Hallo lieve Jelle!

Hallo lieve allemaal. Eigenlijk had hier Willemijn haar diary moeten staan maar zeg nou zelf: een klein wonder van dichtbij maken is toch minstens 100 keer leuker? Ik vlogde voor jullie deze ontzettend bijzondere dag: 12-11-2015. De dag dat lieve Jelle werd geboren.

We krijgen veel vragen waar cadeautjes of kaartjes heen gestuurd kunnen worden. Helaas hebben we geen postbus en geven we natuurlijk niet ons privé adres. Maar je kunt natuurlijk altijd digitaal een kaartje sturen naar willemijn@livelifegorgeous.nl. Bij deze willen we jullie allemaal bedanken voor jullie medeleven, de lieve berichtjes en die duizenden felicitaties. Het is overweldigend zoveel liefde. Geweldig, een mooier welkom had Jelle zich niet kunnen wensen. Fijne week allemaal!

Edit, 15-11-2015 (door Willemijn): Wauw, zo mooi om te zien hoe mijn beste vriendin de geboortedag van Jelle beleefd heeft! Kraamtranen to the max hiero! Het was een goede thuisbevalling, bijzonder om mee te maken. Later meer natuurlijk over hoe ik het beleefd heb! Helaas heeft Jelle nog een beetje moeite met opstarten en daarom zijn we momenteel een paar daagjes in het ziekenhuis voor een wat extra hulp. Hij lijkt weer goed op te knappen, hopelijk mogen we snel naar huis! Bedankt voor de vele felicitaties, super lief!

186 reacties

Lydie -

Wat super leuk! Gefeliciteerd met de kleine:) geniet ervan!

Danielle -

Een late gefeliciteerd!

Ik moest echt zo hard lachen bij dat stukje over het breken van je vliezen, ik zag het helemaal voor me hoe dat ging haha.

Geke -

welkom lieve Jelle!!!
hier bij wil ik jullie nog even feliciteren met jullie mooi en hopen gezonden zoon.
heel veel geluk en plezier met ze drieën

groetjes
Geke

Nicole -

Ah dit is zo leuk om te zien! Gefeliciteerd!

Floor Daasvand -

Nogmaals gefeliciteerd! :)

Mariska -

Ah leuk filmpje! :) Heel veel geluk!

Nienke -

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!! Welkom, mooie Jelle 😀 En goed gedaan, Willemijn. Ik kan me helemaal voorstellen dat je een beetje van de kaart was, Martine. Jullie hebben echt een leuke band met elkaar.

Mariet - Getupforlifestyle -

heel veel sterkte! gat het weer een beetje beter met kleine Jelle? liefs

nn -

Echt een hele mooie vlog. Van harte gefeliciteerd Willemijn en Jurre!!

Carien - BlondieBeautyFashion -

Aaaah wat een bijzondere vlog! En wat een prachtig mannetje! Jullie zien er intens gelukkig uit! Geniet ervan!! Ik ben vrijdag uitgerekend dus ik begin t nu ook spannend te vinden! Kan niet wachten om ook zo’n lief mannetje in mn armen te hebben wat je al die 9 maanden bij je hebt gedragen. Zo bijzonder! Veel geluk!!

Vera -

Van harte!
Ik vond de vlog zo indrukwekkend. Echt gek, omdat ik eigenlijk niks met geboortes heb, maar ik kon mezelf echt helemaal inleven. Ik wens jullie gezinnetje heel veel moois!

Veronica -

Ooh, gefeliciteerd!

Marjolein -

Gefeliciteerd! Heel veel geluk!

Jacqueline -

Proficiat Willemijn en Djurre. Welkom Jelle!
Veel geluk samen. Geniet er maar lekker van samen.

Manon DK -

Ik heb zo hard gelachen in het begin, heerlijk! Mooi om te zien hoe Martine mee leeft en in spanning is <3 Welkom lieve Jelle <3

lion -

Gefeliciteerd willemijn en djurre met jullie prachtige zoon! Wat een knapperd! Geniet er samen van, en veeel geluk in de verdere toekomst.
Na maanden mee leven hier op 2wmn en llg is gaai er eindelijk! Ik was zooo blij toen ik de vlog zag. Laat staan met hoeveel bewondering ik de vlog gekeken heb. Ik zat ook vol spanning en was zeer blij! Super!
Maar voor nu; lekker genieten!

dp -

Doe asjeblieft kinder ehbo volgen. Ik heb gister bhv gehad en zoveel mensen weten niet hoe je een baby reanimeert..wat te doen bij verbranding of als die met een haar vingen afknelt en jij niet goed handelt t overlijd.

Ryanne -

Ik volg jullie al heeel erg lang! Maar dit is de eerste keer dat ik reageer.. Willemijn van harte gefeliciteerd voor jullie beiden!! :) Geniet van iedere minuut! En Martine wat ben jij toch een schat! Dit is de beste vlog die ik ooit heb gezien.. Rolde zelfs een traan van vreugde over mijn wang hihi.

Laura -

Wauw wat een mooi jongetje. Gefeliciteerd! Kreeg zelfs tranen in MN ogen van de mooie vlog. Geniet ervan!

anne -

Hoi Willemijn,

Van harte gefeliciteerd met je zoontje. Geniet er van! Ik krijg zelf kriebelende eierstokken als ik hier naar kijk 😀

Martine, wat leuk dat je dit gefilmd hebt. Heel bijzonder, jullie zijn kanjers.

Liefs X

Fenna -

Wat hebben jullie toch een mooie vriendschap! Kippenvel hierzo :)

Laura -

Heel veel geluk gewenst met Jelle! Stiekem ga ik de zwangerschapsupdates wel missen hoor.

Nanda -

Prachtige vlog.
Heel mooi en puur.

