Vandaag even niet…

Hoi allemaal! Even een kort berichtje van ons. Vandaag (in elk geval) even geen artikel online van ons. Door persoonlijke omstandigheden van Martine en een zieke Willemijn én Jelle is het ons niet gelukt om vandaag een leuk artikel voor jullie te schrijven. Het overkomt ons niet vaak en we vinden het super vervelend, maar het is even niet anders. We hopen dat jullie het snappen. :) Tot snel! Liefs, Wil & Tien.

68 reacties

Tessel -

Meiden, heel veel sterkte en Beterschap! Rust lekker uit, vele malen belangrijker dan een artikel.

Mariet -

ik vind dat jullie best een paar daagjes even er voor ‘jullie zelf mogen zijn’ om het zo maar te zeggen♥ Veel beterschap Willemijn en Jelle♥ en sterkte Martine, ben er voor jezelf♥ , knap allebei lekker op en drink een kopje thee met een boek, of kruip met de dekens over je hoofd heen.. (Love yourself Girls♥♥♥ :

Ilona | Inspiration for you -

Ik snap het helemaal! Heel veel beterschap en lekker uitzieken! xxx

Linda -

Geen probleem! Beterschap Willemijn en Jelle! En Martine.. Neem je tijd doe rustig aan. Liefs

Claudia -

Vanaf de andere kant van het land stuur ik jullie veel liefde, een dikke knuffel en alles wat jullie op dit moment maar kunnen gebruiken! :)

Lifetimes -

Oh meiden, wat zullen jullie je hier rot over voelen. Maar dat is echt helemaal nergens voor nodig. Jullie werken altijd keihard en daardoor hebben wij weer iedere dag heerlijke artikelen te lezen. Doe het lekker rustig aan en hou je vooral niet bezig met de mensen die een negatieve reactie hierop achterlaten. 99% van de lezers vindt het namelijk helemaal prima, haha. Xx

Angelien -

Alle begrip! Sterkte & beterschap; zorg goed voor jullie zelf :)

Karlijn -

Beterschap voor Willemijn en Jelle! En veel sterkte Martine!
Denk aan jullie zelf/ gezin :-)

Vera -

Het is helemaal niet erg hoor! Heel veel beterschap Willemijn! Martine, ik hoop dat je er snel weer boven op komt.
Liefs Vera

Denise -

Eigenlijk belachelijk dat jullie je daar voor moeten verantwoorden. Het is niet meer dan begrijpelijk dat dit een keer kan overkomen. Martine heeft al eerder aangegeven dat ze niet in haar beste periode zit en Willemijn is net moeder en heeft het daar ( vanzelfsprekend) erg druk mee, en ja als je dan ziek wordt, kan je niks aan doen. Je eigen (mentale) gezondheid en dat van je kindje gaan nou eenmaal voor. Snap echt niet dat er hier mensen zijn die daar moeilijk over doen. Net of jullie je nooit eens ziek hebben gemeld in je leven. Ze moeten gewoon alle tijd nemen die ze nodig hebben om bij te komen. We hebben nog genoeg artikelen die we kunnen lezen! :-)

mare -

Veel beterschap. En Martine, ik hoop dat dit voor jou meer een verwerkingsperiode is en dat er niet echt iets acuut vreselijks is gebeurd. Liefs Mare

My Creative Life - Marìs -

Lees pas net jullie bericht, maar hopelijk gaat het snel beter met jullie allemaal! Xx

Nicole -

De griep heerst! Geeft niks meiden. Tot morgen 😉 X

Evelien -

Vind het echt zo netjes dat jullie alsnóg een berichtje posten op jullie site.. Omdat jullie voor mij zo als een stel ‘virtuele vriendinnen’ voelen zou ik bijna zeggen; kan ik niet wat voor jullie doen? maar hé dat kan dus niet. Dan maar een spreekwoordelijke hart onder de riem: Veel beterschap voor Willemijn en Jelle, en heel veel sterkte voor Martine! Ik hoop voor jullie dat jullie je snel weer de oude voelen.

Valerie -

Vandaag gewoon niet meisjes… Gezondheid is belangrijker dan werk ff hé… Wat er ook is zorg eerst voor jullie <3

Denice -

Rustig aan lieverds!

