Shoplog: Vanilia, Fretons, Zara, HEMA

De afgelopen tijd heb ik weer wat leuke items gescoord, zoals jurkjes, spijkerbroeken en maar liefst drie paar schoenen. Ik heb de items allemaal bewaard, zodat ik een grotere shoplog voor jullie op kon nemen. Veel plezier met kijken en alvast een fijn weekend!

23 reacties

Kelly -

Wat een leuke aankoopjes :)

Wendy -

Martine ,

Even een tip van een jeansgek. Je kunt je broeken beter juist niet te heet wassen! omdat er stretch ( elastiek ) in je broek verwerkt zit wordt die door de hitte juist slap. Op het moment dat je de broek uit dat was haalt lijkt hij dan eventjes weer ” mooi strak ” te zitten maar dit werkt juist averechts. Als je je spijkerbroeken ( zeker je stretch spijkerbroeken ) mooi wilt houden moet je ze echt koud wassen!

:)

Merel -

Wat een leuke shoplog weer. De jurk die je draagt is zo leuk, helaas in mijn maat uitverkocht! Vandaag mijn eigen Vanilia bestelling binnengekregen, maar allemaal niet goed, mweh!

Ingrid -

Wat leuk, spijkerbroeken van de hema. Soms hebben ze daar echt van die onverwacht leuke dingen. Ik draag zelf ook altijd spijkerbroeken van ltb (ik zag ze al meer langskomen in de reacties), die blijven jaren goed. En bij de jeans centre hebben ze twee keer per jaar een twee jeans voor 100 euro actie, dus dan neem ik iemand mee en halen we allebei een nieuwe broek;)

Judith -

Precies, LTB. Super merk. Zeker als je wat meer kont heb. Sluiten wat hoger, ook erg fijn! Bij Zalando vaak afgeprijsd! Had er nu 1 met 60% korting! Love it!

Mijntje -

Wat zijn jouw ervaringen met de maten van pumps bij Zara? Vallen ze normaal, groot, klein? Wil graag online bestellen namelijk en vind het zonde van de verzendkosten anders.

Janneke -

Leuke items heb je gekocht! Spijkerbroeken kopen vind ik ook lastig! Ik ben erg lang (1,82) dus ik pas alleen spijkerbroeken in lengtemaat 36. Vorige week heb ik een mooie broek gekocht bij de Jeans Centre in Groningen!

Wat verder een goede tip is voor broeken is om te kijken naar het label met de stofsamenstelling. Veel broeken zijn 99 % katoen en 1 procent elastaan. Dat lubbert heel snel uit. Dus die broeken vermijd ik ook.

anouk -

Ik wist helemaal niet dat de Hema zulke leuke broeken verkocht. Nog nooit naar gekeken maar zeker een goede tip. Ik heb laatst het merk Reinders en 2nd one ontdekt. Super leuke merkjes

Merel -

Leuke aankopen! Als echte Fred-liefhebber: Fretons is de gympen lijn van Fred de la Bretoniere. Deze onwijs leuke espradilles zijn gewoon van Fred de la Bretoniere.
De jurkjes staan je super!

Fijn weekend!

Marijke I easydailyfood -

WoW dat jurkje wat ja aan hebt, blauw witte, staat je fantastisch! Goede tip ook over de hema Broeken!

Nynke -

Leuke shoplog!
Die pumps vind ik heel tof en fijn dat de broeken goed zitten! Daar moet je denk ik net geluk mee hebben.. Zelf vind ik de Molly jeans van LTB erg fijn. Ook niet al te duur en blijven echt lang goed!
Je gestreepte jurkje is echt übertof!

Leonie -

Zo dan, je hebt lekker geshopt zeg! Heerlijk! Mooie kledingstukken!

Lindsey Beljaars -

Wat heb je weer prachtige items gekocht Martine! Leuke shoplog!

Marlies -

Leuke kleren!
Welke lipstick heb je op? Ik gok op de Maybelline color drama intense velvet lippencils in de kleur ‘In with coral’? Staat je in ieder geval prachtig!

Martine -

Zoooo goed zeg, dat is ‘m inderdaad!

Iris | Todayslipstick -

Oeh dat zwarte jurkje is echt mooi! De Hema broek staat je goed, bij onze Hema kan je niet passen dus dan neem ik niet zo snel een broek mee.
Liefs, Iris

Diana -

Oh de spijkerbroeken staan je erg mooi! Slanken af!

Bianca -

Wat een mooie aankopen weer, word hier heel hebberig van haha x

aida -

Als je wilt investeren in een goede spijkerbroek, maar je wil ook niet uren passen en zoeken, ga dan eens naar de broekenboerderij in Haarlem. Gratis parkeren voor de deur en daarna kan je lekker richting de stad of het strand, meteen een leuk dagje. De broekenboerderij die heeft heel veel merken en ook soorten. Ze hebben bijvoorbeeld grote maten met korte benen, smalle maten met lange benen en andersom. De dames die er werken kijken even naar je en pakken meteen de goeie maat ( het is bijna eng). De prijzen zijn best redelijk. Ik heb van het merk LTB een gekocht en die kostte ca 65 euro. Ik vond dat echt moeilijk aangezien ik alles koop bij hm hahah en die prijzen liggen veel lager natuurlijk. Maar nu ben ik wel overstag want ik heb van dit merk nog een paar gekocht maar ze zijn regelmatig bij shopvip in de aanbieding en dat scheelt soms de helft. :) Dat merk is ook zeker een aanrader :D.

Die witte jurk is overigens echt super mooi!!

Daisy -

Ik heb toevallig vorige week een spijkerbroek vam de Hema gepast (in Rdam hebben ze 2 pashokjes), ook in het kader van: ‘doe eens gek!’. Jammer genoeg zat hij niet goed, maar ik vind ze bij jou echt supermooi staan! Samen met je zwarte jurkje vind ik dit je leukste aankopen 😀

Japkejanneke -

Wauw. Die jurkjes van Vanilia zijn supermooi. Ik ga meteen even online shoppen, denk ik. Het is inderdaad heel goedkoop: die broeken van de Hema en ze staan je goed!

Margot -

Dat is inderdaad geen geld voor een spijkerbroek! Ik sla de kleding daar eigenlijk altijd over, maar misschien moet ik toch eens kijken.

Annemarie -

Hele leuke aankopen. Die vanillia jurkjes staan je onwijs goed!
Haha sinds ik een hond heb draag ik ook nu sneller een spijkerbroek ook omdat het zo gemakkelijk is en minder erg is als het vies word dan je net nieuwe jurkje 😉
Maar Hema verkoopt leuke broeken zeg, nooit eerder naar gekeken…
Geniet van je aankopen en jij ook mooi weekend. Groetjes Annemarie

Reageer ook