Borrelen met Bugles!

Borrelen met je familie of je vrienden, wat mij betreft gaat er niets boven dat. Ik hou er van om iets hartigs te serveren bij de borrel en daar is Bugles uitermate geschikt voor, omdat je eindeloos veel variaties kunt bedenken om Bugles mee te vullen. Dit is mijn vultip!

Zoals jullie weten ben ik gek op kaas en met name gorgonzola. Het leek me verrassend om Bugles eens te vullen met een warme vulling en met gorgonzola kan dat uitstekend.

Wat heb je nodig?

  • Een zak Bugles natuurlijk!
  • 50 gram gorgonzola
  • 50 gram ham
  • 100 ml crème fraîche
  • 8 blaadjes verse basilicum

Mijn #BuglesVultip

1. Snij de gorgonzola en ham in stukjes. Let er vooral op dat je de ham in kleine stukjes snijdt.

2. Doe de crème fraîche  in een steelpan en laat dit smelten. Doe daarna de gorgonzola en ham erbij. Zodra de gorgonzola gesmolten is, is de vulling klaar.

3. Laat de vulling een klein beetje afkoelen in een kommetje.

4. Was de basilicumblaadjes en versnipper ze in kleine stukjes over de vulling heen.

5. Roer de basilicum goed door de vulling heen. Voeg eventueel peper toe. Leg daarna voor de presentatie een paar basilicumblaadjes in het midden. Klaar!

De basilicum geeft een heerlijke, frisse smaak aan de volle en romige gorgonzola vulling.

Deze vultip smaakt perfect bij een borrel, ik vind het vooral lekker bij rosé of witte wijn. Eet je geen vlees? Dan kun je ook prima de ham weglaten en eventueel wat fijngehakte walnoten toevoegen voor een extra bite.

En heb je nog wat vulling over? Deze kun je prima afgedekt in de koelkast bewaren voor de volgende dag!

Wat is jouw Bugles vultip? Deel jouw vultip op social media met de hashtag #BuglesVultip. Ik ben heel benieuwd waar jij Bugles mee vult! Zoek je nog meer vultips? Kijk dan eens op de website van Bugles!

9 reacties

mijs -

Ik gebruik meestal romige tzatsiki als dipsaus, ook erg lekker!

Nienke -

Ahhhh! Ik ga straks naar de supermarkt en nu moeten er ook Bugles mee… 😀

Martine -

Haha!

Eva -

Ah dit ziet er zo lekker uit. Totaal niet natuurvoeding maar af en toe zondigen mag :-)
Liefs,
Eva

Luna -

Heel saai, maar roomkaas met bieslook en sambal vind ik de lekkerste vulling :)

Belle -

Klinkt goed en ziet er nog beter uit!

Lianne -

Meestal houd ik niet zo van Bugles, maar met deze variaties moet ik het toch eens gaan proberen!

Syl -

Waarom?! Ik heb al zo’n moeite met chocolade en chips te laten liggen en al die SinterKerstenNieuw-snacks… Maar Bugles zijn zo lekker, vooral met sambal-smeerkaas.

Margot -

Oh ik heb al veel te lang geen bugles meer gegeten!

Reageer ook