Patricia -

Die volle trein waar jullie al een hele tijd achteraan rennen die gaat maar door…..en nu stoppen jullie zelf eens even om op adem te komen. Dat is een hele goede beslissing! In jullie geval is het niet even bellen van ‘vandaag ben ik ziek, succes ermee”, maar voel je wellicht die druk van een artikel. Uitzetten dat gevoel, wij blijven allemaal braaf wachten want jullie gemoedstoestand en gezondheid gaat voor alles!
Mij komt het zelfs goed uit want loop hopeloos achter met lezen…..;-)
Alle goeds gewenst en een hug vanuit het Brabantse land.

Laurie -

Kan gebeuren meiden!
Wens Martine heel veel sterkte toe, en voor Willemijn en Jelle beterschap.
Doe rustig aan en denk vooral aan jullie zelf.

Jolanda -

Lieve meiden, neem de tijd! Willemijn, beterschap voor jou en Jelle! En Martine, sterkte meid! Lief dat jullie evengoed een berichtje plaatsen om het te laten weten. Liefs en een dikke knuffel :)

Maud -

Dat kan gebeuren, vervelend voor jullie, ik denk dat de meeste lezeressen het wel kunnen begrijpen. Beterschap en sterkte dames (en Jelle natuurlijk)

Momo -

Geen enkel probleem, neem jullie tijd :) Ondanks dat het niet altijd zo voelt, en het een mega cliché is, de wereld draait gewoon door.. Beterschap en sterkte dames! xx

Selma -

Wat vervelend meiden heel veel sterkte tien en beterschap willemijn. Jullie hebben zo hard gewerkt de laatste maanden om toch elke keer iets online te zetten. Vind het zelfs nog best netjes dat dit maar 1keer gebeurd dat er niets online staat. Wij vinden het belangrijker dat het goed met jullie gaat we zien vanzelf wel weer iets online staan. Neem vooral jullie tijd! Xx

Syl -

Ik las het net ook op LLG. Wat vervelend voor jullie zeg. Martine neem je tijd die je nodig hebt.

lisa -

Maakt toch helemaal niet uit! Heel veel sterkte Martine en Beterschap Willemijn en natuurlijk Jelle!

Deborahschrijft -

Beterschap en sterkte!! Bij deze een virtuele knuffel! Denk dat wij ons echt wel even een dag of wat zonder kunnen redden. Neem jullie tijd meiden.

Groetjes
Deborah

Esther -

Beterschap en sterkte lieve meiden.

Hele dikke knuffel voor jullie! x Esther

@ Domique; wat een onnodige opmerking. Iedereen kan ziek worden.
Een beetje begrip zou fijn zijn.

Diana Carlton -

Ik vind het echt verdrietig om te lezen dat Martine door zo’n moeilijke periode gaat. Ik zou je echt zo graag een dikke knuffel willen geven! En Willemijn, logisch dat jij ook nog je draai moet zien te vinden met Jelle. Je bent nog maar net mama geworden! Ook lekker genieten van die kleine Jelle, het gaat namelijk al zo snel! X

Jasperine -

Lieve Willemijn en Martine wat eerlijk van jullie om dit even te melden,hier kunnen jullie niks aan doen,jullie hebben al zo veel vooruit gewerkt dan raakt het een keer op,ik reageer niet altijd ben erg druk net mijn 4 kinderen de oudste 22 jaar en verkering en dan weet je het allemaal wel een beetje ben gelukkig nog een jonge moeder maar het valt niet altijd mee,maar zorg goed voor jullie zelf en jij ook Martine heel veel sterkte meid we denken aan je en blijven je volgen elke dag kijk ik hierna uit en omdat jullie mij aangestoken hebben met Mulberry, gaan wij een dagje Roermond doen naar outlet Mulberry, ben erg benieuwd wil graag een cluts met trikje of de Lily, sterkte Willemijn en jelle😋😋 liefs Jasperine

Marlin -

Beterschap voor jou Willemijn, en Martine neem je tijd! X

Nicolien -

Het allerbeste voor jullie 🌹

Jessica -

Heel veel sterkte en beterschap <3
Ik zie vanzelf wel weer een artikel verschijnen!

