2Keep a Diary: juni #3

Afgelopen week was het lekker druk. Willemijn en ik moesten hard knallen voor onze blogs, maar we deden daarnaast ook gezellige vriendinnendingen. Dit was mijn week!

Mogen wij een snoepje alstublieft?!

Maandag

Op maandag kwam Willemijn bij mij. Ze nam Saar gezellig mee, want Djurre moest werken. Ik vind het altijd gezellig als ze Saar mee neemt, want dan kan Saar lekker met Noa spelen in de tuin. Dat scheelt mij weer een uitlaatrondje ‘s avonds want ze worden behoorlijk moe van al die spelletjes met elkaar.

Ik moest nog beginnen aan mijn look, want ik had me verslapen. Goh, what else is new? Ik had om 7 uur mijn wekker gezet en om 9 uur werd ik wakker van de deurbel. Haha en daar stond Willemijn al lachend voor de deur want ze had al zo’n voorgevoel dat ik nog lag te slapen! Ik maakte dus mijn look en nam wel drie video’s op!

Tijd voor een outfit video!

De #LLGVideoWeek komt er namelijk weer aan en daar moesten we veel voor doen naast alle andere dingen die bij het bloggen komen kijken.

Vrrrrroem!

Rond half vijf ging ik met Willemijn en Saar mee naar hun huis. Willemijn en ik gingen naar De Pastafabriek in Groningen en bespraken onder het genot van lekker eten nog wat dingen voor 2WMN en LiveLifeGorgeous.

Om zeven uur waren we bij Pathé. We hadden afgesproken met Alida om naar de bios te gaan. Destijds waren we naar Pitch Perfect geweest en nu wilden we ook Pitch Perfect 2 zien in de bioscoop. Het was gezellig en de film was leuk. Niet zo leuk als de eerste, maar gewoon leuk.

Om 10 uur nam ik de bus weer naar huis en was ik rond half elf weer bij Jorrik en Noa. Ik was best wel moe van de lange dag, dus ik besloot niet op de bank te gaan liggen en meteen naar bed te gaan.

Dinsdag

Om acht uur was ik bepakt en bezakt en wachtte ik op mijn schoonmoeder. Ik rij wel vaker met haar mee, omdat we beide naar Groningen moeten en dat is niet alleen gezellig maar ook nog eens milieuvriendelijk! Daarnaast heeft Jorrik de auto nodig voor zijn werk en vind ik twee auto’s op dit moment een beetje onzin. Maar voordat mijn schoonmoeder er was, ging ik eerst nog even spelen met Noa!

En als mijn schoonmoeder verder geen afspraken op haar werk heeft waar ze naar toe moet rijden, mag ik de auto altijd meenemen naar Willemijn. Superlief! Om negen uur kwam ik bij Willemijn aan.

#$%()@ Statief!

We gingen er weer hard tegenaan. We namen wel vier video’s op, wat een werk maar ontzettend leuk om te doen! Alleen ons statief heeft het een beetje begeven. Dat is ook niet zo gek na al die jaren.

Na al het camerageweld ging Willemijn de video’s na de lunch bewerken en schreef ik een aantal artikelen en handelde wat mailtjes af. We moesten keihard lachen om een gedeelte van een vlog wat Willemijn heel grappig had bewerkt. Jullie gaan het nog zien, maar die bek van Saar in het slow-motion-moment gaf ons een enorme lachkick. Ik had pijn in mijn buik van het lachen!

Ik was echt trots op ons. We hadden keihard vooruit gewerkt en hele leuke video’s gemaakt al zeg ik het zelf. Dat verdient een knuffel vond Saar!

Om zeven uur was ik thuis en pakte ik de nieuwe frisbee van Noa uit. Tijd voor wat actie, Noa kon niet wachten. Die is gek op speeltjes!

Noa was net als ik ook moe!

Ik wilde ‘s avonds graag gaan sporten, maar ik kreeg aan het eind van de dag zo’n pijn in mijn hoofd en aspirientjes hielpen ook niet. Vorige week donderdag had ik het ook en ging ik wel sporten, maar toen werd het alleen maar erger. Ik besloot -hoe jammer ik het ook vond- dit keer niet te gaan en even rustig aan te doen. Ik denk dat ik me een beetje te druk maak soms.

Woensdag

De volgende dag begon ik de ochtend met een lange, warme douche. Ik liet de zilvershampoo even links liggen, want mijn punten worden steeds meer zilver maar mijn uitgroei heel goud. Zo irritant mijn haar!

