2Keep a Diary: oktober #3

Hallo maandag! Traditiegetrouw is het weer tijd voor een 2Keep a Diary en dit keer is het weer mijn beurt (Willemijn). Afgelopen week was weer een fijne week vol leuke dingen. Zo waren Martine en ik bezig met de kerstlooks filmen voor dit jaar (nu al!) en sloot ik de week af met iets heel leuks… Mijn babyshower!

Maandag

Mijn maandagochtend begon zoals gewoonlijk nog al vroeg. Om 6.15 uur werd ik wakker en toevallig hoorde ik Djurre ook net thuis komen van zijn nachtdienst. Toen ben ik maar gelijk uit bed gegaan zodat we gezellig even samen konden ontbijten voor hij voor de komende uren naar bed zou vertrekken.

Na mijn ontbijt heb ik gedoucht en ben ik Saar gaan uitlaten zodra het een beetje licht werd.

Ik kreeg een app van Martine of ik wat later kon komen omdat ze nog niet klaar was, dus besloot ik eerst maar even boodschappen te gaan doen om mijn tijd nuttig te besteden.

Om 10.00 uur was ik bij Martine en zijn we aan de slag gegaan met filmen. Dit hebben we zo’n beetje de hele dag gedaan.

Lunchtijd! Paprika en een boterham met kip kerrie.

Thuis! Ik was zwaar bepakt en bezakt vandaag met een statief, twee camera’s, laptop en producten die gebruikt moesten worden. Eerst maar weer eens alles opbergen.

Saar zit ondertussen in de tuin bij de schutting naar twee achter het hek liggende tennisballen te staren. Hihi!

‘s Avonds aten we spitskoolstamppot. Hmmm! Ik maak hem altijd met kerriekruiden trouwens.

‘s Avonds heb ik op de bank vooruit zitten werken voor de komende weken. Ik ben lekker op dreef.

Dinsdag

Goedemorgen! Ontbijtje eten en uit met Saar, daily life.

Martine en ik begonnen onze werkdag bij RTV Noord, waar we eens in de zo veel weken onze beautytips en -trends delen. Altijd weer gezellig om er te zijn!

Daarna gingen we snel door naar huis want er stond aardig wat op de planning voor vandaag. We hebben afgelopen week namelijk de volledige #LLGVideoWeek voor tijdens de kerst opgenomen! Woehoe! We hadden flink uitgerukt met een lichtnet en kerstplaylists, om een beetje in de stemming te komen. Het was hilarisch!

Haartutorial opgenomen!

De postbode bracht pakketjes langs.

Het pakketje van Prenatal was net op tijd voor het opnemen van de derde baby shoplog.

Om 17.00 uur vertrok Martine en gingen Djurre en ik direct door naar Leeuwarden. We hadden afgesproken met vrienden om samen te gaan eten.

Maar eerst langs hun nieuwe huis, om het te bewonderen! Ze hebben een nieuwbouwhuis gekocht en wonen er sinds kort. Irene had deze super leuke lantaarns van de Kwantum. Mooi!

Ik had zo’n ontzettende zin in Chinees, hahaha! De rest wilde wel toegeven aan mijn craving en met z’n viertjes gingen we naar een wokpaleis. Gelukkig was het dinsdagavond en heerlijk rustig. En het eten was er eigenlijk super goed, hmmm!

Hier hebben we de slappe lach omdat Djurre per ongeluk iets te veel wasabi in zijn mond deed. Hahaha!

Om 23.00 uur waren we weer thuis en ben ik direct gaan slapen. De volgende dag moest ik namelijk gewoon weer aan het werk!

Woensdag

Martine en ik werkten bij mij thuis aan de kerstvideo’s. Zo ziet onze tafel er uit als we aan het make-uppen zijn. Haha!

Ik heb heel weinig foto’s gemaakt van deze dag want we waren behoorlijk druk met filmen.

‘s Middags arriveerde dan eindelijk mijn nieuwe iPhone, de 6S. Hoera!

Aan het eind van de dag waren we behoorlijk melig van al die kerstvideo’s die we nu al aan het opnemen zijn en ik liet het filmpje van de ‘Mand Man’ zien aan Martine. We ontdekten een remix van het filmpje, hilarisch! (Even zoeken op YouTube als je niet weet waar ik het over heb)

Chili Con Carne als avondeten. Ik ben er dol op!

