Baby Shoplog #3

Met nog 5 weekjes op de teller was het tijd om de allerlaatste spulletjes in huis te halen voor onze baby. De afgelopen maanden hebben we de grote dingen gekocht en ons huis binnen gesleept. Zo laat ik onze kinderwagen en autostoel zien samen met nog een paar hele leuke setjes kleding en wat cadeautjes die we onlangs kregen.

Waaaah, nog maar een paar weekjes! 😀

41 reacties

willeke -

Idd heel schattig al je spulletjes. Ze zijn vast ook nog heel leuk als je voor de vijfde keer op een nacht spuitluiers staat te verschonen.

Martine -

Oke?? :) Ik weet niet zo goed hoe ik die reactie moet opvatten, maar het komt een beetje raar over.

Linda -

Jammer, hoopte hier de baby moment kaartjes van Hebbers ook te zien :(
Erg leuke spullen verder, laat de kleine maar komen!

Heleen Schrijvershof -

Heerlijk, dat kleine spul. Ik heb er zelf eentje van net 3 en ik kan je vertellen: het wordt alleen maar leuker. Heel veel succes en plezier met de laatste loodjes :-)

Ilonka -

Leuk al die spulletjes 😍 Mijn kleine man is 13 weekjes maar koop elke week bijna nog wel nieuw pakje zo schattig vooral koeka en z8 zijn hier geliefd en de kleine zit nog in maat 50/56 had ik me beetje in vergist en helemaal niet zoveel pakjes van haha. Mooie autostoel wat ik me alleen afvroeg is kan die kantelen voor de pas geboren ? Hij lijkt me namelijk ook wel wat

Amelie -

Wat is je buik mooi!

Do -

Oooh wat gaaf! en ben stiekem wel jaloers dat je zo wat alles gratis krijgt. Want die spullen zijn zó mega duur. voor een “normaal” huishouden. zijn die spulletjes als een mega dure joolz wagen van een paar 100 euro echt niet betaal baar! best jammer!!! Het is leuker als je meer doelgericht spullen revieuwt want ik denk dat de meeste deze spullen niet kunnen kopen van zulke dure merken.
Super mooie spulletjes verder hoor!

Marjolein -

Ik ben het hier niet mee eens. Wij zijn niet rijk maar hebben ook een Joolz kinderwagen. Deze kinderwagens zijn niet goedkoop maar je ziet ze wel heel veel op straat, dus ik denk dat veel mensen hier juist wel voor kiezen. Ook kleertjes van oa noppies en Lief! zijn wat duurder maar niet onbetaalbaar voor gezinnen met een modaal inkomen. Als Willemijn nu alleen maar spullen van Armani, Burberry, etc. liet zien dan kon ik jouw reactie wel begrijpen. Maar Hema, Prenatal, Noppies en Lief! zijn heel bereikbaar voor veel gezinnen.

lisa -

Superleuke dingen, heel leuk dat blauwe vestje en gestreepte broekje! Wel moet ik zeggen dat ik het erg jammer vind en ook eerlijk gezegd wel een beetje teleurgesteld ben over hoe jullie de laatste tijd omgaan met gesponsorde en gekregen producten. Bij de spulletjes van prenatal zeg je heel eerlijk dat je wat hebt mogen uitzoeken. Good for you! Maar de kinderwagen heb je van Joolz gekregen, daar heb je zelf contact voor gezocht met het bedrijf. Ik ben teleurgesteld dat je daar niet eerlijk over bent! Is het een eis van het bedrijf dat je hierover niet eerlijk mag zijn, of een keuze die je zelf hebt gemaakt?

Ana -

Hahaha meid, je kunt ook overdrijven. Wat maakt het voor jou persoonlijk uit hoe zij de babywagen gekocht heeft 😂

Marjolein -

Hoe weet je dat Willemijn zelf contact gezocht heeft met Joolz voor een “gratis” kinderwagen? Ik vind dit nogal een aanname. Als het klopt dan vind ik inderdaad dat zij dit wel had mogen benoemen. Wel zo netjes richting haar bezoekers.

Michelle -

Ik vraag mij eerder af hoe jij aan die informatie komt..

Leven en laten leven…

Lisa -

Dit weet ik omdat ik zelf in de omgeving werk en dan hoor/zie je dat soort dingen wel eens gebeuren. Waar precies doet er niet volgens mij, het is in ieder geval geen aanname. Verder is het ook geen aanval naar Willemijn. Het is een punt van feedback, wat volgens mij altijd welkom moet zijn. Ik geeft eerlijk aan dat ik daardoor wel teleurgesteld ben en dat ik het jammer vind! Ik hoop dat Willemijn (of Martine) wil/kan aangeven waarom er is gekozen dit niet te benoemen. Ze reageert wel op andere reacties, dus hopelijk leest ze dit ook en kan ze hier iets meer over vertellen.

