2Vlog: Body Worlds – The Happiness Project

Ik heb altijd al een keer naar Body Worlds willen gaan in Amsterdam. Een aantal weken geleden kreeg ik een mailtje met de vraag of ik naar de Blogger Bash van Body Worlds wilde komen waarbij we voor deze ene keer mochten filmen. Wat een geweldige uitnodiging! Samen met Renate ging ik op pad naar Body Worlds – The Happiness Project. Daar werden wij erg gelukkig van!

En waar ik ook gelukkig van word, is dat ik 2x twee entreekaarten voor Body Worlds – The Happiness Project weg mag geven aan jullie. Deze entreekaartjes zijn geldig tot 31 december 2015.

Wat moet je daar voor doen? Laat onder deze video een reactie achter over wat je van de video vond en vul je juiste e-mailadres in bij de reactiebalkjes.

Aan het eind van de dag op woensdag 30 september neem ik via je  e-mailadres persoonlijk contact met je op. Zorg dus dat je je juiste mailadres in vult bij de reactiebalk. Veel succes en voor de winnaars alvast veel plezier bij Body Worlds!

78 reacties

Liliana -

Onwijs leuke vlog, voornamelijk het deel waarin jullie in de Body Worlds zijn. Ik ben vorige jaar in Barcelona met mijn moeder geweest en daar hadden ze ook Body Worlds. Het was een waanzinnige ervaring. Omdat er geen foto’s gemaakt kon worden of gefilmd kon worden, kon ik mijn partner niet laten zien hoe waanzinnig het was en wat ik allemaal gezien heb. Zou het tof vinden om er samen met hem erheen te gaan. Het was in Barcelona net iets anders dan in jullie vlog.

Marjolein -

Wat een super leuke vlog. Ik moet altijd denken aan mij zus en mij, als ik jou en renatue zie. Net zo gek en zo gezellig! Daarom lijkt het mij ook super leuk om met haar daar heen te gaan, dit is sowieso iets voor ons, heel veel liefs x

Manouk -

Bijzonder allemaal zeg! Ik vind het allemaal zo interessant. Als verloskundige volg ik de ontwikkeling van een foetus door naar de groei te voelen en echo’s te maken maar om het zo te kunnen zien is wel heel mooi! Aan de andere kant moet ik dan wel meteen weer denken aan het verdriet van de ouders die deze kindjes hebben verloren. Ontzettend veel respect voor hen, dat wij dit nu mogen zien bij Bodyworlds. Het lijkt me heel leuk om hier kaartjes voor te krijgen en mijn cliënten nog beter te kunnen informeren over de ontwikkeling van hun kindje, maar ook over hun eigen lichaam en invloed van hun leefstijl daarop.

Alice -

Wat een leuke vlog, super interessant om te zien. Het lijkt me al heel lang leuk om naar Body Worlds toe te gaan en nu nog meer. Ik vroeg me alleen af hoe ik mijn man enthousiast zou kunnen krijgen om mee te gaan, maar na het zien van het laatste gedeelte van de video gaat dat geen probleem meer zijn, haha!!

Cynthia -

Gaaf om te zien! Mijn vriend wil er heel graag een keer heen, dus laten we duimen! :)

Sabrina -

Super leuk deze actie!
Ik zou er heel graag heen willen (nog steeds) haha.
Maar helaas is het er nog steeds niet van gekomen. Treinkaartje plus entree kaartje is aardig prijzig. Als ik zou winnen ben ik dus al op de helft en zou ik zeker gaan!
Ik zou dan mijn vriend willen mee nemen omdat we al héééél lang niks samen gedaan hebben (en ik 8 oktober jarig ben). Dan kan ik mooi mijn forever 25 feestje vieren in Amsterdam 😉

celeste -

Dan ben ik ook jarig :-)

Wendy -

Wauw een erg indrukwekkende vlog! Ik ben zelf doktersassistente, dus voor mij ook erg interessant om te zien. Zou er zelf ook heel graag eens naar toe willen :).

