2Keep a Diary: januari #3

Nieuwe week, nieuw diary! Dit keer is het weer mijn beurt (Willemijn). Ik had een gezellige werkweek met Martine, waarin we onder andere naar Amsterdam gingen. Ook was het een week met fijne moeke-momentjes ( 😛 ). Klaar voor mijn weekoverzicht? Lees dan verder!

Maandag

Goedemorgen! Ik ontbijt – zoals bijna altijd – met m’n kommetje havermout.

Na onze standaard ochtendroutine (wakker worden – aankleden – fles – ontbijten – verschonen – spelen) oefen ik weer met Jelle in zijn eigen bedje leggen om te slapen. En het lukte! Meneer ging zowaar slapen en hield dat een heel uur vol! Woehoe!

Ondertussen maak ik me klaar door mijn make-up te doen en iets aan mijn haar te doen.

Om 11.00 uur staat Martine voor de deur om een dagje te werken. Gezellig! Ze komt aanhuppelen op d’r pantoffels. Hilarisch!

Saar kreeg een lekker bot van Tien. Noa hoefde hem niet, maar Saar weet daar natuurlijk wel raad mee. Aan het eind van de middag was ‘ie op!

Filmen maar!

Tijdens de lunch laat ik mijn bord van tafel glijden, oeps… Gelukkig heb ik een levende stofzuiger in huis die de kruimels oplikt.

Terwijl we eten keken we oude Kletskerk vanVlochem video’s terug en Jelle zat bij mij op schoot. Leuk dat ‘ie het vond joh! Hij lachte aan één stuk door. Zo leuk!

Pas om 18.30 uur ging Martine weer weg. Nadat al het werk gedaan was hebben we nog uren zitten kletsen over de liefde, soulmates en persoonlijke ontwikkeling. Zo maar een paar van onze favoriete thema’s, naast make-up. 😉

De ruitenwissers van haar nieuwe auto deden het niet (of de vloeistof is op) dus ging ze met een sponsje en wat water de viezigheid op haar ruiten te lijf. Hahaha!

Djurre komt om 19.00 uur thuis en we hebben beide zo geen zin om te koken. Dus… bestellen we Indiaas! Hmmm!

Dinsdag

Na een heerlijk nachtje (Jelle sliep van 21.00 uur tot 5.15 uur!) slapen Jelle en ik óók nog even uit tot 9.00 uur. Wat een luxe! Samen wakker worden is één van de fijnste dingen.

Terwijl Jelle nog even in bed ligt te kirren doe ik snel wat was in de machine. Is dat maar weer klaar!

Daarna geef ik hem de fles, spelen we samen en ontbijt ik.

Rond een uurtje of 10.30 uur valt meneer in slaap en ga ik als een razende door het huis heen met een stofzuiger en doekje. Ondertussen komt Appie bij mij de boodschappen brengen. Ideaal! Zeker met dit weer…

Uit met Saar! Het park lag er prachtig bij in de sneeuw.

Voorlezen! Ik vind dat super leuk om te doen. Vaak nog leuker dan dat Jelle dat vindt. Haha! Dit is mijn favoriete kinderboek van vroeger. Mijn kleuterleraar las dit regelmatig voor en de klas hing dan aan zijn lippen. Hij kon het zo spannend vertellen! Ik kan het me nog goed herinneren.

Het begint ‘s middags weer te sneeuwen en ik schrijf een stukje in mijn dagboek voor Jelle. Ik ben zo’n gezapige moeder geworden die het eerste plukje haar bewaart en verslagjes bijhoudt van haar kind… 😛

‘s Middags ga ik aan het werk. Ik bewerk onder andere een vlog. ‘s Avonds doe ik Jelle in bad en duik ik vroeg mijn bed in. Een lekker dagje!

Woensdag

Goedemorgen! Om 7.15 uur rijd ik weg van huis. Op naar Amsterdam met Martine. Maar eerst even tanken! We hebben vandaag een fotoshoot in Amsterdam voor de Vriendin. Afgelopen zaterdag stond de vlog van deze dag online op LLG, bekijk hem hier.

Amsterdam! Ik ben dol op die stad.

We worden opgemaakt en onze haren worden gedaan. Ik vind het altijd leuk om trucjes van visagisten af te kijken en geïnspireerd te worden.

Tijd om op de foto te gaan! Het resultaat is als het goed is in nummer 8 (in week 8) van de Vriendin te zien.

Daarna lunchen we samen bij Dwaze Zaken. Ik neem een super lekkere pompoensoep en een broodje tonijnsalade. Hmm! Tonijnsalade is trouwens een nieuwe craving! Ik was er nooit zo dol op, maar de laatste tijd… hmmmm!

