Huisje, boompje, Saar en… een BABY!

Wekenlang heb ik gefantaseerd en gedroomd over het schrijven van dit artikel. Maar nu het zo ver is kan ik de woorden even niet vinden… IK BEN ZWANGER en om 17.00 uur vanmiddag kreeg ik het verlossende bericht: onze baby is GEZOND!

Ze zeggen wel eens dat een baby een wonder is. Maar pas als je zelf zwanger bent voel je en beleef je dat het écht een wonder is. En een nog een groter wonder als het allemaal goed gaat en uiteindelijk gezond ter wereld komt.

Toen Djurre en ik vorig jaar september bij de klinisch geneticus zaten kon de arts maar moeilijk iets zeggen over onze kansen. Het was een vaststaand feit dat ik sterk een verhoogde kans had op miskramen en ze schatte de kans op een levend geboren kind met de handicap van mijn zus in tussen de 1 op 10 tot 1 op 20. ‘Het kan een moeilijke, lange periode worden, of je kunt in één keer het lot uit de loterij trekken’, zei ze. En dat lot uit de loterij hebben we getrokken. Met 8 weken had ik de eerste echo waarop we een kloppend hartje zagen en op 5 mei (met 11 weken) onderging ik de vlokkentest. Toen volgden twee extreem spannende weken en uiteindelijk kreeg ik zojuist het verlossende telefoontje. Onze baby heeft niet de handicap van mijn zus, noch de afwijkingen die getest worden bij de combinatietest. Het is gezond!

(Natuurlijk, het moet nog maar blijken of het uiteindelijk gezond en wel ter wereld komt, maar voor nu ben ik een euforische, gelukkige zwangere die zich nergens druk over maakt. Zorgen maken, dat heb ik de afgelopen weken genoeg gedaan. Ik heb vertrouwen in mijn lijf, mijn baby en de goede afloop. Iets in mij zei op de dag van de test ‘Het komt goed’, en het blijkt nu dat mijn gevoel al die tijd gelijk had. Ik durf nu écht te geloven op een goede afloop!)

Inmiddels ben ik ruim 13 weken zwanger. Eind november verwachten we onze baby. Djurre en ik zijn dolgelukkig, maar ook nog een beetje overrompeld. Hoewel we al ruim 2 maanden weten dat ik zwanger ben, wordt het nu pas eigenlijk écht. Bovenal ben ik ook extreem dankbaar dat het gewoon gelukt is, en zo snel ook! Daarnaast ben ik intens dankbaar voor alle lieve vrienden en familie die ons gesteund hebben de laatste maanden. In het bijzonder jullie, mama, Martine, Morris, Irene en Eli. Maar ook onze andere ouders, broers en zussen en een twee lieve online vriendinnetjes (you know who you are!). Bedankt voor jullie steun, betrokkenheid en medeleven. Het maakte een zware, onzekere periode dragelijker.

Sjonge jonge, wat ben ik blij dat het geheim onthuld is. Sinds half maart houd ik dit met moeite voor jullie verborgen. Jullie voelen als vriendinnen voor ons en jullie hebben altijd zo betrokken en lief gereageerd op mijn blogjes over zwanger worden. Af en toe wilde ik het wel van de daken schreeuwen. Maar toch wilde ik het jullie pas vertellen als ik wist dat het goed zat, zodat we, wanneer het niet goed was geweest, dit in ons eigen tempo konden verwerken. Ik denk dat jullie dat wel snappen!

Voor nu laat ik het even bij dit blogje. Verderop in deze week/weken zal ik jullie bijpraten over de afgelopen weken. 2WMN is geen mommyblog en zal dit ook niet worden, maar af en toe zal ik zeker een update schrijven. En dat vinden jullie vast niet erg! 😉

13 weken zwanger

OMG, IK WORD GEWOON MOEDER!

P.S. Wat denken jullie wat we krijgen? Een meisje of een jongetje? Wij weten het stiekem al!

650 reacties

Charlotte -

Jeetje wat een heftig verhaal..maar zo mooi beschreven! Moest een traantje weg pinken.. ik herken het zo van die knip.. heb er ook lang last van gehad. Ik voelde de knip op het moment dat het gebeurde zelf niet, maar dat geluid van de schaar drong wel echt tot diep in mij door.. Ohh wat een vreselijk geluid was dat! Ik heb ervoor ook gejammerd dat ik het niet wilde, maar het kon niet anders.. en dat hechten erna was ook geen pretje. Heb er in de kraamweek erg last van gehad, slapeloze nachten en uiteindelijk met pijn medicatie ging het een stuk beter.
Mijn dochtertje is nu 4 maanden vandaag (🎉😃), en af en toe voel ik door de kou nu de plek van de knip nog.. het is vreemd want ze zeiden het is zo klein.. maar zo voelde het totaal niet.
Maar het komt goed! Daar vertrouwen we op, en wat zijn wij mama’s sterk 💪🏻 😘

Heel veel liefs voor jou! ❤️

Nienke -

Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd! Fijn dat het allemaal goed gaat. Geniet van deze tijd. En ook leuk voor Martine, want dan wordt zij toch een soort tante. 😉 :)

Kelly -

Je straalt op de foto! Prachtig om te zien. Gefeliciteerd!

Hendrika Jilderda -

Wauw wat fantastisch ! Van harte gefeliciteerd!! Liefs <3

Wendy (B) -

Oh wow!
Dit is echt super om te lezen!
Ik ben heel erg blij voor jullie!

Esra -

Yeeeej wat geweldig nieuws ik ben zo blij voor jullie! 😀

Mirthe -

Leuk!! Gefeliciteerd Willemijn!

Sara -

Super gefeliciteerd, ik hoop op een goede afloop en een mooi gezond kindje! Geniet van het zwanger zijn!

xx

Emmelie -

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!! Ik ben heel blij en wilde altijd al een van mijn favoriete youtubers hun leven volgen. Ik weet dat het al voor een deel is gelukt, jullie gingen allebei samen wonen, trouwen, een hond nemen en nu krijgt Willemijn een baby! Ik ben heel blij voor jullie dat het ook gezond is! Ik gok op een meisje…..?

Sija -

Van Harte! Het is je onwijs gegund! Ik vind het heel dapper dat je hier zo open en oprecht over durft te schrijven. Dat maakt jullie blog in mijn optiek uniek!

Ik heb zelfs mijn vriend over je verteld (doe ik nooit!), aangezien wij aan de voorvoet staan van dezelfde reis (pgd). Ik heb alleen zoveel vragen. Zijn er meer mensen die in hetzelfde schuitje zitten? Wij hebben een kans van 50/50 dat het fout gaat. Al heb ik gelezen dat het bij ons ook mogelijk is om te testen als er al sprake is van een zwangerschap. Toch lijkt het mij ook lastig om dan de zwangerschap af te moeten breken. Ik weet daarom nog helemaal niet wat ik wil. De rollercoaster van hormonen spuiten en ivf lijkt me ook niet niks.

Ben wel benieuwd hoe andere die afweging maken.

Nogmaals veel liefde, geluk en gezondheid toegewenst.. het is jullie gegund!

Maria -

Van harte gefeliciteerd, Willemijn en Djurre! Geniet van je zwangerschap :-)

Anne -

Wowie! Proficiat!
Door heel wat drukte lees ik deze post nu pas! Ik volg jullie al langer en dus weet ik dat jij hier enorm naar uitgekeken hebt! (Ik stiekem ook) Geniet ervan! Jij gaat zeker een geweldig lieve mama zijn! Samen met papa Djurre, “tante Tien” en familie en vrienden staat jou een geweldige tijd te wachten! Ps: de vele uitroeptekens komt door al mijn enthousiasme :-)

Mariet - blauwesokken -

Woooooow Willemijn wat ontzettend gaaf en supercool voor jullie!! Van harte gefeliciteerd met jullie gezonde zwangerschap!! Ik ben blij voor jullie :-) fijn genieten van je buikje en alles wat er verder bij komt kijken!