Monica -

Wauw wat een indrukwekkende vlog, ik kijk jullie vlogs altijd met super veel plezier (stiekem een beetje verslaafd). Ik zou er graag net als jullie een gezellige zussendag van willen maken, dus hopelijk win ik de kaartjes :)

Mirjam -

Super leuke video! Ik studeer zelf Fysiotherapie in Groningen en vind anatomie dus super interessant. Met mijn studie zijn we ook al eens naar de snijzaal in het UMCG geweest, wat jij ook al zei, dan begrijp je in 1 middag ineens alles van een heel jaar anatomielessen. Ik zou heel graag samen met mijn vriendin naar Body Worlds gaan om haar te laten zien wat ik leer. Daarnaast kunnen we wel een leuk dagje uit samen gebruiken.

Marijke I easydailyfood -

Wauw ik zou hier echt intzetttttend graag naar toe willen! Vorige keer dat ik in Amsterdam was is het helaas niet gelukt. Ik zou ontzettend graag deze kaartjes winnen en hier met mijn vriend naar toe willen. Lang geleden dat we samen even weg zijn geweest zonder onze kleine. Fingers crossed!

Leonie -

Leuk dat je met je zus vlogt, je bent zo heel anders en toch ook de Martine die ik uit andere vlogs ken ^^. Enfin, Body Worlds lijkt me te gek, zeker na het zien van de beelden. Een beetje griezelig, heel erg interessant en nieuwe inzichten over hoe dingen werken (en met je neus op de feiten gedrukt te worden wat betreft gezond/ongezond leven) zijn sowieso nooit weg.

Simone -

Hele leuke vlog!! Ik werk in de zorg, en alles aan het menselijk lichaam vind ik fascinerend! Hoe werk het, hoe zit het in elkaar.. Daarom lijkt het me heel erg leuk om naar BodyWorlds te mogen. Ben er nog niet eerder geweest.

X

Mirjam -

Leuk om weer een dagje mee te kijken in jouw leven! Ik vond t ook erg leuk dat jullie nu echt de breedte zijn ingeslagen, waardoor dit soort video’s ook op de site en op YouTube komen! Heel tof! Verder zou ik er heel graag heengaan met mijn tweelingzus. Wij studeren nu in andere steden en zien elkaar dus erg weinig. Wanneer we dan elkaar zien, proberen we zo veel mogelijk leuke dingen te doen. Helaas zijn we arme studenten dus gaat dat soms niet :(. Verder doet mijn zus verpleegkunde, en ik ben ook heel erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam. We hebben het elke keer weer over om naar Body Worlds of een anatomisch museum te gaan. Deze zomer kwamen we zo’n body world tegen in Brugge, maar zijn er toen niet naar toe geweest wegens de tijd en geld. Achteraf toch wel spijt gekregen dat we t niet gedaan hebben. Ik wens jou en Willemijn veel succes (ook met de komende maanden) met de twee sites en natuurlijk de baby die op komst is! Liefs Mirjam

Tanja -

De vlog heeft me onwijs nieuwsgierig gemaakt naar Body Worlds! Dit soort onderwerpen hebben bij mij altijd een dubbel effect: ik vind het ergens een heel vies idee en eng om naar te kijken maar kan tegelijkertijd niet stoppen met kijken omdat het m’n aandacht echt vasthoudt.

Zou heel leuk zijn om kaartjes te winnen!

Iris -

Zeer interessant. Vooral het deel dementie. Daar ben ik erg benieuwd naar. Door jaren last te hebben gehad van tia’s kreeg mijn oma last van vasculare dementie. Daarnaast had mijn andere oma alzheimer. En zou super graag mijn moeder meenemen. Zij zit midden in haar studie over het menselijk brein. Ik vond deze vlog iig zeer fascinerende. Het heeft me zeker nieuwsgierig gemaakt!

Esmee -

Leuke video! Ahh sushi altijd lekker!
Lijkt me erg tof om een keertje naar Body World te gaan, erg interessant en altijd leuk om nieuwe dingen te leren!

Miriam -

Ik ben er jaren geleden eens geweest, is zó interessant! Maar aan de andere kan ook wel weer heel raar om op die manier mensen te zien…bizar, maar erg indruwekkend!

