2Vlog: Shoppen bij IKEA

Afgelopen zondag heb ik een dagje gevlogd. Ik laat zien hoe mijn ochtend verliep en ging daarna gezellig met Martine shoppen bij IKEA. We proberen sap dat naar berk en dennen smaakte. Martine fungeerde als lamp. En uiteindelijk sneuvelde er ook nog een plant. Eh ja, het was me dus wel weer een dagje. Kijk mee naar deze gezellige vlog!

https://youtu.be/_8QZG9GX0wI

24 reacties

Mariëlle -

Willemijn, mag ik vragen waar je die leuke donderblauwe blouse hebt gekocht?

Merel -

Een beetje mosterd na de maaltijd, want de sneeuw is weg natuurlijk maar Action heeft van die dingen voor onder je schoenen met spikes. 2,99 en je ziet ze niet zitten. Daarmee glij je niet uit. Met hond en kinderwagen of doek echt superfijn!! (en zonder ook, want ik ga sowieso altijd onderuit met sneeuw/ijs haha). Ik heb geen hond maar loop wel met kinderwagen of doek en de afweging is hartstikke lastig. Soms moet je er gewoon uit. Die dingen voor onder je schoenen zijn echt fijn. Hema verkoopt ze trouwens ook.

Heleen Schrijvershof -

Soms wordt er hier thuis nogal raar naar me gekeken als ik met een soort grijs video’s zit te kijken. Dit was ook zo’n video 😀

Jacky -

Bij de Leen Bakker hebben ze hele fijne en mooie(!) dekbedovertrekken! Dikke tip 😉

Marlies -

Martine, van Snurk hebben ze hele leuke flanellen dekbedovertrekken! Het model heet volgens mij ‘Twirre’ en is er in allemaal kleurtjes :)

anna -

Wat een leuke en gezellige vlog weer meiden! Ik moest zo hard lachen om het stukje met de plant in de auto, zoiets zou mij ook kunnen overkomen. En zo toevallig, gisteren was ik ook in het restaurant van Ikea en zat ik op precies dezelfde plek als jullie, haha! Ik heb ook dat nep balkon gezien, grappig!

Jet -

Haha, tijdens dat stuk waar jullie de ijsthee aan het analyseren zijn was ik alleen maar naar Jelle’s wiebelende koppie aan het kijken ^^ <3

Ile -

Wat zijn jullie toch gezellig samen! Ik heb een paar keer hardop moeten lachen, heerlijk!

Barbara -

Heerlijk met de draagdoek naar buiten! Mijn zoontje vindt dat ook echt super fijn en slaapt dan altijd binnen no time! En ik vind het heerlijk want kan met hem knuffelen en heb m’n handen vrij

maxine -

Wat een leuke vlog, ik heb er erg van genoten. Het moment van de winkelwagen geniaal, en dan de plant in de auto. Mijn dag is weer helemaal goed! En wat vind ik je een leuke moeder Willemijn! x

Margriet -

Willemijn, wat ben je een leuke moeder voor Jelle! :-) En het lijkt je heel natuurlijk af te gaan allemaal!

Dita -

Wat een leuke vlog! Lijkt me zo gezellig om er op uit te gaan met je kleintje! :)

Roos -

Wat een super gezellige en vrolijke volg weer!
Willemijn, welke lipstick draag je in de vlog? Vind hem echt prachtig!

Willemijn -

Raquelle van NARS :)

Marion -

Wat een super leuke vlog!

Kirsten -

Leuke vlog weer! Echt knap hoe je het allemaal combineert Willemijn!
Ik heb ooit een flanellen dekbed gekocht op de markt en die was niet eens veel duurder dan deze! Ik ben er in de winter niet onder weg te slaan haha!

Amelie -

Omrollen en op de buik liggen bij 2,5 maand dat is wel heeeeeeul vroeg!
En inderdaad echt niet met sneeuw en gladheid wandelen met Jelle in de draagdoek!!

Lindsey Beljaars -

Wat een heerlijke, gezellige vlog weer! :)

dvtrvht -

Toch in de doek ondanks het val risico. Schaam je. Ik heb een cliënt die halfzijdig verlamd is en nooit geestelijk verder zal ontwikkelen Door dat moeder ook zo deed en viel. Want het kind viel met het hoofd op een steen toen moeder viel en hoppa hersenletsel. En jij neemt dat risico terwijl je zelf al weet dat je valrisico hebt. Ga jij t jezelf ooit vergeven dat je kind gehandicapt raakt omdat jij een wagen teveel gedoe vond. En nee dit zijn geen spook verhalen want ik zie dit kind iedere werkdag

jose -

Ik snap dat je bezorgd bent om de baby en dat is heel goed, maar besef je wel dat wanneer je iets op het internet opschrijft het misschien anders overkomt dan wanneer je het tegen iemand zegt in het echt. Woorden als “schaam je” kunnen heel hard aankomen! Ik denk dat Willemijn sterk genoeg in haar schoenen staat om hier mee om te kunnen gaan, maar ik wilde je er alleen op attenderen.. Voor als je nog eens een comment bij iemand achter laat. Kritiek is oke, maar houd het constructief! :)

Willemijn -

Lief dat je je zorgen maakt, maar ik kan m’n eigen afwegingen maken en heb meer dan genoeg verantwoordelijkheidsgevoel voor de veiligheid van mijn eigen kind. Ik voel niet echt de behoefte om me te verdedigen tegen je comment want ik weet zelf welke afwegingen of voorzorgsmaatregelen ik gemaakt/getroffen heb (dat je dat niet ziet in de vlog betekent niet dat ik dat niet gedaan heb) – of misschien was het toch niet zo glad als dat ik dacht-, maar ik wil wel even zeggen dat de wagen niet zo maar ‘te veel gedoe’ was. In de kinderwagen met de sneeuw is ook niet per se een veilige keuze. Zo had ik laatst dat ‘ie vast liep in de sneeuw en dat is ook niet echt veilig als dat net op een fietspad of weg gebeurt. Ook kunnen kinderwagens wegglijden of slippen. Het meest veilig zijn we als we met z’n allen de deur niet meer uit komen, maar ja, da’s ook geen optie… 😉

Murl -

Ze moet even bij de ANWB van die snowsteps dingen kopen voor onder je schoenen! dan val je ook niet met dit soort weer! Het ziet er dom uit maar het werkt echt! Misschien heb je er wat aan :)

Michelle -

Wat een gezellige vlog! Wij hebben hier nog geen vlok sneeuw gezien deze winter, dus ik was toch echt wel een tikkie jaloers Willemijn, haha. En zo leuk om jullie weer samen onderweg te zien. Geweldig ook, dat shot van Jelle in de box. Wat goed dat hij voor het eerst helemaal zelf is omgerold! Lijken me best bijzondere momenten zo. Alvast een fijn weekend:)!

Margot -

Wat een gezellige vlog weer, nu heb ik ook zin om naar de Ikea te gaan! Mooie plant hebben jullie gekocht!

Reageer ook