2Keep a Diary: december #5

Hallo 2016! De eerste week van het nieuwe jaar. Ik nam afscheid van 2015 en begon aan een nieuw jaar. Ik had afgelopen week een weekje vrij en dat was heel fijn. Maar ook zo om!

Maandag

Doordat ik dus een weekje vrij was, heb ik niet heel veel boeiende foto’s gemaakt voor mijn gevoel. Ik begon de week dus in ons vakantiehuisje in Drenthe. Ik at yoghurt met granaatappelpitjes: erg lekker!

We zaten vlak naast een heel groot bos dus dat was ideaal voor Noa. We hebben dan ook erg veel met haar gewandeld. Ze kon haar lol niet op!

Mijn zus en ik gaan op dit moment beide door een wat moeilijke periode, dus het is heel fijn om dan zowel te kunnen praten met elkaar, elkaar te kunnen steunen maar ook heerlijk te wandelen en soms stil te zijn. En natuurlijk hebben we ook wat afgelachen, in die zin is humor toch wel erg belangrijk om soms te kunnen relativeren.

Dus na een ochtend weer gewandeld en geluierd te hebben, kwam er ‘s middags spontaan visite langs: mijn lieve neef en ‘nicht’ met hun mooie kindje. Dat meisje is zo lief en schattig, wat een heerlijk kind. ‘s Avonds gingen we gezellig gourmetten.

Als toetje maakte ik roze koeken uit het Guilty Pleasures boek van Sabine. Het was een leuke avond!

Dinsdag

Goedemorgen, Noa kwam even naar boven want er was een kopje gebroken beneden.

Lekker even kroelen met mijn lieve zus. Dat oranje ding is trouwens een nieuw speeltje van Noa. Je kunt deze omvormen tot een frisbee en binnen tot een trekspeeltje. Superhandig!

Ik maakte me natuurlijk even op en zoals altijd neem ik weer veel te veel zooi mee. Maar goed: een vrouw als ik wil graag de keuze hebben haha! Wel lekker als je daar in de vakantie nog meer tijd voor hebt. Hoewel ik me voor mijn werk ook op ‘moet’ maken voelt het in de vakantie toch anders.

Tijd voor een lekker ontbijtje: broodjes met pindakaas en een gekookt ei.

Ik maakte een S-vlecht bij mijn zus, heerlijk van dat dikke volle en lange haar. Dan is vlechten erg leuk om te doen!

Kiekeboe!

Mijn zus besloot thuis te blijven omdat ze nog veel moest leren. Met mijn ouders ging ik naar Appelscha om weer even te wandelen met Noa.

Je kunt hier trouwens goed de ondertonen zien in onze huid. Ik en mijn vader zijn koele (zomer) types. Je kunt zien dat ik roze ben en mijn vader ook alleen is mijn vader bruiner waardoor het meer bruin/oranje/roze lijkt. Mijn moeder is een stuk geler en een herfsttype. Het enige verschil is nu ze wit/grijs haar heeft dat sommige koele kleuren haar ook beter staan. Dus je eigen kleurenpalet verandert ook weer door de jaren heen. Verwarrend!

Prachtig om in Appelscha te wandelen, echt een mooi gebied.

Na de wandeling aten we thuis een pasteitje met champignon ragout. Die kocht ze bij de Lidl en zijn veel lekkerder dan ik had verwacht!

Ik maakte tijdens de vakantie eindelijk de fles Cloosterbitter open die ik tijdens de Friese Food Tour had gekocht. Je wordt van 1 borrelglaasje lekker warm kan ik je vertellen! 😉

En die Drentse schone lucht helpt naast het Cloosterbitter en het knisperende haardvuur ook niet erg mee om je ogen open te houden. Snurk.

Na het eten wilde ik gaan schaatsen met Jorrik en Renate, we hebben het welgeteld 4 rondjes (in totaal 1,6 km) volgehouden haha! Wat een klote schaatsen verhuurden ze daar zeg. Pardon my French. Er viel niet op te schaatsen, het deed vooral heel veel zeer en gelukkig vonden we dat alle drie.