Rianne -

Wat een leuke vlog! Ik hoorde laatst dat The Happiness Project van BodyWorlds in Amsterdam te zien was, maar heb nog niet de kans gehad om er naartoe te gaan. Lijkt me heel indrukwekkend en leerzaam om dat eens te zien. Misschien kan ik dan inderdaad alles wat ik jaren lang bij biologie heb geleerd nog beter plaatsen haha. Ik doe graag mee met de winactie, lijkt me echt gaaf om te zien.
Veel liefs

Paulien -

Wat een leuke en interessante vlog! Ook erg leuk dat je samen met je zus naar Body Worlds bent geweest.
Ik wil hier al een aantal jaar heen, maar helaas is het er nog niet van gekomen. Zelf volg ik de opleiding tot doktersassistente (laatste jaar) en vind de anatomie en fysiologie van het lichaam altijd erg interessant! Door deze vlog ben ik echt overtuigd om er een keer heen te gaan! Volgens mij is het echt heel leerzaam en interessant!

Silke -

Weer een suppertoffe vlog! Het is erg leuk om te zien hoe indrukwekkend jullie dit vinden.
Een ervaring die ik graag zelf eens mee zou willen maken met mijn een vriend, vriendin, moeder of wie dan ook!

Ellen -

Normaal gesproken haak ik erg snel af bij dit soort vlogs, maar nu niet. Ik vind het echt reuze interessant. Doe dus graag mee met de actie.

Maurien -

Wauw, het ziet er super interessant uit! Ik ben zelf al twee keer langs BodyWorlds gelopen, maar toen toch steeds niet naar binnen geweest.. Onder andere omdat ik daarna nog een treinreis van 3 uur voor de boeg had 😉

Nicole -

Super gaaf, maar ook confronterend wat ziektes en levensstijlen met je lichaam kunnen doen. Meestal staan wij daar niet bij stil.m

Emma -

Super leuke vlog als ik win dan ga ik samen met mijn moeder want die vind het super interessant net zoals ik nu ik de opleiding verpleegkundige doe snap ik er denk ik ook meer van.

Xx Emma

Natasja -

Ik was daar ook! Jammer dat ik je niet gezien heb!

Jennifer -

Echt super interessant! Ook de dingen zoals beroertes waarvan je heel veel hoort en dat kun je dan eens zien hoe dat er van binnen uitziet. Erg indrukwekkend!

Renee -

Wauw, wat indrukwekkend om te zien! Ik wil al zo lang hier naar toe, maar het komt er maar niet van omdat de mensen om mij heen een beetje creepy vinden. Ik vind het daarin tegen super interessant.

Sophie -

Ik heb een jaar farmaceutische wetenschappen gestudeerd en mijn fascinatie ging toen voornamelijk uit naar Pathologie eigenlijk, wat je hier dus in het echt kan zien! En shame on me inderdaad, maar ik heb nog nooit de kans gepakt om naar 1 van de tentoonstellingen van body worlds te gaan. Lijkt me super leuk en interessant om dat alsnog een keer te gaan doen.

anouk -

Dit vind ik echt heel gaaf!! Is wel iets voor mij, ik vind alles wat met het menselijk lichaam te maken heeft super interessant. Drankje voor het filmen hiervan

Sanne Kooij -

Ik had het hier laatst over met een vriendin, en we willen er zo graag heen!!
En die babytjes aahhh!
Liefs Sanne

Britt -

Wauw, wat een superbijzondere video ! Ik vond het zo intressant om dat hoofd te zien en hoe die baby groeit, dit zou k graag jn het echt willen zien. Zo indrukwekkend ..

Tamar -

Wat was dit leuk om te zien. Ik keek met een grote glimlach naar jullie video! Ik vind dit erg Interessant omdat ik zelf verpleegkunde studeer. Soms besefte ik het niet eens dat het echt mensen waren haha. Ik heb zelf 1x een hart mogen ontleden dit was ook erg interessant behalve de geur ;). Ik hoop dat ik zelf daar mag kijken, dat zou gaaf zijn.

Ashley -

Hele leuke vlog! Ik heb al vaker over body worlds gehoord en het lijkt me ook heel interessant om daar ooit eens heen te gaan. Ik vond met name de ontwikkeling van de embryo / foetus interessant om te zien o phet filmpje. Heel knap van de mensen die hun lichaam hiervoor ter beschikking stellen.

