I Wish Tag

Een tijd geleden vulde Willemijn de ‘I Wish Tag’ in op 2WMN. Wat zou het heerlijk zijn als je inderdaad een lamp had met een geest er in die al jouw wensen in vervulling kon laten gaan. Dit zou ik wensen.

ALS JE ALLES ZOU MOGEN ZIJN, WAT ZOU DAN JE DROOMBAAN ZIJN?

Ik heb al een hele fijne baan: ik mag alles zelf regelen, ik werk intensief samen met mijn beste vriendin/collega, ik mag zoveel leuke dingen zien en doen, ik kan anderen inspireren en motiveren…het biedt me enorm veel. Maar als ik iets zou moeten wensen zou ik ook wel heel graag een supergoede DJ willen zijn die internationaal bekend is.

ALS JE EEN SUPEROVERDREVEN LUXE IETS ZOU MOGEN AANSCHAFFEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?

Oké dan wens ik even iets superoverdreven luxe: een privé jet met alles er op en er aan. En dan zou ik wanneer het mij uitkomt mijn privé piloot me naar New York, Zuid-Afrika of waarheen dan ook laten vliegen.

ALS JE EEN DAGJE OP ZOU MOGEN TREKKEN MET EEN FILM/SERIE KARAKTER, WIE ZOU DAT DAN ZIJN?

Oeh, dat is een moeilijke. Ik denk dat ik op zou trekken met Fat Amy van de film Pitch Perfect, ik vind haar zo grappig. Of met Sheldon van The Big Bang Theory omdat hij zo’n droge mafkees is.

ALS JE EEN LOCATIE MOCHT UITKIEZEN WAAR JE EINDELOOS NAARTOE GETELEPORTEERD ZOU KUNNEN WORDEN, WAAR ZOU DAT DAN ZIJN?

Ik denk naar een privé villa met bijbehorend strand in Hawaï, de omgeving lijkt me prachtig en ontspannend. Heerlijk als je even helemaal wilt ontspannen tijdens drukke periodes.

ALS JE IETS DOOR ZOU KUNNEN BLIJVEN ETEN, ZONDER ER DIK OF MISSELIJK VAN TE WORDEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?

Een frikandel speciaal met een glas vanille cola. Het is zo slecht en dikmakend als het maar zijn kan, maar het zou geweldig zijn als ik dat iedere dag kon eten zonder enorm dik te worden.

ALS JE EEN ANGST VAN JEZELF ZOU MOGEN WEGNEMEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?

Ik heb de angst dat dierbaren (binnenkort) dood gaan. Ik hoop altijd dat ik eerder ga, zodat ik al die ellende niet hoef mee te maken. Ik zou willen dat als de telefoon over gaat op een tijdstip waarop ik iemand niet verwacht, dat ik dan niet meteen denk dat er iets ergs aan de hand is. Ik zou in die zin soms wat minder bezorgd willen zijn en niet zoveel willen nadenken over later.

ALS JE EEN SUPERPOWER ZOU KUNNEN HEBBEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?

Ik dacht eerst aan vliegen, maar eigenlijk heb ik een beetje hoogtevrees. Ik zou willen dat ik net als Matilda controle zou hebben over spullen. Dat ik vanaf de bank gewoon met een gebaar de gordijnen dicht kan doen of een kopje thee in kan schenken. Heerlijk, dan kun je lekker altijd op de bank blijven zitten.

ALS ER EEN BAND WEER BIJ ELKAAR ZOU KOMEN EN EEN PRIVE CONCERT BIJ JOU THUIS ZOU KUNNEN GEVEN, WIE ZOUDEN DAT DAN ZIJN?

Ik zou -als er een opstanding mogelijk was- The Beatles weer bij elkaar brengen en mijn ouders en schoonmoeder uitnodigen voor een privé concert bij mij thuis. Ik hoop dat ze dan The Yellow Submarine zingen, want dat nummer blijft altijd de hele dag in mijn hoofd hangen als ik het een keer gehoord heb.

Bron: ED.nl . Fotograaf: R. Purcell.

ALS JE ELK DIER ALS HUISDIER ZOU MOGEN HEBBEN, WELK DIER ZOU JE DAN WILLEN?

Hoewel ik gek ben op Noa zou ik ook wel een Asherakat willen. Tenminste, alleen als ik het kon wensen hoor want ik vind het eigenlijk te gek voor woorden. Deze katten zijn mixen van een huiskat met allemaal exotische soorten luipaard of tijger. Het zijn eigenlijk enorm grote katten die je net als een hond uit kunt laten. Een gigantisch grote waakkat, dat is nog eens wat anders dan een Mechelse herder.

Wat zou jij wensen?

12 reacties

Lisa -

Die katten zijn echt geweldig! Het is dat ik allergisch ben.. Ik herken je angst ook heel erg, vind dat echt lastig.

Lisa -

Leuke tag om te lezen! :) En zo een kat zag ik eens op een dierenbeurs en toen wilde ik er ook zo graag zo eentje, ze zijn zooo mooi! :)

Mariska -

Erg leuke tag, vooral met die superpower sluit ik me helemaal bij je aan! Lijkt me heerlijk om gewoon maar met je vingers te knippen en alles wordt gedaan.

Naomi -

Leuke tag!

Margot -

Oh Hawaï, dat lijkt me een goede keus zeg!

Lauriëtte -

Haha typisch dat er een advertentie van monuta onder het artikel wordt getoond, toeval! Het lijkt wel alsof ik de tag heb ingevuld, vooral je angst herken ik heel erg.

Amy -

Zo’n super-de-luxe vliegtuig dat je anytime naar Hawaii kan vliegen klinkt mij ook wel goed in de oren, haha!

Daniëlle -

Mmm, naar Hawaï zie ik ook wel zitten. Lijkt me heerlijk als ik non stop kon zonnen en genieten van het mooie uitzicht.

Tineke -

Haha, wat een geweldige antwoorden! Fat Amy is inderdaad erg grappig!
Liefs

Dita -

Leuk om te lezen! Ja naar hawai en een prive jet lijkt me ook wel.wat!

Marnel -

Haha..leuke wensen! Geteleporteerd worden naar Hawai klinkt goed! 😀

Iris | Todayslipstick -

Wat een gekke kat haha, leuk! Ah een vila op Hawaii en een privé jet klinken heel goed.
Liefs, Iris

Reageer ook