Larissa -

Proficiat!!! Ik kwam altijd de site checken om te zien of er al een update was of je zwanger was. Ik kan niet geloven dat ik hierover heb gekeken! Je hebt al een mooi buikje trouwens en ik denk dat het een jongen is. Nogmaals gefeliciteerd! Veel geluk en succes met de zwangerschap.

Martine -

Aaaah zo leuk! En wat ONTZETTEND fijn dat het kindje helemaal gezond getest is :) Ik denk dat je een geweldige moeder zal zijn en ben heel benieuwd naar jullie kindje! Ik denk trouwens een jongetje, mini Djurre! Ik wens je een geweldige zwangerschap toe !

jessica -

Gefeliciteerd! Geniet ervan.x

juno -

Lieve Willemijn van harte Gefeliciteer Je zwangerschap ik hoop echt dat alles goed komt. Ik werd echt helemaal blij toen ik dit artikel las!!!! Ik weet 100% zeker dat je een super lieve moeder word!!
Kussies en knuffels van Juno
Ps: ik denk dat het een jongetje is

Kim -

Gefeliciteerd lieve Willemijn en Djurre <3

Yudeska -

Oh wat is dit toch mooi! Ik dachr al dat je zwanger wS op elke foto dacht ik hey volgensmij is ze zwanger. Nou ik had gelijk!! Super leuk lieverd, geniet ervan dit is de meest bijzondere tijd van je leven!

Evelien -

Ik reageer nooit, maar dit is absoluut een felicitatie waard.

Van harte! en geniet ervan!! Ik vind je mommyblogs leuk om te lezen, dus keep us posted 😉

Sanne -

Gefeliciteerd en wat een leuk nieuws voor jullie en stiekem doe ik nu ook een heel blij dansje voor jullie! En geniet er van samen.
Ik denk dat het een meisje is mijn voor gevoel zegt dat maar of het goed is dan zien we wel.
Veel liefs Sanne

Rianne -

Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd!

Britta -

Wat een super leuk nieuws! Gefeliciteerd!!

Veronica -

Oh wat leuk, gefeliciteerd! x

Karlijn -

Wat super voor jullie!! Geniet van de zwangerschap :-) xx

Naomi -

GEFELICITEERDDD , ik heb nog wel een leuk ideetje voor je ! Bij Etos hebben we de baby mama box en de zwanger box. Als je bij de Etos bent kun je wel eens om een baby boek of mama boek vragen. Daar staan hele leuke kortingen in en ook informatie over de boxen die je gratis kan aanvragen met leuke spulletjes er in. Ik werk zelf bij de Etos in Groningen dus ik hoop dat je wat aan de tip had. En als je het al wist maakt het niet uit denk ik.
Heel veel geluk samen met Djurre en de baby alvast LIEFSS

Danielle -

Gefeliciteerd! Leuk voor jullie, geniet van je zwangerschap!

Julie -

Gefeliciteerd en wat super! En wat een mooie buik!

Miriam -

Super super leuk! Gefeliciteerd 😀

Stefanie -

wauw wat een leuk nieuws! Geniet ervan jullie beiden, het zal vast een prachtige tijd worden. De foto spreekt verder echt boekdelen want wat straal je, in een woord wauw!

Jet -

Lieve Willemijn,
Wat een fantastisch nieuws, van harte gefeliciteerd! Geniet ervan!
Liefs, Jet

Puck -

Lieve Willemijn, van harte GEFELICITEERD! Wat een prachtig nieuws. Ik volg beide jullie blogs elke dag, maar dit artikel is helemaal aan me voorbij gegaan! Wauw!
Liefs, Puck.

machteldb -

Oh wat fijn voor jullie! Gefeliciteerd !

Denise -

Whaaaaaaa! Gefeliciteerd!!!
En wat ben je mooi zwanger :)

Anja -

Van harte gefeliciteerd! 😀 Wat een super nieuws, ik kijk uit naar de updates.
Geniet van je zwangerschap, ‘t is zo’n bijzondere periode… :)

Luus -

Wat leuk! Gefeliciteerd! 😀 Geniet ervan!

Janneke -

Gefeliciteerd! Geweldig nieuws dat jullie kindje gezond is. Ik wens jou en Djurre heel veel geluk tijdens jullie zwangerschap (en daarna natuurlijk) en geniet ervan!

Miranda -

Ondanks dat het geen mommyblog is, kijk ik enorm uit naar de zwangerschap updates. Geniet ervan!

Femke -

Ik heb dit bericht al zo vaak gelezen, maar ik het gewoon nog steeds niet geloven. Ik kijk uit naar artikelen over de zwangerschap. Gefeliciteerd en geniet ervan!!!

Marianne -

Ooh wat leuk! Van harte meid en veel geluk!! Fijne zwangerschap! :3

Desiree -

Wauw gefeliciteerd, heel veel plezier met de zwangerschap

Floor Daasvand -

Wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd!

Irene -

Gefeliciteeeerd Willemijn!! 😀 Wat een prachtig en gelukkig nieuws, ik hoop dat de zwangerschap voorspoedig (en op die roze wolk!!) verloopt!! Liefs x

magdalena -

yeeeeyyyy gefeliciteerd!!!!! geniet van je zwangerschap!!!!

Amber -

Van harte gefeliciteerd Willemijn!!
Wat fijn dat het zo goed gaat en dat jullie niet een erg lang traject in hoefden.
Als ik je weer eens in de AH voorbij zie spurten zal ik je feliciteren :)
x Amber

Eline -

Wat ontzettend gaaf! Van harte gefeliciteerd en geniet ervan!! Hoe voel je je verder?? Ben benieuwd naar alle updates (superleuk!) Ik denk trouwens dat het een meisje is :)

Michelle -

Gefeliciteerd! Wat geweldig!

Z -

Als trouwe meelezer moet ik nu toch ook echt even een berichtje achterlaten: PROFICIAT! :) Wat een zegen.. Geniet van deze mooie tijd, het is jullie van harte gegund

Monique -

Wauw, wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd Willemijn en Djurre! Ik heb je bericht met een grote glimlach gelezen :) Het is jullie gegund!

Daphne -

Super leuk dat je zwanger bent Willemijn, GEFELICITEERD :D!!!
Ik denk een jongen

Marjolein -

Ohhh wat een geweldig nieuws!
Gefeliciteerd!!
Je word vast een geweldige moeder en ik ben zo blij voor jullie :)
<3

Maxie -

WAUW! Echt gefeliciteerd Djurre en Willemijn. Ik hoop dat het kindje (of het nou een jongetje of een meisje is) gezond en gelukkig op aarde komt. Jullie worden vast geweldige liefhebbende ouders.

Mariska -

Wat een super leuk bericht! Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! En kom maar op met die zwangerschapsupdates, ik ben nu 25 weken ver en vind het altijd leuk om te lezen hoe het anderen vergaat tijdens deze bijzondere periode :).
En wat het ook wordt: als het maar gezond is, toch? Toen ik net zwanger was had ik trouwens echt geen voorkeur, het leek me leuk om een jongensmoeder maar ook om een meisjesmoeder te worden. Wij krijgen btw een jongen :)
Ow, en het is zo leuk als je de baby gaat voelen! (was bij mij rond 18 weken). Echt heel speciaal :)

Linda -

Wow, gefeliciteerd! Het is jullie zo gegund! En je hebt ook al een buikje, wat leuk :)

Isa -

Gefeliciteerd! Wat een heugelijk nieuws!!
Ik gok op een jongetje haha

Amanda -

Aaawh Wow, Gefeliciteerd Willemijn en Djurre!!! Zo blij voor jullie! Geniet van je zwangerschap en ik ga de updates zeker volgen, leuk! :-))

zoë -

wat leuk voor jullie en heel veel geluk met de kleine ik ben heel blij voor jullie n hoop dat d baby nog lang kan leven xx

Geesje -

Wauw, wat een leuk nieuws, gefeliciteerd! Geniet ervan!

