Genieten met Boursin

Dat je van het leven moet genieten, is iets wat je vaak hoort. Ik geniet het liefst met lekker eten. Kleine hapjes, een wijntje, even lekker niets. Met de vernieuwde Boursin komt dat helemaal goed!

Boursin Knoflook & Fijne kruiden heeft namelijk een nieuwe receptuur: nog méér kruiden voor nog meer smaak. Ik vond Boursin Knoflook & Fijne kruiden al heel erg lekker, dus ik was nieuwsgierig naar de vernieuwde receptuur.

Als ik mezelf wil verwennen maak ik een lekker borrelplankje voor mij en mijn vriend met een wijntje er bij, gezellig op vrijdag- of zaterdagavond onder het genot van een film of een leuke serie.

We zijn alle twee dol op knoflook, daarom is Boursin de ster van het borrelplankje. Ik maakte een borrelplankje met gevulde zalm- en hamrolletjes, plakjes komkommer, vers stokbrood van de bakker en soepstengels. Boursin zorgt er voor dat we extra gaan genieten van deze lekkere en simpele hapjes.

Ik vind Boursin Knoflook & Fijne kruiden al erg lekker van smaak, maar dankzij de vernieuwde receptuur smaakt het zelfs nog lekkerder. Je proeft goed dat er meer kruiden in zitten en dat is extra lekker dus ook extra genieten! Heb jij de vernieuwde receptuur van Boursin Knoflook & Fijne kruiden al geprobeerd?

Wil je nog meer ideeën zien hoe je kunt genieten van de vernieuwde receptuur Boursin Knoflook & Fijne kruiden? Check dan de Facebookpagina van BoursinNL!

10 reacties

Miriam -

Ik houd niet zo van knoflook, maar dat piggy-plankje…liefde <3

Renske -

Wat ziet dit er heerlijk, feestelijk uit! :)

Hilde -

wat ziet dat er feestelijk uit!

Katrien -

Mooi, ik eet het graag bij pasta met zalm. :)

Leonie -

Wauw! Mooie foto’s Martine!
X

Sharon -

Mijn tandarts was niet zo blij met me toen ik vorige week net een half kuipje Boursin had weggekaand voor een controle afspraak :’)

Margot -

Boursin blijft lekker en zo’n borrelplankje si altijd goed.

Kirsten -

Deze vernieuwde variant lijkt mij ook weer heel lekker. Van de week maar even kopen ;).

Lenneke -

Eten kan mij niet genoeg knoflook bevatten <3
Waar is de plank van waar het eten op ligt? :-)

Martine -

Van Dille & Kamille :)

Reageer ook