Daarna gaan we nog even shoppen. De Bijenkorf mag niet overgeslagen worden natuurlijk. Wat is het beautydepartment mooi geworden!

Ooohhh, Tokyo Design servies. Ik zou alles er wel van willen hebben…

Aan het eind van de dag eten we bij Josito. Een tapasrestaurantje. Lekkerrrr!

Eenmaal weer thuis is het 20.30 uur en moet ik nog aan de slag voor een artikel. Om 22.00 uur kruip ik in bed.

Donderdag

Als ik wakker word slapen Jelle en Djurre beide nog. Dat geeft mij mooi de tijd om wat dingen te doen. Ik kook de flessen uit, maak het fornuis schoon, stofzuig, dweil en ontbijt.

Daarna ga ik de rest van de ochtend aan het werk. Ik werk aan dit diary en bewerk twee video’s. Lekker productief!

Ondertussen word er een pakket van Lidl bezorgd met de ingrediënten voor een stamppot en een Boeren Bont servies. Leuk gedaan! Het servies is alleen totaal niet mijn ding dus die gaat naar iemand die het goed kan gebruiken.

‘s Middags gaan Djurre, Jelle en ik lunchen,

Ik neem pompoensoep met een crostini met parmaham.

Ook gaan we nog even winkelen samen. De Bijenkorf verdwijnt uit Groningen (ik vind het zó jammer!) en heeft nu flinke sale. Ik shop een paar dingetjes met 70% tot 90% korting voor Jelle. Ha!

Deze foto app ik tijdens het koken naar Martine. IKEA’s knoflookpers is inderdaad super goed!

Tegenwoordig shop ik minder voor mezelf en des te meer voor mini. Mijn bestelling van Next kwam binnen met kleertjes in de volgende maat. Hij groeit zo snel, niet leuk!

En aan het eind van de avond is het baddertijd voor Jelle en breng ik hem naar bed (en kroop er zelf gelijk lekker naast).

Vrijdag

Djurre en ik moeten beide thuis aan het werk vandaag dus maken we de afspraak dat ik de ochtend mag werken, en hij de middag. Degene die niet werkt zorgt voor Jelle. In deze ochtend verzet ik lekker wat werk!

Zo maak ik zelf notenpasta (artikel hierover komt donderdag online!). Dit bleek verrassend lekker!

Ook ruim ik de binnen gekomen producten op en schrijf ik een review. Als laatst bewerk ik nog een video. Lekker productief zo!

Lunchtijd!

‘s Middags zorg ik voor Jelle en komt mijn moeder ook gezellig langs. Ik vind deze sokjes van Jelle zo schattig!

Ik maak er gebruik van dat mijn moeder met Jelle knuffelt en ga als een malle met een stofzuiger en stofdoek door de bovenverdieping heen en verschoon de bedden. Heerlijk, de slaapkamer was wel aan een beurt toe!

M’n moeder blijft gezellig eten dus smullen we met z’n drietjes van deze pompoenstoofpot. Zo lekker!

Zaterdag

Jup, dit zie je goed. Een foto van de sportschool. Vandaag ga ik voor tweede keer.

Na afloop douche ik daar en fiets ik snel weer naar huis want er komt nog kraambezoek!

Hoe leuk is dit pakpapier? Het is van de IKEA begreep ik!

En dit is m’n lunch van vandaag. Ik zit momenteel in een kipfilet-craving fase!

Kijk wat er binnen kwam met de post! De producten van MAC Viva Glam x Ariana Grande!

Ook kwam er een cadeau binnen van de webshop Ukje. Een wasbare hoes voor over de New Born set van de Stokke stoel. Ideaal!

Terwijl ik een beetje werk slaapt Jelle lekker bij me in de draagdoek. Dat ding is een lifesaver!

Evenlater wordt ‘ie wakker en is het tijd voor een fles en spelen we samen. Hij zit momenteel in de fase dat ‘ie alles wil proberen te pakken (lukt nog niet) en ontdekt zijn handjes en voetjes. Heel leuk om te zien!

En de laatste foto van vandaag, het avondeten! Noodles met gewokte groenten en een beetje pindas

Zondag

En toen was het alweer zondag! Vandaag vieren we een verjaardag van een familielid. Op de foto draag ik Brigitte van NARS.

Jelle’s outfit!

‘s Ochtends werk ik eerst nog een uurtje. Ik maak foto’s en schrijf een artikel. ‘s Middags gaan we langs familie en aan het eind van de dag gaan we uiteten.