Jorrik had afgesproken met een vriend en Renate en ik besloten de avond nog wel leuk af te sluiten door een Passoa Jus te drinken (good old memories) en daarna naar de film te gaan.

We gingen naar Mannenharten 2. Ik heb het nooit zo op Nederlandse films in de bioscoop maar ik heb hier wel echt heel erg om moeten lachen. Het was een leuke film!

Woensdag

De volgende dag ging ik met mijn ouders en mijn zus naar Jorriks oma. Zij wilde graag mijn ouders weer eens zien en naar oma’s moet je natuurlijk altijd luisteren.

En ze had heerlijke Drentse knieperties gebakken. Oh my god: heaven! Wat kan dat mens toch heerlijke rolletjes maken. Je blijft er van eten.

We gingen nog even langs de carwash, want mijn zus haar mooie auto zag er niet meer uit na ons modderavontuur door de bossen.

Na het bezoekje aan oma gingen we bowlen. Maar eerst even een kop chocomel met slagroom. Helaas werd ik twee keer tweede, ik heb het bowlen nog steeds niet onder de knie! Maar het was wel gezellig en we hebben weer erg gelachen!

Ik weet niet wat het was deze hele vakantie, maar we waren allemaal constant lui en moe haha! Blijkbaar waren we allemaal even toe aan even niks en wat rust.

We hebben de laatste avond niet veel meer gedaan, gewoon rustig aan.

Donderdag

Om half acht zat ik aan de smoothie. Ik ging wat eerder naar huis dan de rest, want we moesten sowieso uit het huisje en mijn ouders en zus zouden nog even een nachtje bij mij blijven vanwege Oud & Nieuw. Ik ging nog snel dus mijn huis parent-proof maken haha!

En oliebollen halen natuurlijk, dat moest ook gebeuren! Gelukkig deed Jorrik boodschappen want daar kwam ik helemaal niet aan toe.

En rond 14:00 kwamen zowel mijn ouders en mijn zus bij mij thuis en Willemijn op bezoek. Gezellig, want ik had haar al een hele tijd niet gezien en ik miste haar! En Jelle natuurlijk ook, sjemig wat is dat kind al weer gegroeid zeg. Het gaat echt hard! Noa was wel iets minder uit haar doen dan vorige keer, ze vindt Jelle volgens mij vooral heel erg leuk en wil constant bij ‘m zijn, zo lief. Mijn drie lieve scheetjes.

We hebben wederom rustig aan gedaan. Er kwamen nog een paar vrienden van Jorrik en om 00:00 knalden we het nieuwe jaar in! Ik miste bijna het moment, opeens was het 3, 2, 1 en hoppa!

Ik wenste iedereen gelukkig nieuwjaar en ik kreeg nog van een vriendinnetje die ik tijdens de retreat heb leren kennen deze prachtige tekst. Niks meer aan toevoegen!

Vrijdag

Mijn ouders en zus gingen redelijk vroeg weg en daarna ging ik douchen. Fris en fruitig het nieuwe jaar in.

Jorrik moest werken en ik ging met mijn eigen autootje (jippie!) en met Noa naar het bos in Roden. Ik ben zo enorm blij dat ik nu een eigen auto heb, man man man wat is dat makkelijk. Ik vond het eerst onzin omdat Jorrik en ik natuurlijk een auto hebben, maar hij heeft de auto zo vaak mee vanwege zijn werk dat ik er niks aan heb. Maar nu dus niet meer, woehoe. Freedom!

Het was prachtig weer om te wandelen, je zou niet zeggen dat het december is geweest en nu januari is: het lijkt meer op oktober.

Na het wandelen at ik drie peren. Ik ben de laatste tijd verslaafd aan peren. Wat ik de rest van de dag heb gedaan weet ik niet meer. Maar niet veel in ieder geval.

