2WMN’s Favorites (november 2015)

Niet te geloven hoe snel de tijd gaat, maar het is gewoon al vijf december en vanavond vieren velen Sinterklaas. Heerlijk, ik ben gek op de decembermaand: een drukke feestelijke maand. Maar voordat de drukte los barst, deel ik eerst mijn favorieten van november!

Zoals jullie wel weten, zijn wij hier groot fan van thee. Samen gingen we naar de Simon Lévelt en ik kocht daar deze losse thee: Indian Chai Groen Bio. Dit is een kruidige maar frisse groene thee en zowel ik als Willemijn zijn hier fan van. Heerlijk, zo’n thee die je de hele dag door wel kunt drinken. Het theepotje en kopje zijn trouwens van River Island.

De Boeren Caramel Zeezout is een heel lekker product. Ik kocht deze tijdens de Friese Food Tour samen met Jorrik. Dit kun je overal door heen doen. Door de koffie, in je thee, in een taart, in de yoghurt, op een pannenkoek. Bijna overal kun je het voor gebruiken! Dat doe ik trouwens niet, haha. Ik gebruik het vooral als ik mezelf heel erg wil verwennen, dan maak ik een cappuccino met caramel/zeezout. Het is wel behoorlijk machtig, dus ik gebruik een heel klein beetje maar lekker dat het is!

Aangezien het december is, vond ik het wel tijd om wat leuke sfeerverlichting op te hangen. Dit lichtnet kocht ik vorig jaar bij Trekpleister. Ik krijg er altijd heel veel vragen over en het staat ook echt superleuk bij mijn doorschijnende gordijnen. Loes kan het vanaf haar woonkamer door de struiken heen zien en zegt dan altijd hoe mooi ze dat vindt en dat ze er uren naar kan kijken. Lief hè?

Dit oude koeienkleed is ook een grote favoriet geworden deze maand. Niet alleen van mij, maar van Noa ook! Ik kreeg deze van mijn zus, ze hoefde hem niet meer omdat hij wat oud was geworden. Ik vond dat juist niet erg, aangezien Noa het toch weer vies maakt. De woonkamer wordt er heel gezellig door.

Een andere favoriet is mijn vilten hoed die ik kocht bij de hoedenzaak Witting & Zn in Groningen. Een hoed van goede kwaliteit hebben is toch wel heel leuk! Ik ben er superblij mee, hij zit ook lekker. Ik krijg de neiging om er nog een te kopen in een andere leuke kleur!

Waar ik ook blij mee ben, is Noa haar nieuwe speeltouw. Deze is extra groot en dik en krijgt ze eindelijk eens niet zo snel kapot. En zie je dat ding naast haar poot liggen? Dat is een stuk bot van een hert. Dit is het enige wat mevrouw de koningin ook lekker vindt en waar ze af en toe op kauwt. En duur dat zo’n ding is, je betaalt er afhankelijk van gewicht zo tussen de 10 en 20 euro voor.

Ik kreeg in de maand november ook nog een prachtig cadeau van Mulberry, voor vaste dierbare klanten (kuch…haha). Dit leren opschrijfboek in de kleur oxblood. Ik vind het een prachtig boek en ik gebruik het nu als dagboek, want het is wel erg zonde om een boek van €175 vol te krassen met onzinnige boodschappenlijstjes. Ik zou het er zelf niet voor over hebben om zo’n duur opschrijfboek te kopen, des te leuker vind ik het dat ik deze cadeau kreeg.

Oh en zie je dat kaarsje wat er naast staat? Ik wou dat ik die nooit had gekregen. Dit is een Diptyque kaarsje en dat belachelijke geurkaarsje is zo gruwelijk lekker dat ik twijfel of ik de grote versie zal kopen. Maar ik vind het zo duur voor een geurkaars, niet normaal.

Toch zijn mijn nieuwe stoelen van het merk DTP Design de grootste favoriet van afgelopen maand. Het zijn stoelen van samengeperst, oud leer en ze zitten heerlijk zacht. Ik heb ze in drie kleuren die op elkaar afgestemd zijn qua kleurenrange. Ik hou van die variatie, ik wilde niet zes dezelfde stoelen. Ik kocht ze bij Wonen27 in Groningen en ik ben er superblij mee. Veel beter dan wat ik had.

Dit waren mijn favorieten van afgelopen maand. In januari zien jullie weer onze gezamenlijke favorieten. Ik wens jullie hierbij een hele fijne Sinterklaas, geniet er van!

17 reacties

Anna -

Waar heb je dat touw van Noa vandaan? Onze hond maakt zijn touwen ook zo snel kapot, terwijl hij het wel heel leuk vindt om er mee te spelen…

Anne -

Precies die hoed heb ik afgelopen weekend in Groningen gekocht bij die zaak! Mede door een eerder artikel van jullie. De verkoper had er alleen nog een veertje voor me opgezet. Ben er ook heel blij mee =D

Miriam -

Wat gaaf dat lichtnet, mooie verdeling van de lampjes ook…gaaf!

Leonie -

Oeh, die Caramel! Dat lijkt me echt super lekker.
En wat een mooi beest is ‘t toch, die Noa!

Andrea -

Wat een leuke favorieten. Ik vind je stoelen echt super mooi!

Linda -

Wat een leuk artikel :-) oh wat lijkt die caramel me heerlijk, ik Vind Noah echt een schatje en je stoelen zijn zo mooi, kan me heel goed voorstellen dat je er blij mee bent……en dat geurkaarsje…koop die grote maar, je mag jezelf echt wel verwennen, je hebt het verdiend!

Darina -

Wat een leuke dingen, die hoed is gááf en dat opschrijfboek ook!

Lianne -

Die hoed is echt heel erg mooi! :) Het is dat ik er zover vandaan woon…

Mariska -

Dat boek is inderdaad wel heel erg mooi hoor, wow ! Lief dat je dat ook kreeg :)

Margot -

Die caramel lijkt me echt te lekker!

Lilian -

Wat leuk om het eens in een artikelvorm te doen! Mooie dingen zitten er weer tussen :-)

Kelly -

Die stoelen zijn gaaf!

Suzanne -

Leuk om te zien! Grappig dat bot van Noa.

Lindsey Beljaars -

Wat een leuke favorieten! Noa is zo cute. Die Boeren Caramel Zeezout klinkt echt heeeel erg goed!

Saskia -

Dat opschrijfboek is echt prachtig! Groot gelijk dat je het als dagboek gebruikt, anders zou ik het ook zonde vinden..

Eva -

Hmmm die caramel zeezout lijkt mij echt heerlijk! Die moet ik hebben :-) Jouw stoelen vind ik trouwens echt heel gaaf. Bedankt voor het delen van deze favorieten, leuk!
Liefs,
Eva

Chayenne -

Leuk zo m’n nacht dienst eindigen met dit artikel! Grappig dat bot van Noa, deze hebben wij ook geregeld voor onze akita.. Eindelijk iets dat lang mee gaat!

Reageer ook