Ik doe graag mee aan de winactie :)

Annelynn -

Je laat veel zien in de vlog. Ik heb een hele tijd geleden Body Worlds bezocht. Het heeft toen heel veel indruk op me gemaakt. En ik weet nog dat ik het gedeelte over seks heel spannend vond. Ik was net 16 en mocht kijken volgens het bordje.. 😉

Marieke -

Wat een indrukwekkende vlog! Erg bijzonder om het menselijk lichaam zo te zien. Jullie hebben het ook erg mooi gefilmd. Maar het allerleukste vind ik nog wel om jullie gezellig samen op stap te zien gaan als zussen :)

Ik zou graag de kaartjes willen winnen zodat ik mijn vriend er mee naar toe kan nemen. Hij is op het moment verpleegkundige, maar twijfelt om door te gaan studeren voor arts. Wie weet herinnert dit museum hem eraan hoe interessant hij alles vind, zodat hij een goede beslissing kan maken :)

Liefs, Marieke

Charlotte -

Wat super leuk en toevallig deze winactie! Mijn moeder en ik wilden er namelijk deze zomer al samen heengaan maar dat is er niet van gekomen helaas.. van wat ik van de video heb gezien vond ik hem erg leuk, maar ik heb expres niet alles gekeken omdat ik het graag eerst in het echt wil zien! Mij lijkt het super interessant om dat allemaal te zien. Wat ook nog leuk is: ik speel saxofoon en dat is waar ik het meest happy van word! En raad eens wat je daar ook kunt zien.. een ‘lijk’ dat saxofoon speelt! Haha 😀

Jhemyla -

Ik ben er nog nooit geweest. Ik liep er wel heel vaak langs in Amsterdam, maar nooit geweten dat het zo interessant was. Ik zou alleen al er naartoe willen om te zien wat er momenteel in mijn oma’s hersenen gebeurt. Zij heeft helaas alzheimer en ben wel benieuwd hoe of wat. Daarnaast is het altijd leuk en interessant om nieuwe dingen te leren.

Sarah -

Lees dit en je zorgt voor geluksstofjes in mijn lijf! Ik moet eerlijk zeggen dat ik af en toe wilde skippen met kijken, omdat ik het zo graag in real life wil zien, maar ik kon het gewoon niet weerstaan. Wat doe je dat toch leuk en ontspannen filmen, net of we er bij zijn. Ik heb maar 1 reden dat ik meedoe voor de kaarten en dat is dat ik het me eventjes niet kan veroorloven die reis en kaartjes naar bodyworld. Ik doe een gok, make your own happiness was het motto toch ? En zoniet, dan wens ik degene die mogen gaan veel plezier tussen die harses en halve schedels :D.

LAURA -

ik vind het een super toffe vlog, alles is super goed in beeld, maar je filmt niet te veel waardoor het mij zeker nog eens de moeite waard lijkt om te gaan kijken! de winactie is daarom natuurlijk super leuk want dan kan je het zelf allemaal in het echt gaan bekijken! ik studeer verpleegkunde en het lijkt me super leuk om alle stof die je leert in het echt terug te kunnen zien ipv op plaatjes in het boek!
liefs x

hjngj -

Ik heb moeite met je lacherige houding. Mijn vader heeft rokers benen en kan daarom nog amper afstanden lopen. Ook heeft hij vorig jaar hierdoor een hartinfarct gehad achter het stuur. Nu kun je zeggen eigen schuld maar 70 jaar geleden toen hij kind was kreeg je zelfs een peuk in de klas op de basisschool en wisten ze niet dat t slecht was. Dat is anders dan mensen die er in deze tijd nog mee beginnen. Anyway. Dit maar ook de andere dingen die je liet zien zijn bloed serieus. Niets is kostbaarder dan je gezondheid. Je hoeft echt geen depri vlog te maken maar dit vind ik toch iets te melig waardoor je mensen echt op de tenen kan staan

Danielle -

Doordat ik verpleegkundige studeer, lijkt het mij heel erg leerzaam
En interessant om het menselijk lichaam in het echt te zien! Op de vlog zien de beelden er in elk geval al veelbelovend uit! Ik vond het een leuke en leerzame vlog💕

Liefs, 💕

Sharon -

Wat een leuke en vooral interesante vlog. Ik vond voornamelijk interesant om te zien hoe een baby groeit. Ik ben wel benieuwd hoe dat is om het in het echt te mogen bekijken.