Ik neem scholrolletjes als hoofdgerecht. Super lekker!

En bosvruchtenpannenkoekjes met kaneelijs als dessert. Hmmm!

Eenmaal weer thuis is het 21.00 uur en breng ik Jelle naar bed en maak ik dit dagboek af. Tot over 2 weken!

41 reacties

Willemijn -

Wow! Ik had het wel vaker gehoord maar nu besef ik het me, mensen zien er in de spiegel zo anders uit. Jij ook Willemijn! Niet minder mooi hoor 😉 Wat ben je toch een fantastische vrouw! Xxx

Miriam -

Ahwww, wat een prachtige foto’s! Love het outfitje van Jelle in de laatste foto, doet mij denken aan een sneeuwpopje :)

Mariska -

Wat een leuke foto’s heb je weer online gezet :)

Nynke -

Wat leuk dat je zo’n boe bijhoudt!
Had ik van tevoren ook bedacht, maar ik vergeet het steeds weer.. Ben niet zo’n schrijver helaas.

Alena -

Hi, Ik vind jullie diary altijd super leuk!
Heb klein vraagje, waar heb die waszakken gekocht? Want ben al zo lang op zoek naar.
Alvast bedankt.
Fijne dag nog!

Willemijn -

Action, maar wel al jaren geleden. :)

Alena -

Dank je!

Mare -

Super leuk dagboek. Mijn ouders hebben een plakboek gemaakt van al mijn tekeningen. Zo leuk! Ben echt superblij dat ze zoveel hebben bewaard van mij!

Charelle -

Havermout is en blijft gewoon het allerlekkerste ontbijtje! ^^ En wat een leuke kleurtjes van OPI!

Liens -

“Wij gaan op berenjacht” is ook het favoriete kinderboek van mij en mijn broer. Mijn moeder las dit ook altijd voor en ik ken het intussen zelf ook al helemaal uit mijn hoofd. Blijft leuk! :)

Luna -

De eetfoto’s vind ik het leukst om te zien. Krijg er zelf trek van haha
Jammer dat de Bijenkorf weggaat, hier bij ons gaat die ook weg, maar om eerlijk te zeggen heb ik er niets kunnen vinden in de sale. Het is ook een hele schrale Bijenkorf eerlijk gezegd, heel anders dan in Amsterdam.

Mariebeauty -

Leuke foto’s ! Ik ga zo dadelijk de vlog van de fotoshoot bekijken. Ik kijk er al naar uit ! 😀

My Creative Life - Marìs -

Heerlijk dagboek weer, en ohh al dat lekkere eten, ik krijg gelijk trek in eten! Gelukkig is het best wel bijna etenstijd 😀

Lindsey Beljaars -

Wat een superleuke en lieve foto’s zeg! Brigitte van Nars staat je echt prachtig! Ben ontzettend benieuwd naar de foto’s in de Vriendin.

Nele -

Altijd leuk om je Diary te lezen :-) Wat heeft Jelle altijd schattige kleertjes aan zeg :-) Ik kan niet wachten tot het bij mij zo ver is!

Dita -

Wat een leuke foto’s! Je hebt voor Jelle echt super leuke kleertjes. Prachtige foto ook die van Jelle met de deur op een kier.

Diana -

Super lieve foto’s met Jelle. En de Nars lipstick staat je prachtig!! Echt jouw kleur. Xxx

Cerylle -

Wat heerlijk weer om weer even in jou leven te rondneuzen, zo voelt dat echt haha.
N.a.v. Je dagboekje voor Jelle bijhouden, Pauline Oud heeft een boek dat heet 5 jaar lang elke dag een vraag, mamadagboek.
Dat is denk ik echt wat voor jou!

Margriet -

Wat een fijne week heb je gehad, zo te zien!
En wat is die foto van Jelle’s outfit (laatste foto met dat strepenbroekje) superschattig!

Leonie -

Zo te zien ben je gek op pompoen, haha! Lekker hoor!
Ik vind het super leuk om de foto’s van Jelle te zien + z’n outfitjes..:)

anna -

Wat een fijne week en leuke foto’s! Moest erg lachen om Martine op d’r pantoffels, hihi.