‘s Avonds heb ik lekker met mijn nieuwe iPhone zitten spelen. I love gadgets!

Donderdag

Enigszins brak word ik wakker. Zo’n volle werkdag en laat naar bed hakt er inmiddels toch wel. Ondanks dat ben ik toch gewoon om 6.30 uur wakker, hoera voor ochtendmensen! 😉 Ik maak een boterham met pindakaas en banaan voor mezelf en eet dit rustig op in bed.

Gaaap…

Tijd om Martine’s kerstlook te filmen vandaag.

Ik heb af en toe flinke schoonmaakkriebels (nesteldrang), maar simpelweg geen tijd om er aan toe te geven. Djurre was een dagje vrij dus kon mooi wat doen. Zoals de bovenkant van de keukenkastjes soppen. Die waren ZO vies!

Ondertussen kwamen onze Ted Baker telefoonhoesjes binnen. (Martine en ik hebben namelijk beide een nieuwe telefoon.)

We werken tot 18.00 uur door, daarna ben ik gaan eten en vervolgens heb ik nog wat gewerkt. Om 20.30 uur had ik afgesproken met vriendin Elianne op Skype. Ze heeft namelijk een coachingsprogramma voor borstvoeding ontwikkeld en ik was haar proefpersoon om het programma op te testen.

Vrijdag

Ik ontbijt met havermout, rozijntjes en appel. Hmm!

Daarna ga ik van 7.00 uur tot 12.00 uur aan het werk. Ik bewerk video’s, schrijf artikelen en bewerk foto’s.

Daarna ruim ik mijn make-up stash kast op want morgen wil ik er een video over opnemen.

‘s Middags doen Djurre en ik samen boodschappen.

En daarna gaan we naar het tuincentrum wat onlangs bij ons in de buurt geopend is. Het is gigantisch! Naast mega veel planten hebben ze ook al een grote kerstafdeling, is er een cafeetje waar je wat kunt drinken, een bouwafdeling en zelfs een gigantische dierenafdeling met dierenarts en trimsalon! Woohoo! Leuk om te zien. (Voor de Groningers, ik heb het over de bouwmarkt aan het Damsterdiep.)

Naast wat planten voor in de tuin en in huis kochten we ook een speeltje voor Saar. Deze big ‘knort’ als ze er in hapt en wijkt inmiddels geen seconde meer van haar zijde. Cute!

De rest van de middag werk ik nog wat en kijken Djurre en ik een aflevering van The Missing (onder het genot van een paar Maltesers, slurp).

Na het eten heb ik nog een afspraak met Elianne voor het laatste deel van haar coachingsprogramma en daarna kruip ik met Djurre en Saar op de bank. Saar heeft volgens mij nog altijd niets door van mijn zwangerschap, maar ontdekte dat die hobbel wel een héérlijk kussentje is, hihi!

Zaterdag

Goedemorgen! De dag begint vroeg en Saar en ik maken een eerste wandeling als het nog donker is. Mocht je je afvragen: “Waarom een rood lampje?” Omdat ze aan een lange lijn loopt en we op stukken lopen waar geen lantaarnpalen staan hebben we een lampje aan haar halsband hangen zodat ze wat beter zichtbaar was.

Ik heb de hele ochtend en begin van de middag gewerkt. Djurre had een klus dus kon ik ook mooi even wat werk verzetten. Ik fotografeer producten die binnen zijn gekomen…

…en neem twee video’s op. Ik verzet lekker veel werk!

‘s Middags doe ik een paar dingetjes in het huishouden.

Als jullie dit diary op maandag lezen, dan zijn Djurre en ik 2 jaar getrouwd. Mijn moeder stuurde alvast een kaartje, lief!

We eten tagliatelle met room, gerookte zalm (verhit), doperwtjes en zongedroogde tomaatjes. Hmm!

Daarna ploffen we lekker op de bank en kijken we maar liefst 3 (laatste) afleveringen van The Missing. Zo spannend! En aan het eind te zien komt er een tweede seizoen.

Zondag

Jaahaaaa, de dag van de babyshower! Dat er eentje kwam, dat wist ik. Maar hoe en wat, geen idee! Ik wist alleen dat Djurre en ik van 9.30 uur tot en met 13.15 uur weg moesten zijn. Hmmmm….

