2Confess #1

Mensen zijn allemaal uniek, allemaal een eigen wil en een bepaald karakter. En daarmee dus ook grappige, leuke, gekke en ondeugende dingen die je wel eens doet maar nooit vertelt aan anderen. Ik biecht wat op en ik wil het van jullie ook lezen!

Waarom vertel je het niet aan anderen? Misschien omdat het te beschamend is, omdat het niet door de beugel kan of …vul maar in. Ik schaam me (bijna) nergens voor en ik vind het maar al te grappig om dit te delen. Ik weet ook zeker dat jullie dit graag lezen, want jullie zijn allemaal een stelletje nieuwsgierige aagjes. Ik ook trouwens, hoe graag ik bij sommige mensen een vliegje op de muur zou willen zijn…haha! Dit zijn mijn rare, beschamende of gekke biechten:

1) Eten bestellen omdat je zo’n gigantische honger hebt maar geen zin om te koken en vijf minuten later heb je opeens totaal geen trek meer. Maar het is al besteld en het moet nog bezorgd worden! En eerlijk gezegd heb ik zo vaak spijt achteraf, want 9 van de 10 keer vind ik het helemaal niet zo lekker. Veel te vet, veel te zout, you name it. Waarom blijf ik het dan in hemelsnaam bestellen?

2) Lezen op de plee, het liefst op mijn telefoon: zo ontspannend. Of zo’n lekker pulpblaadje zoals Viva of Grazia. Soms lees ik hetzelfde artikel al voor de vijfde keer. Ik kan gewoon niet op mijn gemak kakken als ik niks te lezen heb. Ja, sorry hoor haha! Ik kan me niet voorstellen dat er een tijd was dat je gewoon naar de wc ging zonder iets anders er naast te doen.

3) Er is een iemand die ik altijd heel raar en lelijk aankijk als hij voorbij mijn raam loopt omdat hij iedere keer enorm naar binnen gluurt als hij voorbij loopt. Vervolgens ga ik hem ook heel lang na  staren. Fijn hè meneer? Stiekem vind ik het zo grappig hoe gegeneerd hij dan kijkt. Geweldig leuk om te doen.

4) En zelf net zo hypocriet zijn en de hele buurt in de gaten houden plus iedereen gekke koosnaampjes geven. ‘Die boer’, ‘Loezepoes’, ‘Meneer Jansen’, ‘Kolonel’, ‘Buurman Doof’, ‘Aso meneer’, ‘Ik-leen-je-groencontainer-zonder-te-vragen-meneer’, ‘De vieze vuns’, etc.

5) Ik dans, overal. In de woonkamer, op de slaapkamer, in mijn eigen kamer en het kan me geen hol schelen als de gordijnen open zijn. Het levert in ieder geval lachende mensen op die voorbij lopen en mij debiel zien doen.

6) Ik playback naar mezelf in de spiegel met mijn mp3 op en hoe langer ik het doe hoe lelijkere bekken ik ga trekken. Ik lijk soms net een reïncarnatie van Jim Carrey. Ik zorg dan altijd dat ik een mooie felle lipstick draag en soms pak ik nog extra uit met glitter, haha!

7) Minuten lang aan je hond ruiken omdat hij/zij zo lekker ruikt en z’n eigen geur heeft. Ik hou van Noa’s geur. Freaky!

8) Jep, ik heb een keer een van mijn vuilniszakken gedumpt in iemand anders zijn grijze container omdat ik geen plek meer had. Ik schaam me diep.

9) Soms heb ik geen zin om hondenpoep op te ruimen -heel slecht en vies: ik weet het- en ruim ik het alleen op als ik weet dat iemand kijkt en ik anders op m’n kop krijg, haha!

10) Het goorder vinden dat iemand z’n snottebellen oprolt en weggooit zodat het onder aan je sok plakt als je pech hebt terwijl je ze zelf stiekem op eet. En er van geniet…Lekker zout.

