2Keep a Diary: juni #1

De eerste week van de maand juni zit er al weer op. Deze week bestond uit keihard bikkelen voor 2WMN en LiveLifeGorgeous, lekker eten, shoppen en heerlijk weer. Ik laat het je zien.

Maandag

Goedemorgen, het is maandag en ik zie er warrig uit. Tijd voor een douche. Daarna maak ik een FOTD voor LiveLifeGorgeous en pak ik mijn spullen.

Ik ga langs de Jumbo om wat lunch te halen en wacht op de bus. Hoewel het zonnetje schijnt is het best wel fris.

Eenmaal bij Willemijn buffelen we hard door voor beide websites want we moeten behoorlijk wat vooruit schrijven. Als we even een pauze inlassen, laat Djurre me allemaal zien waar ik heen moet in Noorwegen. Superhandig! Als het aan hem lag, zou hij mij met Willemijn op vakantie laten gaan en mijn plek innemen geloof ik haha!

Tussen de middag eet ik een salade en later op de dag pakt Willemijn er ook nog chips bij. Ai ai ai.

Rond half zeven ‘s avonds ben ik pas thuis en haal ik wat eten. Ik heb geen flauw benul wat ik moet eten en ik zit ook nog steeds vol van de salade.

Eenmaal thuis zorg ik er eerst voor dat Noa lekker veel energie kwijt raakt. Ik gooi wat ballen met haar bij het veldje achter ons huis, daar raakt ze altijd goed uitgeput van.

Ik eet alleen, want Jorrik had avonddienst. Ik eet maar een rare maaltijd: tomaten met mozzarella en zelfgemaakte guacamole.

Ik laat Noa nog een uurtje uit en dan ben ik helemaal klaar om te gaan slapen.

Maar eerst nog een beetje vla en een glas water. En dan snel naar bed, want morgen wordt het weer een drukke dag.

Dinsdag

Met de auto ga ik naar Willemijn. Ik heb weer eens haast dus mijn ontbijt eet ik onderweg op: een appel en een banaan. Het afval gooi ik bij Willemijn weg haha!

Ik mag eindelijk de kwasten van Boozyshop uitproberen. Ik moest wachten totdat ze gefotografeerd waren en ik kon niet wachten om deze zachte kwasten uit te proberen.

Dit is hoe mijn MAC Painterly er tegenwoordig uit ziet. Ik heb ‘m laten vallen en nu zit het product vastgeplakt aan mijn deksel. Maar zo werkt het ook prima, ik begin gewoon van onder aan. Hij ziet er net uit als nieuw!

Tussen de middag eet ik weer een salade en een boterham met kipkerrie. De salade bevalt me goed tussen de middag. Heerlijk!

We gaan retegoed, we hebben al heel veel video’s opgenomen en productfoto’s gemaakt voor artikelen de afgelopen twee dagen. We stomen goed door en dat geeft een goed gevoel.

Natuurlijk is er altijd tijd om even te kletsen en opeens gebeurt het. Midden in het gesprek zegt die muts de naam van haar zoon. Zij en Djurre hadden het maandag ook al bijna aan me verklapt. Ik zei toen al: ‘Is de naam toevallig …?’ Maar ze zeiden beiden niks en nu bleek dat ik goed gegokt had. Ha! Dat komt omdat ze thuis al samen constant de naam gebruiken, maar ik zal braaf mijn mond houden.

We kregen ook nog een leuk pakketje binnen met doucheproducten. Saar liet het zich geen tweede keer zeggen en snuffelde de producten er nog net niet uit.

Rond zes uur was ik weer thuis en bestelde ik online een pakket nieuwe lenzen met lenzenvloeistof. Via internet ben ik altijd veel goedkoper uit dan bij de opticien. Bij de opticien betaal ik minstens €150 en via internet €95. Dat scheelt nogal!

Voordat ik ging koken kroelde ik nog even met deze knuffelkont.

Ik maakte een van mijn favoriete gerechten: penne met spinazie, spekjes, champignons en cherrytomaten.

