2Keep a Diary: oktober #5

De laatste week van oktober zit erop. Oktober was ontzettend druk, maar ook heel erg leuk en de maand is voorbij gevlogen. Afgelopen week hebben Martine en ik lekker gewerkt en probeerde ik een beetje rustiger aan te doen. Ook hield ik op zaterdag een grote schoonmaak met m’n moeder. Kijk mee naar mijn afgelopen week!

Maandag

Goedemorgen! Of nou ja, ‘goed’… Ik heb niet zo lekker geslapen en ben nog ontzettend moe. Gaap!

Maar er moet gewerkt worden dus sleep ik mezelf uit bed, maak ontbijt klaar en maak ook alvast een lunch voor tussen de middag bij Martine klaar.

Ik verzamel alle spullen die ik mee moet nemen, waaronder een doos vol met make-up die we aan een locatie van Visio doneren. Ze geven af en toe workshops voor slechtzienden en hebben hiervoor producten nodig. Een perfect doel voor alle producten die we ontvangen voor LiveLifeGorgeous maar niet gebruiken.

Bij Martine aan het werk! We nemen vandaag twee video’s. op.

Lieve Noa! Ze ligt hier zo lief op het vloerkleed van Martine.

Martine verwent me. Eerder die ochtend kreeg ik al een lekkere punt appeltaart die haar moeder had gemaakt en tussen de middag heeft ze broodjes kipcorn geregeld. Hmmm!

We worden ontzettend verwend door Lush, met een mega kerstpakket. Zo lekker! Martine heeft weer lekker wat te badderen komende tijd en ik viste een showerjelly en een douchegel uit de box. Hmm!

Dit was een lekker (letterlijik en figuurlijk 😉 ) werkdagje!

Rond een uurtje of 17.00 uur was ik thuis en heb ik eten gekookt. Daarna ben ik met Djur op de bank geploft (Saar wilde er ook graag bij zoals je ziet) en om 21.00 uur ben ik al gaan slapen. Het wordt steeds vroeger, naar mate ik verder kom in de zwangerschap haha!

Dinsdag

Zo, dat was een lekker nachtje! Ik heb heerlijk geslapen. Zo fijn. Het is wel grappig dat je definitie van een fijne nacht verandert als je zwanger bent. Voorheen had ik dit als een rampennacht bestempeld, als ik er twee keer uit had gemoeten om te plassen en aan het eind van de nacht een beurse rug had. Maar nu is het een goede nacht! Haha!

Om 20.30 uur ga ik aan het werk, ik begin alvast met foto’s maken. Ik zit nu trouwens tijdens het bewerken van dit diary naar deze foto te staren en vraag me af hoe ik niet had kunnen zien dat ik zulke gekke witte vegen op mijn broek had. Maar nu ik er nog eens goed naar kijk zie ik dat het damp van de kop thee is die ik sta te fotograferen, hahaha!

Om 9.15 uur is Martine er ook en kunnen we samen aan de slag. We nemen 3 video’s op, maken een heleboel foto’s en schieten ook een buikfoto. We hebben het erover dat het een van de laatste buikfoto’s wordt. Gek idee hoor!

We swatchen de NARS Audacious lipsticks (beste nieuwe lipstick ontdekking van het jaar!), maar onze make-upremover doekjes zijn op. Ai! Gelukkig heb ik een mega voorraad billendoekjes voor de baby en die dingen werken ook prima om je lipstick mee te verwijderen. Ha, goed om te weten.

Lookie! Hier draag ik MAC Kinda Sexy. En mocht je het je afvragen, ik ben inderdaad naar de kapper geweest! Ik wilde het wat donkerder, maar is is wel vrij donker uitgevallen. Hmmm…. Maar ik vind het wel oke. Ik ben niet naar lieve Dijana geweest trouwens (LLG lezers kennen haar van de vlogs), in de auto zitten langer dan een halfuur is echt niet meer relaxed met zo’n grote buik en daarnaast had ik er ook geen tijd voor omdat we het nog druk hebben met vooruit werken.

Workie workie!

Aan het eind van de dag loop ik een rondje met Saar. Ze wordt helemaal wild van alle bladeren op de grond, zo leuk om te zien! Waar een hond zich al wel niet mee kan vermaken…

‘s Avonds maak ik chili con carne klaar en ik eindig de avond op de bank met een klein kopje warme chocolademelk. Lekkkurrrr!

