2Vlog: Afspraken Dag in Amsterdam

Vorige week dinsdag hebben Tien en ik overnacht in Amsterdam en hadden we een ‘afspraken dag’ gepland. We bezochten PR bureaus en doeken – oeps – ook nog even de Bijenkorf in. Kijk mee naar onze dag in Amsterdam.

18 reacties

Lucy -

Jullie kunnen misschien pesto of tapenade proberen te maken in die blender!

Loes -

Wat een leuke vlog weer, heerlijk gezellig! En hoe toevallig; plek waar Martine even om staat te kleden is uiteraard aan de Reguliersgracht; bij het huis van mijn collega Dorit! Als jullie weer een keer in Amsterdam zijn, komen jullie dan ook gezellig langs ons? Zouden we leuk vinden! :)

Liefs, Loes

Linda -

Leuke dag om te zien! En ik ga zo vaak met de trein naar Groningen en weer terug, maar ik kom jullie nooit tegen haha!

Iris | Todayslipstick -

Ik ben benieuwd naar de baby bump van Willemijn <3
Liefs, Iris

B -

Amandelmelk in de blender maken om te testen hihi

Denice -

Leuke vlog :) Ik wacht nog steeds op de dag dat ik jullie tegenkom in Amsterdam want ik woon er naast :)

Lillyshuid -

Super leuke vlog!!

Michelle -

Oh die inimini Kenzo trui, zo lief! Leuke vlog dames!
Als ik zo kijk waren jullie iets voor Staphorst, toen Willemijn zei dat ze niet helemaal wist waar ze waren.

Lindsey Beljaars -

Ontzettend leuke vlog!!

Leonie -

Die Kenzo-truien zijn zo cool he! Jammer dat ze zo prijzig zijn..:(. En wow, alweer een jaar online! Ik bekijk de site al een jaar met veeel plezier!

anouk -

Heerlijk om in een hotel te overnachten de dag voordat je twee afspraken hebt staan.

Debby -

Oooo ik vind jullie gewoon zo leuk om naar te kijken haha, jullie laten ook gewoon alles zien, echt heel gezellig alsof je er tussenin zit! Mooi dat donkere haar bij Martine, en aaaa Willemijns buikje!!!!

Desiree -

Ah! Wat leuk dat jullie weer gevlogd hebben! Altijd leuk om de dag weer mee te beginnen.

Margot -

Ik ben heel benieuwd hoe die blender gaat bevallen, hij klinkt handig!

Nesrin -

Super leuke vlog!
Oehhh die Kenzo truien (huge fan here!) zijn zo mooi.
Ik ben heel benieuwd naar die super blender.

Dita -

Weer een leuke vlog! :)

Kirsty -

Leuke vlog! Zo’n supersterke blender klinkt wel heel handig!

Daniëlle Springer -

Amsterdam vind ik echt prachtig. Leuk dat jullie weer gevlogd hebben! Was leuk om te zien!

Reageer ook