Rond half tien ging ik weer het veld op om met Noa te frisbeeën en om tien uur nam ik de bus naar Groningen. Willemijn zou me daar op komen halen.

We gingen namelijk samen op kraamvisite bij ons vriendinnetje Elianne. Zij woont in Spanje maar is een aantal keer per jaar even in Nederland. We hadden haar dochtertje nog niet gezien -behalve via Skype- en namen een cadeautje voor haar mee en voor haar zoontje natuurlijk. Ik heb hier geen foto’s van in verband met privacy maar het was ontzettend gezellig en leuk om Elianne weer even te zien! We hebben de hele middag gekletst en ik heb gespeeld en gestoeid met haar lieve zoontje, dat is zo’n schatje!!! Die zal later nog wat harten van dames sneller laten kloppen, wat een knap ventje!

Om half zes was ik weer thuis, Noa was blij me te zien want Jorrik was ook de hele dag aan het werk. Ik ging meteen even een groot stuk met haar fietsen.

Ik heb mijn mail nog bekeken en kort daarna ben ik naar bed gegaan, want mijn hoofdpijn kwam weer terug.

Donderdag

Ik had gelukkig wat langer geslapen dan de gebruikelijke 5 á 6 uur en mijn hoofdpijn was eindelijk weg. Ik had wel een hele maffe nachtmerrie gehad en werd een beetje raar wakker. Noa lag gezellig bij me, want Jorrik had nachtdienst.

Ik pakte mijn spullen bij elkaar en om half negen vertrok ik met mijn schoonmoeder weer naar Willemijn.

Ik vroeg aan Willemijn of ze de haartutorial die ik bij haar had uitgeprobeerd nu bij mij wilde doen, want ik vond het effect zo tof. Ze riep meteen dat ze mijn haar dan toch ging verpesten maar ze moest het doen van mij. Dat kan ze heus wel en dat bleek ook uit het resultaat. Ik vind deze doorgestoken staartvlecht zo tof!

Ik had geen lunch meegenomen dus Willemijn en ik besloten na een ochtend werken om naar de Jumbo te gaan. We namen samen lekker een Turks brood mee met kipkerriesalade en wat aardbeien. Hmmm!

Om een uur of vier is Saar altijd een beetje klaar met de werkdag. Meestal springt ze dan op mijn rug of ze staat me onder tafel smekend aan te kijken. Tijd voor een lik!

Wat een productieve week was dit, we hebben in drie dagen wel zo’n tien video’s opgenomen!

We hadden weer een hele productieve werkdag vandaag, heerlijk! Om kwart over vijf haalde ik mijn schoonmoeder weer op en rond zes uur waren we thuis.

Hoewel ik best moe was, ging ik nog even frisbeeën met Noa. Daarna bakte ik razendsnel twee eieren en at twee boterhammen met ei op en wat tomaten er naast. Om zeven uur…

…ging ik namelijk weer combatten in de sportschool. Dit is nu de derde keer dat ik van tevoren eieren eet en het lijkt enorm goed te werken tijdens het sporten. Niet op mijn darmen (gelukkig), maar qua energie! Magisch spul zo’n ei.

Na het sporten fietste ik nog een uur met Noa langs de Tolbertervaart. Ik heb eindelijk het begin van deze weg gevonden, omdat ik er stomtoevallig gewoon langs fietste. Ik fietste de weg helemaal uit en zo vond ik weer een nieuwe, leuke fietsroute.

Ik zette de container nog even buiten en het opgespaarde oud papier van de afgelopen maand. Wat een rotzooi! Ik zet tegenwoordig ook de container van de buurman even buiten want hij wordt wat vergeetachtig merk ik. Arme man…

Vrijdag

Op vrijdag had ik een afspraak bij de dierenarts. Nou ja, ik niet maar Noa natuurlijk. Er moeten namelijk nog wat dingen geregeld worden voordat ze mee mag naar Noorwegen.

Als pup vond ze het helemaal niet eng om naar de dierenarts te gaan, maar tegenwoordig zit ze te trillen als een rietje tussen mijn benen en onder de stoel in de wachtkamer. Ik probeer er zo min mogelijk aandacht aan te schenken anders stimuleer ik juist het verkeerde gedrag.

Eenmaal weer thuis maakte ik een lekker ontbijt met thee en warme broodjes. Daar had ik zin in! Ik maakte voor Jorrik ook een ontbijtje, die kwam net uit de nachtdienst.

Even een selfie voordat er opgenomen wordt!