Woensdag

Another day at the office! Ik ben al weer vroeg aan het werk. Ik maak een look, doe mijn haar en werk mailtjes weg.

We nemen vandaag onder andere de favorieten video van 2015 voor LiveLifeGorgeous op. Deze komt op 30 december pas online, maar hebben we nu al gefilmd (in verband met de naderende bevalling natuurlijk). Hilarisch om te doen, want tijdens de video praten we alsof het december is, haha!

Lunch! Boterhammetjes met tapenade en een paprika, tomaat en een wortel.

Outfitwissel (want: niet in meerdere video’s dezelfde kleding aan), warme choco en weer verder filmen!

Aan het eind van de dag zijn Martine en ik trots op onszelf want we hebben onze deadline gehaald: voor 1 november vooruit werken tot en met 5 januari! Woooow! Alles is nu gefilmd, gepland en in mijn geval ook geschreven, bewerkt en ingepland. Woehoee! De baby mag nu echt komen!

Als Martine om 17.00 uur weg is ga ik uit met Saar. Ik kan echt genieten van de natuur in de herfst. Al die mooie kleuren en het zachte licht, zo gezellig!

Djurre is de hele dag weg, dus eet ik in mijn eentje. Ik heb vanavond geen puf en zin om voor mezelf te koken dus bestel ik Surinaams. Zo lekker!

Ik duik vervolgens lekker vroeg mijn bed in en lees nog wat in bed. Wat een fijne dag was dit!

Donderdag

Ik slaap uit voor mijn doen, want om 7.00 uur word ik pas wakker! Lekker! Wel met een klein schuldgevoel eigenlijk, want Martine is vandaag alleen naar Amsterdam voor een persevent. Normaal gaan we altijd samen en ik wilde heel graag met haar mee omdat ik het lullig vind als ze in d’r eentje moet. Maar gister had ze het me verboden om nog mee te gaan en ik moest verplicht een dagje uitrusten of iets leuks doen van d’r. Haha! Lieverd is het ook. Stiekem was ik ook wel blij dat ik niet hoefde te gaan want in de auto (of trein) zitten is best wel vervelend geworden met zo’n baby onder je ribben en tussen je longen.

Djurre was ook thuis vandaag dus ik besloot een verrassing voor hem te regelen. Ik kocht twee kaartjes voor de nieuwe James Bond film. Ik houd niet zo van James Bond en hield al weken voet bij stuk dat ik écht niet mee zou gaan naar de film. Maar vandaag dacht ik, laat ik eens iets liefs doen en dit als verrassing regelen. Dus gingen we tussen de middag lekker lunchen bij Het Concerthuis en gingen daarna naar de bioscoop. (En ik moet bekennen, ik vond de film nog leuk ook!)

Outfit of the day! Een legergroen t-shirt, donkere jeans en mijn nieuwe schoenen van Di Lauro.

De film duurde maar liefst drie uur dus toen we om 17.30 uur weer thuis waren ben ik gelijk begonnen met eten koken. Hutspot, m’n favoriete herfst-/winterkost! Met verse rookworst natuurlijk… 😉

Vrijdag

Ontbijtje! Ik ben al vroeg uit de veren, om 6.00 uur.

En nu al het werk in principe af is, besloot ik dat ik nu toch echt rustiger aan moest gaan doen. Maar dat is zó moeilijk als je werk ook je hobby is en je stiekem een enorme workaholic bent. Dus appte ik woensdag naar de vrouw bij wie ik de hypnobirthing cursus volgde of ze nog plek had in haar zwangerschapsyoga les. En dat was het geval! Dus zat ik op vrijdagochtend 9.00 uur klaar voor de tweede yogales in mijn leven. Het was heerlijk om te doen, 1,5 uur alleen maar even aan mezelf en mijn baby denken.

Om 11.00 uur was ik weer thuis en plofte ik op de bank met mueslibrood.

De rest van de dag heb ik lui op de bank doorgebracht. Ik keek een film en ben ‘s middags nog even een paar uurtjes aan het werk gegaan.

Saar ligt ondertussen gezellig naast me. Hier opent ze net even haar oogjes tijdens een slaapje. Dat beest kan zo lekker slapen dat als je er alleen al naar kijkt, je zelf ook bijna in slaap valt!

