15 Dingen Die Niemand Vraagt Tag

Laatst kwam ik deze tag tegen. Ik ben zelf iemand die nogal plompverloren soms de gekste dingen aan iemand kan vragen, dus ik vind het alleen maar leuk om zelf dit soort maffe vragen ook te beantwoorden. Daar gaan we!

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Oh, zeker weten dicht. Ik ben nogal een bange poeperd en als er deuren open zijn, kan ik niet slapen. Ik heb denk ik vroeger teveel horrors gekeken. Het idee dat er iemand in mijn kast zit…brrr! Ik sluit ‘het’ liever op…wat het ook mag zijn haha!

2. Neem je mini flesjes shampoo e.d. mee uit hotels?

Haha, nee dat heb ik nog nooit gedaan. Dat komt ook omdat ik shampoos opgestuurd krijg om te testen voor LiveLifeGorgeous dus ik zit daar nooit om verlegen. Maar ook als dat niet zo zou zijn, zou ik het nog niet doen.

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Nee, zo ondeugend ben ik niet. Jorrik is veel ondeugender, die heeft ooit met Oud en Nieuw wel eens een paal met straatnaambordje opgeblazen. Mannen blijven kinderen.

PS: Dat wil trouwens niet zeggen dat ik nooit wat gestolen heb…ahum.

Het bewijs: een to-do-lijst van Willemijn. Ik kon gewoon geen to-do-lijst van mezelf vinden haha!

4. Gebruik je to-do lijstjes?

Nee, ik ben geen lijstjesmens maar het zou voor mijn drukke hoofd wel wat beter zijn om te doen denk ik soms. Ik sla namelijk alles wel op in lijstjesvormen in mijn hoofd. Maar als ik gigantische stress heb -bijvoorbeeld als ik op vakantie moet- dan pas ga ik lijstjes maken. Dus Willemijn weet precies hoe laat het is als ze om drie uur ‘s nachts een mailtje van mij krijgt met wat we allemaal nog moeten doen, haha!

5. Heb je sproeten?

Ja, vooral mijn armen zitten vol met tig kleine sproetjes. In de zomer krijg ik hele lichte sproetjes op mijn neus en wangen. Ik vind sproetjes heel erg leuk! Raar woord eigenlijk hè? S-p-r-o-e-t…Maf.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?

Laatst nog, toen kon ik het echt niet ophouden. We waren namelijk verdwaald in het bos! Ik hou er niet van, maar als het niet anders kan dan doe ik het.

7. Hoe groot is je bed?

 Wat een goede vraag, dat zou ik niet weten. Volgens mij gewoon het standaard tweepersoonsbed formaat. Maar ik zou stiekem best wel graag een kingsize bed willen hebben, lijkt me heerlijk!

8. Ben je lui?

Ja, dat vind ik wel, maar alleen met bepaalde dingen. Ik ben vooral lui als het op koken aan komt en het huishouden, met name de was. Ik heb daar totaal geen structuur in. Daarom ben ik blij dat Jorrik voornamelijk kookt en als hij er niet is neem ik genoegen met wat saaie tomaatjes uit de koelkast. Ik heb gewoon periodes dat ik daar heel lui in kan zijn of juist heel creatief dat ik van alles wil maken. Vreselijk vind ik dat van mezelf.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Aan mijn constante nervositeit omdat ik nog veel moet regelen voor de vakantie en het feit dat Noa moet wennen aan haar nieuwe brokjes en me aan het vergassen is met haar vieze scheten. Bah.

10. Kauw je op potloden en pennen?

Iehl, nee. Dat vind ik zo vies! Zo’n versopt potlood of pen met een schuine dop door het kauwen. Brrrr!

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Haha nee! Dat lijkt me vreselijk, want ik ben niet zo’n avonturier. Ik had ook altijd een hekel aan kamp: turnkamp, studiekamp. Ik vind daar geen reet aan. Buiten in de kou van die knopen leggen, mij niet gezien. Als mijn kinderen het later leuk vinden, mogen ze best bij de padvinders maar als ze er niks aan vinden hebben ze dat van mij. Volgens mij heeft Jorrik wel bij de padvinders gezeten.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Nou, eigenlijk nooit meer maar ik moet bekennen dat toen ik laatst Pokémon zag ik de afstandsbediening niet meer heb aangeraakt. Het was wel een nieuwe versie zonder de oude personages Brock en Misty maar alsnog leuk! Ik was ook zo gek op de Pokémon flippo’s vroeger, ik had ze allemaal en heb er uren mee gespeeld!

13. Tel je de treden als je de trap oploopt?

Nee, gelukkig niet haha!

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Nee, ik heb wel echt muziek nodig om te dansen. Ik ben gek op muziek en dans wel regelmatig als ik alleen thuis ben. Maar soms zing ik ook wel eens een beetje als een mafketel en dans daar dan op in een debiele bui. Heerlijk vind ik dat!

15. Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?