11) Toen ik veertien was gooide ik wel eens mijn tampon in de wc en maar vol blijven houden dat je dat nooit doet als de boel verstopt zit en er een loodgieter aan te pas moet komen. Sindsdien nooit meer gedaan!

12) Dit is een hele slechte, maar goed: ik was toen nog maar 16. Dames van onder de 18, neem vooral geen voorbeeld aan mij. De laatste biecht: alcohol drinken op school en de leraar er van overtuigen dat het Dubbelfrisss is in plaats van witte wijn. Dit is een keer gebeurd maar verbazingwekkend dat ik er mee weg kwam. Het was zo tenenkrommend spannend, dat ik het nooit meer gedaan heb. Maatschappijleer was echter wel een keer leuk voor de verandering…Hips.

13) Vroeger als mijn schoonmoeder kwam eten, deed ik wel eens alsof ik iets zelf gemaakt had terwijl het uit een pakje kwam. Omdat ik me schaamde en net wilde doen alsof ik zo’n ‘pure kok’ was, loog ik gewoon dat ik inderdaad die sublieme saus zelf op tafel getoverd had en propte ik de verpakking zo diep mogelijk in de prullenbak. Hehehe.

14) Hoe vaak ik wel niet via Linked In/Twitter/Facebook/Instagram iemand op zoek om te kijken hoe diegene ook al weer heet terwijl ik die persoon al heel vaak in het echt gezien heb, is beschamend veel. Ik ben gewoon zo slecht met namen. Dus vaak als ik een afspraak heb probeer ik eerst even de naam op te zoeken, haha! Ik kan blijkbaar goed faken dat ik heus wel iemands naam weet.

Zo, ik heb toch behoorlijk veel opgebiecht al zeg ik het zelf. Ik ben heel benieuwd of jullie natuurlijk ook iets hebben op te biechten…enneh: het kan altijd anoniem hè? 😉

46 reacties

Janne -

Ik moet toegeven dat ik deze artikels echt geweldig vind om te lezen. Ik ga zelf wel eens om 3 uur ‘s nachts naar de wc beneden en in plaats van heel erg zachtjes doen doe ik lekker luidruchtig. Waardoor vervolgens iedereen door heeft dat ik van de trap af loop en de wc deur open doe. oeps, sorry not sorry. Ook ben ik heel goed in snoep, chips en chocola opeten en als mn moeder dan vraagt waar al het snoep goed is gebleven naar mn broers of zus wijzen. Nee mam ik eet noooooit al het snoep op.
Ik boer ook wel eens heel erg hard midden in een drukke omgeving en dan snel om me heen kijken. Ik liet die boer niet hoor ;p

Fabienne -

Haha wat een leuk artikel! Nummer 2 heb ik ook echt last van! Ik MOET leesvoer hebben!

Danielle -

Lezen op de wc doe ik mijn hele leven al: ik heb zelfs altijd een wc-boek: een boek dat ik op de wc lees: meestal met korte verhalen of zo, ook liggen er meestal meerdere tijdschriften. Vriendlief heeft dezelfde gewoonte, dus geen probleem hier, tenzij we allebei tegelijk moeten. Verder ruik ik ook aan mijn kat: hij ruikt gewoon lekker. Ook ga ik als mijn vriend nachtdienst heeft op zijn plek in bed liggen, want dat ruikt naar hem. Verder doen vriendlief en ik thuis regelmatig wedstrijdjes wie het hardst kan boeren. Nog leuker: keihard in een drukke straat boeren met vriendlief ernaast: iedereen kijkt hem dan beschuldigend aan, want zo’n meisje in een leuk jurkje kan toch onmogelijk zo boeren? Tenslotte heb ik een hele verzameling fluffy warme sokken in allerlei felle kleurtjes met beertjes, eenden en varkentjes erop: dat is zo lekker in de winter! Ook ga ik regelmatig in ochtendjas, op sloffen, met mijn haar in de verf en een gezichtsmasker op naar buiten een vuilniszak wegbrengen of zo: kom ik buren tegen, dan maak ik ook rustig een praatje. De hele straat weet hoe ik er in pyjama uitzie, haha!