Ik was na een weekje met veel mensen om me heen ook wel weer toe aan even niks en doelloos rondkijken op YouTube.

Zaterdag

Yay, ik had met Willemijn afgesproken om weer eens ouderwets te shoppen in Groningen op zaterdagmiddag. Ik had er veel zin in!

We lunchten bij het Goudkantoor in Groningen. Ik nam een kaaskroket. We kletsten honderduit over van alles en nog wat maar vooral de diepe dingen des levens haha!

Ze gaf me een prachtig cadeautje voor mijn verjaardag met een hele mooie kaart waar ik van moest huilen. Een echte vriendin weet wat dat betreft toch altijd de gevoelige snaar te raken. Ik ben heel erg gezegend met zo’n mooie, lieve vriendin in mijn leven.

Deze dag hebben we trouwens gevlogd, en kun je (waarschijnlijk) woensdag bekijken op LiveLifeGorgeous. We gingen onder andere naar de Nikkie Store en warempel: we kochten wat! Gaat dit onze nieuwe verslaving worden naast Vanilia?

Willemijn vroeg of ik bleef eten en tegen pizza zei ik geen nee! Ik nam voor de verandering pizza Pollo in plaats van de eeuwige Quattro Formaggi en die was toch ook wel erg lekker!

Het was echt een gezellige dag zoals vanouds, heerlijk! Eenmaal thuis liet ik Noa nog een uur uit en plofte ik om half 10 op de bank.

Zondag

Zondag was een behoorlijk emotionele dag. Het hoe wat en waarom kan ik jullie niet vertellen maar ik heb het behoorlijk zwaar op dit moment. Het zal vast allemaal wel weer goed komen op wat voor manier dan ook, daar vertrouw ik op maar moeilijk is het wel. Ik had er pijn in mijn hoofd van, dus ik heb rustig aan gedaan en met Noa en Jorrik op de bank gelegen kijkend naar My Strange Addiction op TLC. Heerlijk dat soort hersenloze programma’s als je even wat afleiding nodig hebt.

Mijn schoonmoeder vroeg of ik bij haar kwam eten en heeft me in de watten gelegd. Haar Kerstboom staat nog, eigenlijk jammer dat zo’n boom maar zo kort staat: het ziet er zo mooi uit.

In dit soort zware periodes ben ik zo blij met zulke lieve en verstandige mensen om me heen. Heel dankbaar ben ik daar voor.

Ik werkte ook bij haar aan dit dagboek en sluit daarmee enerzijds 2015 af, maar begin ook aan 2016. En dat jaar begint behoorlijk moeilijk kan ik je vertellen, maar enerzijds ook erg verhelderend en dat is nu zeker nodig om verder te komen. Sorry als jullie mijn droeftoetergelul soms zat zijn, maar ik hou er nu eenmaal niet van om te doen alsof het allemaal oké is. Het leven kent nu eenmaal hoge bergen en diepe dalen. Maar ik kom er wel weer uit en ik geniet ook enorm van de leuke dingen die er afgelopen week waren en van alle lieve mensen die ik om me heen heb! Het was een verdrietige week maar ook echt een topweek en daar probeer ik aan vast te houden. Tot over twee weken en ik wens jullie allemaal een fijne week toe!

61 reacties

Bo -

Lieve Martine, ik vind je echt een topwijf! Willemijn ook overigens hoor :) Ik wens je heel veel sterkte en neem vooral de tijd die je nodig hebt. Heel veel liefs en dikke (visuele) knuffels

Noukje -

Lieve martine
Mooi dat je zo eerlijk bent, jij bent zo puur en echt en dat vind ik prachtig aan jou! Trek je maar op aan die lieve mensen rondom jou 😉
Heel veel sterkte en kracht toegewenst! Xxxx

Christel -

Lieve Martine, niet de schijn ophouden! Daar heeft niemand wat aan. Ik vind het knap dat je zo eerlijk bent, wilde dat ik dat af en toe ook durfde. Al leer ik dat steeds beter. Ik wens je heel veel sterkte in deze tijd en hoop dat je je snel weer sterker voelt. Neem je tijd en zoek hulp indien nodig. Niet te lang alleen blijven tobben! Knuffel.