We zijn daarom eerst met Saar gaan wandelen in het bos (helaas was het slecht weer) en zijn daarna in een cafe gaan zitten en hebben hier een twee uurtjes gezeten.

Daarna ‘mochten’ we naar huis komen. Spannend!

Ons huis was helemaal in blauwe sferen, super leuk gedaan! Martine heeft een tof bedrijfje gevonden die babyshowers volledig verzorgen. En lekker dat het was joh! Maar het aller belangrijkste was natuurlijk dat al onze vrienden en een deel van onze familie er was. Zo ontzettend leuk en lief van iedereen!

We aten ons tonnetje rond! (Hoewel, dat ben ik natuurlijk al… 😉 )

…en speelden hilarische spelletjes! Super leuk. Ook kregen we alvast wat kleine cadeautjes van iedereen.

Martine heeft de dag gevlogd en die kun je komende week op 2WMN zien. Zo lief dat ze dit allemaal voor mij georganiseerd heeft! Ik bof met zo’n bestie! Zelf heb ik verder geen foto’s meer gemaakt, het kwam er niet echt van. Veel te druk met kletsen en de spelletjes, hihi!

Uiteindelijk zijn een aantal vrienden nog tot na 20.00 uur blijven plakken (was weer veel te gezellig!), hebben we nog net op de valreep Penoza kunnen kijken en zit ik nu om 21.30 uur uit te puffen op de bank van een super gezellige, maar toch ook wel vermoeiende dag. Ik brei dan ook maar gauw een eind aan dit diary, zodat ik lekker naar bed kan. Morgen moeten we gewoon weer aan het werk. Over morgen gesproken (voor jullie dus vandaag), dan zijn Djurre en ik precies 8 jaar samen en 2 jaar getrouwd. Wauw, de tijd vliegt! Verder hebben Martine en ik komende week een leuk etentje op de planning en gaan we ‘floaten’ (meer daarover op LLG ter zijner tijd). Bedankt voor het lezen en een fijne dag! X!

60 reacties

Tinka -

Wow wat een mooie week en dat jullie weer vooruit kunnen in style met een nieuwe telefoon. Ben ook heel benieuwd naar de video van de baby shower !! Goed geregeld Martine !!Geweldig! !!

Renate -

Leuke diary!

Ik denk dat Saar het echt wel door heeft, honden voelen zulke dingen aan. Misschien besteed ze er niet zoveel aandacht aan. Wij hebben 2 labradors waarvan eentje drachtig is de andere labrador is constant met haar bezig. Leg ze haar hoofd op dr buik of gaat ze met haar poten er over heen “aaien” ze kan er ook bij gaan zitten en heel hard piepen . Heel lief om te zien.

BeautybyJuly -

Wat een leuke 2 keep a diary weer. Ik ben zo benieuwd naar de vlog van martine tijdens je babyshower!

Martine -

Morgen komt de vlog online!

Marnel -

Super toffe diary! Ik ga die haartutorial pas in december zien waarschijnijk….jammer 😉 Die foto waar Saar op je buik ligt….so cute!!!!!

Lillyshuid -

Jeetje meis wat heb je het toch druk! Wel een super leuke week!

Maxie -

Ik ben nu al benieuwd naar de videoweek in de winter, dat zal er raar uit zien voor je (Willemijn), want dan zie je jezelf weer terug met een babybuik terwijl die net weg is 😉

Janneke -

Yay!! Gefeliciteerd!! En ook voor Djurre :)

Leonie - Mamakraamt -

Ah, wat een leuke diary! En ik ben ontzettend benieuwd naar de video van de babyshower!!

Miriam -

Wat een leuke week zeg! Zo’n geregelde babyshower lijkt me echt super leuk, en handig. Ziet er goed verzorgd uit :)

Dagmar -

Wat een geweldige foto’s en fijne tijd! En wat zag de babyshower er fantastisch uit, echt ontzettend mooi gedaan!