Lindsey Beljaars -

Oooh wat superleuk om te zien!!! Nog eventjes geduld!! Ik ben ook zo extreem benieuwd naar de naam…

aida -

Ik krijg hier zulke rammelende eierstokken van! Misschien gaan we nog eind van dit jaar beginnen met zwanger worden, maar er komt ook een verhuizing aan en die is in februari en we zijn even aan het kijken wat financieel het slimste is of een maandje wachten nodig is of niet. Ik wil ook niet met een hele dikke buik staan klussen. Of is het juist slim wel zwanger te zijn zodat ik juist niet hoef te klussen haha! 😛 Leuke spullen heb je allemaal zeg!! <3 Je ziet er ook zo prachtig uit! De welbekende glow!

Leonie -

Ik zwijmel steeds een beetje weg bij je baby-updates! :) Echt leuke kleertjes heb je bij elkaar geshopt! Kan niet wachten op de babykamervideo..haha.

Rosalie (4BeautyandLife) -

Zo lelijk als de positiekleding is bij Prenatal, zo leuk is de kinderkleding :-)

Wij hebben een MaxiCosi en we hebben toen Lucy nog heel jong was haar vaak in de stoel vervoerd. Het is handig als je ergens op bezoek gaat en je kan er geen kinderwagen kwijt en ze moet slapen. Maar na een aantal maanden wordt het tillen zo enorm zwaar! Maar nu nog neem ik de stoel mee als ik geen kinderwagen mee kan nemen om haar even rustig in te zetten. En het ziet er ook gewoon cosi uit, haha. Maar wellicht kan jouw autostoel dat ook wel.

Wat betreft het aftellen. Een collega van mij zei tegen me “Houdt maar gewoon rekening met 42 weken, dan kan het alleen maar meevallen”. En hij had gelijk. Ik zat me ook erg te focussen op 40 weken. Wat zeg ik, ik was overtuigd dat ze met 38 weken zou komen. Het werd 42 + 1 dag. En we moesten haar nog halen ook! Bij 40 weken tijdens een check bleek dat ik nog geen ontsluiting oid had, dus ik heb me er toen ook bij neergelegd dat het 42 weken ging worden. Toen zat ik een stuk rustiger thuis. Dus probeer, als het lukt, gewoon met 42 weken te rekenen. De meeste 1ste kindjes komen laat en dan valt het alleen maar mee.

Rosalie (4BeautyandLife) -

Oja, het is best handig om alles alvast even in elkaar te zetten. Zeker de box is fijn om als plekje klaar te hebben zodat je de baby even rustig kan wegleggen op een veilige plek. Daarnaast weet je ook of alles compleet is en het doet. Je kan ook alles even rustig uitproberen. Je hebt echt geen in om in je kraamweken daar mee bezig te houden.

Nynke -

Die Prenatal kleertjes zijn zo leuk!
Ons meisje heeft inmiddels echt wel genoeg, anders zou er geheid nog wat bij komen, haha.

Channah -

Wat zie je er goed uit Willemijn, en leuke spulletjes! Succes met de laatste lootjes!

jose -

Ik wil weer een baby zijn en dan al die leuke kleertjes dragen en de hele dag worden rondgereden in een kekke buggy, en me nooit zorgen hoeven te maken over tentamens die ik moet leren of vlees dat uit de diepvries moet worden gehaald. Ik heb nog niet eens tanden! Heerlijk lijkt me dat.

Sevval -

Hele leuke spulletjes, Willemijn! En ik weet dat jullie geen maxi cosi hebben aangeschaft, maar wil toch even aangeven dat zo’n ding best handig is. Bijvoorbeeld als je zoontje in slaap valt in de auto, kun je de maxi cosi er zo uitnemen, in plaats van het kindje uit het autostoeltje te halen.
Hoop dat de laatste weken voorspoedig verlopen!

Saar -

precies, hier ben ik het mee eens! Ik werk in een kinderopvang en het word ook soms gebruikt als de kindjes niet kunnen slapen, om hun in slaap te wiegen. Ook is het inderdaad handig voor als je kindje slaapt. In ieder geval nog heel veel succes Willemijn! Jullie zullen ongetwijfeld hele fijne en goede ouders worden!

