Shoplog: Dille & Kamille, Loavies en meer!

We did some shopping! We laten jullie in deze shoplog zien wat we de laatste weken geshopt en ontvangen hebben. Je ziet onder andere Dille & Kamille, Vanilia en een nieuwe tas voorbij komen. Kijk mee!

19 reacties

Eva -

Oh ik kijk deze video echt op de verkeerde dag. Er zit een winkel in Den Haag die WWEN heet en ze verkopen daar merken die ze echt bijna nergens anders in NL hebben (o.a. Heel Athens Lab is wel wat voor Willemijn haar aankomende kleine, check Heel.gr) en uitgerekend vandaag hebben ze enorme kortingen. Ik probeer het nog te weerstaan, haha. Mooie aankopen weer allebei en ik moet ook echt eens langs die interieurwinkel, helaas is het wel heel ver weg vanaf Rotterdam….xx

Mariette -

Hey meiden!

In de zomer tijd dragen we allemaal weer rokken en jurken, ik kwam afgelopen maand op de Falke panty’s. Die zitten als een 2e huid en niemand merkt dat je een panty aan hebt!!

Groetjes Mariette

Linda -

Heej hoi, Komen jullie wel eens bij Sostrene grene? Deze winkel zit nu geloof ik alleen nog in Groningen. Echt een super leuke winkel met ontzettend veel hebbedingetjes (en niet duur!) a la Flying tiger maar dan veul leuker! Ik zou willen dat deze winkel in mijn woonplaats zat. Nou ja, misschien ook niet. Dat kan ik mij niet veroorloven.
Trouwens, ik vind jullie blogs echt super leuk. Blijf zo doorgaan :)

Saar -

De palmboom jurk van Loavies is echt prachtig! Leuke woondecoratie ook.

Irene -

Ik zag dat Topshop via zalando ook leuke ‘mama’ spulletjes had :)

Sofia -

Hoi Willemijn & Martine! <3
Ooooh wat zijn jullie heerlijk gezelschap tijdens mijn treinreis naar huis van 3,5 uur! (Vlissingen – Zevenaar is echt een eind!) Gezien de wisselvallige wifi verbinding heb ik in een uurtje heel jullie shoplog gekeken, superleuk! Jullie zijn weer goed geslaagd zeg. Ik vind beide jurkjes en de hoedjes heel erg leuk!

Rowan I My Pink Fairytale -

Leuke dingen hebben jullie gekocht! Ik vind die jurkjes echt heel erg leuk (vooral die legergroene en lichtblauwe).

Chamali -

Wat een leuke dingen hebben jullie weer geshopt. Een kleine tip voor als je hoed te groot is. Aan de binnenkant zit een band, je kan even een klein vouwtje erin maken en even vast steken. Zo zit je hoed wat strakker. (Beetje vaag omschreven maar hopelijk snap je het, haha)

Miranda -

wat een leuke spulletjes!
Ik vind het ook lastig met de zwangerschapskleding… Ik ben gegaan voor een paar goede zwangerschapsbroeken en heb het heel lang kunnen rekken verder met mijn eigen tops die wel wat meerekten en een leuk vestje er op. Daar heb ik er genoeg van.
Het is nu pas echt lastig aan het worden maar ik ben ook al ruim 35 weken zwanger dus dat is wel logisch haha! Gelukkig had ik nog wat losse jurkjes waar de buik nog in past, ideaal met dit weer haha!

Margot -

Wat zijn al die koperkleurige spulletjes leuk!

Dita -

Wat een leuke spulletjes allemaal. Ik ga binnenkort ook eens shoppen in Groningen

Liset - Beautydagboek -

De woonspulletjes van Laif & Nuver zijn zo leuk! Ik vind deze stijl echt super de laatste tijd en zit steeds naar dit soort dingen te kijken :). En het Loavies hoedje heb ik ook, maar dan in het grijs. Bij deze kleur kon ik gelukkig kiezen uit drie maten, dus ik ging voor de S. Erg leuk!

Tineke -

Wat leuk dat jullie van onze gifrcard jurkjes hebben gekocht! Mooie aankopen!
Liefs

Raïsa -

Woow Willemijn, wat een leuk jurkje van Vanilia! Had je deze aan op de Instagram foto waar je met je zus opstaat dat ze tante wordt?
Allemaal leuke spulletjes weer. Martine, ik heb ook een Fjällräven tas gekocht in Kopenhagen vorig jaar, het is een rugzak en handtas in 1, super handig. En de kwaliteit is inderdaad heel erg goed!

Willemijn -

Ja klopt, die had ik daar aan! :)

Anniek -

Yay, weer een gezellige shoplog, leuk meiden! Die hoedjes zijn toch wel de toppers: wat een toffe dingen. Ze staan je echt goed Willemijn! En die streepjesjurk van jou, Martine, vind ik ook gaaf. Lekker simpel, maar wel onwijs classy. Leuk!

Iris | Todayslipstick -

Ik vind jullie stijl zo leuk! Echt leuke spulletjes hebben jullie gekocht. Heel veel plezier op vakantie!
Liefs, Iris

Lucindainwonderland -

Owh die schoen/sleehak vind ik echt wel heel leuk. Meestal verwacht ik er niet zo veel van en durf ik het niet te kopen, maar die vind ik er echt heel leuk uit zien. Veel plezier alvast met kamperen trouwens, wel echt een toepasselijke tas vind ik! xxx Lucinda

Suzanne -

Leuke gekochte spulletjes!

Reageer ook