Jamie -

Mand man, een echte Deventenaar, hij houdt de naam groot 😉

Jamie -

Mand man, echte Deventenaar. Hij houd onze (Deventenaren als je het zo kan noemen) naam groot 😉

Saskia -

De versiering voor de babyshower ziet er heel mooi uit.. en dan al die lekkere traktaties, heerlijk! Lief dat Martine dat voor je georganiseerd heeft!

lisa -

Gefeliciteerd met je trouwdag! haha en dat vroeg wakker zijn herken ik… Hoe laat ik ook naar bed ga ik ben altijd vroeg wakker. Ach, ergens vind ik het wel lekker, om al buiten te lopen als er verder nog veel mensen slapen. Die babyshower, zo lief van Martine!

Kim -

Wat een gave babyshower!!

Marissa -

Oh wat ziet die babyshower er leuk (en lekker haha) uit!
En van harte met jullie trouwdag, grappig. Mijn ouders zijn vandaag 25 jaar getrouwd :)

Annagreet -

De diary lezen is voor mij altijd echt een ontspanmomentje. :) heerlijk

Melissa -

Hm, soms kan ik zo (gezond 😉 ) jaloers worden op die heerlijke vriendschap van jullie 2!

Van harte gefeliciteerd met je trouwdag Willemijn.

X

gea -

Leuke foto’s weer :)

Nienke - Jong Burnout -

Wat ziet dat er leuk en heerlijk uit allemaal, zeg :-) Ik vind jou en Djurre altijd zo lief samen!

Grappig om te zien wat voor een maaltijden je kiest, trouwens. Super herkenbaar. Het begint kouder te worden, dus tijd voor stamppotjes en lekkere havermoutpap in de ochtend. Tip: de banaan meekoken in de havermout. Dan wordt het lekker zoet 😀

Kristine -

Gefeliciteerd!! Onder “lees ook” stond je diary van deze week van vorig jaar dus bekeek die net (toen volgde ik jullie nog niet, sinds een paar weken ben ik dagelijks op jullie blog te vinden) en toen zag ik dat je moeder vorig jaar ook al zo’n kaartje zelf had gemaakt maar dan met een stukje katoen, zo lief!
Jullie blogs zijn heerlijk om te volgen, qua inhoud maar jullie als personen ook :) Geniet van vandaag samen met Djurre, nog even ‘alleen’ samen voordat jullie kindje komt en succes met de laatste loodjes – die zijn in ieder geval goed ingeluid met zo’n awesome babyshower!

Willemijn -

Hihi ja klopt, leuk he! Bedankt voor je comment! 😀

Simone -

Wat leuk, zo’n babyshower! Ziet er erg gezellig uit. Gefeliciteerd met jullie trouwdag :)

Tamara -

Wat een fijne week, gefeliciteerd met de twee jaar! En leuk, een babyshower:)

Charlotte -

Gefeliciteerd met jullie trouwdag! De sweet table van je babyshower zag er goed uit zeg! En super knap dat jullie zo ver vooruit kunnen werken, lijkt me strak plannen en hard werken

Cindy -

Gefeliciteerd met jullie jubileum! En weer een heel leuk diary om te lezen :-). Ik heb jullie sites sinds kort ontdekt en inmiddels check ik ze elke dag, ze zijn zo leuk!

Beauty Charm -

Gefeliciteerd met jullie trouwdag! De babyshower ziet er ontzettend gezellig uit :)

Moniek -

Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Wat zag de babyshower er leuk uit zeg!

Murl -

Gefeliciteerd met jullie trouwdag! En Martine! Wat heb je dat leuk en goed gedaan!

Dd -

Je kijkt the missing! Ik ben gek op die serie al zou ik hem niet willen zien als ik kinderen hadvwant dan zou ik heel paranoïde worden

Dvv -

Ik neem aan dat je in het begin bedoeld dat je uit bed ging om te ontbijten met djurre. .niet zoals er staat in bed

Willemijn -

Uit bed en naar beneden hihi. Foutje!

Bibian -

Wat een heerlijke drukke week heb je er weer op zitten! Dat vooruit werken is inderdaad best hilarisch als je dat zo bekijkt. En wat ziet die babyshower er geweldig goed en leuk uit, ik ken de webshop denk ik wel, super gaaf! Ik hoop dat je genoten hebt, leuke he als je bestie dat allemaal organiseert <3. Liefs

Lindsey Beljaars -

Wat een heerlijke foto’s weer! Die Blauwe Sweettable ziet er echt heel erg cute uit!

