My Life In 20 Questions

Op verschillende blogs kwam ik de My Life In 20 Questions tag tegen. 20 radom vragen over je leven, je voorkeuren en dromen. Het leek me wel leuk om deze te beantwoorden, dus bij dezen. Mijn leven in 20 vragen!

1. Favoriete kleur?

Oef moeilijk! Ik vind heel veel kleuren mooi. Maar als het om de grootste gemene deler gaat, ga ik bijvoorbeeld in mijn interieur en kleding graag voor (crème)wit. Dus I guess, (crème)wit!

2. Favoriet getal?

Ronde getallen zoals 10, 20 en 100 zijn ‘lekkere’ getallen. Maar ook even getallen zoals 2, 4 en 6. Klink ik nu als een freak?

3. Droombaan?

Ik heb eigenlijk nooit echt een droombaan gehad. Ik wist namelijk nooit goed wat ik wilde worden. Juf, manager, secretaresse, actrice, psycholoog, dokter, het is allemaal voorbij gekomen. Maar een echte droombaan had ik nooit. Echter, toen wist ik nog niet dat ik later zou gaan bloggen en nu weet ik het wel! Bloggen, dat is mijn droombaan (waarvan ik nooit heb geweten dat ‘ie bestond!).

4. Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf?

Op mezelf woon ik al. Al heel lang, 7 jaar dit jaar! Of bedoelt deze vraag waar ik helemaal in mijn eentje zou willen leven? Zonder Djurre en Saar? In dat geval… Tja, liever niet natuurlijk. Hoewel ik graag op mezelf ben, ben ik wel erg gehecht aan deze twee lieve huisgenoten van me. Als ik dan echt ergens alleen zou moeten wonen dan zou dat of op een exotisch eiland zijn of juist midden in Manhattan!

5. Favoriete manier om te reizen?

Vliegen! In korte tijd ben je aan de andere kant van de wereld. Hoe vet is dat? En als het om kleine stukjes gaat, dan ga ik het liefst lopen of fietsen als het kan. Ik gebruik het liefst zo min mogelijk de auto.

6. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Deze vraag beantwoord ik toevallig aankomende zaterdag in een artikel dus deze sla ik even over. 😉

7. Favoriete kledingwinkel?

Moet ik deze vraag nog beantwoorden?! Vanilia natuurlijk! Verder shop ik ook graag bij De Bijenkorf (liefst wel die in Amsterdam).

8. Van wie/welke band zou je graag een concert bijwonen?

Coldplay! Die wil ik echt zo graag eens live horen! Favoriete band ever!

9. Favoriete thee?

Moeilijk, moeilijk! Ik heb veel favorieten. Maar degene die ik het meeste drink is toch wel groene thee. Liefst van losse bladeren, veel smaakvoller dan zakjes.

10. Verzamel je iets?

In eerste instantie zou ik ‘Nee’ antwoorden maar toen ik vervolgens per toeval een blik wierp op mijn servieskast besefte ik dat ik dan zou liegen… Ik heb namelijk best veel (thee)kopjes, schoteltjes, schaaltjes, vaasjes, glaasjes en waxinelichthouders. Ik ben er dol op!

En even later besefte ik me dat je mijn lipstick stash ook gerust een verzameling kunt noemen… 😉

11. Ik kan niet slapen zonder…

Oke, gezapig… DJURRE! Als hij er niet is heb ik altijd meer moeite met in slaap vallen.

12. Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?

Oeh, oeh! Heerlijke vraag! Allereerst boek ik 2 reizen: 1 naar New York met Martine en 1 naar de Malediven voor mij en Djurre. Vervolgens zou ik met hen daar alles gaan doen wat we willen. Verder koop ik dan graag een nieuwe auto (ons Renaultje begint wat klein te worden) en zou ik gelijk de hypotheek op ons huis aflossen. Verder zou ik gelijk mijn studieschuld aflossen, dan ben ik daar ook mooi van af! De rest (Hoe veel zou ik nu nog over hebben? Een paar ton?) zou ik op mijn spaarrekening zetten en wegzetten voor mijn pensioen.

13. Favoriete make-up merk?

Moeilijk! Maar dan ga ik denk ik voor MAC. Daar heb ik het meeste van en ik vind overall hun assortiment het beste.

14. Favoriete lekkernij?

Zo veel! Koekjes, snoepjes, taart… Ik kan niet kiezen, want het verschilt per moment waar ik zin in heb.

15. Favoriete seizoen?

Lente! Lekker zacht weer, alles begint weer te bloeien en mensen worden vrolijker. ‘s Avonds de vuurkorf aan en overdag lekker in het zonnetje zitten. Hmm!

16. Slaap je met je deur open of dicht?

Dicht.

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben altijd al dol geweest op schrijven en toen ik Amerikaanse blogs en YouTubers ontdekte dacht ik ‘Dat vind ik ook wel leuk!’. Ik vond make-up toen ook interessant en besloot dat dat het onderwerp werd waar ik over ging bloggen.

18. Heb je een abonnement op (een) tijdschrift(en)?

Nee. Ik koop heel af en toe wel een Elle of Grazia.

