Gênante momenten: uitgaan

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben de meest hilarische herinneringen aan de periode waarin we veel uit gingen. Wat een dingen hebben we beleefd. Vandaag delen we onze gênante momenten tijdens het uitgaan. Over overgeven, twee jongens zoenen op één avond en gezoend worden door een oude kapitein.

Wat waren jouw meest gênante momenten tijdens het uitgaan?

25 reacties

Sanne -

Zo herkenbaar allemaal. Erg vervelend als je dat meemaakt tijdens het uitgaan. Achteraf is het wel altijd super grappig.

T.Huisman -

Ik heb ooit een bessenjenever pinocolada met chocolademelk gedronken op een feestje. Dat viel niet goed en terwijl al die bezoekers op een feestje aanwezig waren moest ik overgeven en sliep de roes uit op de bank van een kennis van mij waar het feestje gehouden werd. Er werd wel mooie muziek gedraaid daarom bleef ik daar ook.

T.Huisman -

Wat leuke avonturen momenten.

Manu -

HAHA ge-wel-dig. Alcazar dat ken ik ook nog wel van vroeger. Ik ging wel denk ik pas na jouw tijd. Met m’n vriendinnen uit ‘s Gravendeel. Konden zij ook een keertje laat blijven ipv vroeg naar huis als we in Dordt uitgingen. Wat fout zeg, en dat geschuur… Waren wel leuke tijden. Ik ga nog steeds uit hoor ben 20, maar niet naar die kinderdisco’s.

Annemarie -

Mijn meest gênante moment is toch wel het verhaal van de fiets zonder zadel.

Je kent het wel, je komt de kroeg uit na een avondje flink wat gedronken te hebben en je met nog op de fiets naar huis. Wij waren die avond afgezet met fiets. Zelf had ik denk ik al 2 jaar niet meer gefietst, omdat ik sinds die tijd altijd met de scooter ging. M’n fiets zag er dan ook niet uit, alles zat los en zo ook het zadel.

We kwamen uit de kroeg, en wilde naar huis. Eenmaal bij de fiets aangekomen bleek mijn zadel gestolen, maar zelf had ik dat niet door. Ik stond super slim naar die fiets te kijken met de gedachte ‘ik mis iets’. Nou daar ben ik achtergekomen hoor…..

Martine -

Hahahahaa :’D

Floor Daasvand -

Haha heerlijke bloopers weer! Ik hou niet zo van uitgaan als in naar de kroeg of discotheek, is gewoon niks voor mij, maar ik ga wel naar concerten. En ehm ja daar gebeuren soms ook raaare dingen. Zo heb ik een keer een meisje van 13 die ik kende bijna gekoppeld aan iemand van 23 OEPS, maarja ik kende die jongen verder niet en na even praten kwam ik dus achter z’n leeftijd… hmmm.. toen ging ik heel schaapachtig doen zo van; ik ben ook leuk :p uiteindelijk zijn we gewoon goede vrienden geworden die elkaar soms tegen komen bij concerten & festivals :)

Geanne | It's About Beauty -

Haha, wat een leuke verhalen! Wat wij altijd deden, was onze jas bij 1 kroeg in de betaalde garderobe hangen. En dat we dan in de winter, in de vrieskou in korte rokjes over straat liepen naar de volgende club, helemaal trillend van de kou. Maar je wilde niet opnieuw voor je jas betalen, want dat kost wel €1!

Mariska -

Een van mijn meest gênante momenten was toen ik een keer een beetje depri aan de bar zat te mijmeren over een ex. Er kwam een jongen naast me zitten die wel aardig was, maar niet heel knap. Ik dacht op een gegeven moment dat ie me wou zoenen, maar in plaats daarvan likte hij mij wild over mijn wang. Hij was een beetje erg zat. Ik dacht echt wtf haha. Daarna voelde ik me alleen maar slechter haha. Zo van jeetje er vallen alleen losers op mij. De barman zag het en gaf me toen een gratis drankje en schreef op een viltje je bent echt heel leuk, niet vergeten. Heel lief.

Anne -

Aw! Zo lief van die barman <3

Sim -

Ik zie jullie echt al helemaal voor me als jullie dronken zijn, haha. Hebben jullie wel eens avonden gehad waar je je niets meer van kan herinneren?