‘s Avonds maak ik verse pompoensoep. We eten er een grote salade en wat lekkere hapjes bij. Djurre en ik hebben een super gezellige avond en tafelen lekker lang na. Daarna kijken we Flikken Maastricht. Of nou ja, Djurre dan… Ik viel in slaap op de bank. Hahaha!

Zaterdag

Deze dag stond helemaal in het teken van schoonmaken en de laatste voorbereidingen voor de baby! M’n moeder kwam me helpen met schoonmaken. Heel lief! Ik heb een beetje weinig foto’s gemaakt zie ik…

In elk geval, de babykamer is nu helemaal af en gesopt. Het bedje is opgemaakt en ik heb er zo lang even een laken overheen gehangen zodat het stof een beetje wegblijft.

Ook onze slaapkamer heeft een grote schoonmaak gehad, net als de overloop en de hal. HEERLIJK!

Djurre zette ook de co-sleeper in elkaar. Deze plaatsen we nog niet naast ons bed, maar hij staat in elk geval wel klaar om geïnstalleerd te worden.

Aan het eind van de middag zijn we klaar met alle klusjes en ben ik helemaal in mijn nopjes. Dit is dus hoe je een zwangere blij kunt maken.

Ik steek gezellig de kaarsjes aan en ga aan de slag met het eten. Mijn moeder blijft gezellig eten.

En ik baal zo dat ik geen goede camera bij de hand had want dit stoofpotje met pompoen is zo goed gelukt! En dat terwijl ik echt gewoon op de gok wat bij elkaar gegooid had. We hebben enorm zitten smullen met z’n drieën. Ik heb wel wat telefoonfoto’s gemaakt. Wat vinden jullie, toch wel het recept delen op 2WMN, ondanks dat het niet de meest fancy foto’s zijn? Let me know!

Nadat mijn moeder weg was hebben Djurre en ik een paar afleveringen van The Bridge 2 gekeken. Nog 2 afleveringen te gaan!

Zondag

Al 7 jaar traditie, uitgebreid ontbijten op zondagochtend. Hmm!

Aan het eind van de ochtend komen onze buren op de koffie. Onze buurvrouw en ik zijn 2 dagen na elkaar uitgerekend, dus we gingen even bij elkaars kamertjes spieken en kleppen over baby’s, terwijl de mannen het over het huis hadden. Gezellig!

Tussen de middag lunchen we met pompoen-linzensoep en ga ik aan de slag met het in elkaar zetten van dit dagboek.

‘s Middags kijken we de laatste twee afleveringen van The Bridge op Netflix. Weet iemand of (en wanneer?) seizoen 3 op Netflix komt? Ik moet weten hoe het verder gaat!

‘s Avonds eten we weer eens risotto met room, champignons en doperwtjes. Hier vind je het recept. Dit keer maakte ik het alleen met kabeljauw in plaats van zalm.

En nu, 20.00 uur, leg ik de laatste hand aan dit dairy. Zo meteen is het tijd voor Penoza en daarna duik ik lekker mijn bed in. Sjonge, ik blijf het zeggen, maar de weken vliegen echt om momenteel! Het is gewoon 1 november…

De laatste ‘officiële’ werkweek zit erop. Volgende week hebben Martine en ik in elk geval op dinsdag nog een werkdag gepland en daarna kijken we verder. Ik voel me een beetje ‘lost’ haha! Er valt namelijk ook niet zo heel veel meer te schrijven voor me, omdat ik alles al af heb. Persoonlijke doel voor komende week: in plaats van hele dagen werken, maximaal een paar uur per dag werken. Wish me luck! Moeders, wat deden jullie in je zwangerschapsverlof? Ik heb inspiratie nodig, hihi!

Oh, nog een praktisch puntje over de dairy’s rondom mijn bevalling, daar kreeg ik vragen over: In principe gaan ze gewoon door en stoppen dus niet tijdens de komende 2 maanden. Maar stel dat ik net in het weekend beval en op maandag een diary zou hebben, dan kan het zijn dat ‘ie wat later of een keertje niet online komt. Dat moet ik even bekijken tegen die tijd! Dat snappen jullie vast wel, gok ik. :) Dus zonder tegenbericht: tot over 2 weken! X!

49 reacties

Ashley -

Wat een leuke foto’s. Succes met de laatste loodjes!!

Ik vind je haarkleur érg mooi en zelfs nog iets mooier dan het blonde.