Willemijn -

We hebben wel een maxicosi hoor, tweedehandsje van m’n schoonzus. Die staat op zolder en kunnen we pakken voor het geval we dat handiger vinden. Ik denk dat iedereen zo zijn eigen ervaringen en voorkeuren heeft, mijn schoonzus en zwager haalden de maxicosi bijvoorbeeld ook nooit uit de auto en tilden altijd hun dochtertje op, ook al sliep ze. Dat ging prima volgens hen. Weet je wat het is, we wonen super klein dus ik probeer zo min mogelijk spullen in huis te halen. Daarom vind ik het wel lekker dat zo’n autostoel lekker in de auto blijft. Scheelt toch weer een item. Je kunt zo veel kopen omdat het makkelijk is, maar is het echt nodig probeer ik te denken. Maar bedankt voor je goedbedoelde advies! :)

Janine -

Het is superslecht om je baby zo vaak/veel en lang in de maxicosi te laten zitten. Jammer dat veel mensen zich daar nog steeds niet bewust van zijn en niet nadenken over de risico’s. Ik zie nog steeds veel moeders met hun baby in de maxicosi lopen ipv dat ze een wandelwagen (het ‘reisbedje’ dus) gebruiken. Je maxicosi gebruiken om de baby in te laten slapen is dus eigenlijk heel slecht.

Lucy -

Super leuk en je straalt helemaal! Heerlijk om te zien. Kleine tip.. na je bevalling heb je écht geen zin/puf om alles nog in elkaar te zetten. En zoals al genoemd werd, spullen luchten is gewoon prettig, dan kan het namelijk ook ‘jullie geur’ krijgen, iets wat ook fijn is voor de baby.
Geniet nog van de laatste weekjes!

Anouk -

Heerlijk, je oprechte enthousiasme, ik word er helemaal opgetogen van! Is de ‘poes’ op het shirtje dat Martine zo leuk vind overigens geen wasbeertje?

Liset - Beautydagboek -

Het vestje van Noppiez is schattig, zeker in combinatie met de streepjeslegging :). Dat je nog maar een paar weekjes moet, dat gaat snel zeg! Voor je het weet ben je mama, Willemijn! Super spannend :). Sucees met de laatste loodjes!

Willemijn -

Dankjewel! :)

Manon -

Ah superleuke spulletjes. Ik ben nog steeds heel erg blij met onze Joolz, we gebruiken hem nog echt dagelijks! Wel een stom advies misschien waar je helemaal niet op zit te wachten maar de Joolz stinkt echt enorm naar ‘nieuw’ als je hem net uitpakt. Dus misschien is het wel handig om hem toch uit de verpakking te halen en even te laten ademen een tijdje. Wij hebben ‘m zelfs een paar dagen overdag buiten gezet omdat hij zo stonk haha. Ik ben zo benieuwd naar jullie baby! Nog eventjes 😀

Deborah -

Hele schattige kleertjes, ook heerlijk babyproof. Mijn dochter is nu bijna een jaar maar wat vliegt de kleding erdoor. Al groeit ze ook enorm.. Maar je zal dus vast en zeker nog heel erg veel shoppen. Zo had ik ook kleding gekocht waar ik helemaal gek van was maar eenmaal aangetrokken leek het meer op een hobbezak, oeps.

Willemijn -

Geen enkel probleem dat er nog veel geshopt zal worden 😛

Marlotte -

Leuk om te zien, ook al ben ik zelf nog laaaang niet toe aan kinderen haha. Spannend, nog een paar weekjes! Fijne dag!

Paola -

Leuke aankopen! Wat grappig dat je de box nog niet hebt staan! Hier staat hij sinds 1,5 week en ik ben nu bijna 29 weken zwanger.. Iedere avond zwijmel ik er lekker bij weg hihi 😉

Dita -

Super leuk Willemijn! Over 3 weken komt bij ons de schilder en ik kan niet wachten om alles in te gaan richten op de kamer van onze baby

PinkFairy -

Leuk! Ik vraag me af of items met al die knopen straks heel handig zijn, maar ben benieuwd hoe jij het gaat ervaren.

Charlotte -

Leuke spulletjes weer! Dat boekje hebben wij ook, is erg leuk! En die Takkie is ook super gaaf hihi

Deborah -

Klopt, werd mij ook geadviseerd. En natuurlijk de autostoel al in de auto. Je weet natuurlijk nooit wanneer jullie kindje besluit om te komen.

Manouk -

Handig is het om je nieuwe spullen als buggy en wipstoel wel een aantal weken van te voren uit te pakken zodat het materiaal kan lunchten. Dit werd mij geadviseerd bij de aanschaf van onze wagen. Succes met de laatste loodjes 😊

Manouk -

Luchten bedoel ik natuurlijk…

Channah -

Hier sluit ik mij ook bij aan!

Reageer ook