Vond ‘t ergens best jammer dat Martine achter de tweets van Willemijn zat. Hoewel ik best snap hoe erg gelet wordt op online-aanwezigheid. Ik vond het juist zo leuk die tweet van ‘Willemijn.’ En ja, sommige vrouwen tweeten wat en bevallen doodleuk paar uur later. Maar dit was in scène gezet. Maar goed. Ik ben een zeikerd. 😉 Geniet van Jelle en ben héél benieuwd naar Willemijn’s bevallingsverhaal.

Anja -

Wat een ontzettend lieve vlog, Martine.
Willemijn en Djurre, van harte gefeliciteerd met jullie wonder!

Anita te Gussinklo -

Prachtige vlog, ik heb er van genoten.
Nogmaals van harte Gefeliciteerd met Jelle.
Ik hoop dat je spoedig weer thuis met hem mogen zijn.

Faatje -

Wat ben jij een goede vriendin Martine. Echt mooi om te zien!

[Gefeliciteerd Willemijn! Geniet van je kleine hummel. Ze groeien zo snel! Ik ben 8 maanden geleden bevallen van mijn dochter en nu kruipt ze alweer onder de tafel en brabbelt ze ons ‘s ochtends wakker. Geniet van alle mooie momenten en ontwikkelingen!]

me -

Gefeliciteerd met de geboorte van Jelle, hopelijk is hij snel weer thuis, blijft toch het fijnste.

Linda -

Bijzonder dat we dat intieme prive moment toch zo een klein beetje mee mochten maken, ik had het ook helemaal begrepen als je hier niks van had gedeeld. Het laatste wat ik zou willen na een bevalling is een camera voor heel Nederland op mn hoofd, maar ik vind het wel bijzonder dat je dit wilde delen, want natuurlijk was ik heel benieuwd!
Hopelijk gaat alles goed met Jelle, en Willemijn neem lekker je tijd met je gezin, het wordt druk zat met kraamvisite in een nieuw ritme komen, bijkomen etc, neem je tijd! Ook al zijn wij benieuwd en leven we mee, we begrijpen het echt wel als we je iets minder vaak zien deze tijd! Ik vind je een topper, je hebt mooi een kind op de wereld gezet! 😉

Karlijn -

Wat een mooie en bijzondere vlog!
Gefeliciteerd!

Sanne -

Gefeliciteerd met Jelle!! Willemijn en Martine ik heb zo’n bewondering voor jullie, hoe jullie ons hebben betrokken bij deze zwangerschap. Ik vind het zo bijzonder, mensen die je helemaal niet persoonlijk kent maar toch zo betrokken bij kunt voelen. Wordt er zelf ook emotioneel van echt heel mooi .
Hopelijk mogen jullie snel samen met Jelle thuis genieten!😘

kim -

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon!

Cari -

Wat een lieve en mooie vlog! Nogmaals van harte gefeliciteerd met de geboorte van Jelle. Het is duidelijk om te zien dat het hem niet aan liefde zal ontbreken in zijn leven. En wat een geweldige vriendschap hebben jullie, Martine en Willemijn. Prachtig om te zien. Lang leve Jelle!

maaike -

AHHHHH zo lief!!! ik zat echt helemaal mee te lachen en huilen te gelijk! Mooi om te zien dat Martine zo mee leeft! Alle geluk van de hele wereld voor dit prachtige mannetje! Veel Liefs uit Belgie!! xxx

Charlotte -

Oh ik kijk echt nooit filmpjes maar deze moest ik even kijken hoor! Wauw wat een mooie en bijzondere vlog! Ik zit met tranen in mijn ogen te kijken, wat heerlijk om die sterke band tussen jullie zo te zien! Fijn dat de bevalling goed is gegaan, hopelijk mogen jullie snel naar huis om te genieten van elkaar!

Eva -

AHhhh! Ik werd zelf ook helemaal hyper! Gefeliciteerd Willemijn en Djurre met jullie zoontje!

Merel -

Och wat snoezig!!! En ook de baby, haha! Martine wat ontroerend om te zien wat het met je doet, zo mooi! En Willemijn, wat straal je rust uit, zo op de bank naast je twee kerels :) geniet! En hopelijk snel beide weer naar huis :) veel geluk!

Sabrina -

Wat bijzonder om te zien! Gefeliciteerd met de kleine :)

Fabienne -

Wat een mooie vlog! En wat een mooie papa en mama! Heel veel geluk met drietjes!

Karin -

Wat een bijzondere video, ik leef helemaal mee. Ik vind jullie vriendschap zo mooi en bijzonder om te zien en in deze vlog komt dat extra naar voren. Je zal een super tante zijn Martine! Willemijn en Djurre, van harte gefeliciteerd met Jelle, hopelijk is hij snel thuis.

Maria -

Wat bijzonder dat je je emoties deelt met ons in deze vlog, Martine, en kan me heel goed voorstellen dat je emotioneel wordt door de bevalling van je beste vriendin. En Willemijn en Djurre; heel veel geluk samen met Jelle, ik denk dat jullie het heel goed gaan hebben met z’n drieën.

Nynke -

Ahh, wat een mooie vlog en wat een lief klein poppetje is Jelle!
Nogmaals van harte gefeliciteerd Willemijn en Djurre en natuurlijk tante Tien! Geniet waar kan van deze bijzondere tijd en pak inderdaad goed je rust, dan is het allemaal zoveel fijner!
Hopelijk valt het in het ziekenhuis allemaal mee en mogen jullie snel weer naar huis.
Drinkt de kleine al wel goed bij je?
Veel geluk!

Miriam -

Ahhhh wat super leuk! Wat gaaf om zo met je mee te kijken hoe jij het allemaal hebt beleefd, super lief allemaal! Hopelijk is lieve Jelle snel thuis! :)

Jolanda -

Wat een prachtige vlog! Met tranen in m’n ogen zitten kijken. Van harte gefeliciteerd met jullie mooie zoon! En tante Tien, jij natuurlijk ook! :)

Rosita -

Een hele mooie vlog martine!Echt super leuk dat je dit speciale momentje gevlogt hebt.Iets moois waar je altijd op terug kan kijken!
En willemijn en jurre van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje jelle!!! Geniet samen van dit mooie moment!

