Mijn favoriete quotes

Ik ben dol op mooie spreuken, quotes en poëzie light. De meeste quotes houd ik bij op mijn Pinterest bord. Maar ik heb ook een wordbestandje wat ik al minstens 10 jaar bijhoud en de mooiste stukjes in verzamel. Dit zijn (een paar) van mijn favoriete quotes.

Veel van deze quotes zijn motiverend en dat inspireert mij vaak enorm! Toen Martine en ik aan het dobben waren over ontslag nemen las ik op een avond: ‘Great things never came from comfort zones’. Het zette me aan het denken en kort daarna namen we ontslag. Mijn beste keuze van de afgelopen paar jaar! Als ik aan het piekeren ben over of ik iets wel kan dan denk ik ‘Fall seven times, stand up eight.’ En als ik pessimistisch ben dan herinner ik mezelf aan de quote: ‘When nothing is sure, everything is possible.’

Wat zijn (een paar van) jouw favoriete quotes?

32 reacties

Arlet -

what doesnt kill you makes you stonger

Beau -

Fijn artikeltje dit, die sla ik op! :) Voor mij blijft de standaard ‘Just Do It’ altijd een mooie en ‘If it’s meant to be, it will be’.

Marnel -

Mooie quotes Willemijn, heerlijk om te lezen! Dit vind ik een hele mooie: “Go confidently in the direction of your dreams and live the life you have imagined”

Tien -

Oh, wat een prachtige quotes! Zelf hou ik ook heel erg van deze:
Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

JoycevdB -

Nederlandse quotes vind ik de mooiste!
Heel groot hangt bij ons in de woonkamer:
‘Dit is mijn haven, hier leg ik aan’ – Bløf

myr -

Ik leef met de quote: “Ik heb zoveel schijt aan alles dat ik stront te kort kom.”

Anna -

‘She believed she could, so she did’. Vind ik echt een prachtige quote. Heb precies deze afbeelding lang op de achtergrond van m’n telefoon gehad.

Ben gaan studeren en op kamers gaan wonen toen ik 16 was omdat ik er van overtuigd was dat ik het kon (gelukkig stonden mijn ouders er achter), blij dat ik het gedaan heb, het gaat erg goed!

Miriam -

De ‘what if I fall’ quote vind ik erg mooi. Ik vind de (lange) quote ‘I believe in pink (etc.)’ erg mooi van Audrey Hepburn!

My Creative Life - Marìs -

Heerlijk die motiverende quotes!

tessa anna -

Ik heb de quoute “She believed she could so she did” op een canvas doek geschreven en aan de muur gehangen, om mij af en toe aan mijn dromen te herrineren. Zolang ik erin geloof kan ik het.

Renske -

Mooie quotes! Een aantal heb ik ook ooit al eens opgeschreven. Vooral deze quote vind ik erg mooi: “Only those who care about you can hear you when you’re quiet.”

Daniëlle -

Leuk artikel! Ik houd ook van mooie quotes, vooral deze vind ik erg goed: Optimist; someone who figures that taking a step backward after taking a step forward is not a disaster, it’s more like a cha cha!

Tara -

‘Nothing is impossible if you just believe’ is een van mijn favoriete quotes!

Sofie -

Mijn favoriete spreuken zijn ‘het is’ en c’est la vie :)

jose -

Ik ben niet zo van de spreuken, hihi. Ik heb alleen maar rare gezegdes die niemand snapt.
“je hebt mensen en je hebt fietsbellen” (ik weet niet wat ik er precies mee bedoel, maar ik zeg het altijd als iemand iets doms zegt)
“als je jezelf niet zou doen, zou niemand je doen” (hou van jezelf dus)
“je moet je licht niet onder de korenmaat zetten”
“soms moet je kotsen om de kater te vermijden” (deze is echt bedoeld als: soms moet je iets stoms doen om de nog naardere gevolgen te vermijden). Achja…

Martine -

Geweldig hahaha 😀 !

lucindainwonderland -

Ik houd altijd wel van een goede quote en er is er eentje waarbij ik toch constant terug kom: Shit Happens, Let It Happen, Embrace The Shit, Become The Shit! xxx Lucinda

Sheela -

De laatste is erg mooi! Ik heb een quote op m’n muur hanger die ik elke dag zie, hij geeft me motivatie en inspiratie. Hij is wel wat lang, maar ach :)

Linda -

Zitten er paar mooie tussen.
2 van mijn favorieten:
‘No one has ever made himself great by showing how small someone else is.’
‘When you have a bad day, a really bad day, try and threat the world better then it treated you.’

lucy -

‘Happiness is only real when shared’

en

‘Some people feel the rain, others just get wet.’

Naomi -

De eerste vind ik vooral heel erg leuk! Ik heb zelf in mijn kamer een bordje uit Tsjechië waarop staat : ‘Optimist is a person who sees a green light everywhere’. Ook vind ik ‘Enjoy the little things’ een goede.

x

Margot -

Mooie quotes! Ik ben er zelf gek op en het is leuk om te lezen hoe ze je geinspireerd hebben om te gaan het bloggen.

Ingrid -

Haha, de advertentie onderaan ‘Laat uw nabestaanden niet met onverwachte kosten achter’ lijkt er qua opmaak helemaal tussen te passen. Ik vind deze quotes op zich best leuk, maar ze lijken allemaal zo op elkaar en zijn vaak vrij oppervlakkig. Die van de comfortzones ken ik in vele varianten en vind ik zeker inspirerend.

Fenna -

De mijne is : “Everyone has a story. Listen to it before you judge”, samen met “Leven en laten leven”. Dit probeer ik mijn kids ook mee te geven. Niet meteen roepen dat iemand er raar uitziet of stom of onaardig is, bijvoorbeeld, of iemands gewoonte, manier van leven, geloven of doen meteen veroordelen.

Lisa -

Leuk artikel! Ik heb momenteel erg veel aan ‘if you want something fight for it’ en ‘to be happy, we must not be too concerned by others.’ Ik ben ook gek op quotes, ik kan er echt wat aan hebben tijdens moeilijke momenten.

Iris | Todayslipstick -

Ik ben gek op motiverende quotes. Vooral ‘Great things never came from comfort zones’ is zó waar. Zelf vind ik ‘If you want what nobody has, you have got to do what nobody does’ ook een goede quote.
Liefs, Iris

sam -

Mooie quotes!
Mijn favorieten:
Everything happens for a reason.
The more you love your decisions, the less you need others to love them.

Dita -

Prachtige quotes!

Do -

Wat een mooie quotes! Zelf vind ik let it be een erg mooie quote, simpel maar met een grote betekenis. :)

Liset - Beautydagboek -

Throw kindness around like confetti vind ik een mooie quote. Aardig zijn voor elkaar en rekening met elkaar houden vind ik heel belangrijk :). Ik vind quotes altijd erg inspirerend en kan je soms net even een duwtje in de goede richting geven!

annelot -

you can’t go back and make a new beginning, but you can start today and make a new ending

en de meest simpele maar oh zo mooi : if you can dream it you can do it.

Reageer ook