Anne -

Ahh ik heb altijd al eens naar Body Worlds gewild maar het is er nooit van gekomen! Ik zou graag samen met mijn lieve zus gaan, die na hormoonbehandeling zwanger is geraakt (nu 14 weken). De komst van een nichtje/neefje brengt zeker happiness en zo kunnen we met eigen ogen bekijken wat er allemaal in haar buik gebeurd <3
Liefs, Anne
PS: Dat stuk over happiness na de bevalling slaan we dan voor het gemak maar even over haha 😉

Puck -

Lijkt me ontzettend leuk om te leren over het menselijk lichaam via dit mooie museum, ik hoop over ongeveer twee jaar te beginnen met mijn studie geneeskunde en dit is een fijn voorproefje. Leuke video!

hjngj -

Met geneeskunde ga je al naar een museum met dit soort dingen alleen dan gesloten en met betere info

Lindsey Beljaars -

Wauw! Wat een leuke maar vooral ook interessante vlog. Leuk dat je zus meeging!

jose -

Door mijn minor die gaat over neurowetenschappen en cognitieve psychologie vond ik vooral die plaatjes over de hersenen heel erg interessant, het is zo’n indrukwekkend systeem! Wat er wel niet mee kan gebeuren bij bijvoorbeeld zo’n beroerte… Vooral ook leuk toen Renate zei dat ze vrij zwaar waren, die hersenen. Zal ik onthouden de volgende keer als ik op de weegschaal sta en het getal me niet bevalt ;).

S. -

Wat indrukwekkend en bijzonder dat mensen hun lichaam hiervoor beschikbaar stellen! Geweldig ook hoe ze het zo ‘makkelijk’ uitleggen voor het publiek! Nu door jouw filmpje wil ik als logopediestudente zeker gaan. Door deze video alleen al krijg ik een beter beeld van de ligging van de anatomie dan wat er in de colleges is verteld. Enneh welke logopediste in spe wordt nou niet blij van een beetje meer kennis over anatomie, de hersenen en de malleus incus en stapes in real life te kunnen aanschouwen :)?

Rianne -

Prachtig! Ben er nog nooit geweest maar het lijkt me zo geweldig. Mijn beroep is doktersassistente! Lijkt me een gave aanvulling.

Frouk -

Wow wat vet! Heb hier altijd al eens naartoe gewild, maar nu ben ik veel meer getriggerd. Het gedeelte over seks lijkt me erg interessant en ook de ontwikkeling van een kindje… Alles eigenlijk in combinatie met de uitleg aangezien ik eigenlijk best weinig van het menselijk lichaam weet. (De lever was trouwens superindrukwekkend zeg!)

Ik moest het filmpje vaak op pauze zetten, omdat ik niet snel genoeg las, dus ik zou het graag nog eens in het echt nalezen 😉

Jennifer -

Wij zijn er in maart geweest, toen Melle iets van 8 weken oud was. Oh ik heb staan janken bij die baby’s en ik heb me verwonderd over de grootte van een baby van 12 weken die je nog zou mogen aborteren. Dan ben je godsgruwelijk gelukkig ineens met zo’n hummeltje in je kinderwagen. Verder vond ik de afdeling alzheimer ook erg interessant, mijn oma had een andere vorm dementie en leefde toen nog, maar ik vond het heel heftig om te zien hoe die hersenen eruit zouden zien in haar hoofd. Ik had wel eens plaatjes gezien, maar dat lijkt dan heel onwerkelijk. Zo in het echt was het toch wel een beetje boem; in your face, here it is! Veel tastbaarder.

Georgina -

Ah dit past helemaal in mijn straatje! Ontzettend interessant en sluit aan bij mijn studie. Ben al zo lang van plan om naar body worlds te gaan, maar het komt er steeds niet van. Ik zou heel graag de kaartjes winnen!

