Mijn favoriete baby outfits

Niets zo lekker om tijdens je zwangerschap voor je toekomstige kindje te shoppen. Ten minste, dat vind ik dan. De komst van je kleintje wordt een stuk echter zodra je kleertjes en spulletjes voor hem/haar koopt. Vandaag laat ik mijn favoriete baby outfits voor onze knul zien. Kijk (en zwijmel 😉 ) mee!

Tadaa, zijn kledingkast(je)! Inmiddels ziet ‘ie er al wel weer een beetje anders uit en is alles ook gewassen (deze foto is van een tijdje gelden). Binnenkort laat ik in de roomtour zien hoe die kast er inmiddels uit ziet.

Kijk mee naar mijn favoriete outfitjes voor onze zoon!

Dit eerste setje is een setje die jullie vast wel bij mij vinden passen. Donkerblauw en met streepjes! Het truitje (overslag, heel fijn gebreid) is van Noppies. Het broekje is een legging uit de meisjescollectie van HEMA. Ik vind dat ‘ie prima voor een jongetje kan hoor!

Deze vind ik ook zo leuk, een gestreept boxpakje van Prenatal in grijs met wit. Echt praktisch is dit pakje niet schat ik zo in, want het heeft allemaal knoopjes (geen drukknoopjes). Maar leuk is ‘ie wel… 😉

Oooow deze vind ik ZO CUTE! Alle items komen van de H&M. Het mutsje heb ik van Martine gekregen. Ik mocht namelijk geen mutsjes meer kopen van Djurre ‘want hij heeft er genoeg’. Maar ja, zeg nou zelf, bij dat berentruitje hoort toch gewoon het bijpassende mutsje?! 😉

Deze vind ik ook zo leuk! Het vestje is van Benneton Baby en kocht ik in Kroatië toen ik daar met Martine op city trip was. Het broekje en mutsje zijn beide van het merk Z8.

Ik ben dol op mutsjes en de blauwe van Z8 wordt denk ik favoriet. Hier heb ik hem gecombineerd met een overslagtruitje (lichtblauw) en een wit fijn gebreid broekje. Beide items zijn van het merk Noppies.

Nog iets van Noppies, namelijk dit tuinbroekje. Ik vind dit zo’n stoer ding! En praktisch, want hij heeft aan de onderkant drukknoopjes. Zo hoef je niet het hele pakje uit te trekken als je de baby moet verschonen. Het truitje eronder is het berentruitje van H&M. De slofjes zijn van Koeka.

Daaar is het blauwe mutsje weer! 😉 Het boxpakje is van Petit Bateau. Een van mijn favoriete merken voor new borns.  Ik vind dit een super leuk pakje!

Dit setje is in een wat grotere maat, 62. Het truitje is van Petit Bateau. Sjonge, wat een ongelooflijk duur merk is dat. Maar ik scoorde het truitje met 50% korting, woeehoee! Ik vind hem zo leuk en kan niet wachten tot Gaai ‘m aan kan. Het broekje kreeg ik cadeau van een PR bureau en het merkje is eruit geknipt. Waar ‘ie van is weet ik dus helaas niet.

En last, but not least, dit leuke pakje van Z8. Het is een boxpakje met mintgroene strikjes. En daar moet natuurlijk een bijpassend mutsje bij, dat begrijpen jullie wel… 😉

En de laatste score, dit truitje van Tumble ‘n Dry. Ik kocht hem tijdens de Dwaze Dagen van de Bijenkorf voor €20 (afgeprijsd met 30%). Alsnog knetterduur, maar ik besloot eens gek te doen… 😉 Ik vind dit zo’n stoer truitje!

Nu ik dit artikel aan het schrijven ben bedenk ik me opeens dat zijn eerste outfitje er niet eens tussen zit! Maar dat wordt natuurlijk het pakje dat je hierboven ziet. Deze heeft namelijk een speciale betekenis. Ik vertel erover in dit artikel, mocht je het verhaal achter dit pakje niet kennen. Ik denk dat ik er een lichtblauw of donkerblauw mutsje bij ga doen en dan lekker ingewikkeld in een lichtblauwe wikkeldeken van Koeka. Ik kan niet wachten op dat moment!

