Srprs.me dag 3: Toetjeshemel en terug naar huis

Dag 3 van onze trip. Nog één ochtendje genieten in Split. We aten toetjes voor lunch én werden ook nog herkend door lezeres Anna. Wat een geslaagd tripje was dit! Kijk mee naar de laatste vlog van deze reis.

30 reacties

Marlies -

Ik was ook in Kroatië en het viel me ook heel erg op dat de dames die werken in de winkels, supermarkten altijd heel bot deden. Echt niet vriendelijk. Ik deed altijd mijn best om enkele woordjes in hun taal te spreken (dober dan, hvala,..), maar dat werd niet echt geapprecieerd, precies of ze toeristen niet leuk vinden.
In zo’n steden in Kroatie (zoals Split)heb je inderdaad heel veel hippe plekjes en is het echt een economisch ontwikkeld land.
Maar wij gingen ook in het binnenland, en daar staan heeeel wat huizen gewoon leeg. Alle jonge mensen trekken weg van het binnenland om naar de kust te gaan, meer werkgelegenheid enzo. Het binnenland is echt nog heel ‘communistisch’, alles leeg, er zijn geen winkels, niets, alleen prachtige natuur en veel rust (wat je niet echt hebt in die drukke toeristische steden) Echt een heel groot contrast.
En jullie mogen blij zijn dat jullie niet naar die watervallen zijn gaan kijken in de nationale parken, want in juli en augustus is het er stampvol. Dusss, goeie keuze van bezoekjes! :-) 3 dagen is sowieso heel kort, zelfs voor een citytrip.
Heeel leuk om jullie vlogs te bekijken + prachtige outfits 😮

Rosa -

Heel leuk, deze vakantievlogs! Krijg er helemaal zin van in mijn eigen vakantie. Nog een paar weekjes wachten… 😀

mar -

Wat een leuke vlog!
Ik vind de make up van martine erg mooi, komt daar een keer een tutorial van?

Martine -

Ik heb er toevallig wel een klein gedeelte aan gewijd bij mijn outfitpost die nu op LiveLifeGorgeous staat!

Rowan -

Wat zien jullie er beide leuk uit vandaag! En Willemijn, je buikje is zo mooi! Ik heb genoten van jullie reisvlogs 😀

Diana -

Bedankt voor de leuke vlogs! Jullie reisvlogs zijn echt echt gezellig 😀

heidi -

Super leuk reis

Anita te Gussinklo -

Meiden, ik heb genoten van jullie vakantie vlogs in Split!

Sara -

My god, drie dagen maar jeetje dat is echt weinig zeg….en dan ook nog allemaal vlogs maken. Eigenlijk zou het 5 dagen/6 dagen moeten zijn en dan 1 of 2 dagen ook echt even niet werken. Begrijp me goed ik vind jullie blog en vlogs echt super maar ik gun jullie ook een dagje rust!

Willemijn -

Aah, da’s lief :)

Maxie -

Wat een leuke reis hebben jullie er van gemaakt! Ik ben het met Martine eens dat het stiekem leuker is om nog een dagje of twee extra te blijven, dan kan je toch wat meer van de omgeving zien.
En ik ben zeer benieuwd naar de outfit foto’s op LLG, want ik wil heel graag weten waar dat witte tuniekje wat Martine ook in de tweede vlog droeg vandaan is.
Is het trouwens mogelijk om de afspeellijsten van 2wmn een update te geven op youtube? Ik bekijk die van LLG vaak in de ochtend als ik mijn make-up doen, maar die van 2wmn lijken me ook leuk alleen zijn ze niet echt meer up to date 😉 . Maar alleen als het niet te veel moeite is!

Willemijn -

Je hebt helemaal gelijk, die zouden we beter bij moeten houden 😉

Shaz -

Superleuke vlog! Kroatië is zo’n prachtig land. Zelf ben ik naar Istrië geweest, maar ik zou nog zeker andere plekken van Kroatië willen bezoeken.

Ik -

Leuke volg! En jullie hoeven je echt niet te verantwoorden waarom jullie wat hebben gedaan op jullie mini vakantie vanwege een paar zure comments. Doe lekker waar jullie zin in hebben en geniet er van:)

Mariska -

Wat kijkt die man achter jullie in het vliegtuig creepy in de camera. :-)

Eline -

Wat een leuke vlog waren dit! Echt genieten om naar te kijken. En je bent echt prachtig zwanger willemijn <3. Snap ook helemaal hoe jullie je dag(en) hebben ingedeeld, juist het leukst om zon stadje uit te pluizen!

Margot -

Leuke vlog weer! En ik heb nu ook helemaal zin om op reis te gaan!

Syl -

Wat een leuke video weer! Jammer dat jullie niet een dagje extra konden blijven.

marrie -

Zo leuk om te zien dat jullie allebei zo heerlijk kunnen genieten. Willemijn, waar heb je jouw hoed gekocht en kan je die ook plat in je koffer stoppen?

Willemijn -

Hij is van de Bijenkorf van een aantal jaar terug. Je kunt hem in je koffer stoppen (wel een beetje het gedeelte voor je hoofd opvullen), hij komt er redelijk kreukvrij uit haha.

Femke -

Hele leuke vlog weer.. Lijkt me zo mooi daar!! Ik heb slippers nodig, dus zal mijn vriend eens overhalen naar Split te gaan ;-)! Haha!

Janneke -

Met welke camera is dit gefilmd? Ik vind de kwaliteit echt goed! :)

Willemijn -

We hebben een nieuwe vlogcamera, van Canon. Type kan ik zo even niet opzoeken want Martine heeft hem. Het is dezelfde als die van Mascha van Beautygloss in elk geval. :)

Janneke -

Haha, ik was juist benieuwd naar het type, want ik ben bezig om een blog te maken en daar horen ook filmpjes bij! Dus ik ben camera’s aan het vergelijken 😉

Paola -

Leuke vlog en wat jammer dat het alweer voorbij is :(

Anne -

Leuke vlog! Ik vroeg me af waar dat witte bloesje van is Martine, die is echt heel erg leuk!

Do -

Leuke vlog weer, jammer dat het alweer voorbij is. Leuk dat jullie een lezeres tegenkwamen :)

Amber -

Leuke vlog! Jammer dat het maar zo kort was, ik had best nog wat meer willen zien. :)

Emine -

Hé, is de titel nou opeens veranderd :)) 😉

Leuke vlog! Vind jullie vakantievlogs altijd errug leuk.

Willemijn -

Hoe bedoel je? Dit is al weer een nieuwe video, met alleen de het begin van de titel die hetzelfde is als de vorige 2 video’s, haha!

Reageer ook