Titia Dijkema -

Gefeliciteerd! Fantastisch nieuws, geniet ervan! Ben heel blij voor jullie♡

Tessa -

Gefeliciteerd Willemijn! Wat een top nieuws! En ik denk en hoop stiekum op een meisje.. xxxxx

Fleur -

Ben zo blij voor jullie!
Geniet van de komende ‘zwangere’ maanden! XxX

Sigrid -

Zo leuk!!! Gefeliciteerd!!!
Ik heb eerder al gecomment over mijn eigen zwangerschap, maar ik ben begin nov uitgerekend dus ik vind het superleuk om jouw zwangerschap te volgen! Weet je ook al of het een jongetje of een meisje is (kan bij vlokkentest toch?) Een mooi ‘voordeel’ van jouw nare ‘afwijking’ (rotwoord) is wel dat je zekerheid hebt over chromosoomafwijkingen! Fijn dat de uitslag zo goed was :))). Voor andere moeders blijft dat een kans natuurlijk. Maar uiteindelijk is de hele zwangerschap spannend (en leuk, dus genieten ook nu!!!) x

Laura -

Gefeliciteerd!!! Het is je enorm gegund <3
Ik denk stiekem een jongetje :)

ilham -

Ik ben zo ontzettend blij voor jullie! Mijn tante (30+) heeft zelf een hels zwangerschapsparcours achter de rug en heeft een klein maandje geleden bekendgemaakt dat de 3de invitropoging gelukt is. Haar kindje zal rond dezelfde periode als het jouwe geboren worden :)

Patricia -

Ben ik een lang weekend weg mis ik meteen HET GROTE nieuws!!
Super gefeliciteerd voor jullie allebei, wat zul je je heerlijk zwevend op een grote wolk voelen! Ik vind het nog heel snel gegaan want je was best aan het doemdenken….. Die test lijkt me zenuwslopend dus nu kunnen de zorgen overboord! Dat ze nu al het geslacht kunnen zien zeg, ik gok op een jongen. Geniet ervan en van de tijd die je nu nog samen bent!

Annette -

Hi, lurker hier :) van harte gefeliciteerd. Fijn nieuws! Geniet ervan het is een hele bijzondere tijd.

Jamie -

Ik weet niet of je de video nog herrinert (vast wel) van KKV (deze https://www.youtube.com/watch?v=gCXTgQs1Y_Q) waarin Martine zegt dat jij wel een moedertypje bent voor een jongen. Daar ben ik het zeker mee eens (een meisje is ook niet verkeerd, dan moet je wel je make-up is hoger zetten natuurlijk!) maar ik gok een jongen en ik denk dat Jurre daar ook wel blij mee zou zijn stiekem.

Jamie -

De titel vind ik prachtig. Ik moet er wel even aan wennen dat wij je straks allemaal met een mooie ronde buik gaan zien. Gefeliciteerd beide met de gebeurtenis! – Je straalt trouwens in de video van vandaag echt heel erg, ik weet niet of het jou is opgevallen..

Gaby -

Lieve Willemijn & Djurre,

GEFELICITEERD! Het is jullie enorm gegund! Wat een mooi buikje heb je Willemijn, prachtig. Ik gok trouwens op een meisje en ben heel erg benieuwd naar de updates <3

Robin -

Wat een ver-schrik-ke-lijk goed nieuws zeg! Ik heb tentamens dus ik ben alleen maar aan het leren, maar ik moet er af en toe toch even aan denken. Want wat is het jullie gegund!

Laura -

Gefeliciteerd willemijn!
Ik ben echt super blij met dit nieuws. Ook een raar idee, op het bff evemt was je dus al zwanger!! (Als ik mij niet vergis) ik hoop stiekem op een meisje haha. X

Renate -

Aaaaahhhhhh gefelicteerd! Mens
Wat straal jij op die foto!!! Waauw! Kreeg kippenvel toen ik het las :)

Linda B -

Wauw wat een superleuk nieuwtje im soooooo happy for youuuu:) mn gevoel zegt dat het een jongetje word

Liesl -

Ik reageer net zoals velen hier, eigenlijk nooit. Maar ik wil deze kans niet voorbij laten gaan om jullie te feliciteren! Geniet van deze periode en tijd die komen gaatgaat. Het is jullie gegund!

Sabine -

Wat een geweldig nieuws! Ik hoopte zo dat het jullie zou lukken! Geniet van de komende tijd!

Shareda -

Super nieuws!! Ik zag het net op instagram en ik ben meteen naar de site gesurfd voor het prachtige nieuws! Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Ik dacht laatst nog “hoe zal het gaan met Willemijn”! Geniet ervan!

Iris -

Wat leuk! Gefeliciteerd!
Heel erg toevallig heb ik er de laatste dagen een paar keer aan gedacht. Waar blijft de update nu? Duurt wel erg lang, zou ze zwanger zijn? 😀

Lisa -

Wauw, super leuk! Ik ben normaal ook een van de velen die niet reageert, maar bij zulk blij nieuws kan ik natuurlijk niet achter blijven! Van harte gefeliciteerd! :) Het donker grijze t-shirt wat je aan hebt vind ik ook erg leuk, waar heb je die vandaan? Ik kijk uit naar de updates!

Suzanne -

Gefeliciteerd! Wat ontzettend fijn om te horen dat alles in orde is. Geniet van alles zoveel als jullie kunnen!

Bibia -

Aaaah wat fantastisch! Ik ben echt super blij voor jullie! Ik wens je een hele goede zwangerschap! Kan niet wachten tot november haha! Xxxxx

Laura -

Wauw — wat een geweldig nieuws! Ik heb het met kippenvel zitten lezen! Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap, en ik ben zo blij voor jullie dat jullie kindje gezond is, het is jullie gegund! En ik ga een gokje wagen; ik vermoed een jongetje!

Lori -

wat ontzettend super voor jullie! Geniet er van samen xxxxx

Heleen Schrijvershof -

Wow! Van harte. Geniet ervan en zo zie je maar weer dat je eigen intuïtie echt heel veel kan zeggen. Dat ga je hopelijk de komende tijd en zeker als je baby er is zeker ook vaker merken: jij weet het het beste 😀

tess -

lieve willemijn en djurre natuurlijk!
wat een geweldig nieuws en wat ben ik blij voor jullie!! en wow zo bizar dat je gewoon al zo’n 3 maanden zwanger bent en wij er niets van af wisten!! prachtig buikje heb je ook zeg! geniet er van zou ik zeggen en een fijne zwangerschap!
xxxxxxxxx

Loes -

Harstikke leuk! Heel erg gefeliciteerd! En ik denk dat het een meisje wordt!

Rianne -

Ik keek pas een filmpje op livelifegorgeous, en toen zag ik het gewoon. Oh man je straaaaaaalde. Gewoon een bepaalde extra glow.
Blijf stralen, blijf genieten. Van elkaar en het mooie wonder.
Ik kijk uit naar alle baby gerelateerde artikelen. Dan kan ik alvast wat van je leren voor in de toekomst.

Lindsey -

Gefeliciteerd, wat super leuk! Het is jullie zo gegund. Geniet ervan!

ingrid -

Waauwwww!!! Wat gun ik jullie dit van harte!!!!!!!
dit is tevens mijn eerste reactie op jullie blog, maar ik heb je posts over de moeiten om zwanger te worden gelezen! Van harte gefeliciteerd!

paula -

Echt super voor jullie! Gefeliciteerd!