Savitri -

Het is bizar hoe erg ik meeleefde toen ik die vlog keek! Lieve Willemijn, gefeliciteerd met jullie Jelle en natuurlijk lieve tante Martine gefeliciteerd!

Petra -

Van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Geniet er van en hopelijk kunnen jullie snel weer naar huis. Liefs

Kelly -

Super!!! Van harte proficiat met jullie kindje en een fantastische toekomst toegewenst!!!!

Tineke -

Vanaf het moment dat ik de vlog online zag staan totdat hij afgelopen was met kippenvel op de bank gezeten en met vochtige ogen zitten kijken. Hoe bijzonder is het toch dat jullie dit met ons kunnen en willen delen. Welkom lieve Jelle, ik hoop dat je gauw weer naar huis mag. Gefeliciteerd lieve Willemijn en Djurre, kersverse ouders, en Martine, kersverse tante. Geniet van alles <3

Jasmijn -

Wat prachtig, gefeliciteerd!

Marleen -

Wauw! Wat een mooi en leuk idee om dit zo te filmen. Martine, toen je emotioneel werd, moest ik zelf ook een traantje wegpinken. Ik kan me goed voorstellen dat je er emotioneel van wordt. Het is sowieso al enorm bijzonder en mooi wanneer er een kind wordt geboren. Maar als het je beste vriendin is, om z’n intens geluksmoment mee te mogen maken. Willemijn en Jurre, heel veel geluk en liefde met z’n drietjes. Ik hoop dat jullie Jelle snel mee naar huis mogen nemen!

Sandra(hpw) -

Ahhh, wat een geweldig mooie, lieve, leuke vlog! En natuurlijk welkom lieve, kleine Jelle!
En kersverse papa en mama (en Martine ook en de rest van de familie) natuurlijk gefeliciteerd (nogmaals?!)
Hopelijk mag jullie mannetje snel weer mee naar huis.

Liefs

Mirjam -

Wat bijzonder om dit te zien! Zo blij voor jullie!

Geesje -

Gefeliciteerd!! En wat een prachtige vlog, jullie vriendschap is echt heel bijzonder en het is nog specialer dat jullie dat willen delen!

maartje -

Gefeliciteerd hij is geboren op mijn verjaardag

Kristine -

Gefeliciteerd!! En wat mooi om te zien deze vlog :) Ik hoop dat jullie snel weer naar huis mogen, zodat jullie nog meer met z’n allen kunnen gaan genieten

Lidy -

Prachtige vlog Martine! Nogmaals gefeliciteerd Willemijn en Djurre met jullie mooie zoontje! Wat ligt Saar ook lief bij jullie 😊 Geniet ervan!

Pauline -

Wat een prachtig mannetje ❤️❤️ Super gefeliciteerd en heel veel geluk met dit heerlijke ventje !!!

Anouk -

Ahh wat bijzonder om je bevalling zo mee te mogen maken. Ik kreeg helemaal zenuwen voor jullie. Wat fijn dat het goed gaat!

Eline -

Wauw! Tranen in mn ogen, wat een mooie vlog! Ben zelf bijna uitgerekend en voel helemaal met jullie mee.. nu kan ik echt niet meer wachten tot onze kleine er is. Veel geluk samen!!

Astrid -

Van harte gefeliciteerd! Wat een prachtig jongetje!

Marnel -

Nogmaals van harte gefeliciteerd! Ik wens jullie veel geluk samen!! En Beterschap voor Jelle (super leuke naam)! Wat was dit een prachtige en oprechte vlog! xxx

Marleen -

Heel bijzonder om het verhaal via Martine te volgen, zeg! En dat stukje in de auto… ik hield het met moeite droog!

Ik hoop voor Willemijn dat Jelle inmiddels weer thuis is. En als Willemijn dit leest: ga volop genieten van het moeder-zijn, we zien je hier wel weer verschijnen als jij je er goed bij voelt. No hurry!

Linda -

Gefeliciteerd! Hopelijk gaat het snel beter met Jelle en zijn jullie gauw thuis!

Thalassa -

Wat een super leuke vlog, je voelt de verbondenheid tussen jullie 2 heel goed, mooi om te zien :)
Gefeliciteerd met Jelle, Willemijn en jij ook Martine als tante!
Hopelijk knapt hij snel op en kunnen jullie naar huis!

Myrthe -

Van harte gefeliciteerd Willemijn en Djurre met de geboorte van jullie mooie kindje. En natuurlijk tante Tien 😊 Ook van harte!
Een prachtige vlog! Alle emoties heb ik met deze vlog meebeleefd.
Heel erg bedankt voor het delen van deze vlog.

Manon -

Gefeliciteerd! :)
Wat een onwijs mooie vlog!
Heel veel geluk met Jelle <3

EP -

Mooie, ontroerende vlog! Gefeliciteerd met jullie zoontje! Veel geluk samen toegewenst.

Denise -

Wauw wat een onwijs mooie vlog! Ik snapte er al niks van dat ze zo kort voor de bevalling nog aan het tweeten was, maar dat was dus gewoon Martine haha. Ik hoop dat jullie zo snel mogelijk thuis kunnen genieten van elkaar <3

Marijke -

Proficiat aan de kersverse mama en papa! Welkom Jelle! Wat een knappe jongen!

Irina -

Wat een onwijs leuke vlog om jou reactie te zien Martine!
En natuurlijk onwijs gefeliciteerd met jullie prachtige zoon Willemijn en Djurre!

Lisanne -

Wat een prachtige video!
Ik kreeg er zelfs tranen van in mijn ogen.
Heel bijzonder om dit mee te maken met jullie.

