up look vind ik geslaagd hoor! Past echt bij een vleesmuis.

Rosanne -

Wat een leuke vlog! En wat zag je er prachtig uit!
Ik heb dus echt helemaal niets met carnaval maar het ziet er toch wel erg gezellig uit zo.

Marion -

Leuke vlog!

Denise -

Heel leuk om te zien hoe andere hun carnaval vieren! Voor mij word het vanavond de laatste feestavond van de vier.😴 Toevallig ook allemaal in Breda. Ben je niet tegen gekomen, helaas . 😉

Diana -

Ik hurk altijd als laatste want dat duurt zooo lang! Kijken je neefjes ook wel ns op jullie kanaal? Ze zullen vast trots zijn :)

Milou -

Haha leuk dat je hebt gevlogd! Ik houd helemaal niet van carnaval in mijn eigen woonplaats, maar hier zou ik dan wel eens een uitzondering voor willen maken, haha!

demallemolenmoeder -

Wat een gezellige vlog! Je zag er erg leuk uit als vleermuis.

Janneke -

Leuke vlog! Dat vleermuispak staat je echt goed. Voor een carnavalspak is het echt nog stijlvol! :)

Liset - Beautydagboek -

Ah wat een gezellige vlog! Zo leuk om je familie te zien. Je hebt echt precies dezelfde stem als je zus, ongelooflijk! Carnaval heb je in ieder geval goed gevierd en wat zag je er tof uit, heel cool gedaan met je make-up!

Iris -

Hahaha die stukken van Der alte Dessauer (dat trompetliedje) waarbij je gehurkt moet wachten tot je mag springen, duren altijd zoooooo lang! Leuke vlog!

Kelly -

Haha je hebt goed gehost ! Ik vind jouw moeder zo leuk en schattig!

Reageer ook