Om half negen ging ik sporten, tijd voor BodyCombat. De instructrice besloot tussen de nummers door wat oefeningen te doen die zij krijgt bij haar kickboks training. Pfff, dat was afzien maar wel goed voor me!

Woensdag

Op woensdag werkten we beide thuis. Ik had te weinig gedronken tijdens het sporten, wat resulteerde in hoofdpijn. Ik was daarom wel blij dat we vandaag thuis werkten.

Nadat ik flink wat geschreven had, vond Noa het wel tijd om even naar buiten te gaan. Je kunt er niet om heen zoals je ziet, ze springt gewoon op je schoot.

Onderweg kwamen we Loes nog tegen met haar oude herdershond Donya. Altijd gezellig om even een praatje met haar te maken!

Ik liep met Noa langs de Tolbertervaart, dat vind ik een hele leuke wandelroute. Ze kan lekker loslopen en er is weinig verkeer.

En nu alles zo mooi in bloei staat, is het extra genieten van de mooie natuur tijdens het wandelen.

Eenmaal thuis had ik weer een aantal pakketjes ontvangen voor 2WMN en mijn lenzen waren al binnen. Supersnel! De rest van de avond heb ik niks meer gedaan, mijn hoofdpijn was nog niet gezakt dus ik besloot vroeg naar bed te gaan.

Donderdag

De volgende dag werd ik wakker door een spraakberichtje van Willemijn. Ik wist wel dat ze te nieuwsgierig was en het artikel had gelezen over #Gaai die ochtend wat komende woensdag online komt. Huilend zei ze dat ze het een prachtig artikel vond. Oeps!

De wekkertijden van een nachtmens. Zo veel mogelijk ochtendwekkers zetten anders komt het niet goed.

Ik maakte me klaar voordat Willemijn kwam en Jorrik maakte zich snel klaar voor zijn werk. Waarom laat mijn vent altijd overal het licht aan staan? Aaaah!

Jeeee, Saar is er bij! Noa interesseert zich nooit in een bot, behalve als Saar er aan zit.

Willemijn kwam gezellig met Saar naar mijn huis. Saar was zo blij dat ze me een vieze, natte neus knuffel gaf net op mijn FOTD die klaar was om te fotograferen.

Na onze lange to-do lijst te hebben afgewerkt, maakte ik voor ons broodjes met kipcorn. Dat is onze stiekeme verslaving en de Philips Air Fryer wordt daar vooral voor gebruikt, haha!

Rond drie uur ging Willemijn naar huis. Dag lieverds!

Ik werkte tot een uur of zes nog even door aan de artikelen en beantwoordde wat mailtjes. Noa lag voor pampus zoals je ziet.

‘s Avonds ontdekte ik deze maffe kraai in de schutting. Volgens mij ging hij dood en probeerde hij zich te verstoppen (?), want zijn metgezellen vlogen rondjes boven hem en van de week zag ik ook al een kraai die flink gepikt werd door andere kraaien terwijl die kraai nog leefde. Wat zijn het toch gemene vogels, blèh!

Ik genoot nog even van het heerlijke weer en ik ging met Noa zwemmen. Althans ik niet, maar Noa wel.

Het was een heerlijke afsluiting van de dag, Jorrik maakte pizza’s voor ons en we namen een mini Cornetto als toetje. Heerlijk!

Vrijdag

Ik had enorm veel zin in deze dag. Het zou prachtig weer worden en ik had met Willemijn afgesproken in Groningen om video’s op te nemen voor 2WMN en LiveLifeGorgeous. Ik smeerde me goed in met SPF en nam mijn Vanilia giftcard mee die ik had gekregen van de lieve LLG Meet & Shop dames. Nou, ik heb er wat moois voor uit gekozen hoor meiden. Hartstikke bedankt nogmaals voor het lieve cadeau!

What’s in my bag? Zonnebrand, poeder + kwast, kauwgom, mp3, lipstick, telefoon, pasjes, giftcard en mijn Etos zonnebril.

