Baby Shoplog

Onze baby hoeft niet bang te zijn dat ‘ie straks in z’n blootje hoeft te liggen. Ook z’n kamertje wordt steeds leuker aangekleed. Vandaag laat ik jullie zien wat ik onlangs geshopt en gekregen heb voor onze baby. Tijd voor de tweede baby shoplog!

Bekijk hier het eerste deel terug

49 reacties

Valerie -

Wat een leuk filmpje. Ik ben ook zwanger, allemaal leuke spullen. Vraagje waar heb je de box spanner vandaan? Klopt het dat je zei studio blom?

Debby Riemens -

Wat leuk allemaal. Ik heb zelf wat betreft schoonmaken geen nesteldrang gehad, maar wel met kopen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik onwijs veel kleertjes gekocht voor onze man. Ook in grotere maten. Zijn kast is nu nog voller dan die van mij. Haha

Fabienne -

Oh schitterend, ik ga stuk! Ik was ook helemaal enthousiast met mn vilten en houten speelgoed, want neeeee al dat schreeuwerige en knipperende, lelijk gekleurde speelgoed…dat kwam er bij mij dus echt niet in!!! (om het nog maar niet te hebben over alles met afbeeldingen van Disney….)…. Maar helaas… Ze vonden al mijn stylish verantwoorde spulletjes maar niks! Fel gekleurd en schreeuwerig moest t zijn! Zucht….

Anne -

Jemig, wat vervelend dat ik de Intermediair reclame die over het filmpje in beeld komt, niet kan wegklikken. Jullie website is trouwens ook niet goed via Bloglovin te bekijken. Misschien kunnen jullie proberen hier iets aan te doen?

Marije - Mumsthewordnl -

Oh Willemijn HOU OP! Ik heb ook zoveel van Koeka gekocht, alleen dan in het lichtroze. Van boxkleed tot trappelzak voor in de maxicosi. Ik ben zo fan van dat merk! De reisetui met verschoningsmat en de babywarmerhoes zijn nog onderweg. Wat betreft verzorgingstas: ook wij zitten serieus na te denken over een cowboysbag. Veel leuker dan die afzichtelijk kinderlijke verzorgingstassen (excuus voor alle mama’s die dit wel mooi vinden..). Het lijkt wel alsof je van heel veel dingen die ik mooi vind de jongetjes variant haalt ofzo haha!

Willemijn -

Haha leuk om te horen! Jouw meisjes items zijn ook to die for!

Denice -

Owww Willemijn wat heerlijk deze videos! Je STRAALT!

Tessa -

Super leuke dingen heb je gekocht! Ik hoor je wel zeggen dat je niet houdt van al die gekke kleuren, maar dat is wel belangrijk voor een baby. Veel kleuren en vooral speelgoed met kleuren die erg van elkaar verschillen stimuleren de ontwikkeling. Gewoon als tip :) Ik wens je heel veel plezier met de verdere zwangerschap! x

Judith -

Ik had vroeger ook een muziekdoosje waar precies hetzelfde melodietje uitkwam. :)

Marnel -

Oeoeh wat een schattige items! En wat ben je vrolijk en blij!! 😀 Zo leuk!

Dineke -

Oh wauw wat heb je veel mooie en leuke dingen gekocht zeg! Het lijkt wel alsof je zwanger bent dat je dan koopziek wordt ofzo haha, ik wel tenminste. Geniet nog even van je zwangerschap, voor je het weet is die weer voorbij. Mijn meisje is alweer 10 dagen oud!

Angela -

haha, ik moet wel lachen hoor. Dat overslag shirtje in het blauw van noppies hadden mijn zus en ik gekocht in het wit voor mijn nichtje. Want dat zag er zo makkelijk uit. Uiteindelijk kwamen we erachter dat baby’s veel meer bewegen bij het aankleden dan je denkt. En het enoooorm niet praktisch is ;p Echt enorm onhandig hahah. Van babykleding kun je nooit genoeg hebben. Mijn nichtje bleek een klein frutseltje te zijn. Wat in maatje 50 nog kon zwemmen. Maatjes 50/56 zijn enorm goed om te hebben. 62 krijg je nog genoeg als de kleine geboren is. :) Erg leuke shoplog weer!

caro -

Leuke shoplog

Charlotte -

Leuk zijn al die mini spulletjes he :-) Ik moest (en nog…) me ook altijd om inhouden om niet veel te veel te kopen :-)

Margriet -

Oooooooh geweldig dit allemaal, zulke leuke en lieve kleertjes!! <3

Beau -

Ahhh wat leuk! Dat geluidje uit het monster klinkt zo erg naar vroeger, ik had een olifant met precies dat muziekje, haha!

