2Vlog: Babyshower

Afgelopen zondag had ik voor Willemijn een gezellige babyshower/high tea georganiseerd. Omdat ik niet wist hoe ik het in mijn eentje voor elkaar moest boksen riep ik hulp in van Manon en Sabrina van het bedrijf KijkHierBenIkke. Zij hebben alles tot in de puntjes verzorgd en waren twee fantastische gastvrouwen. Kijk mee naar al het lekkers en de gezelligheid en wat mooie foto’s!

Hieronder vind je nog meer foto’s van de gezellige dag.

Links zie je een blauw drankje met alcohol en rechts alcoholvrij!

De dames hadden een mooie blauwe blouse aan, voor babymeisjes hebben ze natuurlijk speciaal een roze blouse en ook roze theedoeken. Aan alle details is gedacht!

Ik vind het een enorme aanrader om Manon en Sabrina van KijkHierBenIkke in te huren. Zeker als je tijd tekort komt of even de puf niet op kunt brengen om ook nog eens gastvrouw te spelen en leuke dingen te verzinnen of als je simpelweg niet zo creatief bent in het organiseren van een feestje.  Het is enorm relaxt dat alles tot in de puntjes geregeld werd. Ik hoefde helemaal niets te doen. Ik heb van tevoren alleen met hen gebeld om de aankleding en de spelletjes te bespreken. Ze nemen werkelijk waar alles mee! Van de aankleding tot het bedienen en van de spelletjes tot de boel weer afbreken. Het was heel gezellig en niemand hoefde zich ergens druk om te maken. Als ik later nog eens een feestje zou geven als ik zwanger was, zou ik zeker hen weer inhuren.

Leuk weetje: Manon en Sabrina zijn net als wij ooit begonnen als hobby maar ondertussen is het een succesvol bedrijf geworden! Dat vind ik altijd zo leuk om te horen, er is niets mooiers dan dat je hobby je werk kan worden.

Je kunt bij KijkHierBenIkke terecht voor geheel verzorgde kraamfeesten, babyshowers, Gender Reveal Party’s (dat lijkt mij later ontzettend leuk!), huwelijksfeesten, jubilea en/of een high tea. Ik vond de high tea ook wel heel leuk dus ik heb een mix besproken van een babyshower/high tea: dat kan dus ook!

Wij hebben het enorm naar onze zin gehad, ik heb nog nooit zo’n relaxt feestje meegemaakt. Nogmaals wil ik hierbij Manon en Sabrina bedanken!

Bedankt voor het kijken en alvast een fijn weekend!

24 reacties

wendy -

hoe maak je de alcoholvrije blauwe drankjes?

Floor Daasvand -

Zag er ontzettend leuk en gezellig uit!

Denise -

Wat onwijs leuk!!!!
Hier 4 kindjes en geen babyshower gehad (wat ik stiekem echt jammer vind haha)
Maar zo leuk om via de andere kant van het computerscherm mee te mogen genieten van de super babyshower!
Echt onwijs super leuk!!!!!

Geniet nog van de laatste loodjes Willemijn!!!!!!
Nog even en je kan heerlijk babyknuffelen!

Liefs,Denise

Dineke -

Wat ontzettend gaaf, alles klopt! Ik ga het onthouden mocht er ooit weer een bekende van me zwanger raken. Of voor mezelf bij een eventueel 3e kindje haha! Ik ben erg benieuwd naar de baby van Willemijn.

Martina -

Wauw wat is alles goed geregeld zeg! Wat zijn dit soort momenten toch bijzonder. Lijkt me super om later terug te kijken, helemaal omdat alles straks anders is en gaai er dan gewoon bij is ( stiekem is hij dat al maar jullie snappen vast wat ik wil zeggen 😉 ) en die hapjes,,,, YUM!

Janneke -

Martine, WAT LEUK DAT JE DIT HEBT GEREGELD!!
En Willemijn, wat is je zus een leukerd!! :)

Hele leuke vlog. :) Xx

Esther -

Superleuke vlog! En Martine ik vond je outfit erg mooi, al vind ik eigenlijk wel dat je je blauwe MAC lipstick had moeten dragen in plaats van een roze kleurtje!

Suzanne -

Wat super leuk! Ik heb met plezier de video gekeken.

Andrea -

Wat super leuk gedaan en wat een leuke video. Heel veel liefde! Vooral dat stukje waar je je zus gedag zegt. Zo lief :)

Lindsey Beljaars -

Jeeeetje! Dat ziet er echt zoooo leuk en heeeerlijk uit allemaal!! Gezellige video is het geworden.

Leonie - Mamakraamt -

Wauuuw, t ziet er fantastisch uit zeg! Zeker iets om te onthouden.

Margot -

Wat ziet alles er goed uit! Lief dat je dit geregeld hebt!

anouk -

Wauw wat een gaaf georganiseerde babyshower. Het ziet er zo leuk uit en al die hapjes. Echt top!

K -

Wat een leuke vlog! Ik reageer eigenlijk nooit, maar ik wilde nu graag even een reactie achterlaten, omdat ik er een beetje emotioneel van werd. Het begin van de zwangerschap, en ook de tijd daarvoor is natuurlijk erg zwaar voor jullie (Willemijn en Djurre) geweest. Ik vind het dapper en sterk van je dat je dit met ons lezers hebt durven delen, en hiernaast ook informatieve artikelen over het onderwerp hebt geschreven.
En kijk eens waar jullie nu zijn! Klaar voor het ouderschap. Ik zie je helemaal stralen in de vlog :) Ik verheug me erop om je als moeder te zien, en ik heb er alle vertrouwen in dat jullie superlieve ouders worden.
Geniet van de laatste weekjes! Liefs.

Dionne -

Super leuke vlog! Heel leuk om te zien!

Dagmar -

Waauw wat een geweldige organisatie en zo’n leuke babyshower! Echt fantastisch, superleuk om te zien en het eindresultaat is geweldig. Ook geweldig om de vlog te mogen zien ervan. Een stralend feestje!

Caro ~ My Beautycase -

Wat super leuk om te zien! En wat een goede organisatie van Kijk,hier ben ikke! :-)

PinkFairy -

Super leuk! Toen ik die food foto’s op Instagram zag, dacht ik dat iemand in de familie heel creatief is geweest. Maar wat cool dat je voor zoiets ook mensen kunt inhuren!

Dita -

Wat ontzettend leuk! Het ziet er allemaal zo mooi uit. Super lief dat je dit hebt gedaan Martine. En wat leuk en bijzonder dat Willemijns zusje er bij was. Lijkt mij ook heel speciaal om de baby straks aan haar te laten zien. Mijn zusje heeft het allemaal nog niet zo door maar het blijft bijzonder.

Renee -

Wat leuk gedaan! Ik ben zelf niet zo van de baby showers, maar dit ziet er wel erg leuk uit! Zo mooi om te zien hoe trots jouw zus is!

Charlotte -

Ziet eruit als een gezellig en geslaagd feestje! Super mooie aangekleed en die sweet table is ook erg gaaf!

Romy -

Martine, welke oorbellen heb je hier in? Ik zie heel vaak dat je ze draagt. Ik vind ze echt prachtig!

Martine -

Ze zijn van Swarovski!

Lisa -

Misschien wel netjes om te vermelden dat de babyshower door het bedrijf gefacilitieeerd is door een samenwerking tussen 2wmn en jullie??

Reageer ook