Isa -

Wat een mooie vlog!
Ik heb gekeken met tranen in mijn ogen, gefeliciteers en lekker genieten!!

Liefs

Milou -

Mooiste vlog die ik ooit gezien heb (en ik heb er héél veel gezien in mijn leven). Echt super. Fijn dat je baby er is en dat de bevalling goed verlopen is. Gefeliciteerd!

Natalie -

Wat een mooie vlog om te zien, had zelf ook tranen in ogen staan haha. Willemijn en Djurre van harte gefeliciteerd met de geboorte van Jelle! Heel veel geluk en liefde samen, geniet ervan! En tante Tien jij ook gefeliciteerd! :)

marly -

Aaaah wat een lieve vlog. Wat ben je een lieverd Martine! Hopelijk gaat alles snel goed met Jelle en mogen jullie thuis lekker gaan genieten!

Debby -

Jullie zijn zoooo leuk <3 dat gesprek aan de telefoon haha, helemaal open en lachen!!! Zo lief ook, vloggen in de auto, jouw emotie. Wat lief!!!! Wat een prulletje

Floor -

Welkom Jelle💙

P. -

Nogmaals gefeliciteerd! Wat een mooie vlog, super leuk voor later ook. Fijn om zo’n goede vriendin te hebben die zo met je meeleeft :)

Esra -

Kippenvel!Wat een mooie vlog! 😀 Van harte Gefeliciteerd allemaal!

Marie -

Aahh van harte gefelicieerd Willemijn en Djurre! Wat een prachtig mannetje! En natuurlijk Martine ook! Wat een mooi gezin en een mooie vriendschap

Elisa -

Ahhh wat leuk! Ik zie het nu pas vanwege vakantie.
Zo leuk ook dat het gevlogd Is door jou Martine! Je wordt vast een super tante!!
En ik hoop dat jelle snel uit het ziekenhuis mag en dat jullie lekker met ze alle kunnen genieten van dit mooie wondertje.

Heel veel geluk allemaal!
Xxxx

Nienke -

Omg, wat een leuke vlog!! Echt heel leuk dat Martine het zo voor ons gevlogd heeft!
En voor later is dit voor jullie ook heel leuk!
Sterkte, hopelijk gaat het snel beter met het kleine schatje.
Dikke knuffel van mij!

Sharon -

Wauw, wat hebben jullie dit ontzettend mooi in beeld gebracht zeg. Ik moest er een beetje van meehuilen haha. Wat een mooie vriendschap hebben jullie, ik waardoor ook echt dat Martine zo open en eerlijk haar emoties hierbij heeft durven vertellen de afgelopen periode. Dat daar ook de ruimte voor is en dat er gewoon kan zijn binnen jullie vriendschap toont aan hoe sterk jullie vriendschap is.

Lieve Willemijn (en natuurlijk Djurre en ook Martine) van harte gefelciteerd met je prachtige zoontjes. Lekker genieten!

Sharon -

Ehh waardeer* 😛

Sharon -

Hahaha en zoontje* in enkelvoud (tsjonge ik ben op dreef)

Kaylani -

Aww wat een ontzettend leuke en lieve vlog! Gefeliciteerd met Jelle en heel veel geluk <3

Katja -

O lieve Willemijn en Djurre. Van harte gefeliciteerd met Jelle <3. Ook de felicitaties aan tante Tien. Geniet ervan en veel geluk samen.

Lotte -

Heel veel beterschap en gefeliciteerd!!!❤️

Sparklesofmakeup -

Super leuk dat jullie dit hebben kunnen vloggen! Zo bijzonder!
Jelle is een knap ventje zo te zien met een hele mooie naam.
Dikke proficiat aan de kersverse ouders en ook aan jou Martine!

Anouk -

Wat een bijzondere vlog! Ik hoop dat Jelle snel naar huis mag! Veel geluk. En tante Tien, Jelle kan blij zijn met zo’n tante! Liefs

Minka -

Gefeliciteerd Willemijn en Djurre! Wat is Jelle een mooie baby! Ook ‘tante Tien’ van harte, wat een super lieve vriendin ben jij voor Willemijn en wat is het mooi om te zien. Doe alleen wel voorzichtig in het verkeer alsjeblieft…. niet meer vloggen in de auto. :-)

Hoe gaat het nu met Jelle? Mag hij al naar huis deze week? Ik hoop het voor jullie en dat je kan aansterken Willemijn!

Martine -

Je hebt helemaal gelijk alleen kwam het niet door het vloggen. Ik zat zo diep in gedachten dat ik teveel aan het staren was. Ook gevaarlijk!

Elisa -

Sorry maar ik word hier echt ZO boos van. Ik ben al twee keer aangereden door iemand die niet aan het opletten was en de laatste keer was zo heftig dat ik naar de andere kant van het kruispunt ben gevlogen en een zware hersenschudding had. Als er op dat moment iemand het kruispunt had overgestoken, was die persoon doodgereden. Of ik had ergens anders in kunnen vliegen en sterven. Hoe dan ook, auto-ongevallen zijn SUPER ROT dus doe ALSJEBLIEFT geen dingen zoals vloggen (bellen, appen…) in een auto. Nu is er toevallig niets gebeurd terwijl je was aan het vloggen, maar het had wel gekund en dan kan je daar de rest van je leven spijt van hebben. Het is zo zo zo dom en onverantwoord, zo’n nutteloos risico.

