Op avontuur met srprs.me

Vanmorgen stonden we om half elf op Schiphol. Zenuwachtig pakten we de kraskaart van srprs.me er bij. Waar zouden we in hemelsnaam heen gaan? Nadat de bestemming duidelijk was gingen we op avontuur. Vanaf morgen kun je onze srprs.me reisvlogs zien op 2WMN!

srprs.me

Wat is er nu spannender dan vliegen naar een onbekende bestemming? Via het reisbureau srprs.me gaan we drie dagen op avontuur. Maar wat is srprs.me eigenlijk en hoe gaat het in zijn werk?

Hoe is het allemaal begonnen? Medeoprichter Stefan was vaak op reis voor zijn werk. Hij had een keer een paar dagen over tussen twee bestemmingen. Hij vroeg een collega om een reis voor hem te boeken, maar niet te vertellen waar hij naartoe ging. De ervaring op het vliegveld toen hij zijn bestemming zag vond hij te gek, maar de vakantie zelf was ook fantastisch.

‘Zonder verwachtingen, zonder planning en je volledig overgeven aan wat er op je pad komt geeft je een heel nieuwe vakantie ervaring. Dit zou iedereen een keer in zijn leven moeten doen,’ dacht Stefan. En daarmee begon de conceptontwikkeling van srprs.me.

En nu gaan wij!

Van jongeren die voor het eerst op vakantie gaan tot doorgewinterde backpackers, onwijs veel mensen staan open voor het onbekende. Nu is het onze beurt!

What’s next?

Je krijgt een ongeveer week voor vertrek de kraskaart en het weerbericht zal dan ook op jouw persoonlijke srprs.me pagina verschijnen. Als je op het vliegveld eindelijk ontdekt hebt waar je naar toe gaat, krijg je een mailtje. In dat mailtje staat ook het adres van het hotel.

Het kan praktisch zijn om direct een pin te plaatsen op je Google maps app of om te kijken op de website van het hotel hoe je daar komt vanaf het vliegveld.

Nog een paar tips voor als je vliegtuig geland is
Bij aankomst heb je alle tijd om naar je hotel te gaan. Meestal gaan reizigers eerst even lekker wat eten en daarna op hun gemak naar hun hotel. Mocht je die niet direct kunnen vinden, dan kun je voorbijgangers op straat aanspreken. Er is altijd wel iemand die je kan helpen. En misschien kan die je ook direct een tip geven voor een leuk lokaal restaurantje.

In sommige landen ligt op nationale feestdagen het openbare leven behoorlijk op zijn gat. Zoek dan juist de feestjes op! Doorgaans kun je ook overal pinnen of euro’s omruilen voor een andere munteenheid. In het allerergste geval moet je misschien een afwasje doen in een restaurant, vergeet dan niet een foto te maken! Just go with the flow! 

Zelf op avontuur met srprs.me

Wil je zelf op avontuur in je eentje of met je vriend(in), moeder, vader of wie dan ook? Via de website van srprs.me kun je kijken hoe het allemaal precies in zijn werk gaat. We kunnen in ieder geval al beamen dat de voorpret ontzettend leuk is. De afgelopen weken zijn we alleen maar aan het speculeren geweest waar we heen zouden gaan en vonden we het superspannend.

Onze reisvlogs

Deze reis van srprs.me is gesponsord en dat vinden we ontzettend gaaf! Onze eerste echte gesponsorde reis en we weten niet eens waar we heen gaan, hoe cool is dat?! We konden dan ook niet wachten om samen op reis te gaan en het avontuur van srprs.me met beide handen aan te grijpen. Het is immers ook (voorlopig) de laatste keer dat we samen op reis gaan vanwege Willemijns zwangerschap, dus we gaan er extra van genieten met zijn tweetjes. Wij hebben er heel veel zin in en we hopen dat jullie met net zo veel plezier onze reisvlogs van srprs.me bekijken op 2WMN.

Van 23 juli (morgen) tot en met 25 juli (zaterdag) kun je hier iedere dag om 06:00 een reisvlog bekijken. Vergeet niet te abonneren en veel plezier met het kijken van onze vlogs!

36 reacties

Eva -

Ik ben ook afgelopen weekend op reis geweest met Sprs.me! De reis ging naar Krakau in Polen! Ik was nog nooit in dat land geweest en was dus echt een verrassing. Echt een aanrader, alleen al omdat het zoooo spannend is om eindelijk op Schiphol te mogen krassen.

Willemijn -

Ooh wauw wat vet!