Wat vinden jullie de leukste outfit?

47 reacties

Nienke -

Ik ben aan het Googlen naar onze zijn zijn eersta pakje en zie hier een super leuk mint groen box pakje met strikjes. Nu heb ik mijn zinnen er op gezet alleen kan hem nergens vinden. Help! Liefst ook met mutsje

Hannah -

Wat een leuke setjes!!! Ik vind het lastig om te kiezen maar ik denk dat ik toch ga voor het gestreepte boxpakje! Lekker stoer!😉
X

Jodi -

Wat een leuke kleding. Zoals ik laatst op instagram zei ben ik al een paar keer naar de winkel gegaan na jou aankopen. Helaas heeft onze grote kleine spruit nu maat 68, dus de new born kleding zijn we bijna uit :( ow en over die mutsjes, tuurlijk hebben ze die naar verhouding kort op ( hier 2 tot 3 weken ongeveer) maar je moet toch een matching muts bij de outfits van het begin hebben. Wij hadden er 3 en daar was ik erg blij mee. De z8 mutsjes vallen wel erg groot, maar met een randje omslaan kon het ook heel goed.

Sandra -

Veel te veel mutsen! 😄 babies dragen hooguit de eerste 2 weken een mutsje! En daarna alleen buiten

Calista -

Wat schattig die outfits. Ik vind de new born kleertjes voor jongens stiekem leuker dan voor meisjes en ik krijg een kleine meid in februari. Maar wat erg toevallig is is dat jou eerste pakje ook het eerste pakje is wat ik heb gekocht na de eerste echo. Het was niet onze mascotte dat was voor mij het eerste knuffeldoekje wat we cadeau kregen toen we de ouders over onze prille zwangerschap vertelde. Daar slaap ik nu nog elke nacht mee :-)

Nynke -

Ik hoor vaak dat het voor jongetjes minder leuk shoppen is, maar ik vind die stoere kleertjes juist super!
Ons meisje heeft dat boxpakje van Z8 ook (ik vind dat-ie ook best voor meisjes kan), heerlijk ding :) Helaas wordt het er nu toch wat te fris voor..

Suzanne -

Super leuk om te zien!

Inge -

Ik vind de kleertjes van H&M meestal niet je-van-het, maar dat overslagvestje met beertje vind ik zo leuk! Vorige week heb ik maat 68 gekocht, omdat ons kindje alweer uit 56 is gegroeid.
Sowieso zijn pakjes (en rompers) met een overslag-sluiting zo handig. O ja, bij Zara hebben ze ook veel moois, maar ik vind het erg klein vallen.

Margriet -

Wat een mega schattige outfitjes allemaal. Ik kan echt geen favoriet bedenken, vind ze allemaal te leuk!

Inge -

Zo veel leuke dingen zeg! Z8 is echt een mega leuk merk, jammer dat ons dochtertje er bijna niet meer in kan, want hier vind ik maar tot maatje 68, en dat is helaas bijna voorbij.
Dat overslagtruitje van Noppies hadden wij ook, in het roze uiteraard ;)! Noppies meet wel groot vond ik persoonlijk…

Danique -

Wat heerlijk om te zien, al die kleine kleertjes!
Wij weten sinds 1 week dat wij ons tweede kindje verwachten, dus ik bevind me momenteel in een hele spannende en onzekere fase.. Ik tel de dagen af tot aan onze eerste afspraak bij de verloskundige!
Wat is het dan heerlijk om even weg te kunnen zwijmelen bij deze foto’s, in mijn achterhoofd houdend dat wij (hopelijk!) over zo’n 8 maanden ook weer zo’n prachtig wonder in zulke kleine kleertjes in onze armen mogen hebben!
Ik wil je een heel veel succes wensen met de allerlaatste loodjes en met de bevalling! x

Megan -

Awh, het is allemaal zooo schattig! Dat wordt een fancy baby 😉 Vooral het setje met het bruine broekje en het truitje met de visjes vind ik heel erg leuk! Kan niet wachten tot ik zelf een klein ukje heb om leuke kleertjes voor uit te zoeken.