Cherren -

Haha geweldig weer, Tien!
Kan ik artikelen ook liken? 😉

Britt -

Hahaha wat een super leuk artikel! Die van die snotjes is heel herkenbaar! 😉 lekker zoutig haha! En verder plas ik wel is in bad omdat ik geen zin heb om eruit te, echt heel erg! Verder de Engels dropjes in huis verstoppen omdat ze anders te snel op zijn :’)

Fabienne -

Owww dat van die tampons… Herkenbaar! Wij hadden laatst een verstopping in de riolering… Kwam er helemaal zo’n camerawagen om de in de riolering te kunnen kijken. Ontzettend leuke charmante jongen… Dus ik stond er een beetje leuk te wezen… Zegt tie: uw tampons kunt u maar beter niet in het toilet gooien… Terwijl hij een handjevol omhoog hield!!! Schaaaaam!

Willemijn -

Hahahaha!

Rowan -

Hahaha ik heb zo gelachen om dit artikel! Echt een super leuk idee, en ook heel herkenbaar

Hanna -

Pff hahaha even denken hoor…. De lege theezakjes (die papiertjes eromheen) op het aanrecht laten slingeren, de schone was niet opruimen in de kast, mokken en theekopjes mee naar boven nemen en dan vervolgens een hele verzameling in één keer mee naar beneden nemen, schoenen gewoon uitschoppen en niet netjes wegzetten, al mijn kleding één keer aandoen en dan op de stoel leggen (die doe ik nog wel een keer aan) en dan na een tijdje en enorme bult hebben, schuifspeldjes en elastiekjes in je tas blijven doen terwijl er al een handvol inzit, kassabonnetjes in je portemonnee laten zitten en niet weggooien. Ik heb heel lang naar school heen en weer gefietst en hier (in Zuid-Oost Drenthe) is het normaal dat je elkaar begroet. Ik kan er slecht tegen als je beleefd en vrolijk ‘Hallo!’ roept en dat de desbetreffende persoon of personen niks terugzeggen en dan zelfs hun hoofd wegdraaien of je een minachtende blik geven. What the hell! Dan heb ik altijd de neiging om net iets te hard ‘dan niet!’ te roepen. En het grappige is dat het meestal de ouderen zijn die dus zo raar reageren (hoezo de jeugd van tegenwoordig? 😉

Martine -

Hahaha dat van dat begroeten, zooo herkenbaar! Ik woon ook in Drenthe en het is me zó vaak gebeurd dat ik vrolijk en enthousiast iemand begroette op de fiets en dat diegene gewoon niet reageerde.

Sarina -

Koekjes eten op de bank en vervolgens alle kruimels op de grond vegen. En dan te lui zijn om even de stofzuiger te pakken. Vervolgens loop ik makkelijk nog een dag in huis met koekkruimels onder m’n sokken die ik daardoor ook door het hele huis verspreid! Ook heel erg, een slapende hond wakker maken omdat ik ‘m dan wil knuffelen, super zielig eigenlijk.

myrdeklier -

Wat weinig reacties hier zeg. Durven jullie niet? :-p ok, ff denken. Ik vind 90% van mn collegas echt heel stom. Als ze toch eens wisten wat ik over ze dacht… Ik drink wel eens uit de frisdrankfles. Ik zeg wel eens tegen mn vriend dat mn geld op is terwijl dat niet zo is en dan koop ik er dingen van voor mezelf. Ik ben bang voor inbrekers als ik in bed lig, daarom neem ik mn tas vaak mee naar mn slaapkamer.