Elisa -

Ik had hier een hele reactie op geplaatste maar die is blijkbaar niet doorgekomen? Anyway, ik wilde even zeggen dat ik hier echt enorm boos van word. Ik heb al meerdere auto-ongelukken meegemaakt, waarbij de ander altijd in fout was en met zijn telefoon bezig was o.i.d. en het is echt SUPER ROT om mee te maken. Het kan ook enorme gevolgen hebben, je zou iemand kunnen doodrijden, en dan heb je voor de rest van je leven spijt. Het is nu dan wel toevallig niet gebeurd, maar het had wel kunnen gebeuren. Sorry, ik vind jullie vlogs echt heel leuk maar hier kan ik even helemaal niet om lachen. Ik vind dit ZO ZO ZO DOM en onverantwoord en ik word hier echt heel boos van… Bovendien zet je het dan ook nog eens op youtube, waardoor het nog meer gebagatelliseerd wordt, terwijl mensen zo al te weinig beseffen wat ze kunnen aanrichten door onoplettend te zijn in hun wagen. Voor mij mogen hier echt heel zware boetes op staan (Zoella heeft trouwens ooit een boete gekregen omdat ze in haar auto aan het vloggen was).

Anke -

Wauw, gefeliciteeeerd!! Wat een mooi ventje… :) geweldige vlog om te zien, wat een bijzondere vriendschap hebben jullie! Dit vergeten jullie nooit meer natuurlijk, superleuk dat je er een vlog van hebt gemaakt.

Rowan -

Ontzettend gefeliciteerd lieve Willemijn, Djurre en natuurlijk ook Martine! Ik gun jullie al het geluk van de wereld, geniet van lieve Jelle <333

Mila -

Prachtige vlog. Zo mooi en puur.

Willemijn en Djurre, gefeliciteerd met jullie zoon! Martine, gefeliciteerd met je neefje! <3

Michelle Kaiser -

Oei ik moest mijn tranen even bedwingen toen je ging huilen van geluk Martine. Echt WAUW, als je het mij vraagt is dit de mooiste vlog die je kunt hebben als je het mij vraagt. Jullie vriendschap is zo mooi, zo puur en zo echt. En Willemijn & Djurre: Gefeliciteerd met dit mooie wondertje dat jullie samen op de wereld hebben gezet. Veel geluk samen.

Jamie -

Toen ik zag dat Jelle er was ben ik meteen naar beneden gerend en heb het mijn moeder verteld, ik was enorm enthousiast. Ik denk dat het komt omdat jullie mij/ons zo in het proces hebben meegenomen. Een prachtige, klein wondertje!

Marloes -

Wat een ontzettend lieve vlog. Van harte gefeliciteerd met de kleine Jelle en hopelijk mogen jullie hem snel weer mee naar huis nemen!

Sandra -

Oohh wat een leuke vlog! Ook mooi dat jij/jullie dit met jullie kijkers/lezers willen delen. Heel bijzonder en wat een lieve baby <3

Laura -

Wow, wat een geweldig mooie en speciale vlog! Ik moest wel even een traantje wegpinken hoor! Willemijn en Jurre, nogmaals van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje Jelle!

Kimmetje -

Gefeliciteerd Willemijn en Djurre! Martine, ik heb volgens mij de hele vlog lopen janken haha. Ook zo een emotionele muts. Je bent een lieve vriendin

Syl -

Wat ben jij toch een heerlijk ECHT mens! Gefeliciteerd tante Tien.

Alex -

Wat een mooie vlog heb je gemaakt Martine, ik werd er helemaal emo van. En wat een mooie baby hebben jullie gemaakt Willemijn en Djurre, onwijs veel geluk met jullie drietjes. En tante Tien ga hem maar lekker verwennen.

Leonie -

Jeetje, wat een bijzonder mooie en ontroerende vlog. Ik heb echt een traantje moeten laten toen je in de auto zat.
Prachtig. Nogmaals: van harte gefeliciteerd!

Melissa -

Nou, jeetje.. Pff, ook hier wat traantjes hoor, haha!
Dat moment dat je beste vriendin gewoon een kindje op de wereld zet, dat is echt niet te omschrijven he! Ik heb het precies 2 weken geleden meegemaakt met mijn beste vriendin, ugh, al die traantjes :-).

Lieve tante Tien, wat ben je toch een geweldig mens, een prachtige vriendin en ongetwijfeld de liefste tante ter wereld (samen met mij dan, haha).

Lieve Willemijn en Djurre, van harte gefeliciteerd met jullie prachtige, complete, perfecte Jelle.
Hopelijk gaat het gauw weer helemaal goed en zijn jullie lekker met zijn drietjes (en Saar) thuis.

Liefs!

Aida -

Lieve dames wat zijn jullie toch leuk! Echte vriendinnen voelen elkaar aan, zo zie je maar weer! Gefeliciteerd Willemijn! Wat een schatje! Succes en sterkte nog even in het ziekenhuis, hopelijk mag Jelle snel weer naar huis. Rust lekker uit en laat je lekker verwennen! Martine wat een mooie vlog, ik heb hier lekker zitten janken, haha!

Anneke -

Gefeliciteerd en heel veel geluk.
Hopelijk mogen jullie snel naar huis.

Vanessa -

Wat een mooie video! Mooi om te zien hoe je zo meeleeft met Willemijn. En voor Willemijn: nogmaals gefeliciteerd met jullie prachtige zoontje!

Sanne -

Ahhhhhw dit is zo leuk om te zien!! Ik zat met tranen achter de computer mee te snikken met Martine op weg naar Groningen. Wat bijzonder, geniet ervan en nogmaals gefeliciteerd lieve meiden!! <3

Margot -

Wat een mooie vlog! Nogmaals van harte gefeliciteerd en hopelijk mogen jullie snel weer naar huis!

Carla -

Van harte gefeliciteerd met de lieve kleine Jelle.
Wat een ontzettend leuke vlog. Zoveel liefde en vriendschap. Wauw.

Manouk -

Nogmaals gefeliciteerd en ik hoop dat hij snel naar huis mag :)

Patricia -

vandaag was ik al extra benieuwd naar de diary maar zoiets moois had ik niet verwacht! Adrenaline ten top bij Martine, dat snap ik wel :-)
Echt heel bijzonder om dit zo te delen hoor en dan die kleine mooie Jelle zo pasgeboren…….het is ‘normaal’ en toch zo wonderlijk.
Ook via deze weg kersverse vader en moeder GEFELICITEERD !
Hopelijk zijn jullie snel weer thuis.