Ik schreef nog wat artikelen, beantwoordde de mailtjes en pleegde wat telefoontjes. Ik voel me op dat soort momenten echt zo’n zakenvrouwtje. Ik app ook zowat de hele dag door met Willemijn over zakelijke dingen, haha!

‘s Middags moest ik even naar het dorp om boodschappen te doen. De HEMA in mijn dorp is verhuisd, het ziet er echt prachtig uit. Veel leuker dan het oude pand!

Ik liep voor #Gaai even langs de kleertjes, ik vind kleine kleertjes zo leuk om te zien. Nee, ik heb geen rammelende eierstokken: dat vond ik altijd al! Oh en kijk dit schattige jasje voor een meisje. Zo lief!

Aan het eind van de middag ging ik naar huis. Ik reed voor het eerst in onze nieuwe auto, een Nissan X Trail. In die vijf jaar dat ik mijn rijbewijs heb, had ik nu voor het eerst het gevoel dat de auto met mij reed in plaats van andersom. Deze auto is zo gevoelig en direct, het lijkt wel of je zweeft. Het is wel een hele fijne auto, maar het is weer even wennen om in een grote auto te rijden.

Na de kas van de HEMA, Zeeman en Welkoop weer gespekt te hebben reed ik naar huis. Ik oefende mijn frisbee kunsten weer met Noa. Wat een actief leven heb je toch met een hond!

Ik keek even snel op Twitter en zag dat een volger me er op wees dat er kaarten te koop zijn voor een concert van Florence and The Machine in Ziggo Dome Amsterdam. Ik heb Florence altijd al een keer live willen horen zingen en Jorrik ook. Ik besloot eens gek te doen, ik kocht kaartjes als vervroegd verjaardagscadeautje voor ons. Het is pas in december maar ik vind het zo gaaf dat we er heen gaan! Woehoe!

Werkie werkie!

Ik had na deze lange dag absoluut geen zin om te koken, dus ik bestelde patat en haalde het met Noa op bij de frietkar. Daarna werkte ik nog voor 2WMN en deed ik nog een hele hoop was. Blegh!

Weekend

Dit weekend heb ik veel huishoudelijke dingen gedaan zoals altijd. Het wordt bij ons altijd zo snel een zooi, niet normaal. Ik ben langer bezig met opruimen dan met schoonmaken als ik eerlijk ben. En ik gooi best vaak dingen weg, maar de troep en de was blijft zich maar opstapelen. Hoe kan dat toch?!

Ik heb ook weer heel veel vooruit geschreven voor LLG en 2WMN  voor de vakantie. Dat heb ik naast het huishouden het hele weekend zowat gedaan. Dus sorry voor de saaiheid en dat ik niet zo veel foto’s heb van het weekend! Het was helaas niet zo boeiend.

Het is veel werk -zeker met twee blogs- om voor een aantal weken vooruit te schrijven maar dat betekent wel dat ik straks kan genieten van een mooie vakantie. De laatste keer dat Willemijn en ik langer vrij waren, was met Kerst. Dat was een week, dus ik ben wel weer toe aan even een week (of twee!) lekker vrij…

Verder heb ik gezellig zaterdagavond nog gegeten bij mijn schoonmoeder en op zondag kreeg ik een lekker ontbijtje op bed van m’n lieve mannetje.

Na een druk en saai weekend, genieten van mijn nieuwe Laif & Nuver spulletjes!

Het weekend ging dus weer pijlsnel voorbij, net als de rest van de week trouwens. Het was weer een ontzettend leuke en volle week! Hoe zag jouw week er uit?

27 reacties

Jacq -

Whaaaaa, tutorial van dat haar! Maak het 😀

Ramona - A Dutchie Baking -

Jaaa jullie hebben de Pastafabriek (zo fantastisch verkeerd pasta SPATIE fabriek door hun zelf genoemd) ontdekt! Wat vonden jullie er van? Ik vond zelf de prijzen en het eten echt top, en het is best te doen qua wachttijd als je er op tijd (lees: half 6) bent. Later was het wel echt enorm druk..

Sara -

Lieve Martine,
Wat een leuke week zeg! Ik vind alleen wel dat je te weinig slaap krijgt (5 a 6 uur) is echt niet voldoende. Te weinig slaap zorgt ervoor dat je stofwisseling trager gaat werken dus ik wil je meegeven om te zorgen voor tenminste 7/7.5 uur slaap.