Tamara -

Leuke video! Superschattige kleding!

Rosanne -

Wat heerlijk deze baby video’s! En wat een onwijs schattige spulletjes heb je gekocht!
En ik ben het volledig met jou en Martine eens, bij dat shirtje hoorde die bijpassende mutsjes :)

Audrey -

Zo leuk om je enthousiasme te zien! Je hebt hele leuke spulletjes bij elkaar verzameld voor jullie mannetje :)

Marloes -

Wat een leuke spullen heb je voor je kleine mannetje! Vooral de spulletjes van Koeka vind ik prachtig! Daar smelt ik echt bij weg.

Murl -

Willemijn wat leuk allemaal! Van mij mag er wel elke week een artikel komen! Ik ben ook benieuwd naar je update! Martine! Ik ben zo benieuwd nu verder in Willemijn haar zwangerschap hoe het nu voor jou voelt! Nu je zelf gaai ook kunt voelen en ze al over de helft is. Voel je zelf ook al wat meer een band? Ik ben heel benieuwd!

Martine -

Ik vind het heel leuk om te zien hoe het nu opeens zo hard gaat. Ik maak natuurlijk ongeveer iedere week buikfoto’s dus dan is het bizar om te zien hoe groot Gaai al is! Ik heb ‘m nog niet echt kunnen voelen en een band opbouwen…tja dat kan als buitenstaander vind ik pas echt als Gaai er straks is. Nog maar eventjes! <3

José -

Dat fijngebreide pakje van Noppies had ik ook voor onze zoon. Wat je moeder zei klopt: mijn moeder had ze vroeger ook aan. Daarna hebben wij thuis ze ook allemaal aangehad en mijn zoon heeft ze ook weer aangehad. Erg leuk en ideaal omdat ze niet over het hoofd hoeven! Ik maakte het modern door er een felle (rode, oranje of kobalt) romper onder aan te doen. Dan schijnt dat er onderdoor.

Tamara -

ahhhhh zo schattig! Word je helemaal blij van he? Al dat kleine spul!

Emma -

Hey, bij mij werkt de video niet? Ik zie alleen een link die ik ook niet kan openen?

Willemijn -

Dat kan kloppen. We waren net uit de lucht voor onderhoud en nu is de functie een beetje verstoord. Hij wordt momenteel gerepareerd. Tot die tijd kun je de video via Youtube bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=rp2aiR-21IA

:)

Emma -

Oke, bedankt :)

Leonie -

Ohhhh, zo leuk om naar te kijken! Ik zwijmel helemaal weg.. Kan eigenlijk niet wachten totdat ik zwanger ben!

Kelly -

Wat een leuke shoplog!
Ben benieuwd hoe snel je terug komt op de muziek mobiel in de box. Ik heb een kleine van 10 weken en wat ze in het begin alleen kunnen is kijken en dan is zo’n mobiel heel handig als je even je handen vrij wilt hebben 😉

Geniet van je zwangerschap!

Iris | Todayslipstick -

Wat een leuke shoplog, heerlijk om al die schattige baby kleertjes te zien!
Liefs, Iris

Margot -

Wat blijven al die kleine kleertjes toch schattig! Heerlijk om te kijken dit en ik ben niet eens zwanger.

Rowan -

Wat een snoezige dingetjes heb je gekocht! En je straalt helemaal in de video 😀

Rosalie (4BeautyandLife) -

Oh dat broekje met dat beertje op de kont! Geweldig. Ik heb een paar leggings voor mijn kleine en daar zit of een konijn, vos, uil of hondje op de kont. Ook zo leuk. Ik koop vaak bij Jojo Maman Bebe. Leuke kleding voor babies en anders dan wat alle andere kinderen dragen.

Ben benieuwd of je een deken met lakentje handig vindt. Ik had ze ook gekocht maar nagenoeg niet gebruikt. Alleen het dekentje de eerste paar maanden toen ze in een inbakerdoek lag. Daarna zijn we over gegaan op slaapzakjes omdat ze zoveel bewoog in bed, dat ik haar eigenlijk niet onder een lakentje kon vastsnoeren, haha.