Lenneke -

Wauw wat een mooie vlog en mooie mensen zijn jullie <3 De liefde straalt er vanaf 😍 Welkom op de wereld lieve Jelle. Gefeliciteerd kersverse papa en mama en tante Tien!

Anouk -

Ohhh deze vlog ga ik straks uitgebreid bekijken als ik klaar ben met werken.

Jasperine -

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon,wat een mooie blog van Martine stiekem mee gehuild,zo mooi en eerlijk als ze is,ik kan het wel begrijpen gootje raakt toch zeker helemaal de klus kwijt,je bent er zo nauw bij betrokken ook jij gefeliciteerd tante Tien,geniet ervan ik reageer niet altijd want ben heel erg druk met mijn gezinnetje maar hou alles bij kijk elke dag,geniet ervan Willimijn het is zo weer voorbij de kraamtijd! liefs Jasperine

Isaben -

Wat een prachtige vlog, heel eerlijk en heel ontroerend! Wat zijn jullie toch lieve mensen. Welkom op de wereld, Jelle <3

Jodi - liefthuis -

Wauw wauw wauw, Martine wat bijzonder en wat mooi om te zien. Je bent een schat. Ik pink nog een traantje weg.

Nicole -

Wauw wat ontzettend lief <3 Gefeliciteerd Willemijn, Djurre, Martine en de rest van de familie! Wel heel grappig; ik vond het geweldig om je zwangerschap te volgen en toevallig, afgelopen donderdag tijdens mijn pauze tussen 12 en 1 keek ik even op je Twitter Willemijn. Vroeg me af of het misschien al zover was.. Toen zag ik die tweet 😉 en in de avond dat je bevallen was! Ik dacht al; wow, dat is bizar snel gegaan! Dit filmpje verklaard een hoop :)

Madelaine -

Ah wast een bijzondere vlog! Tranen in m’n ogen, Martine wat ben je toch een fantastische vriendin. En Willemijn, nu komen mijn zenuwen! Op de LLG Meet samen ‘stiekem zwangeren’ en nu ben je bevallen van een prachtige zoon <3. Voor mij nog 3/4 weken. Ah *bijt op houtje*

Merel -

Gefeliciteerd met Jelle! Wat een poepie is het! En toch leuk dat je dit gevlogd hebt Martine! Jij ook heel veel plezier als tante Tien! <3

Lillyshuid -

Ahh lieve dames ik heb echt zitten huilen bij deze Vlog! Wat ontzettend bijzonder en lief! Gefeliciteerd met Jelle!!!

Olga -

Zo bijzonder om het van Martine’s point of view mee te maken. Heel veel succes en plezier de komende tijd. <3

Murl -

Nogmaals van harte! Wat fijn dat je thuis bevallen bent! fijn dat jullie dit willen delen! Hoop dat het goed met jullie allemaal gaat! Geniet van elkaar. Liefs

Suzanne -

Wauw, gefeliciteerd! Wat bijzonder hoe Martine het beleefd.

Zara -

Wauw wat een mooie vlog! Allereerst van harte gefeliciteerd aan de kersverse ouders en aan tante Martine. Lijkt me geweldig zoiets terug te zien, nu en over een paar jaar. Wat tof van Martine dat ze dit op beeld heeft gezet en wat ben en toch een eerlijke, lieve en oprechte vriendin! Heel lief ook dat jullie deze beelden met ons (kijkers) willen delen, echt super! Hopelijk gaat alles goed met Jelle en kunnen jullie snel naar huis. Geniet ze!

Rosita -

Welkom lieve Jelle! Wat een prachtige baby en oh, Martine wat ben jij een tof mens en een geweldige vriendin!! Dit wisten we natuurlijk al maar och, deze vlog is zo zo zo lief! Ontzettend veel geluk, liefde en gezondheid voor de kleine! <3

Nicolien -

Welkom lieve Jelle! Wat een prachtige vlog, ik heb hier ook met tranen in mijn ogen zitten kijken. Bijzonder hoe jullie ons hebben meegenomen gedurende de zwangerschap en nu de bevalling. Hopelijk mogen jullie weer snel naar huis en doet Jelle het straks top op eigen kracht. Martine, wat heb jij een mooie vlog in elkaar gezet, dit is zo’n mooie herinnering voor later! Liefs

Alice -

Pfffff…..wauw, wat mooi allemaal….zo bijzonder! Prachtige vlog. Fijn dat de bevalling goed is gegaan, hopelijk zijn jullie snel weer thuis. Van harte gefeliciteerd!!!!!!

Yvette -

Wauw wat een prachtige vlog! En wat een mooie vriendschap hebben jullie, heerlijk X

Marthe -

Proficiat met de geboorte van kleine Jelle! Geniet van elk moment! Veel liefs en xxx

Amber -

Super leuk, maar ook best confronterend voor mij! Heel veel geluk met de kleine Willemijn, Djurre en tante Tien! X

Vanessa -

Van harte gefeliciteerd met jullie wondertje. Met tranen in mijn ogen de vlog bekeken. Heel bijzonder om het zo “mee te maken”. Zelf 8 weken geleden bevallen dus alles komt extra hard binnen :)
Geniet van deze bijzondere tijd en hopelijk komt Jelle snel thuis.

Joyce -

Wat een een onwijs lieve vlog en ik zit hier te janken hoor. Stomme hormonen die er nog niet uit zijn haha! Mooi ventje geniet er lekker van <3

Diana -

Wauw, wat een prachtige vlog, echt uit je hart Martine. Wat ben je een ontzettende lieve vriendin!
Heel erg gefeliciteerd met Jelle <3

Suzanne -

Gefeliciteerd Willemijn en Djurre en wat een leuke naam! En Jelle lijkt zo te zien op zijn vader. Hopelijk mogen jullie snel weer naar huis.