Isabel -

Ik reageer eigenlijk nooit op berichtjes, maar ik heb de afgelopen tijd heel erg mee geleefd en met veel plezier alle zwangerschap-logjes gelezen! Gefeliciteerd en heel veel geluk voor jou en Djurre!

kim -

Heey willemijn,
Gefeliciteerd! ♥ (en martine ook natuurlijk)
het is zo leuk voor jullie.
Ik ben echt heel blij voor je.
ik gun het je echt.
succes tijdens je zwangerschap en ik denk dat je een hele leuke en goede moeder wordt.
En ik denk dat het een jongen wordt. Maar dat maakt natuurlijk niet heel veel uit. Het belangrijkste is dat het kindje gezond is. En dat hoop ik echt!!!
Xxx kim

Carla -

Wauw wat een leuk nieuws! Super gefeliciteerd jullie! Geniet ervan :-)
Liefs

Dagmar -

Zit ik toch bijna met tranen in m’n ogen deze post te lezen, zó blij ben ik voor jullie! Geniet van dit heel bijzondere wonder van de natuur en verheug je op alles wat nog komen gaat! X

Rieke -

wauw gefeliciteerd! ik check al een paar maanden 2wmn wachtend op dit bericht hihi. heeeeeel veel geluk en gezondheid gewenst!

Rachel -

Aaaahhhh, gefeliciteerd!! Ik ben zo blij voor jullie! Zo gegund! Ach meid wat fantastisch! Geniet van elke seconde! Ik hoop dat jullie ‘pukkie/sjakie’ gezond ter wereld komt. Laat alle updates en foto’s maar komen!!

Flavia -

Ah wat super! Gefeliciteerd & geniet ervan!

Sanne -

Wauw, wat een geweldig nieuws!! Ook ik zat nog net niet te juichen hier! Ik ben echt zo ontzettend blij voor jullie, GEFELICITEERD!!!! Ik hoop dat jij en je man er super van zullen gaan genieten:).
Ik kijk nu al uit naar de updates! <3

Kelly -

Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap! Het is jullie gegund!

Cindy -

Wauw wat geweldig voor jullie! Fijn dat het kindje helemaal gezond is. Ik kreeg gewoon kippenvel toen ik het vanochtend las, maar nu pas tijd om te reageren. Ik wens jullie al het geluk, ook tante Martine natuurlijk! Geniet en ik ben onwijs benieuwd naar je updates!

layla -

ZO LEUK! Ik moest gewoon huilen zo blij ben ik voor jullie :)

Caitlin -

Ik ben zo blij voor je van hart gefeliciteerd en ik hoop voor je dat het ook echt gezond is

Emma -

Gefeliciteerd, superleuk!
(Tip van flip: Ik weet niet of je het weet, en of het heel ernstig is maar op de bijsluiter van salicylzuur van de apotheek staat dat je het tijdens je zwangerschap voor maar korte periode op je huid mag gebruiken en het liefst niet aan het einde van je zwangerschap, ik dacht: misschien fijn om even te vermelden als je dit niet wist, gezien jij dat gebruikt!)

Willemijn -

Ik heb het gehoord ja! Ik lees ook dat je tot 2% wel veilig kunt gebruiken. Hoeveel procent is salicylzuur van de apotheek? Ik gebruik het inmiddels heel plaatselijk en om de dag.

Emma -

Van de apotheek is geloof ik 200 mg salicylzuur per gram. Op de site van consumed staat de bijsluiter online! Goed dat je het in ieder geval al wist!
Ps. Ik denk dat je een meisje krijgt! 😉

Lara -

Hoe kan ik dit hebben gemist?! Ik kijk elke week wel een paar keer op deze blog (stiekem alleen om de persoonlijke blogjes te lezen) en nu zag ik opeens jouw reactie op Bibian haar blogpost! Wat ge-wel-dig. Echt een wonder idd, heel cliché maar echt waar. Ik wens en gun je een ontzettend fijne en goede zwangerschap met een prachtig afloop <3

Mariska -

Vind het echt zo leuk voor jullie, het is jullie zo gegund ook! 😀 heel veel succes! xx

Elien -

aahhww, ik ben zo blij voor jeee!! <3
geniet er van!

Desiree -

Superleuk nieuws! Geniet van deze spannende tijd!

Linda -

Wat een mooi wonder, van harte gefelicteerd, geniet van deze mooie tyd samen………..
en ook een beetje samen met ons 😉

Tessa -

Wauw! Ik reageer eigenlijk vrijwel nooit, maar ik volg jou (en later ook Martine) met ontzettend veel plezier. Eerst livelifegorgeous, nu voornamelijk 2WMN! Nu vond ik het absoluut nodig om eens te reageren! Van harte gefeliciteerd, het is jullie gegund! Geniet van deze bijzondere tijd en van al het moois wat er komen gaat. Ik denk stiekem dat het een meisje is!

Lisa -

Wauw wat super, gefeliciteerd!!

AnniQ -

Gefeliciteerd allebei! Wat fijn! Geniet van de zwangerschap!
Ik had al zo ‘n vermoeden toen je laatst in een artikel over sparen schreef dat jullie auto te klein werd. Toen dacht ik: auto ‘s krimpen niet, dus er komt vast gezinsuitbreiding! Mijn voorgevoel klopte dus, haha!

febe -

Wauw Willemijn, ik ben echt zo blij voor jou en Djurre 😀 Ik volg al een hele tijd jullie weg naar een baby, en was dan ook zo excited toen ik de intro van dit stukje las. Ook al ken ik je niet echt, toch voelt het alsof je een vriendin bent, ik ben er echt helemaal happy van haha. Echt heel veel succes met de verdere zwangerschap en jullie baby! Kijk er al naar uit om jullie kleine spruit eind november te kunnen bewonderen (op foto dan althans). Liefs Febe xxx

Julia -

Gefeliciteeeeerd! Echt heel goed nieuws dat het kindje gezond is. Ik ben heeel blij voor jullie.

Marlin -

Gefeliciteerd! Super leuk :)

Janneke -

Super leuk! Gefeliciteerd Willemijn! Natuurlijk ook ‘tante’ Martine 😛

Mariejelle -

Gefeliciteerd! Wat leuk voor jullie! Zelf ben ik nu ook zwanger van ons eerste kindje, nu 19 weken, en ik vind het heerlijk om te zien dat er meer dames om mij heen zwanger zijn!
Ik kijk uit naar jouw updates over jouw zwangerschap.
Veel geluk en gezondheid, geniet lekker van je zwangerschap! XxX

Nienke -

Gefeliciteerd Willemijn en Djurre! Wat een leuk nieuws!

Anouk -

Lieve Willemijn, wat fantastisch voor jullie! Jullie gaan ongetwijfeld fantastische ouders worden:)
Veel genieten en de zorgen loslaten!
Dikke kus. Anouk

Nena -

Ik denk even kijken of er misschien al goed nieuws is te vinden op 2wmn wat betreft de kinderwens. Bezoek 2wmn.nl niet dagelijks nog dus dacht hmm oja 2wmn! Nou en precies vandaag dit artikel met het blije nieuws! Gefeliciteeeeerd! En natuurlijk dat het kindje gezond is :)

Aniek -

Ik reageer nooit, maar vond dat ik nu wel even moet reageren! Gefeliciteerd, ik gun het jullie echt van harte! En die mommy updates, mij hoor je niet klagen hoor als ze komen!

debbie -

Wat ontzettend leuk voor jullie!! Hartelijk gefeliciteerd!! Je straalt helemaal met je kleine buikje:-)

Wat veeeeeel reacties zo leuk!

Lisa's Beautybabbels -

Wat een geweldig nieuws zeg! Ik had echt even een ‘YES!’ momentje terwijl ik je niet persoonlijk ken. Maar toch leef ik zo met jullie mee, ben echt heel blij voor jullie! GEFELICITEERD!!
Ik denk dat het een jongetje wordt..;)

Marloes -

AAAAHH WAUW GEFELICITEERD!! Ik reageer eigenlijk nooit, maar ik ben zo blij voor jullie, al ken ik jullie natuurlijk eigenlijk helemaal niet haha. Geniet ervan met z’n tweeën!

Marie -

Niets vermoedend ging ik vandaag weer kijken op 2wmn wat voor posts erbij waren gekomen. Nou ik kreeg gewoon kippenvel bij het lezen van de titel. Ik ben zo blij voor jullie! Tijdens je updates heb je ons er zo bij betrokken en zo open geschreven dat ook bijna lijkt dat je iemand uit mijn omgeving bent haha. Gefeliciteerd en geniet ervan!