Gieneke -

Veel liefde en kracht voor jou Martine! Zonder de klote dingen die soms gebeuren zouden we al het moois op de wereld veel minder kunnen waarderen. You’ve got this, neem je tijd, heb vertrouwen en je komt er wel weer bovenop! <3

Kelly -

Zo fijn dat je gewoon zo lekker eerlijk bent, social media kan al snel showen dat alles maar goed en fantastisch gaat met iedereen!
Zo goed en sterk van je dat je dit gewoon toegeeft, dat blijkt maar weer hoe echt je bent. Heel veel sterkte in deze kut periode.
Zit zelf ook even in een diep dal, dus weet hoe rot je je kan voelen.
Dikke knuffel!

Ellen -

Lieve Martine, ik wens je veel sterkte! Ik vind je zo’n leuke en vrolijke meid, ik vind het echt rot voor je! Zet m op he! <3

Sara -

Ik wilde al eerder een reactie sturen, maar kon het niet goed onder woorden brengen en had hem weer gewist. Ik heb nu besloten toch maar iets te schrijven. Ik vind het heel naar dat je je zo rot voelt, en wil even zeggen dat ik juist altijd zo vrolijk van je word als ik jullie filmpjes kijk. En fijn dat je zo eerlijk bent. Laat je lekker in de watten leggen door de lieve mensen om je heen want dat verdien je!

Martina -

Ik hoop dat je jezelf weer een beetje terug gaat vinden Martine! En dat je mensen om je heen hebt die je hierbij kunnen helpen. Soms zegt je verstand dat je iets een plaats moet geven maar hoe vertel je dat aan je hart en ziel? Dikke knuffel!

Anne -

Ik reageer nooit, maar omdat je het verdient: Dikke knuffel voor jou (jullie)!!

Sophie -

Ahw vervelend om te horen Martine.. Ik hoop dat je snel wat meer rust voelt. Veel sterkte en <3!

Sanne -

Dikke knuffel! Het leven kan soms ongeloofelijk stom en moeilijk zijn. Dat je dit zo met ons deelt, bewijst maar eens waarom dit mijn favoriete blog. Jullie laten van alles passeren over het leven en niet alleen de leuke dingen

Dineke -

Een hele dikke knuffel voor jou Martine, want die verdien je. <3

Ingrid -

Welkom bij de club bij wie het jaar klo#te start… Maar nog een heel jaar om het recht te trekken! Sterkte met je probleem xx

Margriet -

Sterkte Martine met alles waar je verdrietig over bent. Ook ik vind het beter dat je gewoon benoemt dat je je ellendig voelt in plaats van net doen alsof alles goed gaat. Deze quote vind ik altijd mooi en ik wil hem je toch even meegeven: life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain!
Liefs!

Miriam -

Er fijn de je zulke lieve menen om je heen hebt die je helpen tijdens moeilijkere periodes. Heel veel sterkte en succes!

Drie -

Wat een gezellige maar ook heftige week. Fijn om zoveel bij je familie te zijn en te genieten van de kleine dingen. Ik hoop dat je binnenkort wat rust kunt vinden en dat je weer langzaamaan de oude (of juist de nieuwe) wordt! Heel veel sterkte.

Nienke -

Je week klinkt opzich leuk, maar erg vervelend dat dan toch de ondertoon van zo’n week naar is. Eerlijk gezegd vind ik het heel fijn dat je eerlijk deelt dat het nu niet goed gaat. Dan kunnen mensen zich ook beter aan je spiegelen dan als je altijd zou doen alsof het fantastich gaat, want dat is bij niemand echt. Ik wens je het allerbeste toe en hopelijk gaat het gauw beter met je en kun je dingen uit je leven een plekje geven. Veel sterkte en zet hem op! Dikke knuffel!