Martine -

Haha oh ja hoor en dan vroeg ik me ook wel eens af hoe ik in hemelsnaam nog veilig thuis was gekomen 😛

Karen -

Haha, ge-wel-dig. Ik ben nog vrij jong en nog maar 1 keer écht uit geweest, maar ik moet tot mijn spijt zeggen dat ik me er vrij weinig van kan herinneren.. Het was een feest van school in de Kokomo ( kennen jullie misschien wel ) en ik had met een groep vrienden afgesproken om in te drinken voor de kerk (oeps) De volgende dag (we sliepen met zn allen bij 1 vriendin thuis) vertelde de vriendin waar we sliepen wat ik allemaal had uitgespookt… Ik had dus blijkbaar lopen dansen als een gek en terwijl ik aan het dansen was is een jongen uit mijn klas, die ook al het een en ander op had, mij meegenomen naar zo’n verhoogd ding waar iedereen je dus kan zien en daar zijn we op gaan zitten en toen heeft ie me gestreeld, kleine kusjes gegeven en daar hebben we blijkbaar uiteindelijk ook gezoend. Toen ik dat hoorde werd ik echt helemaal gek omdat ik die jongen al een tijdje leuk vond. De maandag erna was wel behoorlijk awkward omdat we het ons beide niet meer kunnen herinneren en alleen maar verhalen hebben gehoord ……..

Mariska -

Haha, geniaal om dit zo te zien :)

Natascha -

Ik ging stuk bij ‘je hebt zulke lekkere tieten’. Ik heb tranen in m’n ogen xD

Linda -

Haha echt grappige verhalen! Vroeger hoorde ik altijd zulke rare dingen over Alcazar, maar ik zat in groep 8 en de brugklas toen het helemaal ‘in’ was om naar die plek te gaan (gelukkig nooit geweest) :p En ook dat schuren in die tijd, verschrikkelijk… Ik ga nooit uit in een discotheek, maar ik heb wel eens gehad bij een introweek-studentenfeest, dat ik vroeg aan de barman om een biertje en dat ie zei dat ik 5 euro moest betalen (tenminste dat verstond ik) en ik gaf twee euro want dat was alles wat ik had. Het duurde alleen wel lang en ik begrijp nog steeds die vijf euro niet en hoe duur het biertje nou eigenlijk moest zijn..

Chantal -

Hahaha wat een leuke verhalen! Ik heb het toevallig gisteren ook al op een andere blog verteld, maar ik heb een aantal jaar geleden ook iets ontzettends gênants meegemaakt. Ik was met een paar vriendinnen naar een discotheek, toen er een liedje Candyshop (of zo iets) werd gedraaid. Op een gegeven moment werd er ‘take me to the candyshop’ gezongen, en toen kwam de man met wie ik al een tijdje oogcontact had naar me toe. En toen vroeg hij of ik z’n zuurstok wilde proberen! Hhahaha ik wist niet of ik heel hard weg moest rennen of heeel erg moest lachen. M’n vriendinnen en ik kunnen er nu echt nog om in een deuk liggen, maar toen was het echt heel awkward!!

Kristine -

Heeeeeerlijke video haha! Ik heb eigenlijk niet zoveel genante momenten, behalve dat topjes-lostrekken gebeuren inderdaad. Dat werd veel op klassenfeestjes gedaan bij ons, schiet irritant haha

Margot -

Haha wat een heerlijke video! Ik heb vast ook genante momenten, maar ik kan zo snel even niks bedenken.

Anouk -

Hahahah ik heb echt gelachen! Echt genante momenten heb ik niet echt meegemaakt eigenlijk. Toen ik jonger was ging ik niet zo vaak uit en nu ga ik vaak samen met mijn vriend en een grote vrienden groep dus dat is altijd wel veilig haha

Channah -

Geweldige video, en best herkenbare situaties haha. Ik was trouwens ook zo vroeg al met uitgaan bezig als Willemijn.

Lindsey Beljaars -

Haha wat een super leuke en gezellige video! Echt heel leuk om te kijken!

Liset - Beautydagboek -

Haha, ik heb deze hele video met een glimlach gekeken! Zo leuk om jullie avonturen van vroeger te horen :).

Drie -

Wat een heerlijk gezellige video van jullie! Hopelijk staan er nog een paar op de planning en komen er in het nieuwe jaar weer veel bij!

Sterre -

Wat een ontzettend leuke video weer! Ik heb me stuk gelachen 😂

Reageer ook