In de bus richting Groningen belde ik met mijn zus, altijd handig om even te multitasken. Zeker als ik zo druk ben heb ik weinig tijd om te bellen en op deze manier kan ik toch nog gezellig even kletsen met mijn zus of moeder.

Het was een heerlijke dag. Na een video te hebben opgenomen, lunchten we bij een leuk tentje tegenover Skins Cosmetics. De serveerster was echt heel erg aardig en bleef ons maar complimenteren met hoe we er uit zagen. Dat is zo ontzettend leuk!

We namen aspergesoep en deelden een vegetarische wrap met gegrilde groenten en tzatziki. We zaten de rest van de middag vol!

We maakten onder andere een video over onze shoptips in Groningen en dan kun je het natuurlijk niet laten om ook zelf te shoppen. Binnenkort kun je dus ook een shoplog verwachten!

Aan het eind van de dag namen we nog even wat te drinken. Ik ging voor een cappuccino op het terras van Het Theatercafé en die was erg lekker.

Thuis wilde ik nog kijken naar Netflix op de tablet -die het weer deed- maar Jorrik wist het wachtwoord niet meer. Zucht!

Hij had nachtdienst, dus ‘s avonds ging ik gezellig met Noa naar bed. In bed las ik nog een Grazia en toen gingen de ogen dicht. Tijd voor weekend!

Weekend

Het was prachtig weer afgelopen weekend. Helaas moest ik zo veel vooruit schrijven dat ik niet teveel in de zon heb gezeten. Maar goed, het is voor een goed doel. Ik smeerde me in en trok deze jurk van Vanilia aan.

Ik ontbeet met een boterham met aardbeien. Dat vind ik zo heerlijk aan de zomer, aardbeien! Ik ben er gek op. Ik ging daarna snel aan het werk.

Ondertussen kwamen er ook weer wat pakketjes binnen. Man, wat is er deze week veel binnen gekomen. Soms kan het heel lang stil zijn en dan opeens komt het weer volop binnen. Onder andere kwam er een doos van Loavies binnen.

Ik paste meteen deze maxidress met palmbomenprint. Leuk dat er een split in zit! De jurk tekent alleen wel behoorlijk van de zijkant en schijnt ook wat door. Het is voor mij daarom wel belangrijk om er een gladmakend jurkje onderaan te trekken. Ik ben vooral enthousiast over het leuke hoedje en de sleehakken. Ze hebben een prachtige lichtroze, nude kleur die wat neigt naar lila. I <3 it!

Aan het eind van de dag besloot ik nog wat zon mee te pakken en een flink stuk met Noa te fietsen en te zwemmen.

De rest van de zaterdag heb ik geen foto’s meer gemaakt omdat ik te druk was met schrijven. Op zondagochtend begon ik met het klusje waar ik de grootste hekel aan heb: de was.

Bah en mijn favoriete zwarte skinny jeans van Levi’s is kapot. Ik heb deze broek dan ook behoorlijk vaak gedragen het afgelopen jaar.

Jorrik maakte een gezonde smoothie voor ons met banaan, kiwi, appel en aardbeien en toen was het wederom weer tijd om aan het werk te gaan en niet te genieten van het mooie weer.

Rond vijf uur was ik er even helemaal klaar mee. Ik kon geen letter meer zien. Ik genoot even van het zonnetje in de tuin. Ik heb voor 2WMN alles geschreven en ingepland voor de vakantie. Volgend weekend is LiveLifeGorgeous aan de beurt.

Om half zes liet ik Noa nog even zwemmen, het was zulk mooi weer en het is heerlijk verkoelend aan het water.

Ik keek ‘s avonds naar de film Couple Retreats en die was best grappig. Daarna moest ik weer even moed verzamelen om deze diary in elkaar te zetten, want ik had de hele dag al zitten schrijven maar het is weer eens gelukt zoals je ziet! Bedankt voor het lezen en ik wens iedereen een fijne week toe!

