Srprs.me dag 2: Hoe smaakt inktvis?

Op dag 2 van onze verrassingsreis gingen we naar een prachtig museum, shopten we en at Martine ‘s avonds wel iets heel bijzonders. ‘Black risotto’. Wat een leuke dag was dit! Split is zeker een prachtig plaatsje. Kijk mee!

19 reacties

Lana -

Dat walnoten shotje heet orachovacha en mijn oma zegt altijd dat het goed voor je is het spoelt alle bacterien weg alleen maakt zij het zelf 😉

Rowan -

Haha, ik heb zo gelachen om Martine met haar risotto!

heidi -

Mmmm wat heerlijk eten.
wat mooie museum zijn het.

Kirsten -

Super leuke vlog, net als dag 1! Het lijkt mij super leuk om eens op zo’n manier een paar dagen weg te gaan.. En zwarte risotto lijkt me super lekker, zwarte verse pasta vind ik ook altijd heerlijk!

Syl -

Wat geinig om ter plekke te moeten bedenken wat je gaat doen.

Kirsty -

Leuke vlog! Dat archeologische museum lijkt mij wel heel interessant, langer dat het eigenlijk dicht zat toen jullie er waren, maar wel fijn dat jullie toch nog wat mochten zien!

Amber -

Geweldige vlog weer! Ik vind vakantie vlogs sowieso altijd heerlijk. :)

Lise -

Iehh.. dat Black Risotto lijkt nou niet echt heel erg smakelijk als je het mij vraagt haha.
Ennuuhh geen leuke meisjeskleding in Nederland? Ik ben een moeder van 3 zonen en vind het een drama om leuke kleding voor hun te scoren wat nog een beetje betaalbaar is. Ik kijk altijd met een jaloers oog naar de meisjes rekken (zo’n 8 rekken vol leuke fleurige kleertjes tegenover de 2 sombere rekken van de jongens).

Lindsey Beljaars -

Leuke vlog, jammer van de regen! Dat voorgerecht zou voor mij echt al veeel te veel zijn als hoofdgerecht, haha! Vind zwarte risotto wel echt heerlijk.

g ij bh -

Doet me pijn om naar te kijken. Kroatië ga je heen voor de prachtige natuur bergen en watervallen. Niet om in een stad te hangen wat je thuis ook kan

Kris -

Vergeet niet dat ze er maar 1 volledige dag zijn. De andere dagen hebben ze gereist. Met zoiets korts blijf je wel in een stad, daarnaast houdt iedereen van een ander soort vakantie

Denise -

Grappig dat je dat zegt. Als ik naar een ander land ga wil ik juist de stad zien. En niet zozeer een stuk natuur aangezien dat niet heel erg ‘land’ gebonden is. Cultuur en het stadsleven vind ik belangrijker,zo zie je maar iedereen heeft andere wensen.

Paola -

Leuke vlog weer! Het eten ziet er allemaal maar vreemd uit, maar dat het goed smaakt is wat telt!

Iris | Todayslipstick -

Ik ben echt dol op jullie vlogs! Wat een leuke prijsjes en ik zou ook graag een keer zwarte risotto willen proberen!
Liefs, Iris

Do -

Wat een leuke vlog weer! Het eten is erg goedkoop voor zo’n groot bord :)

Margot -

Leuke vlog! En wat een grote porties serveren ze, logisch dat jullie dat niet op krijgen!

febe -

Hahahaha die zwarte risotto brengt me helemaal terug naar mijn reis in Griekenland! Ik had toen ook eens risotto met inktvis besteld, maar ik verwachte helemaal geen zwarte risotto. Toen de ober mijn bord bracht dacht ik effe dat ze een foutje had gemaakt, maar nee hoor, het was toch echt wat ik besteld had. Toen ik er van begon te eten konden ik en mijn vriendinnen echt niet meer bijkomen van het lachen, omdat heel mijn tanden zwart kleurden. Uiteindelijk heb ik bijna half mijn bord laten staan, omdat ik niet meer kon eten door al dat lachen :p Op zich best jammer, want het was eigenlijk echt wel lekker haha.

Ivy -

Wat een leuke vlog! ‘Nee, dat is een champignon. Ja, zeker weten.’ Jahoor Willemijn 😉

Femke -

Wat een leuke vlog.. Leuk dat de zwarte risotto is geprobeerd, ben daar wel heel benieuwd naar :-)! De prijzen zijn ook fijn zeg :-)!

Reageer ook