19. Wat deed je afgelopen nacht om 00.00 uur?

Slapen!

miss dior

20 Favoriete parfum?

Makkie! Miss Dior van Dior.

Zo! Jullie zijn weer 20 weetjes wijzer over mij. Hoe zou jij deze 20 vragen (of een paar ervan) beantwoorden?

28 reacties

Felicia -

leuke vragen zelf slapen wij mijn man en ik met de deur een stukje open
maar dat is ook om de kinderen te horen en de middelste heeft nogal vaak dat ze slaap wandelt

Camilla -

Wat een leuke tag is dit! Ik denk dat ik hem binnenkort ook ga doen :).

Lindsey Beljaars -

Wat een leuke tag! Superleuk ingevuld, Willemijn!

Mariska -

Leuk om deze vragen te lezen :) Vooral wat je met een miljoen zou doen.. stel je toch voor dat die man van de Vriendenloterij ineens op de stoep staat. Heel leuk!

Martine -

Wat een leuke tag!

Chemène -

Ik heb een tik dat mijn volume al-tijd op een rond getal moet staan, bijvoorbeeld op 10 of 20… Anders kan ik echt geen muziek luisteren of filmpjes kijken!

Lisa -

Wat leuk om te lezen! :)

Claire -

Haha dat van die getallen is zo herkenbaar, oeps! Ik had het er laatst nog over met vriendinnen dat we even getallen fijner vinden, of de 15, 25, 35 omdat ‘t het midden van 10-20 is. Het volume of bijv. aantal seconden op de magnetron zet ik ook altijd op even haha. Dus je bent niet de enige Willemijn! :p

Suzanne -

Leuk om te lezen!

lifetimes -

Op best veel van deze vragen zou ik hetdelfde antwoord hebben gegeven. Bijv het favoriete luchtje en seizoen. Ook moet mijn deur altijd dicht als ik ga slapen. Onbewust voelt het gewoon veel veiliger, haha. Xx

N -

Ahh, Miss Dior is echt het heerlijkste parfum ooit!

anna -

Wat leuk om te lezen! Ik ben ook dol op de lente. En ik verzamel ook lipsticks geloof ik, haha.

Naomi -

Leuke tag! zo komen we meer te weten over jou 😀

x

Eline -

Hele leuke tag! Het is voor mij ook alweer een tijdje geleden dat ik een tag deed dus misschien neem ik hem over 😉

laura -

Oh Coldplay is geweldig live, het is alweer zo’n 13 jaar geleden dat ik ze zag maar zeer goede herinneringen aan. Dus als je de kans krijgt ga ervoor. Ik ben al jaren fan van de Foo Fighters en over een maandje ga ik ze zien en dat op pinkpop, weer 2 items van mijn bucket list behaald.

Roos -

Leuk gedaan deze tag! En wat staan krullen je toch mooi Willemijn! X

Margot -

Leuk om te lezen en je favoriete kledingwinkels konden we wel raden 😉

Dita -

wat een leuke tag! Ik ga deze even onthouden. :)

Miranda -

hé wat een leuke tag. Die sla ik even op:)
Heerlijk hè, om na te denken over de ‘wat zou je doen met een miljoen’vraag. Vind ik stiekem heel erg leuk, ik heb een miljoen plannen haha! Nu nog hopen dat ik ooit dat miljoen win;)

Iris | Todayslipstick -

Heel leuk ingevuld! Als ik 1 miljoen zou winnen dan zou ik ook naar New York gaan, daar lekker shoppen en daarna naar een mooi vakantieland om heerlijk te genieten. Ook zou ik gaan kijken voor een huisje, aangezien ik nog thuis woon heb ik ook nog geen interieur dus dat moet ook gekocht worden!
Liefs, Iris

Denise -

Het is ‘bij dezen’. Niet ‘bij deze’…. ;-). Veel gemaakte fout hoor, maar het staat zo slordig.

Leuk artikel weer, ik herken mezelf in veel antwoorden!

Willemijn -

Nooit geweten, bedankt! 😀

Annelot -

Helemaal niet ‘cliche’ hoor dat je moeilijker in slaap komt zonder Djurre! Ik heb hetzelfde als Matias weg is, of het komt omdat ik dan gewoon uuuren op m’n telefoon kan koekeloeren overal en nergens zonder dat iemand zegt dat het licht van de telefoon te fel is haha

lucindainwonderland -

Leuke basic vragen… vind ik af en toe ook zo leuk om te beantwoorden. Ben zelf trouwens absoluut geen Coldplay fan, kan die muziek niet aanhoren hahaha. xxx Lucinda

Liset - Beautydagboek -

Ik heb precies hetzelfde met als jou met theeservies :). Ik heb echt een zwak voor leuke (oude) kopjes en schaaltjes. Ik heb er heel wat van staan! De Bijenkorf in Amsterdam lijkt me ook een walhalla, ik ben er al jaren niet meer geweest, dus ik ben eigenlijk wel benieuwd naar hun huidige collectie.

Reageer ook