Rowan -

Dit concept is zó leuk! Dit staat echt hoog op mijn bucketlist haha.

ellen -

Verbaas me echt over de sommige negatieve reacties hier… Ik vind het onzettend leuk om te volgen en de vlogs te zien!! Erg leuk concept dat srprs me. En al zou het er allemaal wat beter uitzien omdat het gesponserd is… Lekker boeiend. Het concept blijft hetzelfde en je krijgt er wel een indruk van :-)

anita -

Hoi meiden
Ik ben ook heel benieuwd waar jullie nu zitten.
Het mag snel 6 uur nederlandse tijd worden..spannend.

Groetjes en fijne dagen

Mariska -

Erg leuk! Ben benieuwd waar jullie naar toe zijn én de vlogs!

Lindsey Beljaars -

Oh wauw, dit lijkt me echt ontzettend leuk en spannend!! Ben heel erg benieuwd naar jullie vlogs. Als het jullie goed bevalt ga ik hier zeker eens een keer over na denken. Lijkt me erg tof!

Iris | Todayslipstick -

Toevallig keken mij vriend en ik hier vorige week nog naar, we konden helaas niks meer op onze datum (begin augustus) boeken, ontzettend jammer want dit zouden we ook heel graag willen doen!
Liefs, Iris

Maxie -

Heel veel plezier op jullie vakantie en ik ben super benieuwd naar de vlogs! Jullie New York vlogs vallen zeker onder mijn favoriete LLG video’s dus ik kan niet wachten op een nieuw vakantieavondtuur met Tien en Wil 😉

Sara -

@Diana; Dat hoort erbij, het is echt go with the flow…en ja onaangename ervaringen (bv. 10 euro kwijt zijn aan een wijntje op terras, gelezen bij recensies) hoort daar ook bij. Mensen aanspreken als ik verdwaald bent is absoluut geen slechte tip, de meeste mensen willen mij altijd wel graag helpen. En over dat het gesponsorde post is…wil denk ik niet zeggen dat het compleet onoprecht is, ik denk dat ze best ook iets mogen zeggen over dingen die zijn tegengevallen (met in acht neming dat ze zeker de positieve dingen benadrukken en het negatieve ook meer persoonlijk benadrukken, (bv.ik vond het niet lekker….want ik hou niet van een koffiesmaak, etc…)
@Martine en Willemijn: Misschien kunnen jullie een keer een blog schrijven hoe gesponsorde post werken, want ik denk vooral in dit soort gevallen het niet betekent dat het per definitie complete censuur is :) en het is jammer dat mensen hier zo op reageren.

Janine -

Ik ga met een vriendin over 20 dagen op vakantie via sprs.me! Super leukom jullie avonturen te zien via de vlogs. Maakt het voor ons ook een stukje extra spannend! Veel plezier lady’s!

jolanda -

Stiekem vind ik het jammer dat het gesponsord is, zo krijg je geen echt verslag
van hoe het is.
Tuurlijk kom je nu in een mooi hotel.
Jammer jammer.
Begrijp me goed gun jullie een wereld reis kado, maar je begrijpt het wel denk ik.
Veel plezier hoor!

anna -

Wat gaaf! Ik wil dit ook nog eens graag doen.

Melissa -

Wauw, wat een ontzettend gave ervaring! Ik kijk uit naar jullie vlogs! :)

Lisanne -

Dit lijkt me zo gaaf om te doen!
maar dan weet je dus wel wa voor weer er komt? dat vroeg ik me dus af.. denk je naar een warm land te gaan en word je gerdopt in min 10 ofzo haha of andersom ;p
Maar ik ben heeel benieuwd waar jullie heen gaan!

Danielleeee -

Lijkt me een leuke ervaringen. Alleen is voor mij wel lastig, ik mag graag weten waar ik heen ga en wat er te doen is.

Xan -

Echt gaaf dit concept. Het staat al op mijn “have to try” list. Ik ben echt benieuwd waar jullie heen zijn. Ik kijk uit naar de vlogs.
Love,

My Creative Life - Marìs -

Zo leuk! ik ben benieuwd waar jullie zitten! Verheug me echt op de reis vlogs! Dat zijn echt altijd mn favorieten Youtube video’s!
Maar hoe zit het met die kraskaart dan? Als je die een week van tevoren al krijgt, dan kun je hem dan toch al open krassen en je bestemming zien? (dat zou ik dus namelijk echt niet kunnen laten, ik zou hem direct open krassen, haha).
Het lijkt me echt wel een keer leuk om te doen!

Willemijn -

Hahaha ja als je echt niet kunt wachten dan zou je al eerder kunnen krassen. Maar dan is het verrassingseffect wel helemaal weg natuurlijk 😉

My Creative Life - Marìs -

Haha nja op moment dat je het open krast is het natuurlijk evengoed een verrassing, maar idd niet op het allerlaatst. Wel echt een leuk concept dit! Ik had er eerder al weleens van gehoord, maar leuk om van jullie nu te lezen hoe het eraan toe gaat!