Willemijn -

Hahahaha! Heerlijk! Leuke reactie Myr 😉

Claudia -

Hahaha, wat een heerlijk eerlijk artikel! Ik vraag me ook af hoe mensen zonder iets te doen naar de wc gaan, haha! Soms loop ik eerst nog even speciaal naar boven om mijn ipad of een tijdschrift te pakken voor ik ga zitten, al moet ik nóg zo nodig. Echt weird, maar ik kan rustig een half uur blijven zitten, zo ontspannend dat niemand je daar stoort (Behalve mn moeder, die dan weleens heel nodig moet plassen en dan roept ‘Kom op, eraf! Niemand draait een drol van 20 minuten :’))

Eve -

Puistjes van mijn vriend uitknijpen; heel guilty!

Miriam -

Haha, nummer 4! zo herkenbaar! Ik weet alles en alles en iedereen heeft een bijnaam XD Super leuk om te lezen

Debby -

Hahahah die nummer 3, die man nakijken, daar moest ik echt hardop om lachen :’) ik zie dat dan ook helemaal voor me. Ik gooi eigenlijk altijd mijn tampon in de wc, behalve in het buitenland hahaha, gelukkig nog nooit verstopt geraakt!

Rosalie -

Ik vind de onderarm van mijn man lekker ruiken. Die ruikt echt naar hem. Heerlijk! Ik slaap bijna altijd met sokken aan. Lekker warm en zo niet sexy.

Anouk -

Leuke blog! Ik ruik aan veel dingen, onze kat, lijm, boeken, markeerstift, etc. Verder eet ik mijn snotjes of ik smeer ze ergens aan, plas ik onder de douche en praat ik tegen mijzelf. Ik kan alle liedjes van jannes mee zingen, gebruikte mijn angststoornissen wel eens als ik ergens geen zin in had, oeps!

Danique -

Whahahhahaha dit is zoo herkenbaar😂
Ik gluur ook altijd bij mensen naar binnen, ook zo lekker awkward als mensen dan terugkijken, hihi. Ik praat onwijs veel tegen mezelf. Ik zing zonder dat ik het door heb. Ik sla wel eens een douchebeurt over, gewoon omdat ik geen zin heb om van de bank te komen(Oepsie) en ik heb stiekem al mijn hele leven “uitgedacht” tot op mijn begrafenis aan toe. Ik weet het…. ik ben kansloos. Whahahha

marie -

Ik bijt mijn teennagels…

Maxie -

Dat vind ik gewoon knap van mensen ;). Ik bedoel maar, moet je daar niet ongelofelijk lenig voor zijn?

Heleen Schrijvershof -

Haha, super grappig. Ik kijk ook echt heel erg naar binnen bij mensen en vind het super irritant als mensen dit bij mij doen. Dat mensen ook de gordijnen open laat met licht aan terwijl het donker is vind ik echt onbegrijpelijk, maar eigenlijk heel fijn, omdat ik dan gezellig naar binnen kan kijken. En een slechte rare gewoonte: ik pluk aan m’n wimpers. Geen flauw idee waarom haha.

Madelaine -

Oeps, guilty as charged…. Ik doe ze allemaal :’)!

saar -

leuk zo’n artikel!
Ik had ooit een keer op de middelbare school ook alcohol gedronken.. maar ik wist niet dat je dat kon ruiken, ik heb zelf namelijk een zeer slechte reuk. Tot een leraar maar vroeg hoe het kwam dat ik zo naar alcohol rook ik zei dat het van de listerine (mondspoeling) kwam! hahah achteraf kon ik er wel om lachen xD

anna -

Hahaha, wat ontzettend leuk om te lezen! Vooral dat eten uit een pakje haha, dat is echt iets voor mij.

Dita -

Heerlijk die eerlijkheid van jou! Binnenkijken bij mensen vind ik stiekem ook heerlijk!

Danique Krol -

Haha, zo geweldig om te lezen!

jose -

Oeps. Als de trein vol is ga ik wel eens eersteklas zitten. Als iemand zijn fiets heel lullig neerzet waardoor ik niet meer bij de mijne kom, dan donder ik hem nog wel eens gewoon omver. Ik zeg wel eens dat ik al een andere afspraak heb staan om ergens niet bij te zijn omdat ik geen zin hem om de deur uit te gaan… Ik kan zo nog wel even doorgaan. Ik hoop dat ik nu geen slecht mens ben haha.