Daphne -

Ik had bij vorige videos van jullie al zo een voorgevoel dat je zwanger was. Op een of andere manier zag ik het al aan je! Wat fijn dat het ook echt zo is :) Want nadat ik natuurlijk de blogs had gelezen dat je het probeerde, ging ik extra erop letten of ik al veranderingen zag.

Ik ben echt blij voor jullie en ik vind het zo leuk om het te kunnen volgen via blogs (of misschien wel video updates over symptomen oid?)

Gefeliciteerd!

P.S. Ik denk dat het een meisje wordt.

Merle -

Wat een fantastisch nieuws!! Van harte gefeliciteerd, echt geweldig. Geniet van de mooie en spannende tijd die jullie samen tegemoet gaan. Er bevindt zich een klein wonder in jouw buik!

Carlijn -

Wauw wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd!

Neelima -

Ik reageer normaal nooit maar WAAAAAH ik zat te gillen achter mijn pc.
Gefeliciteerd, wat ben ik blij voor jullie!!!!! 😀

Flora -

Super!!! Ik word er helemaal blij van!
Proficiat Willemijn & Djurre!

jessica -

Wat heerlijk voor jullie, gefeliciteerd!

Laura -

Gefeliciteerd! Wat een geweldig nieuws voor jullie beide! Toen ik het gisteren las zat ik met een glimlach van oor tot oor naar mijn scherm te staren! Geniet van je zwangerschap en ik kijk uit naar de updates! Enne, ik gok op een jongetje!

Nina -

Wauw super!! Gefeliciteerd Willemijn, Djurre & ‘Tante Tine’ :)

Eva -

Lieve Willemijn,
van harte gefeliciteerd! Wat een geweldig nieuws en wat een wondertje <3
In mijn omgeving worden al 4 baby's verwacht in november inclusief en neefje of nichtje voor mij! Dus dat wordt een leuke maand voor ons 😉

Denice -

OHMYGOD! KIPPEVEL! Gefeliciteeeeerd! Wauw!

vera -

Ontzettend gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Het is jullie zo gegund. Geniet van de aankomende maanden en natuurlijk jaren en we wachten allemaal met smart op alle updates die nog gaan komen! ♥

lifetimes -

Yeah, wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd!! En hoe schattig is je buikje al, haha. Echt super! Xx

Maartje -

Beste Willemijn en Djurre,

Ontzettend gefeliciteerd!!! Geniet ervan! Het is jullie van harte gegund!
Ik kijk nu al uit naar de babyposts, die zijn zo leuk om te lezen altijd :)

xx

Katrien -

Wauw, gefeliciteerd allebei!! Ik ben heel benieuwd naar de (hopelijk heel veel) zwangerschapsupdates, op de eerlijke open manier die we gewend zijn. Wat een mooie buik heb jij nu al seg. Ik wist niet dat het zo snel zichtbaar was. Hopla,’weer iets dat ik leer van jullie :)

Annerieke -

Willemijn (en Djurre natuurlijk ook), van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws! Geniet van je zwangerschap :). xxx

anna -

Ah wauw, wat een super nieuws! Van harte gefeliciteerd beide en geniet ervan <3

Iris -

Gefeliciteerd! Nu maar hopen dat vanilia met een zwangerschapslijn komt. Maar dat doen je vast wel van hun beste klant.
Xx

Eva -

Wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd x

Vera -

Ahh zo leuk, gefeliciteerd! :)

Nicole -

Hoi Willemijn.

super gefeliciteerd. wat fijn dat alles helemaal in orde is.
en je heb al een schattig buikje :)
maar ik dacht het toevallig een paar weken geleden via de instagram.
je had/heb de zwangerschaps- glow! dacht ik te zien maar was dus echt zo.
geniet er van. het is cliché maar doe het want het is zo over :)

groetjes Nicole

Nynke -

Gefeliciteerd Willemijn en Djurre!! Super voor jullie! En ook gefeliciteerd voor Martine natuurlijk, lijkt me erg leuk om een zwangere vriendin te hebben. 😀

Malou -

Waaaaauw gefeliciteerd!! Wat geweldig <3 Ik ben zo blij voor jullie!

Lone -

Lieve Willemijn,
Gefeliciteerd! Wat fijn dat de baby gezond is en dat je nu met trots kunt zeggen dat je moeder word. Ik ben zó blij voor jullie! Het zou wel leuk zijn als het een meisje wordt, omdat jij veel met beauty doet en dat kun je dan later met je dochter delen, maar het belangrijkste is natuurlijk dat jij straks een gezond en gelukkig kindje op de wereld zet. Heel veel liefs!
Xx Lone

Jasmijn -

Wauw Willemijn, wat geweldig! Ik volg je al jaren, maar nog nooit een reactie geplaatst. Ik wil jullie van harte feliciteren met dit leuke nieuws, geniet ervan! In alle kleuren en geuren.

Jessy -

Wat een geweldig nieuws! Ik zat er stiekem al heel erg op te hopen. Ik ben zo blij voor jullie!! Gefeliciteerd en geniet met volle teugen!

Mo -

Wauw, wat een fantastisch nieuws, van harte gefeliciteerd! Op het moment van typen is mijn eigen kleine meisje flink aan het rondschoppen in mijn buik; ik kan je verzekeren dat een zwangerschap echt geweldig is om mee te maken. Geniet ervan, en hopelijk heb je niet teveel last van kwaaltjes!

Anouk -

Lieve Willemijn en Djurre natuurlijk ook gefeliciteerd met jullie zwangerschap en wat fijn dat alles goed gaat. Geniet ervan samen en je krijgt al een mooi buikje Willemijn zo zie ik op de foto. Echt helemaal super!!!

Eline -

Gefeliciteerd! Wat fijn dat het kindje gezond is. Ook ik leefde heel erg mee met jullie en gelukkig kunnen jullie nu een gezond kindje verwachten. Het is je zo gegund. Ik wens je een fijne zwangerschap toe geniet ervan! Benieuwd naar de updates!

Irene -

Oh wat geweldig zeg! Zo blij voor jullie. Van harte gefeliciteerd! Geniet maar samen van deze mooie tijd

Naomi -

Aaahhhww gefeliciteerd!! Geniet ervan hoor!!

Janine -

Gefeliciteeerd!! Geniet er van! Ik kan niet wachten om de baby updates te zien!!

Liefs,
Janine

Vera -

Lieve Willemijn,

Ik reageer eigenlijk nooit, maar bezoek jullie site elke dag! Dit is echter zo’n mijlpaal dat ook ik even in de pen spring!
Heel, heel, heel hartelijk gefeliciteerd! Het is jullie van harte gegund.

Liefs,

Vera

Daphne -

Wat tof zeg! Gefeliciteerd!

Nancy -

Gefeliciteerd! Ik zat nog net niet te juichen achter de computer, haha.

Diana -

Ik dacht het al aan je te zien de afgelopen tijd! Heel erg gefeliciteerd!! Wat een heerlijk nieuws.
Geniet van alles, het is het mooiste wat je kan gebeuren als vrouw!

Liefs

Judith -

Gefeliciteerd, wat leuk zeg!
Ik zat me net van de week af te vragen of er al nieuws was.
Ik ben benieuwd naar je updates!
Heb je al eens gekeken op de zwangerschapsblog van Ruth Crilly van amodelrecommends? Die vind ik zelf erg leuk om te volgen al ben ik nog helemaal niet bezig met zwanger worden 😉

Natasja -

Wat een geweldig nieuws, gefeliciteerd! Geniet van je zwangerschap samen!

Romany -

Wauw wat snel! Van harte gefeliciteerd! Geniet er maar lekker van!

natassk -

na beneden scrollen duurde even haha
maar hier ook gefeliciteerd.
Jammer dat er geen Echo van 11 weken er bij staat dan had ik een gok gedaan met skull of nub theorie.