Paola -

Ik ben vervroegd thuis komen te zitten ivm bekken en rugklachten! Ben nu 31 weken zwanger en probeer afspraken zoveel mogelijk te verdelen door de week heen zodat ik elke dag even naar buiten ben. Verder werk ik vooral aan mijn blog, maar daar heb je natuurlijk niks aan! Ook kijk ik veel filmpjes op netflix en youtube en ben ik aan het bakken geslagen!

Rosalie (4BeautyandLife) -

Oja, ik vind je haarkleur juist erg mooi. Helemaal niet te donker hoor.

Rosalie (4BeautyandLife) -

The Bridge seizoen 3 wordt nu uitgezonden. Dus ik denk dat het pas een tijdje na de laatste aflevering op Netflix komt. Ik heb tijdens mijn verlof ook niet echt stilgezeten. Ik ben toen juist veel gaan bloggen haha. En heb onze administratie gedaan. Maar ik heb ook alle seizoenen van The Walking Dead gekeken. Heerlijke serie. Maar wat iedereen zei dat je echt even tijd voor jezelf moet nemen… het is zooo waar! Want geloof me, me-time is straks voor de komende jaren echt schaars. Enjoy!

Mariska -

Geen tips helaas, ben zelf met 35 weken zwangerschap verhuisd. Op de uitgerekende datum liep onze aannemer nog bij ons over de vloer… Maar: een pedicure laten doen, zwangerschapsmassage, lekker lunchen in de stad zijn altijd goed natuurlijk. En middagdutjes! Slaap zoveel je kan!

Suuz -

Heeeeel benieuwd naar die pompoencurry!!
wat een druk maar ook fijn weekje met heel veel leuks en lekkernijen:P geniet van je verlof!!!

S -

Heerlijk om jouw zeangerschap te volgen! Ik was tegelijk zwanger en ben twee weken geleden bevallen. In mijn verlof heb ik veel series/films op Netflix gekeken, gekleurd in mijn kleurboek voor volwassenen, uitgebreid gekookt (zittend op een barkruk), dekentjes genaaid, korte wandelingetjes gemaakt etc. Heel bewust genieten van alle rust en tijd die je nu voor jezelf hebt.
Als de kleine er is, wil je niks anders dan aan hem aandacht besteden. Dus nu is de tijd om aandacht aan jezelf en je partner te besteden. Geniet en veel succes met de bevalling en je kraamtijd!

Ilse -

Weer een heerlijke diary! Weer met plezier gelezen. Probeer lekker wat te rusten de komende weken, je lichaam is je er straks dankbaar voor. Lees een goed boek, kijk je favoriete films en series en doe af en toe een lekker dutje. Voor je het weet lig je samen met je kleintje een dutje te doen!

Ellen -

Hee Willemijn, wat n leuk dagboek om te lezen! Je hebt mooie foto’s gemaakt, zelfs die van het eten met je telefoon. Ik zou het recept wel plaatsen. Ben benieuwd.
Probeer maar zo veel mogelijk te rusten voor je het weet is je baby er al! Ik heb helaas maar 5 daagjes zwangerschapsverlof genoten. Ik voelde me zo goed dat ik pas 4 weken van tevoren verlof wilde nemen en mijn zoon is geboren in die 1e verlofweek, met 36 weken zwanger. Jammer genoeg moest ik dus naar het ziekenhuis. Ik hoop dat je fijn thuis kunt bevallen!
Mijn zoon is ondertussen alweer 12 jaar (ik ben 39) en ik vind dat alles zo veranderd is met die zwangerschap enzo….ik heb toen maar 1 echo gehad! Je boft maar nu….en wat is een co-sleeper? Geen idee. Ik volg je zwangerschapsverhalen met heel veel plezier en denk met n beetje weemoed terug aan de mijne….
Voor Martine heel veel succes als je in je eentje moet werken want dat is natuurlijk niet zoals gewoonlijk dan!!

Hannah -

Leuke diary! Ik vind het altijd leuk om een diary te lezen! Soortvan mee leven in iemand anders leven. Haha! Geniet nog van je laatste weekjes zwanger zijn ik ben benieuwd naar zijn kamertje!