Leonie - Mamakraamt -

*Zwijmel* (alweer). Zo leuk om te zien dit allemaal. Ik vind alle pakjes ook echt enorm leuk. Ik hoop ook zo dat een zwangerschap ons gegund is en dat wij deze periode ook tegemoet mogen gaan. Winkelen voor Uk lijkt me ook veel leuker dan voor mezelf, haha.

Deborah -

Wat een leuke kledingstukken. Leuk gecombineerd ook. Ik moet eerlijk bekennen dat hier alleen maar merkkleertjes in de kast liggen voor onze Juultje. Tja, het is inderdaad duur maar zo leuk. In het begin hadden we ook wat van de Hema etc. Maar mijn man vond het superschattige broekje meer op een skibroekje lijken toen ze het aanhad. Die enorm lange maar slanke benen stonden niet mooi in elk broekje 😅

Julia -

Hoi Willmijn, prachtige setjes! ik werk zelf bij de prenatal en de pakjes zijn juist veel gevraagd aangezien veel moeders ze heel praktisch vinden. ik ben benieuwd naar jouw ervaring 😉

Floor -

Nice! Z8 is een prachtig merk. Heb je ook van die handdoeken? Die zijn heel handig voor een badje mAar ook om een pasgeboren baby in te wikkelen. Dit om hem goed op temperatuur te houden. En ken je het merk to the moon and back kids? Ook erg leuk, heel veel stoere broekjes.

Heleen -

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik zie deze video niet als ik naar Youtube ga. Niet in mijn abonnementenlijst en niet als ik naar jullie kanaal ga

Willemijn -

Het is ook een wat oudere video die ik erbij gedaan heb 😉 Ik had geen leuk beeldmateriaal dus daarom deze video toegevoegd!

Heleen -

Haha oeps, ik bedacht later inderdaad ook dat het dat waarschijnlijk was 😛

Anoniem -

Wat een lieve kleertjes Willemijn!

Ik droom er van dit ook ooit mee te mogen maken. We zijn ongeveer tegelijkertijd gestopt met de pil, maar ondertussen zijn wij al een jaar bezig zonder resultaat… Heel verdrietig en best lastig dat je om heen merkt dat anderen die ook rond dezelfde tijd zijn begonnen al (bijna) een kindje in hun armen hebben. Ik hoop dat wij ook ooit leuke baby-outfits mogen uitzoeken! :)

Willemijn -

Balen meid! Ik vond het heel lastig om die paar maandjes te wachten, dus ik kan me wel voorstellen hoe slepend en onzeker het moet zijn als je na een jaar nog geen positieve test hebt. Niets aan! :( Veel succes en ik duim voor je dat het binnenkort raak is! :)

Anoniem -

Dank je wel Willemijn! Wij hopen het ook :)!

Valentina -

Ahh super leuke setjes zeg. Vind vooral het setje met tuinpakje erg leuk. En jouw mutsjes collectie valt nog wel mee hoor haha. Ik denk dat ik er wel iets van 10 heb oepss haha

claudia -

bijzonder dat er straks gewoon een klein mannetje ligt in dat laatste pakje wat je liet zien <3

Bianca -

Ze zijn allemaal heel leuk. Ben benieuwd of je de boxpakjes vaak gaat aanfoen want ik had ook veel boxpakjes gekocht maar vond het ondingen bij het verschonen van de luier. Gevolg ik deed ze nooit aan bij mijn dochter.

Vlijtig Liesje -

Wat een leuke kleertjes allemaal. En die kledingkast ziet er prachtig geordend uit.

Dineke -

Ik vind het H&M setje met berentruitje het allerschattigst!

Suzanne -

Ik vind ze stuk voor stuk heel schattig! Ik herken jouw eigen kledingstijl er ook wel in.

Lindsey Beljaars -

Wat een superschattige pakjes!!!

Kim -

Wat een prachtige outfits! Voor Davey draag ik ook graag kleding van Z8 en Noppies. De shirts van Prenatal zijn vooral heel erg fijn om aan te trekken.