Ik vond het ook moeilijk om de eerste 12 weken me mond te houden . Maar op een gegeven moment moest ik wel op de plek waar de echos werden gemaakt zat een bekende En omdat een meneer dacht dat hij na binnen mocht om bloed te prikken en ik 2 keer zei nee meneer ik moest daar niet zijn ( hoezo doof) . en op de dag van vandaag vraag ik nog steeds af of vrienden het niet door hadden al toen ik bij de kinderboederij niet de stallen in ging en bij de geiten ging lopen

Linda -

WAUW gefeliciteerd!!! ben echt zo blij voor je.

Felicia -

Gefeliciteerd!!!

Malou -

Wauw wauw wauw! Gefeliciteerd! En wat is het – ondanks alle zorgen – toch snel gegaan bij jullie!

Miranda -

Lieve Willemijn en Djurre,
Gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!!!!!!!!! Wat fijn dat alles goed is zeg!
Ik las ergens dat je je buikje verhulde met lange vesten enzo, dat deed ik ook voordat ik het bekend maakte. Nu zit ik inmiddels alweer in het 3e trimester en heb ik nog zo’n 10 weken te gaan. Maar je hebt al een mooi buikje. Nu mag je er heerlijk mee pronken!
Geniet van je verdere zwangerschap en een update op z’n tijd is altijd leuk 😉

Liefs Miranda

Femke -

Wat superleuk!!! gefeliciteerd!

Esmée - Veggielista -

Ik ben echt zó ontzettend blij voor jullie. Superfijn ook om te horen dat het helemaal gezond is. Heel erg gefeliciteerd met jullie wonder!

Renée -

Whaaaaa Willemijn! Kippenvel ALL OVER! Ik zit hier op m’n werk en keek even op 2wmn en ik zie ineens die foto. Echt super, geweldig voor jullie. Keihard genieten! Ik denk dat het een jongetje is! :)

Momo -

OH MIJN GOD haha! Ik ben gewoon helemaal blij voor je! Wat ontzettend fijn en heerlijk en leuk! Van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je heel erg kan genieten van deze periode.

En ik weet dat jullie geen mommyblog zijn, maar echt, wat mij betreft schrijf je drie keer per dag een update 😉 Ik heb en wil nog lang geen kinderen (ooit.. <3) maar vind het heerlijk om te lezen.

Een paar dagen geleden zij mijn oudere nichtje tijdens een familiedag dat ze zwanger was. Mijn tante is verloskundige en had zo'n hartjesluisterapparaat meegebracht. Ik heb toen samen met mijn kleine zusjes, nichtjes, tantes, oma en moeder voor het eerst naar het hartje geluisterd. Wat was dat intens bijzonder, wat een kracht, van al die vrouwen bij elkaar. Ik voelde me zo verbonden, we geven echt iets door als vrouwen, we geven leven door :)

Ik ben oprecht helemaal blij door deze blogpost. Joehee!

Lien -

Hey hey,
Een hele dikke proficiat. Hopelijk heb je een betere zwangerschap en bevalling dan mij :-)
Ik wou je toch nog even ‘verwittigen’ als het ware dat je eens moet informeren over peelings, gebruik van zuren,… ikzelf gebruik ook heel veel productjes en ze raadden me aan om dit allemaal niet meer te doen. Wel de gewone reiniging en dagcrèmes enzo maar specifiekere producten mocht ik niet meer gebruiken tijdens mijn zwangerschap….

Willemijn -

AAAAAAAH YES YES YES :D!!
Super blij voor jullie!

Danielle -

Owja, pas trouwens wel op met zo’n vroege geslachtsbepaling. De echoscopiste vroeg bij mij ook al bij de 12 weken-echo of ik wilde weten wat ze zag, natuurlijk wilde ik dat. Ik kreeg een jongetje, zei ze. Ze zei zelf ook al wel dat het erg vroeg was en dus nog niet bindend, maar ze gaf me 98% zekerheid, want het was heel erg goed te zien, volgens haar.
Ze had het dus fout…
Het voelde al raar, ik had zelf het gevoel dat er een meisje in mijn buik zat, en mijn moeder ook. Dus ik belde haar in de auto op en zei “Er zat een dingetje”. Voor mijn moeder voelde het ook vreemd en heeft ons toen een geslachtsbepalings-echo cadeau gedaan, die je vanaf 17 weken kunt laten doen, ook bij haar want het is wel een fijne echoscopiste, bij mijn zoontje was ik ook al bij haar geweest. Toen we met 17 weken terugkwamen, kon ze (zonder in de computer te kijken) zich niet meer goed herinneren wat ze tegen me had gezegt en wilde ook niet dat ik iets zei, ze wilde er open in gaan. “Het is een meid, zeker weten!” toen ik mocht zeggen dat dat niet was wat ze een aantal weken daarvoor al had gezegt, heb ik op alle kanten gelegen om het zeker te weten. Echt een meisje, “als je voor je 20 weken-echo komt, zou je dan die foto voor me kunnen meenemen?” vroeg ze, dus dat deden we. Natuurlijk (ze ziet ook zoveel zwangeren en baby’s met geslachten) wist ze weer niet wat ze tegen me gezegt had en wilde weer de foto zien, zonder dat wij iets zeiden… “Dat is een jongen!” “Nee, DAT is een meisje!” ze kon het zelf niet geloven dat ze er zo naast zat. Ze voelde zich nogal beroerd eronder en vroeg of ze onze foto mocht houden om aan mensen te laten zien hoe je er langs kunt zitten voor 16 weken. Ze is echt een vakvrouw met jarenlange ervaring en het was een honest mistake, maar het gebeurt. Voor 16 weken is de kans erg groot dat ze het fout zien, vanwege het “oergeslacht” wat er dan nog te zien is en voor plassertje aan kan worden gezien. Dus wees voorzichtig met kleertjes kopen 😉 XXX

Willemijn -

We hebben geen geslachtsbepalende echo gedaan, je kunt er voor kiezen om dit te horen bij het chromosomenonderzoek wat we gedaan hebben. Dus we weten heerlijk 100% zeker doordat het chromosoom bekeken is :)

Danielle -

Oh wat fijn, nu kun je lekker kleertjes gaan shoppen! :-)
XXX

Stephanie -

Wat super leuk! Van harte gefeliciteerd en lekker genieten van de zwangerschap!

Minke -

Van harte gefeliciteerd!

Miranda -

Oh , wauw! Wat super. Gefeliciteerd en geniet van de zwangerschap!

Danielle -

Hartelijk gefeliciteerd, lieve Willemijn en Djurre!
Wat super dat het is gelukt en ook nog gezond,ik ben echt super blij voor jullie.
Afgelopen Zaterdag heb ik te horen gekregen dat een geode vriendin van mij 8 weken zwanger is, en een ander vriendinnetje van me verwacht eind Juli een kindje.
Nu al 3 zwangerschappen om te volgen, geweldig! XXX

Lisanne -

Wauw gefeliciteerd! Het is je gegund :)
Ik keek trouwens laatst nog de video terug waarin je vertelde dat je ging trouwen, je zegt dan dat je echt voorlopig nog geen kinderen wil en nu ben je gewoon zwanger haha!

Linsey -

Lieve Willemijn, ik volg je al vanaf het begin maar ik heb nog nooit een reactie geplaatst. Dit artikel las ik met tranen in mijn ogen. Wat een geweldig nieuws!! Geniet samen van jullie mooie wondertje. Heel veel liefs x

Laura -

Ahhhh lieve, lieve, lieve Willemijn, wat ben ik ontzettend blij voor jou en Djurre! Wat een spannende tijd ga je tegemoet, ik kan niet wachten op de updates!

Hilde -

Wat ontzettend leuk, van harte gefeliciteerd! Geniet van de zwangerschap!

Charlotte -

Gefeliciteerd met de zwangerschap! Ik ben erg blij voor je :)
Geniet ervan en ik hoop van harte dat alles goed gaat!

Marthe -

Echt heel erg gefeliciteerd!! En Willemijn je ziet er ook echt stralend uit. Geniet er vollop van.

Mariska -

Oooooh jaaa ik ben zo blij voor jullie! Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen!