Ing -

Wat vervelend dat je door een zware periode gaat, maar er komt altijd een beter na. Soms moet je door een zware periode heen om later te kunnen zeggen het is goed geweest, want nu… Maar leuk is anders! Houd je taai en houd je vast aan de lieve mensen om je heen! X

Anoniempje -

Wat vervelend Martine dat je je zo voelt… maar vind het moedig dat jij gewoon “mens” durft te zijn… Hiervoor ben je ook een voorbeeld voor andere denk ik die zich ook wel eens minder voelen en zich dan alleen voelen in hun gevoel, maar Door jou zien ze dat het niet erg is om mens te zijn en dingen te voelen…. Sterkte en pak de steun die je nodig hebt…

Minka -

We hebben elkaar nooit ontmoet, jou ‘ken’ ik alleen van jullie Blog(s) maar ik vind het oprecht heel vervelend dat je niet lekker in je vel zit. Neem de tijd om het te voelen en weet dat je wordt gesteund door de mensen om je heen maar ook zeker door mij als vast bezoeker. “This too shall pass…” <3

Sandra -

Ik hoop dat het snel beter met je mag gaan lieve Martine, dat is je gegund <3

My Creative Life - Marìs -

Dikke knuffel! Fijn om te lezen dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt! Hopelijk wordt 2016 alsnog een mooi jaar voor je ondanks het nare begin xxx

Dita -

Wat vervelend dat je je zo rot voelt Martine. Gelukkig heb je hele lieve mensen om je heen die je altijd zullen steunen en van je houden.

Anouk -

Ik reageer eigenlijk nooit, maar nu wilde ik toch een reactie achter laten. Wat je vertelt is geen droeftoetergelul, dat is het leven. De ene keer gaat alles prima, de andere keer zit je in een dal en vraag je je af wanneer je eruit komt. Dat je niet kan delen wat er aan de hand is, maakt niks uit. Jullie delen al zo veel online, je hoeft immers niet alles te vertellen. Wat het ook mag zijn, ik hoop dat je je snel beter voelt. Fijne week en zet ‘m op! x

Rosanne -

Ik vind het juist knap dat je eerlijk toegeeft dat het even niet zo lekker loopt. Gelukkig heb je hele lieve mensen om je heen die je bijstaan.
Ik wens je veel sterkte en een dikke knuffel!
Fijn dat je een weekje rustig aan hebt kunnen doen. Dat heeft je vast ook goed gedaan.

Daphne -

Ook droeftoetergelul hoort bij het leven, ik vind het sterk dat je het deelt!
Sterkte en het komt goed :)xx

Daniëlle -

Jammer dat je niet zo lekker in je vel zit, Martine. Ik hoop dat je je snel weer wat beter gaat voelen. Gelukkig kan je er goed over praten met je zus (en vast ook met Willemijn!).

Debbie -

Fijn dat jullie zoveel steun aan elkaar hebben. Je zus heeft een prachtige lipstick op (die foto in het bos).

Ik wens jou en natuurlijk Willemijn heel veel moois en het beste voor 2016! Hopelijk valt dit jaar alles op z’n plek en voel je je een stuk beter.

DIKKE ZOEN

P.S. Je bent prachtig op die selfie voordat je met ‘wil’ gaat shoppen.

Felicia -

Sterkte! Soms is het ‘t laatste waar je zin in hebt in een periode van rouw of verdriet maar sporten kan heel fijn zijn, ook heel moeilijk om je er dan toe te zetten. Omdat je dan even een paar momenten aan niets denkt dan de oefening goed doen en de endorfinen door je lichaam razen.

