Vakantie Shoplog Noorwegen

Vooruit, nog een artikel dan over Noorwegen! Dit keer laat ik zien wat ik allemaal heb gekocht in Noorwegen. In de stad Bergen was er zoveel moois te zien en te koop dat ik natuurlijk wat souvenirs mee nam. De kronen brandde in mijn zak!

20 reacties

Denice -

Leuk! Ik was ook even op LLG en die rok staat je idd leuk! Eigenlijk kom ik veel meer op 2wmn dan op llg… oeps..

anna -

Wat een leuke shoplog, het kleine tasje vind ik zo leuk <3

Do -

Leuke shoplog, dat blauwe truitje staat je erg mooi!

Martine -

Dankjewel, het is een jurk! 😀

japkejanneke -

Leuke aankopen! Noorwegen lijkt me prachtig. Ik ben ook dol op scandinavisch interieur en kleding!

Sparkles -

Ahhh die lily wil ik misschien ook kopen maar ik zit nog te dubben over de prijs.. Eigenlijk wil ik die kleur en dan de normale maat, haha!

Martine -

Ja, een Lily (dus niet de Medium Lily) is een fijne maat als je wat meer kwijt wilt in een tas. Helaas was die alleen online al uitverkocht tijdens de sale! In Noorwegen heb ik dit formaat nog wel zien staan, maar ja: om daar nu helemaal voor naar Bergen te gaan haha! 😀

Aida -

Die rok is gaaf! Die stof heet scuba als ik mij niet vergis :). Dus een duikersstofje inderdaad! Heb daar ook een jurk mee. Zit erg mooi en flatterend die stof 😀 😀

suus -

De laatste tijd kan ik video’s niet meer op jullie sites afspelen, tenminste het beeld blijft zwart maar geluid doet het wel. Dus ik kijk nu via YouTube maar eerst kon het wel gewoon, apart.

suus -

Wat staat dat blauw van de top/jurk die je aan hebt je goed! Echt heel flatterend! Toen je de rok ernaast hield vond ik die kleuren ook heel erg mooi bij elkaar, misschien een tip, las op llg dat je de rok lastig te combineren vond.
Snap het mulberry verhaal alleen niet, het was een outlet maar.toch duurder maar toch … ? Niet dat het uitmaakt als je er maar blij mee bent :D,leuk bij die gestreepte vanilia jurk. Grappig ik zou zelf niet zo snel naar geel kijken maar bij jullie vind ik het erg leuk.

Martine -

Het was een outlet en er waren dus tassen in de sale, maar vanwege de wisselkoers was het veel duurder om de tas daar te kopen dan in Nederland. :) Dit tasje staat helaas helemaal niet bij die ene jurk haha, dat komt omdat dit een bijzondere kleur geel is denk ik. Hij vloekt enorm dus ik draag ‘m juist niet bij gele items 😉

Suus -

Bedankt voor je reactie. Ik denk dat ik het snap, maar waarom heb je hem dan niet in Nl gekocht (of wel?). Kan me ook voorstellen dat het een erg leuk aandenken is aan de bijzondere vakantie.
Oh haha, dat is jammer moet inderdaad net de juiste tint zijn. Bij andere kleuren is ie vast ook leuk.

Martine -

Omdat de prijs in kronen hoger was dan in euro’s dus het was voordeliger om het tasje online te bestellen via de officiële Mulberry webshop. Maar in Noorwegen kon ik het tasje natuurlijk al wel bekijken of ik ‘m leuk vond!

Deborah -

Heb je dan uiteindelijk het tasje in Nederland gekocht ?!?
Hij is mooi hoor!!

Martine -

Uiteindelijk heb ik hem online besteld via de officiële Mulberry shop!

Femke -

Die rok vind ik zooooo mooi!

Margot -

Dat tasje is wel heel erg schattig inderdaad. Leuk!

Suzanne -

Wat een prachtige items! De mullberry collectie wordt steeds uitgebreider bij je.

Iris | Todayslipstick -

Ah ik vind je rokje echt onwijs leuk! De kleur van je nieuwe Lilly vind ik echt verassend leuk!
Liefs, Iris

Liset - Beautydagboek -

Haha, je Mulberry collectie heeft er weer een nieuw lid bij :). Wat leuk dat je er zo blij mee bent! De kaars is ook fijn, altijd goed om van die mooie en lekker geurende kaarsen in huis te hebben!

Reageer ook