2Vlog: Zondagmiddag

Zondag is altijd zo’n saaie maar toch ook lekkere dag. Er gebeurt altijd vrij weinig hier. Maar dit keer kwam Willemijn gezellig langs met Jelle en ging ik ‘s middags naar een kooroptreden in lief, klein kerkje. Ik besloot er een gezellig vlog van te maken. Klaar voor oeverloos gezwam? Go!

https://youtu.be/RX1kFKKJ9-k

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend of misschien zelfs wel een fijne vakantie! Geniet er van!

17 reacties

Monica -

Leuke vlog! <3
En zo herkenbaar hoe jouw hond reageert op Jelle!
Ik heb een Franse Bulldog en hij reageert precies hetzelfde op kleine baby's/kindjes.
Ook wij zijn er nog niet uit of het jaloezie is of bescherming..
De laatste keer dat er een baby op bezoek was, leek het wel heel erg op bescherming!
Echt leuk om te zien dat jullie in deze vlog precies hetzelfde hebben! Hihi

Manu -

Leuke vlog zeg. Lekker zo’n zondags dagje ;).
Je huis ziet er erg gezellig en mooi uit. Ik houd ook zo veel van leuke lampjes en lichtjes!

Anne -

Oh Martine, zou je zo graag zangles geven, maar ik geef les in Arnhem, dus dat is veel te ver weg :(

En zangles moet je zo zien; jij betaalt voor een dienst, het is aan de docent om je te coachen, dus de enige die daar iets moet presteren is de zangdocent zelf! (Klinkt een beetje raar, maar ik zeg het altijd tegen nerveuze leerlingen en dan denken ze ‘ohja, het maakt eigenlijk geen zak uit of ik wel of niet een enorm talent heb, ik ga gewoon zingen en we zien wel!’.)

Mocht je ooit deze kant op verhuizen dan ben je welkom voor een proefles!
Groetjes,
Anne

Marleen -

Hele leuke, gezellige vlog! Ik herken je gevoel over zangles heel goed. Ik had ‘één keer zangles nemen’ op mijn doelenlijstje van 2015 staan en was het helemaal vergeten tot ik er laatst nog eens op keek… Maar ik heb er één voor Sinterklaas gevraagd (en gekregen), dus ook al staat ‘ie gepland in het nieuwe jaar, vind ik het doel toch nog behaald, haha.

Charile -

Wat een heerlijke video!

Kirsty -

Leuke vlog! Leuk ook hoe je een beetje je gedachten met ons bespreekt wat betreft in de sleur komen bijvoorbeeld. Ik herken het wel een beetje. Het kan heel leuk zijn om gewoon eens iets heel anders te gaan doen. Vroeger heb ik jarenlang zangles gehad en stiekem mis ik het soms nog wel, want het is toch wel erg leuk! Gelukkig kun je altijd nog “gewoon thuis” zingen, maar het is ook wel heel fijn als iemand je helpt om net wat beter te zingen dan je anders zou doen.
Guilty Pleasures klinkt als ik de woorden vlees en (vooral) kaas hoor, echt als een boek voor mij en mijn vriend haha!

Rosanne -

Wat een leuke vlog!
Wat prachtig om Willemijn en Jelle samen te zien<3
En grappig om te zien hoe Noa reageert op Jelle.

Murl -

Grappig he? Dat verschil met hoe een hond er op reageerd. Herder rassen reageren sowieso (vaak) sneller en heftiger op dit soort prikkels dan een labrador. Labradors zijn vaak niet zo snel onder de indruk waar herderrassen ook gefokt zijn om allert en scherp te zijn. Noa word vast een hele zorgzame moeder mocht ze ooit een nestje krijgen.

Sofie -

Ik ben echt zo gek op jullie vlogs, kijk ze altijd met heel veel plezier! En wat is Jelle toch een schatje, zo leuk! Ik herken het wel een beetje, het in een sleur komen (elke dag bloggen, hond uitlaten, koken enz). Denk dat het dan juist goed is om eens iets anders te doen, bijvoorbeeld in de middag. Daarna heb je meteen meer energie voor andere dingen. Trouwens echt leuk om te zien dat je ons kookboek nog vaak gebruikt ☺️

Martine -

Jaaa zeker! Mijn vriend is ook gek op jullie No Bake Maltesercake!

Michelle -

Ik heb ook jaren zangles gehad en vind het echt een aanrader! Zo leuk om met muziek bezig te zijn. Bijzonder om Willemijn voor het eerst zo met Jelle op beeld te zien. Onvoorstelbaar dat hier over 20 weken ook zo’n minimannetje is.

Anouk -

Wat leuk dat Willemijn bij je langs kwam. Ohh zo’n concert is niks voor mij hihi maar wel leuk om met je moeder een middagje door te brengen.

Martinelucia -

Wat een leuke vlog en stiekem vond ik de stukjes samen met Willemijn en Jelle het leukste hihi
Zo leuk om dat te zien, wat een lief ventje!

Margot -

Ik ga zingen echt aanraden! Ik kon echt niet zingen, maar vond het altijd al wel erg leuk. Ik ben toen bij een koor gaan zingen en heb zangles genomen. Ik ben inmiddels verhuisd, maar wat heb ik daarvan genoten zeg!

Marion -

Super leuk om te zien!

Caro ~ My Beautycase -

Ahh zo leuk om Willemijn met Jelle samen te zien! Zo gek maar ook bijzonder dat ze nu écht moeder is! :-)

lisanne -

Ik dacht precies het zelfde! Het is zo leuk om die twee te zien ^-^

Reageer ook