Extra – 2Vlog: Achter de schermen (28 juli ’15)

Goedemiddag! We hebben een leuk extraatje voor jullie vandaag. Namelijk een vlog van afgelopen dinsdag. Het leek ons wel weer eens leuk om een werkdag te vloggen. We hebben namelijk zo veel leuke reacties gekregen op de laatste vlogs dat we nog even vrolijk verder gaan. Kijk mee!

Niet één vlog missen? Abonneer je op het youtube kanaal van 2WMN!

13 reacties

Patricia -

ga over 2 uurtjes op vakantie en ben nu in de relax mood, na eindeloos inpakken….. Daarom kwam deze vlog als geroepen! Gezellige vlog, dat snelle opvouwen is zo leuk om te zien haha.

Julie -

Jullie vlogs zijn altijd zo leuk!
Kunnen jullie niet gewoon elke dag vloggen 😉

Sharon -

Vlogs zijn het leukst! Althans, die van jullie 😉 Vind het niet bij iedere blogger even geslaagd, maar krijg altijd zo’n ‘gezellig’ gevoel bij jullie vlogs. Prachtig buikje Willemijn! Vind ook deze haarkleur denk ik het mooist bij je staan. En Martine heeft echt een mooie lach valt me op!

*einde slijmmodus*

Martine -

Ah wat ontzettend lief, bedankt Sharon!

Lindsey Beljaars -

Leuke vlog meiden!!

Daisy -

Ik vind dit zulke leuke filmpjes! Hoewel ik een ooglook o.i.d. ook leuk vind, vind ik deze filmpjes nog 10x leuker. Het voelt soms bijna alsof we (als kijker) vriendinnen zijn. Ga zo door!

Rosanne -

Wat een leuke vlog! Ik vind jullie vlogs altijd zo leuk! En ik kijk die van jullie vaak tijdens het ontbijt of de lunch haha

Iris | Todayslipstick -

Leuke vlog! Je buikje is echt mooi!
Liefs, Iris

Dagmar -

Wat een vrolijke en fijne vlog, zo gezellig om mee te kunnen kijken achter de schermen! Echt leuk om te zien!

Debby -

Jullie gekwebbel samen gewoon <3 te gek hahaha. Aaaaa baby's baby's baby's er worden er zoveel geboren in mijn kring nu dat ik ook zoveel kriebels krijg :'D oef! Rammelende eierstokken hahaha. Zo vet dat dit gewoon jullie werk is. Thumbs up ladies! Lol en hoe je haar de deur uit schopt :'D

Marloes -

Koeka heeft prachtige ledikant dekentjes!

Margot -

Oh leuk! Ik bewaar deze video voor tijdens mijn workout morgenochtend.

Tamara -

Altijd leuk om achter de schermen te zien!

Reageer ook