10 Seconden Challenge

Vandaag hebben we een spannende challenge als video. In 10 seconden moeten we namelijk zo veel mogelijk dingen opnoemen. Zoals politica, IKEA meubelen en MAC lipsticks. Benieuwd hoe we het er van af brachten en wie de meeste punten kreeg? Bekijk dan de video!

https://youtu.be/J-fgFgG5GmA

Edit: de winactie is inmiddels gewonnen door Wieke, via YouTube. Super knap gedaan! Het antwoord vind je in de Prank Call video van Hannie & Jannie.

11 reacties

Vera -

No!! Wonen je vlakbij Zaagmuldersweg? Ik heb daar gewoond! Ik ben jullie helaas nooit tegen gekomen :( helaas ben ik net verhuisd naar paddepoel. Heerlijke video overigens!

Karlijn -

Super leuke video!
Misschien is het handig om voortaan wat voorzichtiger te zijn met straatnamen, zeker omdat je al een keer uitgebreid hebt laten zien wat er in je vensterbank staat. Zo heeft men met streetview binnen 2 minuten je adres gevonden! Ik weet natuurlijk niet of je dit zelf een punt vindt… Maar ik kan me voorstellen dat het niet helemaal de bedoeling is!

Murl -

Ik mag toch hopen dat mensen die weten waar Willemijn woont gewoon haar privacy respecteren..

Lieke -

Hahahaha leuke challenge! En knap natuurlijk :)

Michelle -

Haha deze is leuk!! Om vrolijk van te worden. Inderdaad knap dat jullie nog zo veel genoemd krijgen; onder druk in heel korte tijd is dat vaak heel lastig!

Ile -

Hele leuke challenge! Ik zat echt constant met een glimlach op mijn gezicht!

Margot -

Wat een leuke challenge en ik vind het nog heel knap hoeveel jullie steeds konden bedenken!

Dita -

Wat een leuke challenge!

Charelle -

Haha geweldige challenge! En nog goed gedaan ook! ^^

demallemolenmoeder -

Wat een leuke uitdaging zeg. Petje af hoor. Ik erg lastig om zo snel iets te noemen. Zou mij echt niet lukken.

Amy -

Wat een superleuke challenge! Jullie hebben het best goed gedaan, zo snel feiten en namen oplepelen in 10 seconden is echt lastig.

Reageer ook