Suzanne -

Gefeliciteerd met jullie trouwdag en wat súper leuk die babyshower!

Laura -

Oef, ik heb weer drie receptjes van je kunnen ‘lenen’ deze week, haha. Spitskoolstamppot lijkt me heerlijk! En die tagliatelle… Zelfs op dit tijdstip zou ik het naar binnen kunnen werken, haha.

charile -

Leuke foto’s weer! Ziet er gezellig uit :)

Lifesabout -

Jaaa geweldig die babyshower! En lots of good food…like it!

Lisette -

Hahaha, die kerrie vlek op je buik van maandagavond. Zooo herkenbaar. Alsof je een klein tafeltje bij je hebt 😀 😉

Willemijn -

The real life 😉

Margot -

Gefeliciteerd met jullie trouwdag en wat ziet die babyshower er leuk uit!

Lilian -

Volgens mij heb je een hele leuke week gehad met als klapstuk natuurlijk de babyshower! Ben erg benieuwd naar de vlog! :-)
En natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie papieren huwelijk! Twee jaar alweer! Fijne week!

Dionne -

Leuke diary! Wat tof van die babyshower!

Yara -

Gefeliciteerd met jullie 2 jaar getrouwd!

Tamara -

wat ontzettend leuk die babyshower! Gefeliciteerd met je papieren huwelijk!

Joyce -

Aah leuk een babyshower! Ik organiseer binnenkort eentje voor een goede vriendin en heb even wat hapjea afgekeken 😉

Madelaine -

Ah ik vind je Diary’s altijd zo leuk. Wat ziet die babyshower er heerlijk uit zeg, al die lekkere hapjes. Trouwens ik wilde ook nog floten binnenkort maar er werd mij verteld dat het vanaf de 8e maand werd afgeraden, je ne sais pas waarom. Misschien verschilt het per centrum hoor! Ben benieuwd naar je ervaring, het lijkt me zo onwijs lekker.

Tjitske -

Oeh, heerlijk.. Wokpaleis Fryslân.. Ik wil er ook weer heen, haha.. 😜

Liset - Beautydagboek -

Zijn jullie alweer 2 jaar getrouwd? Wat gaat de tijd snel! Van harte Willemijn, nog heel veel mooie jaartjes gewenst samen (en met die kleine spruit erbij)! Ontzettend lief dat Martine de babyshower had gepland en ook nog met een mooi bedrijfje :). Leuk dat je daar nu mensen voor kunt inhuren! Heb je nu al bijna zwangerschapverlof trouwens? Of blijf je nog een beetje bezig voor de site?

Willemijn -

Ik blijf fulltime aan het werk tm 1 november (deadline om alles af te maken). Daarna werken we door tot ik beval of het te zwaar wordt (maar ik voel me nog super). Dus ik heb niet echt verlof van te voren. Niet erg hoor, ik zou me vervelen als ik niet meer zou werken hihi.

Dita -

Gefeliciteerd met jullie 2 jaar huwelijk! En wat lief en leuk die babyshower!

Eline -

Super leuk weer Willemijn :-)

Kan niet wachten tot jullie babytje geboren wordt! Veel succes met de laatste weken en natuurlijk het grote moment!!!

Fijne week :-)

An-Sofie -

WoW. Het was even geleden dat ik je gezien had; wat is je buik gegroeid!

Karin van den Berg -

Wat ben je nog actief zeg! Duimen omhoog.

Volg jullie beide blogs nu sinds kort.
Jullie zijn zo down to earth en oprecht dat komt ook echt over in al jullie artikelen!

Willemijn -

Welkom bij de club, hihi 😀 Leuk om een comment van je te lezen!

Renee -

Wat een leuke diary. De babyshower ziet er super uit! Alleen.. jullie zijn toch 2 jaar getrouwd? Dan is het een kartonnen huwelijk en geen papieren. Dacht ik! Maakt natuurlijk niets uit, super lief dat jullie een kaartje kregen!

Anne -

Wat leuk, het Wokpaleis in Ryptsjerk!

Kelly -

Wat een fijne week weer! En je hebt inderdaad een hele lieve bestie.

Natasja -

Leuke foto’s weer! Vooral je babyshower zag er goed uit!

Reageer ook