Mijn ochtendroutine

Goedemorgen! Ik laat jullie zien wat mijn ochtendroutine is. Ook deel ik mijn favoriete recept voor een heerlijk havermout ontbijtje in samenwerking met Quaker. Benieuwd hoe mijn ochtendroutine eruit ziet? Bekijk de video!

9 reacties

nanoe -

ik snap dat verband niet waarom mensen eerst ontbijten en dan tandenpoetsen. Ik poets gelijk als ik opsta mijn tanden, zo ben je gelijk van die stank af en proef je je ontbijt beter. Ook niet fris als je in een hotel aan het ontbijten bent of met andere mensen. Waarom doen mensen dit ?

Anouk -

Leuk om te zien hoe jij je dag begint. Ik begin ook altijd met een douche, heerlijk wakker worden onder die warme straal. Ontbijten die ik vaak met yoghurt of havermout met kaneel en een beetje honing.

Tessa -

Ik begin mijn dag ook bijna altijd met havermout. Vaak met een banaan of rozijnen, soms met cacao nibs erin.
Ik doe het alleen in de magnetron dat gaat wat sneller en scheelt weer afwas. 😉

Liza -

Goede tip! Ik eet ‘s ochtends ook vrijwel altijd havermout, maar dan wel met amandelmelk. Appeltjes heb ik nog in huis dus dat zal ik morgen eens uitproberen 😉

charile -

Leuk om te zien! Ik ga dit ontbijtje zeker eens proberen, enkel havermout vind ik niet zo lekker namelijk hihi

Leonie - Mamakraamt -

Ik ben niet zo dol op havermout, maar deze manier met appeltjes en rozijnen lijkt me dan wel weer het proberen waard!

Evelien -

Wat een leuke advertorial! Heel erg goed gedaan. De laatste paar weken heb ik havermout ook ‘ontdekt’. Eerst moest ik wennen aan de smaak, maar nu ben ik helemaal om. Het lekkerste vind ik toevallig ook de havermout met appel, kaneel en rozijntjes! Maar soms doe ik het ook met banaan. Ik doe de appels en de rozijnen pas in mijn havermout wanneer het uit het pannetje komt, maar morgenvroeg ga ik eens proberen om ze mee te koken.

PinkFairy -

Ik ben meer van instant papjes. ‘s Ochtends koken, daar heb ik eigenlijk nooit tijd voor. Maar het is vast een stuk gezonder :)

Margot -

Een appeltaartje voor in de ochtend, dat klinkt goed!

Reageer ook