Rosie -

Wat een leuke shoplog maar wauw wat heb je veel haha. Nu ga ik me afvragen of ik wel genoeg heb ;-)! We hebben wel echt een beetje dezelfde stijl, leuk om te zien! Ik heb ook een dekentje van Koeka voor in de wieg, ben er helemaal verliefd op. En dat berenbroekje van Benneton, wat een snoepje! En ik moest zo lachen om je ‘knuffel-wat is alles toch schattig- laat die baby komen’ momentje. Soms loop ik ook de babykamer in en ga ik al kletsen tegen de baby en knuffelen met kleertjes, dan lach ik mezelf gewoon even flink uit later. We hebben er volgens mij allebei gewoon zo’n zin in :D!

Manon -

Hele leuke shoplog! Wat een mooie kleertjes en spulletjes. Hele mooie stijl.
En ik kijk al uit naar de babykamer room Tour!

PinkFairy -

Leuk! Ik heb tot nu toe vooral veel rompertjes gekocht ipv hemdjes en broekjes. Dat is denk ik net iets makkelijker met zo’n new born.

Dita -

Oh wat leuk allemaal! Nu ik zelf 15 weken zwanger ben ga ik heel anders naar de baby gerelateerde posts kijken. Zo leuk! Ben erg benieuwd hoe jullie het kamertje hebben enzo.

Willemijn -

Hihi, ik dacht al zo iets. Gefeliciteerd Dita! 😀

monique -

Super leuke spulletjes. Koeka is heeeerlijk!
Kwam de boxspanner ook van studio Blomm?? Vind hem echt te gek!

Willemijn -

Jep, die heb ik daar ook gekocht. Leuk is ‘ie he! Wel prijzig haha.

Bianca -

Leuk Willemijn, maar ik mis felle kleurtjes en daar zijn baby’tjes juist zo dol op!!!

Patricia -

En toch is een rustig kamertje praktischer voor het kindje.. minder prikkels! Dan slapen ze vaak beter :) of bedoelde je dat niet?

Denise -

Achterhaald en foeilelijk

Sabine -

Aaaah *smelt*. Ik krijg bijna rammelende eierstokken als ik die kleertjes allemaal zie. Zo lief!

Silke -

Wat heb je leuke dingetjes gescoord! Ben benieuwd hoe de boxpakjes je gaan bevallen. Daar had ik er ook een aantal van, maar naast dat ik ze erg onhandig vind heeft mijn dochter zulke lange beentjes dat ze er niet in past. Al zijn sommige ook wel weer heel leuk, dus misschien knip ik daar de voetjes wel van af 😉

Die box spanner is wel heel schattig zeg! Ben ook niet zo van het plastic etc, en deze is echt heel schattig! :)

Willemijn -

Ja ik hoor van de een dat ze super handig zijn en de ander is juist weer niet zo’n fan. Ben benieuwd hoe ze hier gaan bevallen. En ik heb een hele lieve oma die super goed kan naaien, dus als meneer lange beetjes heeft dan knipt ze de voetjes er af en zoomt ze de pijpjes om hihi.

Silke -

Kijk, dat is nog eens handig! :p Ik heb 1 hele leuke met allemaal schattige vleermuisjes, gekocht toen ik 5 weken zwanger was, en die wil ik haar echt heel graag aantrekken. Ze past er bijna in, dus hoop dat die benen lang genoeg zijn. Vind het zo zonde om daar de schaar in te zetten, haha!

Brenda (kookt) -

Wat een heerlijke shoplog Willemijn! Zo schattig al kleertjes. Het is dat we nog niet weten of het een jongen of meisje wordt, anders gingen we (ik) ook helemaal los. Ben erg benieuwd naar de babykamer! :)

Manon -

Oh Willemijn wat een leuke dingetjes allemaal! Word er zooooo hebberig van hahahaha. Al die kleine schattige pakjes… Zo leuk! Die Koeka spulletjes vind ik echt super mooi. Ik had ook een supermooie deken gekocht voor in het ledikant maar hij heeft er nooit onder gelegen toen hij eenmaal uit z’n wieg naar het ledikantje verhuisde. Hij trapte de deken steeds af of woelde erboven, dus toen zijn we maar overgestapt op slaapzakken.
Ik ben ook zo benieuwd naar jullie kamertje en de naam en de baby zelf en ooh, zo leuk allemaal <3

Reageer ook