Charlotte -

Wat netjes dat jullie een bericht plaatsen om de lezers daarover te informeren.
Dan is het meteen duidelijk waarom er geen nieuwe artikelen zijn.
Veel sterkte voor Martine en beterschap voor Willemijn en Jelle! :)

Lilian -

Take as much time as you need! Jullie mentale/fysieke gesteldheid gaat VOOR! Sterkte en beterschap!

amanda -

Meiden, je eigen leven staat altijd op 1…en soms mag je best even dan aan jezelf denken en netjes van jullie berichtje. Als je ziet hoe hard jullie hebben gewerkt zodat jij lekker verlof kon hebben..dan kan en mag dit namens mij hoor…sterkte en neem de tijd voor alles wat er speelt…dikke kus

Minke -

Neem beide even lekker jullie rust! Jullie zijn ook maar mensen. Als het niet gaat, dan gaat het nou eenmaal niet.

Daniëlle -

Ook aan jullie zelf blijven denken meiden! Veel sterkte.

jose -

Nou ik vind het al heel netjes dat jullie een bericht online zetten dat er niks online komt vandaag 😉 . Neem lekker je rust, een goede kop thee en iets lekkers en wij zien wel weer iets verschijnen als jullie er alledrie aan toe zijn. Heel veel sterkte <3!!!

Herma -

Veel sterkte en neem je rust!

Dominique -

WerkT men niet vooruit om deze dingen te voorkomen ? Wou dat ik hiermee aan kon komen bij mijn baas mja Beterschap

Mila -

Als je bij een baas werkt komt het ook wel eens voor dat iemand zich ziek moet melden. Dus dat kan wel degelijk ja….

Martine, sterkte! Willemijn, beterschap!

Willemijn -

We werken altijd vooruit en hebben backups voor dit soort momenten. Maar door mijn bevallingsverlof van 7 weken zijn we door onze backups heen en dan zul je net zien dat dit gebeurt. Geloof me, we vinden het waarschijnlijk nog vervelender dan jij dat er niets online staat. In al die 7 jaar dat we bloggen is het nog maar 1 of 2 keer voor gekomen dat er niets online stond dus we doen het echt niet zo maar. :)

jose -

Ik denk dat ze wel vooruit werken, zeker nu Willemijn met zwangerschapsverlof is, maar dat dit gewoon onvoorziene omstandigheden zijn waar ze niks aan kunnen doen. En als ze in al die tijd dat ze online zijn één dagje niks publiceren, dan vind ik dat nog steeds heel netjes!

Lilian -

Wat een nare reactie. In feite zijn wij hun “baas” en melden ze ons nu ziek bij ons. Net als een ieder ander dat zou doen als hij/zij ziek zou zijn. Ik weet zeker dat Willemijn en Martine het nog veel vervelender dan jij vinden. En hey, ze hebben tientallen videos online staan, zowel van 2wmn als van LLG. Die heb je vast nog niet allemaal gezien. Daar vermaak je je vast wel even mee :-)

Sara -

Wat een rare reactie, als je voor een baas werkt is het wat betreft ziek zijn júist makkelijker. Dagje of een paar weken ziek thuis en je krijgt nog gewoon doorbetaald ook. Of het nou echt ziek is of een ongeluk door je eigen schuld. Blijft er belangrijk werk liggen? Niet jouw probleem als werknemer. Voor zelfstandige ondernemers ligt dit toch behoorlijk anders.

Veel sterkte meiden! Ik hoop dat het snel beter met jullie gaat.

Martine -

Ik ben zo blij dat er mensen bestaan die er in ieder geval begrip voor hebben en het tenminste begrijpen! Dankjewel <3

Michelle -

Scheelt dat Willemijn en Martine geen baas hebben en daar zelf over bepalen. 😉

Dacht vanmorgen meteen al dat er iets was, aangezien ik idd op beide sites geen nieuwe artikelen was. Dat zegt heel wat dames.. Dat jullie altijd goed werk leveren en heel veel continuïteit hebben wat betreft het werk. Heel veel beterschap 😙

Minka -

Dominique, voor 2016 wens ik jou veel empathisch vermogen toe!

Martine, neem de tijd voor dat gene wat nu aandacht vraagt. Willemijn beterschap voor jou en Jelle. Het is vast niet makkelijk zelf ziek zijn en voor een ziek kindje zorgen maar je kan dit!

Virtuele knuffel voor jullie. <3

me -

Ze hebben geen baas , ze zijn eigen baas dus ze hoeven zich niet te verantwoorden. 😉

Eline -

Sterkte Martine, ik heb het met je te doen… Rot om te lezen dat je in een zware tijd zit. Maar, houd vertrouwen, je komt hier weer bovenop. Je bent een mooie en sterke vrouw!

