2WMN’s Favorites: juli 2015

Deze maand zit weer vol met favorieten! En dit keer niet uit Nederland, maar ook vanuit uit het buitenland. In juli gingen we namelijk beide op vakantie. Dit zijn onze favoriete gadgets, kledingstukken en interieurspulletjes…

Gezamenlijk

Gadgets

 • Statief
 • Canon Powershot G7 X

Willemijn

Food

 • Eten uit Griekenland
 • Tomatenrisotto

Interieur

 • Nieuwe fotolijstjes aan de wand
 • Babykamertje

Fashion

Boeken/tijdschriften

 • Elly’s Choice

Martine

Food

 • Rijst, mais, wortelen en worst
 • Thai Ko Noodles Lemongrass
 • Bokeria in Split, Kroatië

Interieur

 • Lichtjes uit Noorwegen
 • True Grace Fig geurkaars

Fashion

 • Comfortable kleren HEMA/Zeeman
 • Vanilia kobaltblauwe jurk
 • Vanilia Colbert/trenchcoat
 • Mulberry Mini Lily Camomile

Gadgets

 • Haak met lijn voor Noa

Boeken/tijdschriften

 • Camilla Läckberg: Zusje
 • Psychologie Magazine

15 reacties

Roxane -

Ik ben ook echt fan van die boeken van Camilla Låckberg (ik heb alle boeken thuis in de kast staan & uitgelezen 😉 ). Als het goed is, zijn ze ook verfilmd in het Zweeds. Maar ik denk dat de boeken toch altijd beter zullen blijven (verfilmingen zijn nooit zo geweldig als de boeken zijn naar mijn mening)

Esther -

Hee Willemijn en Martine,
Jullie lieten een tijd geleden in een favorieten video van LLG een creme zien die jullie in New York hadden gekocht en die niet in Nederland verkrijgbaar is. Kan je die ook niet via Iherb krijgen?
Veel liefs,
Esther

Selda -

Leuke video! Het leukst vind ik de kleding van Vanilia en de tas van Martine! Gisteren liep ik door de Bijenkorf van Rotterdam en zag ik een tas in een glazen kooi. Ik dacht he! Wat hebben ze daar nou in gestopt? Bleek het een tas van Mulberry te zijn, ik moest gelijk aan jullie denken. Ze verkopen het merk nu ook in Rotterdam!!

Anne -

Voor degenen die net als ik ook Elly’s choice willen proberen:

ANWB leden mogen een maand gratis gebruik maken van Elly’s Choice,waarbij je 10 e-books ontvangt.
Het abonnement stop automatisch.
Vul de actiecode: ANWBK15JECA in op http://www.ellyschoice.nl/kampioen en ontvang 10 e-books gratis.

Niet helemaal zoals het hoort (op deze manier dus ook voor niet-anwb leden), maar zo kun je het toch gratis uitproberen om te zien of het wat voor je is, dat e-readen.

Anne -

Alleen vandaag nog geldig zie ik; downloaden tussen 1-31 juli!

Sjess -

Helaas werkt je code niet :). Gelukkig heb ik de Kampioen thuis nog wel ergens liggen… Hoop ik 😉

Anne -

@sjess, wat raar bij mij deed hij het juist wel daarom had ik hem hier ook gedeeld 😉 Ik kon hier de kampioen niet meer vinden, was al weggegooid, dus vond dit online en heb de boeken er mee gedownload!

do -

Leuke video en fijne favorieten. Die tomatenrisotto lijkt me ook erg lekker.

Maxie -

Leuke favorieten! Ik heb een soort zelfde haak voor mijn hond en dat werkt echt geniaal.

Vraagje, met de vlog van gister in mijn achterhoofd, wat is er met de audio aan de hand? Aan het begin is hij zoals gewoonlijk, maar dan op 2:21 lijkt hij wel over te springen naar de microfoon van de camera. Je hoort dan opeens veel meer geruis en geëcho. Rond 8:20 spring het geluid weer terug naar hoe het eerst was. On het begin merk je het heel erg, maar geleidelijk aan went het en is het niet meer zo erg, dus ik denk dat weinig mensen het opvalt.

Willemijn -

Iemand op youtube zei het ook. Ik denk een editfoutje doordat we met een losse microfoon opnemen. Thanks voor de melding.

Lindsey Beljaars -

Wat een ontzettend leuke favorieten. Ik loop echt altijd straal voorbij de Vanillia winkel in Breda, misschien moet ik daar eens mee ophouden en gewoon naar binnen gaan. Vind jullie items altijd zo prachtig.

anna -

Wat een leuke favorieten weer! Die nieuwe vlog camera ziet er geweldig uit, super handig systeem. Ik ben gek op jullie vlogs 😀 En die jas van Martine is echt prachtig zeg, staat je mooi <3 Zag alleen nergens een sluiting, klopt dat?

Martine -

Je kunt de jas dichtknopen met een stoffen band, die heb ik nu achter op mijn rug geknoopt!

Margot -

Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat ik snel eens een Vanilia winkel binnen moet stappen!

Iris | Todayslipstick -

Ik ben zelf heel benieuwd naar het boek zusje!
Liefs, Iris

Reageer ook