Michelle -

Hahaha ik moet hier echt zo hard om lachen! Ik kan die eerlijkheid van jou zo waarderen; geweldig. Dat aan mijn katten ruiken doe ik ook. Echt heel triest is het. Mijn neus in hun vacht stoppen en dan tegen iedereen verkondigen hoe héérlijk ze wel niet ruiken.. Dussss. En dat lezen op de WC, serieus je vraagt je toch echt af hoe ze dat deden toen er nog geen smartphone was?

Rosalie -

Een boek of tijdschrift lezen. Of gewoon voor me uit staren of een beetje nadenken. Ik kom altijd tot de meest briljante dingen op het toilet. Door de ontspanning krijgen je hersens even een reset. Als ik op mijn werk ergens niet uit kom dan ga ik ook even naar de wc. 9 van de 10 keer heb ik dan een eureka moment 😊

Eitje -

Als ik een vreetaanval heb koop ik veel snoep, vreet ik door tot ik misselijk ben en wat ik over heb gooi ik uit zelfbescherming weg maar als ik dan weer trek krijg heb ik het wel weer eens uit de vuilnisbak gepakt 🙈. Maar wel alleen nog als t in de verpakking zat hoor 😂

saar -

Haha dat heb ik ook wel eens gedaan.. oepss. gelukkig en fijn te horen dat ik niet de enigste ben 😉 voel ik me weer iets beter door hihih

Anna -

Hahaha wat een heerlijk artikel om te lezen! en oh zo herkenbaar:)

Murl -

Wahahah ik ruik ook aan mijn hond 😛 en soms ook aan mijn kat.. Blij dat ik niet de enige ben 😛

Desi -

Hahah wat fantastisch dat je dat gewoon deelt. Ik vond vooral je verhaal over dubbelfris/witte wijn erg leuk. Ik vond mezelf altijd al bad ass als ik stiekem chocola at tijdens Godsdienst.

mybrunetteambition -

Haha heel herkenbaar in elk geval :d !

Sandra -

eheheh… puntje 11! Guilty! #oops #neverdoitagain

Ilona | inspiration for you -

Wat grappig om te lezen!!

Margot -

Haha wat een grappige post! Ik stop het liefst ook mijn neus in de vacht van onze kat. :-)

Rosanne -

Haha super leuk artikel! En geloof me, je bent niet de enige. Mijn hobby is om zomers op een terrasje te zitten en mensen te bekritiseren. Haha oeps! Dan gaan mn moeder winkelen op vakantie en bestellen mn pa en ik wat drinken en kijken rond haha.
O en er liggen niet voor niets zovaak boekjes, tijdschrijften,duckjes op de wc! Bijna iedereen leest dan wel iets :’)

Charlotte -

Haha jij bent echt leuk!! 😂

Lou -

Haha ja veel is herkenbaar! Behalve dat van die snotjes, daar gruwel ik echt van… net zoals mensen die hun korstjes opeten. Braakneigingen (ja ik kan er gewoon echt niet tegen haha). Ik peuter dan wel weer tot bloedens toe door, omdat ik het zo graag ‘schoon en leeg’ wil hebben. Echt niet goed voor een mens.
En ookal ben ik een vrouw, ik zit er graag bij als Al Bundy, en ik kan beter boeren dan alle mannen die ik ken. Ranzig wief dak ben 😄😉

Kim | Kimsbloglife -

Haha, leuk om te lezen! Dat van die snottebellen opeten vind ik wel wat vies hoor, ik gooi ze dan toch liever op de grond :-)

demallemolenmoeder -

Ha, wat leuk en eerlijk! Ik zeg wel eens tegen mijn man, in de nacht dat ik er al zo vaak ben uit geweest voor onze dochter en dat het nu echt zijn beurt is.. Is dan helemaal niet of maar 1 keer gebeurd.

Reageer ook