46 reacties

Martina -

Ooooooh de naam al verklapt haha! Ik moest echt lachen om jullie gezichten op die foto! Dat is wel de reden dat we de naam van onze man niet hardop uitspraken thuis. Veel te bang om me te verspreken haha

Iris -

Wat een leuke diary! Heel vrolijk. De maxi dress van Loavies staat je echt super! En te grappig dat Willemijn de naam van haar zoon al heeft verklapt, hahaha!

Emma -

Die kommen vind ik echt GEWELDIG. Waar. Enig idee waar ik die kan kopen?

Anne -

Hey Emma,

Ik vond ze ook super leuk en ik heb ze gevonden! 😉 Wel redelijk duur, maar je kan er ook twee kopen voor 22 euro.
http://givensa.com/en/bowl-with-face#/tassen_bowl-tasty

Groetjes, Anne

Suzanne -

Leuke diary weer! Haha, ik moest lachen om: “Noa lag voor pampus zoals je ziet.” Ik zag het niet, maar toen ik goed keek zag ik twee poten uitsteken. Wat is Noa een schatje en wat ben jij mooi!

Marleen -

Wauw, die maxidress staat je echt goed! Enne, leuke diary weer – zoals altijd 😉

Anne -

Weer een super leuke diary om te lezen! Waar zijn die leuke kopjes met die gezichtjes van (eerste foto)? Vind ze zo schattig! <3

Tessa -

Yess!! Shoptips van Groningen!!
ik woon zelf in Groningen, maar vind het alsnog tof om nieuwe winkeltjes ontdekken. Heb laatst pas de Wereldwinkel ontdekt, die heeft meer dan 6 Tony Chocolonely repen en superleuke notitieboekjes!! 😀

Rosie -

Wat een leuke, drukke week heb je weer gehad! Ik lag helemaal in een scheur om die foto waarop Willemijn net de naam heeft gezegd. Ik hoor jullie gewoon gieren! En ik moest ook lachen om die foto van Noa met dat bloemetje op d’r hoofd en om die kraai in de schutting. Echt droge foto’s haha.

Laura -

Bericht van een diehard lurker hier: die palmbomenjurk staat je fantastisch! Einde bericht.

Eliza -

Weer een super leuke diary Groningen is zo leuk om te shoppen, lijkt me leuk om te zien welke winkels jullie dan graag langs gaan.

Do -

Leuke Diary! :) Ik vind die maxi dress erg mooi, hij staat je goed. Ik ben erg benieuwd naar de shoptips en shoplog van Groningen.

JoycevdB -

Leuke diary!
Wanneer vertrek je naar Noorwegen?

Denice -

Zo fijn altijd, die diary artikelen!

Melissa -

Wat is het toch leuk om jullie diary’s te lezen. Sowieso vind ik jullie blog super om te bezoeken. Het geeft zo’n warm welkom gevoel, en ik weet dat de artikelen met liefde zijn geschreven.
Liefs, Melissa

olga // teamconfetti -

Grappig, ik eet ook altijd heel gek als mijn vriend niet thuis is. En ik ga veel te laat slapen, haha. En typisch dat Willemijn de naam van haar zoontje al heeft verklapt, jullie kunnen vast niks voor elkaar geheim houden, hihi.

PatriciaKleijn -

lekker weekje hoor, haha wat leuk om te zien die foto dat je de naam van de kleine wist 😉

Fleur -

Super leuk! De jurk staat je ook prachtig! Waar komt die zonnebril vandaan? Vind m echt geweldigg!

Jhemyla -

Wat een heerlijke diary weer. Ik ben zo nieuwsgierig naar het artikel van woensdag!

Iris -

De loavies jurk staat je prachtig. Door jou staat hij op mijn wishlist 😉 !
Mag ik vragen welke maat je hebt gekozen? Ik twijfel tussen een m of een l?