Caro ~ My Beautycase -

Haha wat grappig dat Jelle zo moest lachen om jullie kletskerk en van vlochem video! Fijne week heb je gehad, ik kan niet genoeg krijgen van de Jelle foto’s! :-)

Murl -

Wat leuk dat je zo’n moeder bent die het eerste plukje haar bewaard. Mijn moeder was ook zo’n moeder 😉 Zij begon met schrijven toen ze 3 maand zwanger was. Mijn eerste nagels haar alles zit er in! Ook haar positive zwangerschapstest! Toen ik geboren was bleef ze schrijven! Uit eindelijk schreef ze tot mijn 18e! En op mijn 18e verjaardag kreeg ik dat boek.. Het was een super mooi liefdevol maar ook confronteren boek! Maar ik zou het zelf ook willen doen! Ik voelde me in iedergeval heel loved ☺️

Willemijn -

Wat vond je er confronterend aan? :) Ben ik wel benieuwd naar!

Murl -

Mijn moeder schreef vanaf dat ze 3 maand zwanger wastot mijn 18e! ( elk half jaar een stukje op ten duur ) Mijn jeugd was niet vlekkeloos (zoals bij bijna iedereen 😉 ) En dan staan er stukjes vanuit haar perspectief! Wat heel mooi is en ook confronterend! Een soort van levens boek vanuit mijn moeders oogpunt. Ik denk wel dat ik zo iets ook zou willen doen als ik moeder word! Het is een boek om te koesteren :)

Gerjanne -

Ziet er uit als een leuke week! Ahh.. Dat boerenbont servies vind ik nou juist zo leuk!

Michelle -

Wat een heerlijke week! Zo leuk om te zien hoe het leven als moeder je afgaat. Fijn dat het zo goed gaat met Jelle. Ik vind de tijd mijn hele zwangerschap al vliegen; dat belooft wat voor straks.. Ik wens jullie ‘n fijne week toe!

EminasLifestyle -

Ze groeien idd zo snel, die kleintjes. Onze 2 kids zijn nu 4,5 en 1,5 jaar. Het is idd niet leuk als ze weer naar een nieuwe maat moeten! Maar wat ik nog erger vond was de overgang van luier nr.1 naar de luier nr. 2! Hahah…
Waar is je gestreepte trui van, ik vind hem erg leuk! (die van de foto met Nars Brigitte)

Willemijn -

Ralph Lauren. Ooit eens in de outlet van Roermoend gekocht. Niet meer te koop dus ben ik bang. :)

Margot -

Wat een leuke week! En heerlijk een net verschoond bed!

Susan -

Wat een fijne week! Je bent al zo snel weer in je ritme lijkt het. Jelle lijkt me een makkelijk mannetje (zelf slapen gebeurde hier nog laaaaang niet haha en uit eten etc reageerde mijn dochtertje ook erg geprikkeld op). Die kleding die je alweer kunt opberen voor nieuwe maatjes herken ik….
Jammer dat ik vergeten ben naar de bijenkorf te gaan afgelopen zaterdag!!

Charlotte -

Lekkere gerechten komen er weer voorbij! En dat groeien gaat snel hè, ik weet nog dat iedereen dat altijd zei en dat ik dan dacht “Jaja zal wel” maar het is gewoon echt zo! Het gaat zo snel!

Desiree -

Dit blijven leuke artikelen om te zien! Een dagboekje bijhouden voor Jelle is alleen maar leuk!! Geniet van je nieuwe week!

Marieke -

Wat een lekkere week heb jij er weer opzitten. Ik vind de kleertjes die Jelle aanheeft altijd zo schattig. Helemaal mijn stijl. En dat inpakpapier is inderdaad van de Ikea. Ik heb die ook in huis. Ze hebben hem ook met een roze en blauwe achtergrond volgens mij.

Nine -

De week weer goed beginnen met het lezen van een dairy!😊

Joyce -

Wat een fijn weekoverzicht! Kleintjes groeien snel he? Denk je net: yes ze past de leuke kleertjes zijn ze er een paar weken later alweer uit.

Annagreet -

Wat een leuke diary! Leuk om te lezen dat het zo goed gaat met Jelle. En dat je lekker weer aan het werk bent :)

Kelly -

Wat een super gezellige week! Die foto van jelle met de deur op een kiertje is echt prachtig!

eef -

Wat een heerlijk begin van mijn week om zo te starten, het lezen van een nieuwe diary! Ik volg jullie nu (op aanrade van mijn zus) nu een paar weken en vind het heerlijk om jullie sites door te spitten. Ik ben nog steeds bezig met ‘bijlezen’.

Goed werk meiden en een fijne week! Liefs Eef.

Willemijn -

Wat leuk, welkom 😀

Kelly -

Wat een heerlijke week heb je achter de rug! Ik ben echt benieuwd naar de shoot van Martine en jou voor in de Vriendin. Het zag er zo gezellig uit in de vlog! Fijne nieuwe week, liefs!

Reageer ook