Beterschap Willemijn, hopelijk voel je je snel weer oude.

Liefs

Murl -

Kan gebeuren! Wij lezers hebben niks te klagen met jullie! sterkte en beterschap! <3

Corine -

Sterkte en beterschap!

Larissa -

Helemaal niet erg, meiden! Denk eerst maar aan jullie zelf. Heel veel beterschap en sterkte! Wij lopen niet weg hoor.

Inge -

Ik reageer eigenlijk nooit maar ik wil toch even laten weten dat ik het als lezer ontzettend waardeer dat jullie dit even laten weten.
Zo weten de lezers waar ze aan toe zijn.

Heel veel beterschap en sterkte.
Zorg goed voor jullie zelf!

Sanne -

Doe beide even rustig aan, op dit moment is werk het laatste waar jullie je druk om moeten maken. Echt ik heb liever dat jullie even niks posten dan dat er blogs online komen omdat het moet, en waar jullie zelf niet achter staan. Dikke knuffel

Dieuwertje -

Beterschap en heel veel sterkte!

Caro ~ My Beautycase -

Tuurlijk snapt iedereen dat! Heel veel beterschap voor Willemijn en Jelle en sterkte voor Martine! :-)

Madelaine -

Dikke knuffel!

Danique -

Maar natuurlijk begrijpen wij dat! Ben je mal. Jullie hoeven je helemaal geen zorgen te maken. Wij zijn het hartstikke eens met het feit dat gezondheid voor gaat. Doe maar lekker rustig aan en denk nu vooral maar eens aan jezelf. Dikke kus aan Jelle en doe waar je je goed bij voelt dames!

Boo -

Sterkte en Beterschap! Jullie eigen gezondheid gaat altijd voor en ik ben blij dat jullie er ook zo over denken. Ik hoop dat het snel beter met jullie gaat, heel veel liefs.

Nicky -

Sterkte en beterschap!
Dankzij jullie leuke artikelen en vlogs ga ik dit weekend Groningen voor het eerst verkennen met mijn vriend. Jullie zijn het afgelopen jaar zo gegroeid en mijn favoriete blog geworden met livelifegorgeous. Bedankt voor de inspiratie. Liefs

Kim -

Het lijkt me niet meer als logisch dat jullie eigen gemoedstoestand voorgaat lieve meiden (ik zeg altijd meiden maar jullie zijn al lang vrouwen/dames 😉 ). Ik snap dat dit jullie inkomen is maar ik zou zeggen zorg goed voor jezelf. Wij overleven het wel, heus. (Al zullen we jullie met open armen terug ontvangen strakjes hihi). Ziek lekker uit Willemijn (al is dat een uitdaging met een lieve baby…… tip: slapen als hij ook slaapt). En Martine neem je tijd, jij gaat ten alle tijden voor al het andere!

Michelle -

Natuurlijk snappen wij dat! Al vervelend genoeg voor jullie dat de omstandigheden even niet anders zijn. De boog kan niet altijd gespannen zijn. Héél veel beterschap Willemijn en Jelle, en heel veel sterkte Martine. Ik hoop dat jullie snel de oude zijn!❤️

romy -

Beterschap en sterkte lieverds! Natuurlijk begrijpen wij dat.

Nienke -

Ik laat ook hier maar even een berichtje achter. Maar maak jullie niet druk om het werk, ik begrijp het heel goed dat het soms even niet kan. Heel veel sterkte en neem jullie tijd! Dikke knuffel!

Margot -

Sterkte en beterschap meiden!

Suzanne -

Doe het beiden even rustig aan. Willemijn jij veel beterschap.

Sabrina -

Heel veel beterschap/sterkte!
Hoe vervelend een stapje terug ook kan voelen, soms kan het niet anders. (Man en ik hebben ook een bedrijf en newborn baby, dus ik begrijp het).
Laat het werk los, telefoon uit, Netflix aan, kopjes thee en neem de tijd om aan te sterken! Je gezondheid is het belangrijkste!

Heleen Schrijvershof -

Beterschap en heel veel liefs. Wij overleven wel een dagje. Neem je tijd Martine! 😉

Reageer ook