Lisa -

Wat iedereen hier al zegt inderdaad, je nieuwe haarkleur is echt AWESOME. Wil meteen mijn haar bruin verven als ik jou zie. Ik vind het met make-up altijd heel mooi dat donkere

Neeltsje -

Natuurlijk ben ik niet zwanger, want ik ben 14 jaar. ;p Maar wat ik enorm leuk vind om te doen in mijn vrije tijd is tekenen in een kleurboek voor volwassenen. En het geeft zo’n voldoening wanneer je zo’n tekening af hebt waar je dagen mee bezig bent geweest. Ik heb de boeken gezien in de primera en in de xenos, maar wellicht zijn ze op veel meer plekken te koop.

Leonie -

Heerlijk, die eet foto’s, ik krijg er honger van! Willemijn: geniet van je verlof!

Anna -

Wat staat je nieuwe haarkleur je mooi zeg!

Eline -

Hey Willemijn,

Je haar is prachtig! En als je het te donker vindt, het loopt toch altijd een beetje terug dus hoef je je de weken rond je bevalling niet druk te maken om je haar want dat zit dan waarschijnlijk precies naar je zin 😛

Leuke fotoś weer, altijd leuk om te zien hoe jij je week invult. Ik ben nog nooit zwanger geweest dus verlof zit er niet in, maar een vriendin deed van die heerlijke knutelige dingen: haken enz., misschien denk je dat je daar geen geduld voor hebt maar probeer het eens, daar wordt je juist rustig van :-)

Fijne week! X

Anne -

Die haarkleur staat je super goed! Heerlijk he dat surinaamse eten. En Martine had helemaal gelijk, nu moet je rust nemen en genieten van deze bijzondere tijd! Tja wat deed ik ook weer bij mijn verlof van de eerste…… Lekker lezen, beetje huishouden, lesje yoga, nog meer lezen, buiten de deur lunchen, wandelen en vooral wachten. Weer dat kamertje door, nog een keer de babykast opruimen. Ik ging de uitgerekende datum voorbij, nooit gedacht omdat hij al zo vroeg helemaal ingedaald zat. Meneer kwam precies een week ‘te laat’. Hypnobirthing is top trouwens! Ik heb er veel aan gehad maar mag met mijn (super)korte bavallingen sowieso niet klagen.
Succes, en geniet, echt!

Saskia -

Ik vind je nieuwe haarkleur echt fantastisch mooi, het staat je prachtig. Ik heb the Bridge meteen even op mijn nog-te-kijken-lijstje gezet want ik ben nu wel erg nieuwsgierig geworden hihi.

Marieke -

Wow, ook al is het niet de kleur geworden die je voor ogen had, het staat je super! Vind het eigenlijk mooier dan dat blonde.
Succes met de laatste loodjes. Nog een ding.. Deze tekst: “Aan het eind van de ochtend komen onze buren op de koffie. Onze buurvrouw en ik zijn 2 dagen na elkaar uitgerekend, dus we gingen even bij elkaars kamertjes spieken en kleppen over baby’s, terwijl de mannen het over het huis hadden” moest ik 2x lezen. Seriously?! We leven toch niet meer in de jaren 50..

Willemijn -

Bedankt voor je compliment! :) Ik vind het wel grappig dat je een jaren 50 gevoel kreeg bij het stukje tekst. Denk dat het vooral je eigen invulling/interpretatie is van dat kleine beetje info wat je krijgt uit de tekst. 😉 Ik weet namelijk van mezelf (en onze buren) dat we alles behalve jaren 50 zijn en geen standaard man-vrouw rolverdeling hebben. Of doel je daar niet op? (Niet dat ik me aan zo’n verdeling of leven overigens zou storen of veroordelen!) Maar in dit geval was wel een lekker klassiek gesprek inderdaad. :)

Ashley -

Wat een rare opmerking? Dus je mag niet met een vriendin over baby’s praten terwijl de mannen het over iets anders hebben?

Patricia -

heel goed van Martine dat ze je ‘heeft thuis gelaten’. Nu maar even rustig aan, ik hoor je helemaal niet over harde buiken trouwens, dan doe je het toch goed 😀 Ik was net zolang zwanger als jij en ook met man naar de nieuwste Bond film…..dat hield ik vol tot de pauze en ben niet meer terug gegaan. Meneer daarbinnen schopte mij zo hard bij al die harde geluiden dat ik niet rustig kon zitten en ik het ook zielig vond voor hem. Naar huis dan maar! Wij hebben nog twee afleveringen te gaan van the Bridge, zo mooie serie. The Killing is ook een aanrader.
Fijne relaxte week!