Dana -

aaaah super tof! Ik zou zelf ook nog willen 😀

charile -

Gaaf, ik ben benieuwd naar de vlogs 😀

Amber -

Ik kijk uit naar vlogs! Ik ben zo benieuwd. :)

Lillyshuid -

Ik ben zo benieuwd naar de bestemming!!

Andrea -

Oehh! Ik ben zo benieuwd naar jullie vlogs! Ik ga komende zomer met mijn vriend vier dagen weg met srprss.me. :)

Esther -

Wat gaaf, ben heel erg benieuwd wat jullie bestemming is! Het lijkt me ook leuk om het een keer te doen, maar op dit moment nog niet omdat er nog zóveel plekken zijn die ik zekerweten wil bezoeken. Wél heel leuk als je echt niet weet waar je heen wilt, of al heel veel van de wereld gezien hebt. Ik kijk uit naar de vlogs :-)

Nienke -

Spannend, ik ben benieuwd! Een vriendin van mij is laatste ook met sprs.me geweest en die vond het erg leuk, ze ging veel relaxter op weg omdat je toch niks voor kunt bereiden zei ze. Veel plezier

Amelie -

Super leuk! Jullie NY vlogs waren heel leuk, dus ik ben benieuwd naar deze!

Denise -

Ik ben zelf net 2 weken terug van een reisje met srprs me. Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Bij ons kwamen de tickets overigens 3 dagen van te voren en geen week. Verder vond ik het heel leuk geregeld. Wij zijn naar Riga (letland) geweest en hadden een heel tof hostel. We vlogen met Wizzair, hier mocht helaas wel heel weinig bagage mee, we hadden een east pack (zo een die je mee naar school nam) . Ik heb het idee dat de bloggers met een ‘bekende’ vliegmaatschappij gaan want ik zie hen wel ‘gewone handbagage’ koffers meenemen. Dat is dus even een kanttekening. Maar ik heb het als een hele leuke reis ervaren en denk er zeker over om het nog een keer te doen.

Kim -

Aan de ene kant super eng, aan de andere kant heel erg leuk!

Margot -

Ik ben benieuwd naar jullie verhalen de komende dagen!

Shannen -

Sorry maar zonder fatsoenlijk vervoer van en naar het vliegveld haak ik direct af. Het onbekende hoeft geen spoerzoeken te worden. En eerlijk gezegd geloof ik niet dat jullie ervaring niet representatief zal zijn omdat het gesponsord is en alles moet er dan goed uitzien.

Lotte -

Ha Shannen, ik wil even reageren op je berichtje (en die van anderen) op hoe representatief het zou zijn omdat het gesponsord is. Ik denk dat het aller-allerdomste wat een bedrijf kan doen, het meer en luxer voorspiegelen van een reis is. Hoe ik het zie is dat een bedrijf het liefst klanten ziet die graag terugkomen én hun ervaring doorgeven aan vrienden en familie zodat zij misschien ook een tripje met sprs.me gaan boeken. Het sneeuwbaleffect met persoonlijke ervaringen is namelijk de beste promotie die je als bedrijf kunt hebben. Als Willemijn en Martine nu een veel mooiere en luxere reis krijgen dan dat er normaal wordt aangeboden, zijn er misschien 30 mensen die ook zo’n reis boeken, maar als dat dan tegenvalt zullen deze mensen dit a. Melden op websites en b. Ze zullen nooit het sneeuwbaleffect in gang zetten en c. Ze zullen zelf ook nooit meer boeken. Eerlijke en representatieve reclame werkt nu eenmaal het best en sprs.me bestaat al een tijdje en ik hoor er (niet alleen van bloggers) goede verhalen over, dus persoonlijk denk ik dat ze bij sprs.me wel zo slim zijn om geen extra’tjes te geven die niet in het basisconcept zitten.

Kirsty -

Ik ben wel heel benieuwd waar jullie heengaan! Ik weet niet of het wat voor mij zou zijn om het niet van tevoren te weten, ik wil vaak toch wel weten al waar ik ongeveer heen wil.

Femke -

Ik ben héél erg benieuwd naar jullie ervaringen!! Ik zou dit niet zo snel doen maar toch lijkt het me ook wel weer erg tof :-)!

Diana -

Is dat nou echt een tip, dat als je landt je kan gaan eten en als je verdwaald bent mensen kan aanspreken? Nou niet echt een artikel van niveau dit.

Reageer ook