Myrthe -

Van harte gefeliciteerd!!
Ook al ken ik je niet persoonlijk: Ik wens jou en Djurre ontzettend veel geluk tijdens deze mooie periode.

Sanne -

Lieve Willemijn, ik ben zo ontzettend blij voor jullie! Gefeliciteerd!!! Normaal schrijf ik nooit reacties en ben ik vooral een “lurker” maar nu moest ik wel reageren! Ik vond het zo mooi hoe je zo openlijk over dit hele avontuur heb geschreven! Ik ben zo enorm blij voor jullie. Ik denk stiekem dat jullie een meisje krijgen :)

Nienke -

Gefeliciteerd met dit mooie cadeau!

Jantine -

Zooo leuk!!! Ik denk een jongen 😉

Cindy -

Een jongen 😀 haha

Lynn -

Super leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd:)

Cindy -

Ik ben normaal niet iemand van de reacties, maar dit kan ik niet zomaar voorbij laten gaan. Wat een ongelooflijk goed nieuws! Ik heb de afgelopen maanden echt met je meegeleefd, omdat ik ook niet zomaar zwanger bleek te kunnen worden. Nu, 2 jaar verder, is het echter toch gelukt en ben ik alweer over de helft. Je nieuws raakt me daarom enorm en ik wil jullie natuurlijk ontzettend feliciteren. Geniet van al het moois dat komen gaat!

shaan -

Ik ben zo blij voor jou en Djurre :-) Dat buikje staat je goed. Geniet nog van de zwangerschap!

Melanie -

yeeey wat super voor jullie!!
Gefeliciteerd! ik wens jullie al het gelukt toe!
En hoop dat de zwangerschap ook goed zal verlopen!
xxx

Sabine -

Jaaaa wat goed! Van harte gefeliciteerd! De afgelopen dagen hoopte ik het al voor je, had zo’n voorgevoel:) je straalt meis!
Hoop jullie stiekem ooit eens tegen te komen hier in Grunn:)

Kimmetje -

Gefeliciteerd! Zo blij voor jullie! Ik denk dat jullie een meisje krijgen, maar das ook pure duimzuigerij haha.

Jessica -

Wat een super leuk nieuws voor jullie beiden! Fijn dat het gezond is! Geniet beiden van de zwangerschap!! Updates zijn altijd leuk om te lezen.

Lynn -

Wauw! Ik kom vanmorgen op jullie site en denk: leuk, een vlog! Totdat ik de blogpost ernaast zag, die is nog veel leuker!! Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd Willemijn en Djurre, en natuurlijk tante Martine! xx

Rosanne -

Gefeliciteerd! Het is jullie zo gegund!
Ik wens je een hele fijne zwangerschap toe en hoop dat je er onwijs kan van genieten!
Ik kijk al uit naar de zwangerschapsupdates en foto’s van je groeiende buik!
Ik denk (en hoop haha) dat het een meisje is, maar het belangrijkste is natuurlijk dat het gezond is!
Nogmaals van harte gefeliciteerd en geniet ervan!

Marianne -

Wauw, tranen met tuiten. Gefeliciteerd! Wat een geluk en wat een geschenk!

Danielle -

Gefeliciteerd. Wat moet dit bijzonder voor je zijn zeg. Ik hoop dat alles goed zal verlopen. Je hebt in ieder geval iets prachtigs om naar uit te kijken.

Lisa -

Wooooow, wat gaaaf! Gefeliciteerd! Helemaal niets mis met updates, graaaag zelfs, zo leuk <3! Geniet ervan! xxxx

P. -

O wauw! Gefeliciteerd :D. Ik ben zo blij voor jullie. En zo snel gelukt! Ik wens jullie heel geluk en ik houd de site in de gaten voor updates ;).

Laila -

Van harte gefeliciteerd!!!!!

Syl -

Wow wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd, geniet er samen van.

Monique -

Wauw wat prachtig Willemijn en Djurre! Gefeliciteeeerd!

Groot gelijk dat je lekker gaat onderdompelen in dat heerlijke euforische gevoel. Het is een prachtige mooie tijd en een zwangerschap zoals de eerste krijg je nooit meer!
(Ik vond het altijd maar geneuzel dat advies wat mensen je geven, maar het is echt zo)
Inmiddels ben ik zelf 25 weken zwanger van mijn tweede kindje (29 jaar) dus die updates vind ik juist super super leuk!
(En ach.. een leuke babyshoplog kan hier toch ook best :) )

Geniet van deze heeeeeerlijke, bijzondere tijd met zijn tweeen!!!

En ik….. ik gok een jongetje! (gebaseerd op werkelijkwaar helemaal niets)

Lisette -

Wat super leuk voor jullie! Van harte gefeliciteerd!

Ema -

Gefeliciteerd!! Wat een goed nieuws!

Anouk -

Wat een supergoed nieuws! Gefeliciteerd! :)

Melissa -

WAT LEUK! Van harte gefeliciteerd <3 Ik hoop dat alles goed blijft gaan en dat je een fijne zwangerschap tegemoet gaat!

Fenna -

Mijn dochter stuiterde vanochtend de trap af: Mam, heb je al gezien dat Willemijn zwanger is ?! Ik: Nee, echt?! Wat gaaf !! En de mannen: Huh, wie? Kennen we die? JA! Nou ja, nee… LAAT MAAR…

Willemijn -

Hahahahaha! Super leuk!

Suzanne -

Gefeliciteerd! Ben super benieuwd wat het word en ik vind het helemaal niet erg als ik op de hoogte word gehouden!

Diana -

Willemijn & Djurre , van harte gefeliciteerd met de zwangerschap!! Ik ben zo blij voor je Willemijn alsof je mijn vriendin bent haha! Op de vlog van vandaag zie je ook dat je echt heel gelukkig uitziet en straalt, en dat je je jas over je buikje houdt haha! Echt ZO leuk en ik kijk uit naar de updates. Mommyblog hoeft niet nee maar af en toe, lijkt me echt leuk.
Ben ook benieuwd hoe je het verteld hebt aan de anderen? Ik las dat Martine erbij was toen je het telefoontje kreeg :) Echt leuk!!

Shaz -

Wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd en geniet ervan!

Jody -

Wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd met jullie kleine wondertje! Waar is de tijd dat je voor de eerste keer over zwanger worden schreef. Ik heb altijd vol spanning de updates gelezen, hopend dat jullie droom zou mogen uitkomen. En eindelijk is het zover! Geniet er maar van. En Willemijn, wat staat dat beginnend babybuikje je goed zeg! Je bent nu al een stralende mama! En het geslacht, ik gok op een meisje 😀

Sanne -

Super leuk!!
Gefeliciteerd. Geniet van je zwangerschap :)

Marly -

Aaaah Willemijn, wat een super nieuws, gefeliciteerd!!!
Ik heb zo vaak je instagram en 2wmn gecheckt in de hoop op dit goede nieuws, ben zo blij voor jullie! Kan niet wachten op de updates.

ellen -

onwijs leuk!!! Gefeliciteerd!! Ik denk dat iedere lezer van dit blog al stiekem op dit nieuws zat te wachten (ik in ieder geval wel!) . Ik denk dat het een jongetje wordt! En zo te lezen ben ik niet de enige hahaha. En plaats ajb veeel updates, leuk!!!