Manon -

Ik ben 3 weken geleden bevallen en ging veel koken, bakken en fietsen in mijn verlof. En…. Slapen. Lekker uitgerust aan de bevalling beginnen is wel nodig denk ik.
Ik heb precies dezelfde kinderwagen, haha!
Als ik van tevoren had geweten dat er cosleepers bestonden had ik deze oom zeker gekocht. Onze kleine wilde dus niet in de wieg naast ons bed en alleen maar bij ons in bed de eerste week.

Sandra -

Lekkere diary weer. Mijn verlof heb ik gebruikt om dozen in te pakken, verhuizen, klussen in het nieuwe huis etc. 4 dagen voordat mijn vliezen braken stond ik nog met een verfroller in mijn handen. Was eigenlijk wel te veel van het goede en behoorlijk zwaar. Maar heb nu wel een mooi huis en een prachtige zoon van 8 weken.
Dus probeer lekker te genieten. Dan ga je met meer energie de bevalling in. Die energie kan je goed gebruiken

Kim -

Een co sleeper lijkt me heel handig! Wij hadden zelf een wieg maar ons zoontje was ‘s nachts heel onrustig en wilde lekker bij ons slapen. Een co sleeper lijkt me hier de perfecte uitvinding voor.

P. -

Je haarkleur is echt prachtig! Geniet van je vrije tijd :). Ik ben trouwens best benieuwd naar het recept.

Megan -

Weer een leuke diary, ik vind het altijd een van de leukste berichten op 2wmn. Stiekem een beetje mee gluren in het leven van een ander ;). Probeer te genieten van de laatste weekjes die je nog voor jezelf hebt. Begin met het kijken van een leuke serie, koop of leen een paar goede boeken, bak of kook iets lekkers voor jezelf en geniet vooral van de rust!

anke -

Wat een leuke diary weer! Superknap hoeveel je nog hebt gedaan de afgelopen tijd…nu even wat meer relaxen, het went vast gauw na een paar dagen 😉 mijn verlof begint over zeven weken, het is de eerste keer dus ik moet ook nog even kijken wat ik ga doen :) in elk geval thee drinken met vriendinnen en lezen en aanrommelen in huis hoop ik… gek idee om dan helemaal niet meer te hoeven werken! Geniet van de komende weken, ik houd jullie blog in de gaten!

Elien -

Wat een heerlijke diary weer! En dat pompoen stoofpotje ziet er zo goed uit, ik ben erg benieuwd wat er allemaal inzit! :)

suus -

Je nieuwe haarkleur is echt prachtig! Hoewel ik nog niet aan kinderen toe ben vind ik het wel erg leuk om je zwangerschap te volgen! Knap dat je zolang hebt doorgewerkt (en twee x zo hard ivm voor uitwerken) geniet er lekker van nu!

Lisa -

Je haar is mooi zo! Ik ben ook wel benieuwd naar het recept 😉

Lifetimes -

Ik ben zo benieuwd wanneer je gaat bevallen! Kijk nu al uit naar je diary’s rond die tijd. Ik zou overigens dat heerlijke recept met telefoon foto’s gewoon plaatsten. Ik denk niet dat iemand dat erg vindt, haha. Succes met de laatste loodjes! Xx

Suzanne -

Ik heb gisteren zelf roti gemaakt, echt lekker! En bij ons ook vaste prik op zondag: lekkere broodjes en uitgebreid ontbijten :)

Dvv -

Wat leuk ! Mijn cliënten worden ieder jaar getest Door visio.

Dita -

Wat fijn dat je alles al hebt. En ja ik ben ook wel erg benieuwd wat anderen doen in hun verlof. Zelf moet ik nu nog 7 weken werken en dan heb ik verlof. 5 weken voor de uitgerekende datum maar omdat ik gedeeltelijk in het onderwijs werk heb ik hierdoor eigenlijk 7 weken van te voren verlof.

Sara -

Gefeliciteerd dat jullie je deadline hebben gehaald. Je nieuwe haarkleur staat je erg mooi! Ik ben voor het recept. Het ziet er onwijs lekker uit!

