2Vlog: Achter De Schermen – 27/8/2015

Jongens, jongens, wat een hectisch dagje was het gisteren. Nog na puffend van de dag heb ik dan ook deze vlog zitten bewerken vanavond. Haha! Maar… Gezellig was het wel weer. We werkten flink door, keken filmpjes over bevallen (tijdens de lunch!) en Saar werd getrakteerd op een rondje met Tien. Kijk mee naar onze Achter De Schermen Vlog van gisteren.

20 reacties

me -

1 woord: ruggenprik!

Patricia -

wahauw, dat gekreun ken ik niet van bevallen maar ieder op zijn eigen manier. Een derde ploept er redelijk vlot uit haha.
Zonder beeld leek het een héle andere film inderdaad!
Martine WoW, ik moet het nog een keer schrijven: Gorgeous met die donkere kleur en ook hoe het geknipt is, zou willen dat mij zo’n metarfose ook zou staan maar ben echt meer een blond type.

Lillyshuid -

Ik vind jullie nieuwe haarkleur zo goed staan! Echt mooi!

Eva -

Je staat staat je echt prachtig Martine!

Eva -

oh haha ik bedoelde dat je haar je prachtig staat Martine 😉

Nynke -

Oh wat ben ik blij dat ik stil was tijdens mijn bevalling! Dat gekreun klinkt inderdaad soms best fout, haha. Niet te druk maken erover hoor, je weet nooit hoe je bevalling zal zijn en je druk maken maakt het denk ik alleen maar zwaarder.
Leuk haar weer jullie beide!

Ise Breedveld -

Martine! Je haar is echt mooi. En volgens mij ben je alweer een stuk slanker! Al kan je daar weinig aan doen… maar het staat je mooi!

Madelaine -

Volgens mij is een bevalling kijken net zoals een auto ongeluk zien gebeuren, je wilt het niet zien maar toch ook wel weten hoe het af loopt :’). Hoewel je bij een ongeluk natuurlijk geen baby krijgt haha. You get my point. Martine is echt weer vavavoom mooi met dat donkere haar, staat geweldig!

Ans -

Martine wat zie je er goed uit!! Je nieuwe haar met die make-up look staat je echt geweldig!!

Leonie - Mamavertelt -

Hahaha. Ik heb echt moeten lachen om jullie blikken bij het kijken van die bevallingsvideo’s. Erg leuke vlog weer. :)

Elise Joanne -

Ik vind het wel grappig dat jullie moesten lachen, want ik deed hetzelfde met manlief vorige week (bevallingsvideo’s bekijken) en ik moest keihard huilen, haha! Dat waren de zwangerschapshormonen.. Maar ik was echt even in paniek hoe van mij werd verwacht dat ik dit zou gaan doen! :O Boris heeft mij getroost maar tegelijkertijd moest hij echt hard lachen ;).

Manon -

Leuke video weer! Werken jullie alleen samen thuis bij Willemijn? Ik heb nooit gezien dat jullie bij Martine thuis werken

Willemijn -

We werken ook 1x p/w bij Martine. Maar op de 1 of andere manier vloggen we dan vaak niet (er zijn er wel een paar hoor!). Geen idee waarom eigenlijk haha! Misschien omdat dat meestal een make-uploze dag is 😛 (met vooral administratie, schrijven en wat foto’s maken).

Manon -

Haha leuk dat je reageert! Volgende keer wellicht een vlog
Bij Martine? Hoewel ik deze ook altijd leuk vindt om te kijken hoor :-)

Paola -

Dat bevallingsfilmpje maakt me wel een beetje bang hoor! Het klinkt zo heftig! Verder leuke video en super lief dat Martine Saar even uitlaat!

Rosalie (4BeautyandLife) -

Oh meiden wat doen jullie jezelf aan met het kijken van bevallingsvideos. Ik heb er zelf geen een gekeken. Wilde het allemaal niet weten 😉

Willemijn -

Haha! Het is huiswerk voor m’n cursus. Ik vind het wel interessant eerlijk gezegd en vind het wel ‘fijn’ om te zien. Maar Martine en ik smulde ook van video’s van keeloperaties tijdens onze studie. 😛

Iris | Todayslipstick -

Donker haar staat je leuk Martine! Heerlijk om dit tijdens mijn ontbijtje te kijken <3
Liefs, Iris

Marloes -

haha, “still” van 8.10; echt te grappig. :-)

Dita -

Wat een leuke vlog! En wat lief dat Martine Saar ging uitlaten

Reageer ook