What’s in My Bag: Mulberry Lily

In de vlog van ons vriendinnendagje in Amsterdam met Alida, kon je al zien dat we weer liepen te smullen bij Mulberry. Na maanden sparen kocht ik dan ook een Mulberry Lily in de kleur Metallic Mushroom. Ik laat je zien wat er in zit tijdens deze What’s in My Bag video!

22 reacties

Esther -

Net ook de prachtige armband van mulberry gekocht in goud kleur. Mede door jullie andere filmpje enthousiast geraakt
Meteen even gekeken voor de
Lily. Ik twijfel nog tussen de prachtige blauwe en de zwarte. Goed om te zien dat er zoveel in past. Nu gebruik ik de bayswater overdag, maar dit zou met aanpassingen ook prima kunnen. Als Mulberry fan hoop ik op nog meer filmpjes

Marnel -

Echt een leuke tas!!

Patricia -

fijne video, vroeg me al af na de vlog wat zou er nou allemaal in passen? Nou, dat is veel meer dan ik dacht! Zelf kies ik altijd voor een lange rechthoekige portemonnee en hou van kleinere tasjes maar dat is geen geschikte combi helaas…. De kleur van Martine zou ik zelf ook gekozen hebben, prachtig!

S1em -

:) Ik heb gisteren en vandaag al jullie Mulberry-vlogs bekeken, de stash, de whats-in-my-bag en de Mulberry-dag in Amsterdam vorig jaar.

Leuk om te zien en ik moest even terugdenken dat ik twee jaar geleden na lang aarzelen en veel denken m’n duurste tasje ooit kocht. Voor 170 euro (afgeprijsd, maar veel duurder dan 200 euro was-ie niet hoor). Ik vond dat errug duur! Wlaah! Ik ben er superzuinig op en ben bang dat-ie vies wordt, ook al omdat als ik ‘m over m’n schouder hang (of met lange schouderband) hij tegen m’n kleding aankomt (spijkerbroek! :-O ) – ben erg bang dat het afgeeft (mijn tasje is leverkleurig/oud-roze).

Wat ik me wel steeds afvraag: is dit jullie ‘alledaagse tas’? Ik bedoel: is dit ook de tas die je meeneemt als je even boodschappen gaat doen? Of even snel, huphup met de fiets, wat halen bij het Kruidvat in de stad ofzo. Ik heb dan lekker zo’n katoenen tas en die gebruik ik dus veel vaker dan m’n dure tasje…

Willemijn -

Jep, ik gebruik m’n Mulbjes echt iedere dag, ook voor snel even boodschappen doen (alleen stop ik de boodschappen er niet in haha). Ik vind het zelf zonde als ik hem niet zou gebruiken want dan kan ik er niet van genieten. Nu gebruik ik ze super intensief. :)

S1em -

Je hebt ergens gelijk, natuurlijk.
Maar nooit last dat je (donkere) kleding per ongeluk afgeeft op het leer van de tas?

Willemijn -

Met donkere spijkerbroeken ben ik wel voorzichtig met de lichte tassen. Maar ik draag vaak lange jassen dus dan schuren ze niet langs de donkere spijkerbroek. :)

P. -

Er past inderdaad best veel in!
Zulke mooie tassen heeft Mulberry. Ik ben nog steeds jaloers op je Willow Tote (dat vind ik het mooiste model en het is ook nog eens mijn favoriete kleur haha). Ik zag de ‘De Cara Delevingne Bag Steel Blue Quilted Nappa’ op de site. Ook zoo mooi. Wie weet, ooit 😉

Momo -

Heerlijk! Ik vind deze Lily erg mooi! Ik zou deze kleur nooit zelf kiezen omdat ik meer van de primaire kleuren ben maar het is wel echt prachtig om te zien. Jullie hebben een keer een vlog gehad van een Mulberry event waarbij jullie ook in een koets zaten etc. Toen ben ik een beetje obsessed geraakt met Mulberry tassen. Ik heb twee weken geleden als een cadeau voor mezelf de Mini Lily in het rood (ach laten we fancy doen, “Hibiscus Small Classic Grain”) gekocht. Kijk, het is een prijzig tasje maar ik had mezelf een aantal doelen gezet dit jaar en die had ik behaald. Ik vind het soms best moeilijk om trots te zijn op de dingen die je behaald hebt, ik ben snel al weer bezig met “nieuwe doelen”. Daarom heb ik besloten om dit soort dingen wat vaker te vieren, en ik kan je vertellen de Mini Lily en ik zijn zeer gelukkig met elkaar haha. Ik weet nu al wat ik wil als ik mijn eerste echte volledige grote mensenbaan met grote mensen salaris krijg.. De Small Bayswater Double Zip Tote Jaaaa :)

Willemijn -

Aaaah leuk om te horen! 😀

Martine -

Aaaah dat vind ik echt leuk om te horen! Gave kleur ook Hibiscus! Leuk dat we nog iemand verknocht hebben aan Mulberry 😀

Shaz -

Prachtige tas en vooral de kleur vind ik erg bijzonder.

Daniëlle -

Hele mooie tas, de kleur is echt uniek. Dat vind ik de leukste tassen, die er klein uit zien maar waar je toch nog veel in kunt doen.

Miriam -

Wauw, die portemonnee! Super mooi <3 Leuk om te zien wat een andere vrouw allemaal in haar tasje heeft. Ik heb echt te grote tassen, dus ook veel meer zooi haha

Iris | Todayslipstick -

Wow wat past er veel in! Zelfs een borstel neem je mee! Ik vind het een prachtig tasje.
Liefs, Iris

Margot -

Wat een fijn model! Echt een goed formaatje!

Dita -

Prachtige tas!

Liset - Beautydagboek -

Het model van je tasje vind ik erg leuk! Zelf zou ik het dan net zoals Willemijn in het poederroze kiezen :). Er past trouwens nog best veel in, daar verbaas ik me over. En wauw, je pastelblauwe portemonnee is ook een plaatje hoor!

Madebyuna -

I love al jullie Mulberry’s! Zo mooi. Is er een betrouwbare site waar ze in de sale komen? (op the outnet zie ik ze nooit…)

Willemijn -

Mulberry zelf is de beste! Evt Net a Porter maar die hebben wel weinig collectie. En dan heb je ook een outlet in de outlet van Roermond.

lucindainwonderland -

Een prachtige tas. Voor mij wel iets te klein denk ik, maar vind het knap wat je er toch allemaal in hebt gekregen. xxx Lucinda

Suzanne -

Prachtig tasje! Leuke video.

Reageer ook