Lizzy -

Ik vind jouw diary, samen met die van Martine, een van de leukste diary’s om te zien! :) Wat fijn dat jullie de deadline hebben gehaald! Dat geeft denk ik echt wat rust! En wat fijn dat je van Martine een dagje heerlijk uit mocht rusten. De nieuwe James Bond film heeft me nu wel benieuwd gemaakt! En uitgebreid ontbijten op zondag is zo heerlijk! Ik wens jou en Martine een fijne week!

Margot -

Wat een lekker weekje en leuk dat je diaries blijft maken de komende tijd. En ik ben heel benieuwd naar dat recept!

EminasLifestyle -

Fijn dat alles af is en je nu “verlof” hebt! Je moet echt proberen te genieten! Want bij je eerste zwangerschap is het zo fijn, niemand om je heen en je kan nog lekker luieren. Bij de 2de zwangerschap is het anders, je hebt toch al een kindje rond lopen en dan ga je niet zo makkelijk meer even liggen of een serie kijken. Ik had 5 weken voor de bevalling verlof bij allebei de kindjes. Oudste is nu 4 en de jongste 1 jaar. Ik heb bij de 1e veel series gekeken, veel naar het dorp geweest om de laatste dingetjes te kopen of gewoon met een vriendin kopje thee drinken ergens. Laatste week voor de bevalling voelde ik me erg moe en had ik het gevoel dat het niet meer lang kon duren, dus heb ik veel geslapen of op de bank gelegen. Allebei de kindjes zijn ook op de bevallingsdatum geboren dus dat is wel erg bijzonder!

jose -

Ohhh heel stiekem kijk ik iedere dag op de site en is mijn eerste gedachte: “zou Willemijn al..?” Ik ben superbenieuwd naar de kleine en ik kan haast niet wachten. Mijn vriendje werd laatst al helemaal nerveus omdat ik alleen maar zat door te tetteren over alle zwangere blogsters die je de laatste tijd ziet. Maar ik vind het gewoon ZO schattig en leuk! Ik denk dat het gewoon iets is wat een beetje bij het “vrouw zijn” komt… In ieder geval veel geluk en succes met deze laatste loodjes!

Anieke -

Ik zou zeggen: ga lekker lezen, kleurplaten kleuren, bezig in de keuken!

Lindsey Beljaars -

Wat een heeerlijke diary weer! Kijk altijd alle foto’s en lees alle verhalen eronder, zo fijn tijdens een ontbijtje! :) Ik zeg: ‘Goed begin van de week!’

Nora -

Fijne week! Ik vind je nieuwe haarkleur trouwens prachtig! Inderdaad donkerder dan we van je gewend zijn, maar lekker herfstig en wat mij betreft ook supermooi bij jou :).

Esther -

The Bridge seizoen 3 wordt vanaf begin december op npo uitgezonden!

Charlotte -

Heerlijke diary weer! Super goed dat jullie al tm 5 januari klaar zijn! Knap hoor! En tops voor je verlof… uhm… niks wat je waarschijnlijk nog niet gedaan hebt. Lekker rusten nu het nog kan hihi

Joyce -

Heerlijk dat baby gefreubel! Voelt alweer zo lang geleden haha. Ik ben benieuwd naar het recept 😀

Marieke -

Vind je het niet heel gek dat de laatste loodjes nu aanbreken voor je. Ik ben echt heel benieuwd naar jullie mannetje. Je nieuwe haarkleur staat je trouwens heel erg tof!

Manon -

Seizoen 3 van the Bridge is op het moment bezig (je kunt de uitgezonden afleveringen online wel vinden, het is zooo spannend)!!!
En de definitie van een goede nacht die verandert echt hahaha! Nu is het een goede nacht als we er 2-3x uit hoeven en we mogen slapen tot 6 uur ‘s morgens haha. Ach, het went.
Knap dat jullie zo ver vooruit gewerkt hebben joh, kun je met een een gerust gevoel zwangeren en kramen <3 Nog eventjes!!!

Kelly -

Wat een fijne week zeg :) ondanks de telefoonfoto’s (die me eigenlijk niks uitmaken, haha) ben ik wel benieuwd naar het recept!

Renée -

Heerlijke foto’s weer! In mijn verlof keek ik bijna alle seizoenen van Gossip girl, sprak ik af met mensen die ik al een tijd niet gezien had, lunchte ik in m’n uppie in de stad (heerlijk alleen) en liep ik een dag voor de bevalling nog met boodschappen kratten te sjouwen. Dat laatste doe ik de volgende keer niet meer 😉

Reageer ook