Miriam -

Wat een gezellige boel zeg! LEuk om te zien en idd love de vlecht met die doorgetrokken staartjes! GA ik een keertje proberen (al denk ik dat mijn haar nog te kort is -__-)

Caro -

Jullie hondjes zijn zoooo cute wij hadden vroeger ook een labrador en nu een Mechelse herder haha toevallig

My Creative Life - Marìs -

Leuk! Mijn week was én druk én relaxt. Ik heb sinds maanden weer eens een boek gelezen (uit) en ben nu in de tweede bezig, maar ben ook druk geweest met mn kamerswitch zoals ik het noem 😉 ik ga namelijk de slaapkamer en kastenkamer omwisselen. Ik krijg nieuwe kasten (mn oude zijn al verkocht, dus mega rotzooi in de woonkamer nu) en afgelopen zaterdag heb ik mn spullen verplaatst naar mn nieuwe slaapkamer! Zo leuk! Nu nog wachten tot ik gebeld word dat mn kasten er zijn, maar dat zal ook niet lang meer duren, dan nog wat kleine klusjes (dingen laten ophangen en zo) en dan is het echt helemaal klaar!

Denice -

Wat een prachtige foto van Martine op de laptop als Willemijn de laptop vast houdt! Jeetje!

Maxie -

Hahaha! Dat babyjasje heb je ook voor volwassenen bij de H&M. Ietsjes anders, maar praktisch hetzelfde. Helaas is het babyjasje voor meisjes, anders hadden Willemijn en Gaai hetzelfde kunnen dragen 😉

Lindsey Beljaars -

Ziet er uit als een hele gezellige, maar vooral ook productieve week!!

Marleen -

Je had aan de foto’s te zien inderdaad een productieve week!
Deze week heb ik repetitieweek, dus ik zit voornamelijk met mijn neus in de boeken de komende dagen… Maar volgende week donderdag heb ik gelukkig zomervakantie!

En die vlecht is trouwens echt heel mooi! Ik ben heel benieuwd hoe je zoiets maakt.
Fijne week x

Tamara -

Leuke en productieve week!

anna -

Wat een leuke en productieve week! Ik wil ook zo graag een hond, goed excuus ook om weer wat actiever bezig te gaan buiten hahaha.

olga // teamconfetti -

O dat heb ik nou ook, nog geen kinderwens, maar die kleertjes! Stiekem zou ik willen dat ze babykleren ook in grote-mensen-maten zouden verkopen, ze zijn vaak zo leuk, haha.

Esther -

Wat een lekkere productieve week! Ik ben pas 17 en kan al wegdromen bij de baby afdeling van Hema, haha oeps :-)

Margot -

Wat krijgen jullie veel voor elkaar in een week zeg! Leuk om te zien!

Carina -

Jaaa ik ga ook naar Florence + the Machine! En eieren of iets anders met eiwit eten voor (en na) het sporten werkt inderdaad goed.

Jennifer -

Ziet er weer uit als een leuke en productieve week!

Nicole -

De haartutorial is echt heel gaaf, helaas krijg ik dat bij mezelf nooit voor elkaar zo jammer!

Do -

Een productieve maar toch een leuke week heb je gehad :) Ik vind die vlecht die Willemijn bij je gemaakt heeft erg mooi!

Kirsty -

Wat heb je een productieve week gehad zeg! Dat is wel heel fijn nu met het vooruit werken voor de vakantie! Ik merk dat ik zelf ook productiever ben voor mijn blog omdat ik als mijn vriend straks vakantie heeft, ik er samen met hem van wil kunnen genieten :)

anouk -

Wat heerlijk zo’n productieve week!

Iris | Todayslipstick -

Oeh ik ben benieuwd naar de tutorial! Wat een leuke week, ik heb zin in pizza nu!
Liefs, Iris

Dita -

Wat heerlijk zo’n productief weekje. Ik heb ook weer lekker gewerkt en ga zo ook weer naar mn werk. Nog 2 weken dan heb ik 6 weken vrij. Lekker aan in het onderwijs werken.

Liset - Beautydagboek -

Wat ziet die haartutorial er mooi uit, daar ben ik heel benieuwd naar! En wat hebben jullie goed vooruit gewerkt, zoveel video’s, leuk!

Lucindainwonderland -

Tjah dat was volgens mij qua werk best wel een drukke week, maar eentje waarbij wel veel voor elkaar is gekomen. Ben nu wel benieuwd in welk filmpje de slomo tevoorschijn gaat komen. xxx Lucinda

Natasja -

Wat een gezellige week! Super dat jullie zo vooruit gewerkt hebben!
Jullie honden zijn zó lief! En die vlecht is hartstikke mooi!

Suzanne -

Een gezellige en productieve week zo te zien.

Reageer ook