Bb -

Ik vond het vreselijk! Het leek me heel interessant allemaal en ik ging er ook heel nieuwsgierig en relaxed heen maar ik kon er dus echt niet tegen. Ik kon me niet los maken van het gegeven dat dit echte mensen zijn geweest. Ik werd er erg nerveus en zelfs misselijk van. Had ik nooit van mezelf verwacht en ik ben ook geen heel ‘zwak’ type normaal als het om zulke dingen gaat. Het is wel heel interessant en veel weetjes maar die gehele lichamen kon ik gewoon niet hebben. Beetje negatief zo tussen de reacties maar wel wat ik ervan vond.

Manon -

Wauw wat een ontzettend leuke vlog! Helemaal in mijn ‘straatje’. Grappig om te zien dat je ‘oude’ interesse opnieuw wordt aangewakkerd! Zelf ben ik verpleegkundige en onlangs begonnen aan de master Gezondheidswetenschappen.. Zou mij fantastisch lijken om hier een x heen te mogen! Vooral samen met mijn vriend, omdat hij zo lekker nuchter is als het gaat om geluk en gelukkig zijn. Door je vlog heb ik er helemaal zin in. En ik kan de droge humor van jou en je zus onwijs waarderen 😉

Suzanne -

Haha, ik ging er bij deze titel automatisch vanuit dat het iets met feelgood-lichaamsverzorging te maken zou hebben, maar niets bleek minder waar… Ik vond het een hele leuke afwisseling en zou daarnaast heel graag tickets winnen!

Ashley -

Heel leuke en bijzondere vlog! Een keertje wat anders. Ik vond de video heel indrukwekkend maar wel super gaaf om te zien. Ik zal het graag eens in het echt willen zien en ik denk dat het ook heel leerzaam is. Ik heb zelf geleerd over Alzheimer en over het menselijk lichaam en om het zo dichtbij te bekijken is heel bijzonder. Ik zal er graag eens een kijkje willen nemen.

Tineke Meeuse -

Wow hier wil ik altijd al graag een keer heen en zeker nu nu mijn lief en ik allebei aan het omscholen zijn naar een functie in de gezondheidszorg word het helemaal interessant..en bonus samen een leuke dag weg wat nu niet zo vaak voorkomt want druk druk druk en nog leerzaam ook:-) De video zag er in elk geval al errug goed uit.

Margot -

Leuk om te zien! Ik ben zelf een paar jaar geleden in Rotterdam geweest en vond het heel indrukwekkend!

Carry -

Dochterlief gaf me de link naar jullie vlog. Nice! Bodyworld staat nog altijd op mijn to-do lijst. En mooi in beeld gebracht door jullie. Maar ik ga toch voor de echte beleving 😉

Mirte -

Ik wou er altijd al een keer heen maar je vlog heeft me nog enthousiaster gemaakt! Ik vind dat echt interessant om te zien. Ben ooit een keer naar een soort museum geweest met alles wat te maken had met verloskundige. Er werden toen ook baby’s die niet levensvatbaar waren laten zien op sterk water. Echt onwijs indrukwekkend. Dan moet je denken aan kindjes met meerdere armen en benen, of ledematen die niet volgroeid waren. (-allemaal wel ernstige vormen, de zwangerschappen waren vroegtijdig afgebroken omdat het echt niet levensvatbaar was. Misschien zaten er nog andere redenen aan maar dat weet ik niet)

Rosita -

Ik word heel enthousiast van deze video!! Indrukwekkend zeg. En leuk natuurlijk voor een zussendag, dit brengt mij ook wel op een idee :) Ik studeer pedagogiek en vond vooral het stuk over de zwangerschap interessant. Mijn zus is nu bezig met haar master taal- en spraakpathologie en ik denk dat ik haar heel blij kan maken met kaartjes voor deze tentoonstelling! Groetjes

Madelaine -

Wauw, zag er echt super indrukwekkend uit. Ik wil hier echt al een hele lange tijd naar toe (ook naar eerdere tentoonstellingen) met m’n vriend maar op een of andere manier hebben we nooit de stap gezet om kaartjes te kopen. Stom natuurlijk! Ik doe zeker mee met deze winactie, vooral omdat ik zelf een depressie heb overwonnen ben ik echt benieuwd naar hoe het geluk (neurologisch gezien) in elkaar zit.