Anne -

Wat een leuke outfits allemaal! Heerlijk he dat babyshoppen? Wat ik me trouwens afvroeg Willemijn, ga je straks als jullie zoon er is minder werken? Blijvend bedoel ik dan uiteraard.
Fijne dag!

Anne -

Sorry, ik zag mijn reactie er niet tussen. Dacht dat er iets was misgegaan. Nu dubbel gepost….

Martina -

Ik kan hier ook zoooo blij van worden! Ik had dit weekend weer een bestelling binnen van Zara, oeps….. Moet wel zeggen dat hij zijn kleertjes in het begin wel aardig lang kon dragen (lees een dag) nu gaan er soms 3 setjes op een dag doorheen dus inmiddels heeft hij een idioot grote garderobe. Maarja als iets vies is gelijk weeeer een wasje draaien vind ik ook shit dus liever zo!

Maxine -

Wat een leuke setjes, ik ben dol op het spijkerpakje! En de blauwe trui van tumble en Dry.

Anne -

Wat een leuke outfits allemaal! Heerlijk he dat babyshoppen?
Wat ik me trouwens ineens afvroeg Willemijn, ga je eigenlijk minder werken als jullie zoon er straks is? Blijvend minder werken bedoel ik dan uiteraard.
Fijne dag!

Dita -

Wat een leuke items! Wij hebben voor ons meisje ook een pakje van z8. Zo leuk! Ik vind het alleen wel erg moeilijk hoeveel je van alles moet hebben. De ene zegt dat je nog best veel krijgt, bij anderen zie ik een kledingkast vol. Iemand tips?

Willemijn -

Ik heb tussen de 5 en 10 setjes geloof ik in maat 50 en 56. Eigenlijk is dit zo’n beetje alles wat ik heb, plus nog wat andere broekjes en shirtjes. Ik heb zelf ook geen flauw idee haha! Maar ik wilde ook weer niet te veel kopen want ik vind het ook veel te leuk om straks na de geboorte te shoppen. Dus ik heb me ingehouden 😛

Dita -

Bedankt voor je reactie. Dat heb ik nu ongeveer ook, iets minder mja ik moet nog 15 weken ;). En inderdaad als de kleine er is is het ook veel te leuk om te shoppen.

monique -

Haaaa wat leuk!

Mijn tweede zoontje is nu alweer 8 weken oud. Wat leuk om te zien dat we echt veeeeel dezelfde dingen hebben gekocht!
Noppies pakje, prenatal muziekdoosje, Nijntje lamp (gekocht bij de eerste) prenatal streeppakje, papieren zak (ander patroon), z8 pakje, koeka deken en zo kan ik nog wel ff doorgaan haha!
Dat pakje van de prenatal vond ik ook echt fantastisch! Hij zat supermooi, maar hij was inderdaad zó onhandig! Daarnaast ligt mijn zoontje graag op zijn buik en dat ligt dan echt niet lekker die knopen op je borstkas….
Noppies kocht ik ook bij mn eerste zoontje en die pakjes zien er nu nog mooi uit. Ik vind de pasvorm ook altijd echt perfect!

Willemijn -

Haha wat grappig! 😀

Dagmar -

Wauw wat een stijlvolle en mooie outfits, echt geweldig om te zien! Nu al een stralende garderobe :)

Rosalie (4BeautyandLife) -

Super lief allemaal. Wat betreft spijkerpakje. Ik weet niet hoe soepel het is, maar ik koop zelf nooit spijkerkleding omdat het haar in haar bewegen wat belemmert. Just a thought 😊

Willemijn -

Super soepel. Daar had ik inderdaad wel naar gekeken. :)

BeautybyJuly -

Wat een leuke dingen allemaal, mijn eierstokken beginnen te rammelen bij het zien van al die schattige spulletjes! Ik vind het berentruitje en het grijze Noppies setje super leuk!

Dionne -

AAAh! Ik vind dit zo leuk om te zien! Heel schattig!

Tamara -

Ik kan echt niet kiezen wat ik het leukst vind! Het is allemaal prachtig. Begin februari verwacht ik mijn babyneefje of babynichtje. Ik kijk er zo naar uit! X

Reageer ook