Martine -

Ik heb een L gekozen, omdat de kleding van Loavies voor mij meestal een maat kleiner valt. XL had nog beter geweest want de jurk tekent best wel van de zijkant.

baukje -

Ooit een keer gelezen dat je op foto’s niet graag lacht, ivm lippen of je tanden.
K’weet niet meer.
Maar lieve Martine , ken weinig mensen met zo’n stralende lach !

Martine -

Dankjewel Baukje, ik vind inderdaad mijn lach niet zo mooi maar ja: nobody’s perfect 😉

Lindsey Beljaars -

Hele leuke Diary!! Elke maandag weer genieten!

Martine -

Goed om te horen! 😀

Sylvie -

Balen van jeans! Verder klinkt het als een lekker (druk) weekje!

Miranda -

Wat een leuke foto’s.

Nesrin -

Woman you rock in de palmbomenprint jurk! Staat je goed.
Ik vind de soepkommen bovenin een beetje scary hoor. Leuke diary, heerlijk gevuld weer.

Martine -

Whaha ja ik vind die kopjes en kommen ook doodeng 😀

Anne -

Hahaa echt?! Ik vind ze heel leuk en wilde eigenlijk vragen waar ze van zijn…

Kimmetje -

Leuke foto’s! Die maxi dress staat je super! Vrouwelijk maar ook n btje casual misschien door de hoed. Moet je vaker drogen, hoor! Die foto van jullie dagje uit ziet er zo gezellig en fashionable uit!

Jennifer -

Ziet er weer leuk uit, behalve van de kraai. Die lange jurk staat je goed!

Margot -

Wat staat die maxi dress je leuk!

Ans -

Wat een leuk artikel!! Hele brutale vraag, maar welke maat draag je van dat geel met wit gestreepte jurkje van Vanilia. Hij staat jullie breiden prachtig!!

Martine -

Ik draag maat 38, je moet hier vooral geen te grote maat van nemen want die jurk valt ook al wat wijder ! :)

Iris | Todayslipstick -

Altijd zoveel leuke foto’s echt leuk om mee wakker te worden! De gele met witte jurk staat jullie beide echt geweldig, lekker s’zomers!
Liefs, Iris

Sas -

Weer leuke diary! Die jurk staat je echt fantastisch!!!

Kirsty -

Leuke foto’s! Wat ziet Noa er toch ook schattig uit!

Liset - Beautydagboek -

Jeetje dat scheelt enorm veel geld met je lenzen, daar moet ik even naar kijken :). En wat ben je lekker in de weer met Noa, zo mooi om te zien hoe je fijn met hem buiten speelt en er uit gaat. Haha, oeps Willemijn! De naam is dus al verklapt ;).

Lucindainwonderland -

Weer een heleboel mooie foto’s. Leuk om te zien dat naast het harde werken je ook genoten hebt van het mooie weer en ook daar het er goed van hebt genomen. De foto van jou en Willemijn dat je de naam ineens wist vind ik echt wel super grappig! xxx Lucinda

Dita -

Wat een fijne foto’s! Heerlijk he dit mooie weer

Natasja -

Mooie foto’s weer! Je ziet er goed uit Martine!!
En volgens mij is dat toch wel een beetje Willemijn om zoiets als de naam te veklappen tegen jou haha!

Suzanne -

Leuke foto’s. Komt er binnenkort weer een vlog online?

Martine -

Wat toevallig dat je het vraagt: morgen staat er een vlog ingepland haha!

Annelot -

Oh heerlijk van zulke ‘warme’ oftewel zomerse foto’s !! Word er helemaal jaloers van vanuit Argentinië waar juist nu de herfst / winter is haha! Nederlandse lente en zomer is het beste en dan vooral vanwege de vele terrasjes !! En geen wonder dat je cappuccino erg goed was van world of barista, de eigenaar is oud collega van van mij vanuit het Feithhuis en hij geeft barista les en staat ook op de barista lijst van NL volgens mij ! Waar je vinoloog bij wijn hebt , heb je hem bij de koffie haha

Martine -

Oh ja? Wat tof om te horen. Het was inderdaad heerlijke koffie!

Reageer ook