Daniëlle -

Leuke vlog! Ik ben er zelf twee jaar geleden geweest. Ik vond dat hoofd ook heel erg bijzonder. Ik had echt het idee alsof het elk moment kon gaan bewegen. Ik ben verpleegkundige dus voor mij was het ook erg leerzaam om te zien hoe alles van binnen echt zit!

nicole -

Wouw….ik ben er stil van, het is zo intressant om te zien maar dan realiseer ik me dat het echte mensen zijn en dan lopen er toch wat rillingen over mijn rug. Het lijkt me in ieder geval prachtig om het in het echt te zien ik denk dat het dan nog meer impact heeft.
Bedankt voor deze leuke vlog x

Ingrid -

Ik vond het een indrukwekkende video. Het leek mij nooit wat voor mij om heen te gaan (vond het altijd een beetje creepy ☺️),maar nu ik deze video heb gezien, ben ik erg nieuwsgierig naar de rest van de tentoonstelling.

Janine -

Wauw wat een interessante video. Aangezien ik zelf logopedie studeer lijkt het mij erg leuk om hier een keer heen te gaan, natuurlijk met mijn lieve studievriendin!

Laura -

De video vond ik erg indrukwekkend! Ik heb het beeld tig keer stop gezet om alle tekst te kunnen lezen, echt ongelofelijk interessant. Ik doe zelf een studie in de gezondheidszorg en zoals Martine al zei is dit echt een aanvulling daarop. Maar ook wel heftig om dan te bedenken dat deze mensen echt allemaal een eigen leven hebben geleid. Onwijs indrukwekkend…

iris -

Wat een leuke en interessante vlog! Heel bijzonder om te zien hoe het menselijke lichaam in elkaar zit. Lijkt me super ok samen met mijn vriend te gaan die erg geïnteresseerd is in het menselijke lichaam.
Liefs iris

Renske -

Wat een gave vlog! Zou hier graag een keer met mijn vriend naartoe willen gaan. Hij studeert bewegingswetenschappen en heeft het hier al meerdere keren over gehad. Het komt er alleen steeds niet van. Het Hapiness Project vind ik zelf erg interessant.

Kimmetje -

Oh, ik zou echt heeeeeel graag naar deze expositie willen gaan!

kim vis -

Een leuke maar ook leerzame vlog! Hierdoor word je echt enthousiast om daar ook heen te gaan. Ik zou samen met mijn man gaan omdat we samen een kindje verwachten en ik het bijzonder vind om eens te zien wat er allemaal in mijn buik gebeurd.

Charro -

Wat een leuke vlog, een keer wat anders dan anders. Ik ben nog nooit naar zo iets geweest, maar het lijkt me erg leuk en interessant! Ik vond het al indrukwekkend om zo in de vlog te zien. Het lijkt me supergaaf om mijn vriend mee te nemen, voor een date die anders dan anders is! 😊 Een sushilunch zal dan ook zeker niet ontbreken. Hopelijk maak ik een beetje kans!

Liefs 💕

Tessa Jansen -

Bodyworlds is echt zo gaaf :D.
Jullie hebben het leuk in beeld gebracht :).
Ik ben al weleens met mijn beste vriendinnetje geweest (doet een biologenopleiding), maar ik wil mijn vriend (die dezelfde opleiding doet) ook nog heel graag een keer meenemen! Dus ik hoop dat ik win :3

Bente -

Wat gezellig dat je je zus meenam. Leuke vlog!

Ik doe ook graag mee aan de winactie :). Het lijkt mij erg interessant en vooral het onderwerp Happiness Project spreekt mij aan.

Nadine -

Hele leuke vlog!
Ik heb hem alleen gestopt bij het stukje waar jij de spoiler-alert gaf, want ik wil heel graag nog een keertje gaan!

Japke -

Leuke vlog! Ik ben al eens bij The Happiness Project van BodyWorlds geweest. Erg indrukwekkend! Ik laat deze actie dus even aan me voorbijgaan.

Japke -

Leuke vlog! Ik ben al eens bij The Happiness Project van BodyWorlds geweest. Erg indrukwekkend! Ik laat die actie dus even aan me voorbijgaan.

Reageer ook