Tessa -

Gefeliciteerd Willemijn! En Djurre ook natuurlijk. En wat een ontzettend mooie vlog, Martine! Geniet ervan met zijn allen, het blijft een prachtig wonder :).

Michelle -

Geweldig emotionele vlog! Wat boffen jullie met zo ‘n vriendschap! Hopelijk knapt Jelle snel op en kunnen jullie samen naar huis 😘

PatriciaKleijn -

Wow wat mooi zeg, gefeliciteerd willemijn en Jurre! Goed gedaan hoor Martine de vlog zo 😀

Audrey -

Wat een leuke en liefdevolle vlog! Ik moest hier ook een traantje wegpinken, hoor!

En ook ik ben vol in de tweets getrapt. Ik dacht echt ‘s avonds: wow, en vanmorgen tweette ze nog!

Ik hoop dat jullie kleine man snel weer thuis is, veel liefs en nogmaals gefeliciteerd!

Hilde -

Wauw wat een bijzondere vlog! Geniet van de kraamtijd! Martine ik denk dat wij ook allemaal even traantjes in de ogen kregen, haha.

Danique -

Wauw! Wat een prachtige vlog! Willemijn en Djurre van harte gefeliciteerd met Jelle, jullie gaan het fantastisch doen.

Kirsten -

Lieve Willemijn en Djurre en natuurlijk tante Tien. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon. Wat een ontzettend mooie en lieve vlog. De vriendschap spat er vanaf in deze vlog. Hopen dat jullie vandaag weer fijn naar huis kunnen en samen kunnen genieten van jullie kleine man. Heb met tranen in mijn ogen zitten kijken, zo mooi hoe jullie de lezers van jullie blogs in de vlog erbij betrekken. Liefs

Miranda -

Lieve Willemijn (en natuurlijk ook Djurre),
Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie Jelle! En wat leuk dat Marine deze dag gevlogd heeft. Hier vanaf seconde 1 al met tranen gezeten. Fijn dat je positief terug kijkt op je bevalling. Fijn ook dat Jelle Nu op knapt! Hopelijk snel naar huis. Geniet van jullie prachtige mannetje want het gaat ontzettend snel.

Liefs Miranda

Marianne -

Gefeliciteeeeeeeeeeeeeeeeeerd!!!!!!!!!!!!!!!
Wat een super leuk en lieve vlog ook,erg mooi om te zien!

Jennifer -

Wat een mooie vlog! Kippenvel van! Wat heerlijk dat je thuis bent bevallen (vond ik in ieder geval wel enorm prettig!) en dat het allemaal zo goed verlopen is.

Jennifer -

Mijn reactie was nog niet af. Hopelijk mag Jelle snel weer met jullie naar huis en is hij er snel weer bovenop.

Janine -

Gefeliciteerd Willemijn! Zo te horen heb je het helemaal top gedaan! Heerlijk dat je er zo goed op kan terug kijken! Martine wat een GEWELDIGE eerlijke volg! Heel mooi wat zal Jelle een fijne tante aan je hebben! Jullie zijn beide toppers!
Sterkte voor Jelle en hopelijk weer snel thuis om te genieten van zijn lieve papa en mama!

Janneke -

Wat een mooie vlog! Wat ben je toch een lieve vriendin Martine! Ik was al zo nieuwsgierig naar Jelle! Ik wens jullie het allerbeste, hopelijk mag hij snel weer naar huis!

Martine -

Van deze vlog spat de vriendschap toch wel af!! Hele filmpje met een big smile op mn gezicht gekeken. Gefeliciteerd!

Liset - Beautydagboek -

Nogmaals gefeliciteerd Willemijn en Djurre! Jullie hebben een prachtig mannetje op de wereld gezet :). Hopelijk gaat het weer een stukje beter met Jelle en mag hij gauw naar huis.

Dita -

Aah wat lief en mooi! :) Ik kan ook niet wachten tot wij ons meisje in de armen mogen sluiten.

Anieke -

Oh Martine, wat ben jij een ongelooflijk lieve vriendin. En wat lijkt Jelle op Djurre! Gefeliciteerd allemaal :)

Rosalie (4BeautyandLife) -

Wat een super video! Ik huilde gezellig mee in de trein. Ik hoop dat Jelle zich snel beter voelt. Het is ook niet niks om een leven op te starten.

katrien -

Wauw, goedemorgen! Wat een nieuws! Dikke proficiat aan beide ouders!! :) En mooie naamkeuze, echt een tijdloze, frisse naam. Geniet ervan!!

Akosua -

Wat leuk dat je dit gevlogd hebt, het is denk ik ook een leuke herinnering voor later. Ik hoop dat Willemijn en Jelle snel weer naar huis kunnen.

Nora -

Oh jeetje, ik zit in de trein en volgens mij zie ik er enorm debiel uit: ik heb 10 minuten lang grijnzend naar de vlog gekeken, en kon uiteindelijk ook geen tranen weerhouden, haha! Nogmaals gefeliciteerd lieve Wil, Djurre en tante Tien – ik hoop dat jullie snel weer naar huis mogen <3. Megaveel liefs!

Beau -

Wauw, wat gaaf en lief om dit zo te zien! Gefeliciteerd met Jelle, geniet ervan! :)

Renske -

Oooh, wat een ontzettend leuke vlog! Zo bijzonder hè, hoe je zenuwachtig kunt zijn voor een ander. Herkenbaar ook! :-) Geniet fijn van Jelle!