Shirley -

Fijn dat je er even tussenuit was! Dikke kus voor jou. Take care, 2016 wordt jouw jaar! <3

Nelly -

Zware tijden maken je ook sterker en (hopelijk) leer je er ook van. Hier is het ook zwaar maar dan met een zieke moeder inhet ziekenhuis waar ze niets meer voor kunnen doen. Hopelijk kan ze nog naar een plekje in een verpleeghuis. Maar 31-12 werd gesproken over een hospice…….en dan mijn dementerende vader….alleen thuis….. Dat hier al heel wat tranen zijn gevloeid, begrijp je wel. En geen broer of zus hebbende………. maar goed..het leven gaat door. Maar ik weet dat ik hier ook doorheen kom. Knuffel.

Linda -

@Nelly
Ik kan me voorstellen dat dat een moeilijke periode voor je is, zeker omdat je de lasten en je verdriet niet met een broer of zus kunt delen. Hopelijk heb je wel goede vrienden of neven, nichten waar je af en toe je hart kunt luchten. Ik ken je verder niet, maar wens je heel veel sterkte Nelly!

Sophie -

Jeetje Nelly, jij ook veel sterkte..

Sara -

Jeetje Nelly wat moeilijk… Als ik het zo lees kom je in elk geval over als een heel sterk iemand. Ik wens je heel veel liefde en kracht toe!

anna -

Fijne foto’s! Ik kijk nu al uit naar jullie vlog. Maar wat naar dat je je niet goed voelt op dit moment. Ik weet niet wat er allemaal aan de hand is, maar ik hoop echt dat het snel weer wat beter gaat met je! Sterkte lieve Tien!

Bianca -

Dikke knuffel! xxx

Suzanne -

Wat heerlijk al die foto’s van Noa. Ze geniet er lekker van! Maar wat naar om te lezen dat je je zo verdrietig voelt, ik wens je het allerbeste. Liefsx

Bibian -

Wat vervelend om te lezen dat je niet lekker in je vel zit, hopelijk krabbel je gauw weer op! Je hebt in ieder geval leuke dingen gedaan afgelopen week, die kniepertjes zijn zo lekker, wij hebben ze ook gebakken! Ik wens je sterkte, en geniet van de lieve mensen om je heen <3

Lifetimes -

Lieve Martine! Ik hoop echt dat je je snel beter gaat voelen. Nu is het allemaal heel vervelend, maar uiteindelijk heb je deze periode nodig om er bovenop te komen. In ieder geval heel veel sterkte en liefde toegewenst. Je bent geweldig! Xx

Kirsty -

Wat vervelend dat je je zo naar voelt! Hopelijk zal je je snel beter voelen, heel veel sterkte in ieder geval! Fijn dat je in ieder geval lieve mensen om je heen hebt die je kunnen afleiden en er voor je zijn.

Charlotte -

Heerlijk zo’n vrij weekje! Fijn dat je extra tijd met je familie hebt doorgebracht, zeker nu in een lastige periode.

Jennifer -

Sterkte lieve Martine!

Elly Kellner -

Hi Martine,
Wat ik zo knap vind is dat je wél aangeeft dat je het momenteel erg moeilijk hebt maar daarbij ook de keuze kunt maken om niet in detail te treden. Als een groot deel van je leven al zo openbaar is, is het soms wel moeilijk om een lijn/grens te trekken – tot zover vertel ik jullie alles maar niet meer dan dit. Dat vind ik zelf soms nog moeilijk en ik heb echt respect hoe je hiermee omgaat.

Ik stuur je een virtueel doosje kracht!
x
Elly

Carina -

Persoonlijk vind ik het juist fijn als ook bloggers af en toe aangeven een dip te hebben. Het geeft alleen maar aan dat jullie ook maar mensen zijn. En het geeft mij ook het besef dat ik niet de enige ben die het emotioneel zwaar heeft.
*digitale knuffel* :’)

Michelle -

Wat onwijs rot dat je zo’n nare periode doormaakt. Heb heel veel respect júíst voor het feit dat je dat wél met ons deelt! Ook jij bent maar een mens. Ik wens je veel kracht om hier weer bovenop te komen; fijn dat je in ieder geval mensen om je heen hebt waar je op kunt bouwen. Veel liefs en een dikke knuffel!