Oei, ik kijk eerlijk gezegd nooit onder de motorkap. Ik heb het wel geleerd tijdens rijles, maar ik heb in die vijf jaar dat ik mijn rijbewijs heb, nooit het oliepeil hoeven checken! Het is natuurlijk wel handig om te weten, dus ik zal het eens aan Jorrik vragen. Ik geëmancipeerd? Enorm!

De auteur van deze tag is onbekend, via via heb ik de tag gevonden. Als je het leuk vindt, kun je de tag hieronder invullen in de reacties of op je eigen blog!

23 reacties

T.Huisman -

Ik slaap de laatste tijd wel met de slaapkamerdeur dicht en op slot. Voor het geval dat er iemand kan binnenkomen. Dit zou ik ontzettend eng vinden. Mijn tante deed dit ook altijd de slaapkamer deur op slot doen. Niet dat er iets kan gebeuren maar het idee dat er een wildvreemde de slaapkamer binnen komt of een insluiper jaagt je de stuipen op het lijf. Ik tel geen traptreden als ik de trap op loop of af loop. Misschien denken sommigen dat het geluk brengt. Niet dat ik vaak in een hotel ga overnachten maar neem altijd samples of zeepjes mee uit hotels of van die miniflesjes want hier heb je toch voor betaald? Sommigen sparen ze en hebben er heel veel en die verkopen ze weer tweedehands op marktplaats. Wat eng met die droom over die kreeft die je wou wegduwen en plots blijkt het een mobiele telefoon te zijn. Ik hoop dat ie nog heel is. Het kunnen soms vreemde dromen zijn die net echt lijken. Plotseling wakker dan merk je dat het gelukkig toch een droom was.

Eva -

Haha ontzettend leuke tag. Leuke antwoorden ook. Dat met Pokemon had ik ook pas geleden, the good old times 😉 xx

Mariet -

Jaa leuk!, overgenomen tag hiero! (getupforlifestyle.wordpress.nl) :)

Jocelyn -

Mijn schoonmoeder is echt een held met traptreden tellen. Ze weet dat het er 24 zijn, maar als ze boven komt en ze heeft niet goed geteld dan loopt ze weer naar beneden en begint ze opnieuw. Gek hè?

Lindsey Beljaars -

Haha leuke TAG! Ik maak ook echt nooit een to-do list en tel gelukkig ook geen traptreden!

Patricia -

simpele maar leuke vragen haha. Zelf plas ik graag buiten in het bos, even goed kijken of er niemand is, manlief op de uitkijk en hopen dat het de goeie kant op loopt hihi.

Rosalie (4BeautyandLife) -

Wat is er toch mis mee om de mini shampoos mee te nemen uit een hotel? Die shampoos zijn er toch om gebruikt te worden? Dan kan je ze toch ook meenemen? Dat zeggende: ik doe het zelf ook niet, want ik vind ze over het algemeen niks. Maar mijn man neemt ze wel mee.

Tamara -

Haha wat grappig om sommige dingen te lezen! :)

Amy-Denise -

Haha wat een leuke tag is dit! Grappige antwoorden heb je.

anna -

Leuk om te lezen! En haha wat vies die scheten van Noa.

Mariska -

Erg leuk deze tag, en inderdaad dan is Jorrik best ondeugend :) maar hey, iedereen heeft wel eens iets gedaan wat eigenlijk niet mocht. Is toch spannend! :)

Margot -

Wat een random vragen! Leuk om te lezen!

Nicky -

Wat leuk! Ik heb een tijdje de traptreden geteld. En het gekke is: ik kwam als ik van onder naar boven ging iets anders uit dan van boven naar onder! En dat je pas lijstjes opmaakt op papier/mail als je stress hebt, dat herken ik!

Lily -

Daar had ik ook last van! Tot ik erachter kwam dat als ik naar boven ging de volgende verdieping wel meetelde, en als ik terug ging niet (en dan ook niet de begane grond).

Miriam -

Wat leuk om te lezen! Ik ga deze tag even onthouden voor m’n blog, leuk leuk! :)

Lucindainwonderland -

Erg leuk ingevuld Martine! Blijf het grappig vinden om dan te lezen hoe iemand zo anders kan zijn dan jezelf en hoe diegene er dan over denkt. Ik ben trouwens ook geen pennenkauwer hoor, maar de slaapkamerdeur is altijd open, houd heel erg van koken elke dag en kamperen is helemaal geweldig hahahaa. xxx Lucinda

Natasja -

Ik heb deze tag vorig jaar gefilmd voor mijn vorige kanaal. Ik vond en vind het hele leuke vragen!
Pokemon ben ik via een mediabox helemaal opnieuw aan het kijken!

Vera -

Willemijn heeft deze tag laatst toch ook gedaan?

Willemijn -

Dat was een tag met 50 vragen. Maar zo te lezen zitten er een aantal dezelfde vragen in! 😀

Ella de bondt -

Ik vind op potloden kouwen heel erg vies
Je hebt enorm gelijk

Esther -

hahaha wat een leuke random vragen! Ik vind het ook zó vies om op een potlood te kauwen … bah!

Suzanne -

Je hebt hem super leuk ingevuld!

Do -

Wat een leuke tag, grappige antwoorden heb je gegeven :)

Reageer ook