Lucy -

Aaah van harte gefeliciteerd met kleine Jelle! Wat is het een prachtig jongetje, hopelijk gaat alles snel helemaal goed met hem. Veel succes de komende dagen, ik wens jullie alle geluk van de wereld! :)

Ellen -

Hele make-up geruïneerd 😂😂

Sharity -

Jeminee wat is dit leuk om te zien! Die adrenaline en spanning..haha geweldig. Mooi je zo ontroerd te zien. Natuurlijk hardstikke gefeliciteerd met de geboorte van Jelle. Uiteraard voor Willemijn en haar man ook.

Britt -

Wauw dit is echt de leukste vlog die ik ooit heb gezien! Wat leuk dat jullie dit willen delen zeg. Gefeliciteerd met de lieve knappe Jelle!

Winnie -

Wauw! Die glimlach gedurende de video kon ik gewoon niet meer van m’n gezicht afkrijgen! Willemijn, ik weet zeker dat je een heerlijke moeder zult zijn en Djurre een topvader! Geniet van deze tijd!! Heerlijk en wat een PRACHTIGE naam!!

Kelly -

Wat een ontzettend mooie en lieve vlog! Echt super! Veel sterkte in het ziekenhuis en welkom lieve Jelle! Pssstt ik ben gewoon in die tweet getrapt he.. dju!

Willemijn -

Hihi 😉

Dionne -

Wat tof dat jullie dit gevlogd hebben. Zo mooi! Nogmaals gefeliciteerd!

Brigitte -

Lieve Willemijn en Djurre van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon Jelle. Zorg dat je er heerlijk van geniet en laat je enorm verwennen. De eerste weken ben je nu vooral moeder en probeer je werk even aan de kant te zetten. Je hebt de allerliefste collega/vriendin die jullie bedrijf prima draaiende houdt. Dus neem echt je “me time”. ( Ik weet hoe het is om een bedrijf op de achtergrond te hebben en net bevallen te zijn )Lieve Martine wat een mooie vlog heb je ervan gemaakt. Ook ik hield het niet droog. Dit is nog een mooier cadeau dat Jelle kan krijgen voor zijn geboorte dan de Woezel en Pip poppen. Dit draagt hij zijn hele leven met zich mee. Ook jij moet genieten van dit mooie moment en let een beetje op je collega 😉 .

Mascha -

Gefeliciteerd met dit wondertje!

Mieke -

Wat ‘n unieke en geweldige video!!!
Echt heerlijk! Gefeliciteerd beiden!
Zo ontroerend en zo speciaal om te zien!

Jo -

Van 💙e Willemijn. Wat een trots!
Ik zit gewoon mee te janken. Wat erg, want ik voel gewoon wat Martine voelt. Wat een prachtig bewijs van goede vriendschap! Alle liefde voor jullie. En dat ongelukje, je hoeft je niet te schamen. Haha, ik had in jouw rijbewijs-bezitters-leven al 5 crashes gemaakt en ja, Total loss 😁

Keep on girls!

Minke Maria -

Wat een prachtig document! Heeeel goed bewaren deze vlog want die is heel veel waard. Ik ben jaloers op jullie vriendschap, echt.

Verder natuurlijk (nog een keer) gefeliciteert en geniet goed van die kleine hummel! Cliche als het is; voor je het weet is hij groot.

Tamara -

Ahhhhhhh wat superlief en mooi doe vlog! Geniet van Jelle en gefeliciteerd!

Kelly caresse -

Tranen wegpinkend kijk ik deze mooie vlog, wat bijzonder en mooi hoe jullie ons dit kijkje geven. gefeliciteerd met mooie Jelle, fijn dat de bevalling zo voorspoedig verlopen was

Marieke -

Wat mooi om de vlog te zien. En ik hoop dat Jelle snel lekker thuis vertroeteld en geknuffeld mag worden.

Femke -

Wat mooi!!! Ik moet ook janken 😊 zolang met jullie meegeleefd. Geniet ervan!! Hopelijk kunnen jullie snel naar huis. Xxx

Marjan -

Van harte gefeliciteerd xx alle geluk voor jullie allemaal xx zo leuk :)

Femke -

Haha, heerlijke vlog. Je ging trouwens wel over van het breken van de vliezen naar de waterkoker die aan staat haha.. Leuk bruggetje ;-)!

PinkFairy -

Wat een heerlijke vlog!!! Ik heb ook een traantje gelaten, mijn hormonen spelen ook lekker mee :) Ik hoop dat Willemijn en Jelle weer snel naar huis mogen, heel veel gezondheid toegewenst! :)

lisa -

Gefeliciteerd lieve Willemijn en Jurre! Wat een mooie naam, het past echt goed bij jullie! Fijn dat je thuis hebt kunnen bevallen! Hopelijk mag Jelle snel weer naar huis! 😘

Maura -

Wat een ontzettend mooie, lieve vlog! Erg knap hoe jullie deze beleving met ons gedeeld hebben en dat we het van zo dichtbij mee mochten maken. Voelde heel intiem! Veel sterkte de komende dagen! Zet ‘m op Jelle en om met Martine’s woorden te spreken: you can do it!

Madebyuna -

Wauw!! Wat onzettend bijzondere vlog, echt de beste die ik ooit heb gezien. Tranen in mn ogen kreeg ik van je Martine toen je in de auto zat te huilen, ik voelde zo met je mee!! Van harte gefeliciteerd WIllemijn & Jurre. Veel sterkte in het ziekenhuis en geniet van jullie Jelle.

Renée -

Wat bijzonder!! Bij mij ging het breken van m’n vliezen précies hetzelfde! Ik draaide in bed en ‘hoorde’ en voelde echt zo; KNAP! Ik sprong direct uit bed en hing boven een emmer. Bij mij ook geen splash, maar meer als een ‘openstaande’ kraan. Haha. Nogmaals gefeliciteerd lieve meiden!

Kelly -

Welkom lieve Jelle! Ik hoop dat jullie straks weer lekker naar huis mogen en dat Jelle het op zijn eigen kracht goed gaat doen! Liefs

Reageer ook