Caro ~ My Beautycase -

Wat vervelend dat jij en je zus allebei in een moeilijke periode zitten. Gelukkig hebben jullie steun aan elkaar en ik wens jullie al heel veel geluk in 2016!

Laura -

Wat erg dat het zo met je gaat. Maar heel goed dat je dit benoemd, dit laat zien dat je niet “nep” op internet bent en ook een mens met diepte punten en hoogte punten. Heel veel sterkte tien! Je komt er wel liefs

Anne -

Wat naar dat je je zo voelt. Veel sterkte!

Desiree -

Zo te zien heb je een fijne volle week gehad met hier en daar afleiding. In Drenthe jeeeeej!! Haha, zo’n goede vriendin moet je koesteren. Nog een gelukkig nieuwjaar! :-)

Amy -

Niet fijn om te lezen dat je het moeilijk hebt, wel fijn dat je al die lieve mensen om je heen hebt om je er doorheen te helpen! Sterkte :) Ik hoop dat het snel weer beter gaat!

Amerins -

Wat vervelend dat je je zo voelt!! Heel veel sterkte!

Bertine -

Wat een gezellige week! Gelukkig goede afleiding voor jouw gevoel op dit moment. Succes en sterkte! X

Heleen Schrijvershof -

Hierbij even een hart onder je riem: sterkte met je lastige periode. Klinkt lekker cliché, maar achteraf heb je dit soort inzichten en momenten vaak nodig. Maar dat neemt niet weg dat t nu niet gewoon rot is.

Evelien -

Dit is precies wat ik ook wilde zeggen. Ik vind het verder heel goed hoe eerlijk je je uit tegenover ‘ons’, dit siert je en is ‘echt Martine’ naar mijn idee. Daar houd ik van, en daarom lees ik jullie altijd :)
Heel veel sterkte.

Marieke -

Aaah lieve Martine. Wat vind ik het vervelend voor je dat je niet lekker in je vel zit op dit moment. Gelukkig pak je wel je momentjes om even afleiding te vinden en heb je lieve mensen om je heen die er voor je zijn.

Margot -

Het ziet eruit als een fijne tijd met lieve mensen om je heen. Sterkte met de lastige dingen waar je nu mee bezig bent!

Lindsey Beljaars -

Wat vervelend dat het even niet lekker met je gaat. Diepe dalen horen helaas bij het leven. Goed dat er ook wat leuke momenten zijn! Mijn favoriete quote: The Sun Is Always Shining Somewhere! 😉

Diana Carlton -

wat naar om te lezen dat je momenteel door een klote periode gaat. Je hebt heerlijke dagen gehad met je familie zo te zien. En fijn dat je ook weer een dagje ‘quality time’ had ingepland met Willemijn. Zo zie je maar hoe belangrijk het is om zulke lieve mensen om je heen te hebben, die er voor je zijn in mindere periode. Hou je taai!

Kelly -

Vervelend dat je zo verdrietig bent! Maar fijn dat je lichtpuntjes hebt om naar terug te kijken!

Denise -

Naar om te lezen dat het wat minder met je gaat. Diepe dalen zijn nooit leuk. Je hebt wel leuke dingen gedaan deze week gelukkig! Fijn dat je van die lieve mensen om je heen hebt. Ik hoop dat het snel wat beter met je gaat! (En ohja, kniepertjes zijn lekker!!)

Sas -

Wat ontzettend vervelend voor je dat je je zo ellendig voelt. Maar ik heb het idee dat je wel weet waar de kern ligt. Dat scheelt ook een eind.
Ik wens je heel veel kracht en sterkte toe. Niets is vervelend als je niet lekker in je vel zit en keihard er tegen moet vechten. X

Reageer ook