Lotte -

Wauw Willemijn!
Gefeliciteerd! ! Wat een groot nieuws!
Ik zat laatst al te denken dat we al een tijdje geen update hadden gekregen en hoopte stiekem dat dat was omdat je zwanger was! Geniet van je zwangerschap!
Liefs

Michelle Kaiser -

YAY Wat ontzettend geweldig en heuglijk nieuws te horen dat jij en Djurre een kindje verwachten en dat ook nog eens gezond zal zijn als het op de wereld komt. Van harte Gefeliciteerd. Ik zag dit echt een half uurtje terug op je Instagramfoto, die voorbij kwam op Twitter en ik kon niet anders dan breed glimlachen en ontzettend blij zijn. Uiteraard in eerste plaats voor jullie, maar ik vind het zelf alleen al zo ontzettend leuk om te zien dat mensen dit nieuws vertellen. Dus echt vanuit het diepst van mijn hart wens ik jullie een heel erg mooi, gezond, lief kindje. Wat vast helemaal goed komt. GEFELICITEERD. Geniet van de bijzondere tijd. Ik kan mij niet indenken hoe bijzonder dit moet zijn voor jou en Djurre. P.S. Antwoord op je vraag; ik hoop een LLG meisje hihi. Voor Djurre ook leuk, meisjes schijnen meer naar de papa’s te trekken, dus niet alleen in jouw voordeel, ook zeker voor Djurre. Liefs Michelle

Renee -

Oh wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd! 😀 Wat fijn om te horen (nouja lezen..) dat je droom zo snel mag uitkomen. Hopelijk loopt heel je zwangerschap op rolletjes! Geniet ervan!

ps. Het is bijna onmogelijk te reageren, ik moet zover naar beneden scrollen! Zoveel gefeliciteerd berichtjes 😉

Moniek -

Van harte gefeliciteerd Willemijn en Djurre (en tante Martine natuurlijk ook)! Geweldig dat alles tot nu toe zo goed is gegaan. Nu genieten van je zwangerschap! :)

Suzanne -

Aaaaah! Gefeliciteerd!!! Toen ik de titel zag had ik even de neiging om m’n vriendinnen te bellen “Willemijn is zwanger”, maar zij kennen jou helemaal niet dus dat is gek. Haha!

Emma -

Gefeliciteerd Willemijn! Super goed nieuws! En je straalt zo op die tweede foto, erg leuk om te zien. Geniet ervan!

Marloes -

Wauw! Gefeliciteerd! Ik ben zo ontzettend blij voor jullie. En wat fijn dat je nu lekker kunt genieten van het zwanger zijn.
xx

Linda -

Wat super leuk! Van harte gefeliciteerd!

Lara -

Waaaaw, proficiat, ik ben zo blij voor je!

Marnel -

Dit is echt fantastisch nieuws!!! Zo leuk en het is jullie beide van harte gegund!!! Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!! Ik kan niet wachten op al die updates 😀

Marnel -

Ps: Heeft vanilia een zwangerschapslijn?! 😉 Haha

Margot -

Oh wat een mooi nieuws! Gefeliciteerd! Ik ken jullie natuurlijk helemaal niet, maar ik zit toch met een grote grijns achter mijn laptop nu! Zo leuk!

Anouk -

Waaaaaah gefeliciteerd! Heel veel geluk en lekker genieten.
Haha ik heb vorige week nog foto’s bekeken of je al iets kon zien, je hebt het goed verborgen gehouden! En vanaf nu lekker shinen met je mooie buikje!
En hoeveel kleertjes en babydingen heb je al gekocht?

Susan -

WAAAAH! Ik ben zo blij en voor je! Zit hier met tranen in mijn ogen. Mijn vriend zegt: ” Wat heb jij ineens dan?” “Willemijn is zwanger!” en laat de foto van je bolle buikje zien. “Maar die ken jij toch helemaal niet, waarom raak je daar van ontroerd dan?” “Jawel ik ken haar wel, ja oké niet echt, ja laat maar, ik ben gewoon heel blij voor haar!!!” :-)

Laura -

WAT ONTZETTEND LEUK!!! VAN HARTE GEFELICITEERD!

Janneke -

Wat een geweldig nieuws!! Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Het is jullie echt gegund, geniet ervan ♡ <3

Lenneke -

Ahhh eindelijk!! Geweldig! Gefeliciteerd! Geniet van je zwangerschap :)

jose -

WAAAAAAAAAAAUW wat leuk! Gefeliciteerd! Dit maakt mijn dag!!!!

Marleen -

Tegen de tijd dat je alle reacties hebt gelezen op dit nieuws ben je allang bevallen, zoveel zijn het er, haha! Ongelofelijk gefeliciteerd! En ik denk dat ik voor een hele grote groep spreek als ik zeg: wij vinden mommy-updates helemaal geen probleem! En je hebt echt al een mooie buik!

Veerle -

Wauw, wat geweldig nieuws! Echt kippenvel tijdens het lezen! Ik ben zo blij van jullie! Misschien veel uitroeptekens maar echt, ik (en ik denk iedereen wel) gun het jullie zo!

Lonneke -

Ahhh!! Zo leuk!
Toen ik het gisteren op Twitter en Instagram zag, zat ik stuiterend in bed. Ik was zo blij voor jullie! Vriendlief begreep niet wat aan er aan de hand was, hahaha! Nu je weet dat alles goed is, hoop ik dat jullie er nog meer van kunnen genieten. Ik kijk net als vele anderen hier uit naar de updates!
Liefs!

Iris -

Gefeliciteerd Willemijn en Djurre! Geniet lekker van je zwangerschap :)

inge -

Hartelijk gefeliciteerd Djurre en Willemijn! Wat moet het een verademing zijn!
Ik kijk al uit naar de updates!!
Geniet maar volop van deze periode!

Veroniek -

Van harte proficiat! Geniet van deze wonderbaarlijke periode!

Janine -

Ooh… Wat super leuk!!! Van harte gefeliciteerd met dit grootse wonder! Geniet ervan het is heerlijk!! En wat heb je al een schattig buikje, geen twijfel dat daar iets moois in groeit! Liefs!

Joyce -

Wat een heerlijk nieuws! Van harte gefeliciteerd en op naar een hele fijne zwangerschap!

Fleur -

Gefeliciteerd meis, wat een supergoed nieuws!!! Ik gun het jullie zo enorm, ik weet zeker dat jullie fantastische ouders worden! Geniet van de komende tijd, van het zwanger zijn en voorbereiden op de komst van het kleintje :)

Sandra -

Wauw gefeliciteerd Willemijn en Djurre! Geniet van deze prachtige periode, ik ben heel benieuwd naar updates over hoe je je zwangerschap ervaart en hoe het tot nu toe al verlopen is :D!

Sascha -

Van harte gefeliciteerd! Het geluk is jullie enorm gegund! Geniet ervan

Pauline -

WAUW!! gefeliciteerd met jullie Gaai!! En die mamablog, DOEN!! HEERLIJK!

Maria -

Gefeliciteerd meiden! Zit hier met kippenvel achter m’n bureau :)

Rianne -

jaa wat een heerlijk nieuws om mee wakker te worden! Gefeliciteerd en post alsjeblieft veeeel updates 😀

Nienke -

GEFELICITEEERDDDDDDDD
xxxxx

Patricia -

Gefeliciteerd Willemijn en Djurre! Wat een súpernieuws! Fijn dat alles goed is met jullie kindje. Ik ben inmiddels 20,5 week zwanger en heb onlangs de 20-wekenecho gehad. Dat was spannend (zeker na een eerdere miskraam met 8 weken) maar gelukkig is alles goed! Leuk om te weten wat het is hè 😉 Geniet ervan!

Britt -

Wat superleuk om eindelijk deze blogpost te lezen! Van harte gefeliciteerd! En helemaal niet erg als jullie een ‘mommybloghoekje’ krijgen hier op 2WMN :)

Daniëlle -

Jaaa! Wat een super goed nieuws. Ik heb, net zoals zo veel anderen, de laatste maanden helemaal meegeleefd met de blogs. En vind het geweldig voor jullie dat het gewoon gelukt is.
Nu maar lekker genieten van alles :)

Liefs, Daniëlle

Mara -

Oh man, ik reageer bijna nooit, maar ik moet gewoon bijna huilen omdat ik zo ongelofelijk blij voor jullie ben. En dat wilde ik even laten weten. Geniet ervan, en <3. Je bent een topper.

Elvera -

Van harte gefeliciteerd!!! de zoveelste in de rij maar toch even dit berichtje!!
Wat bijzonder het blijft een wonder en dat zo maar tegen alle verwachtingen in!!!
Geniet en laat inderdaad ons af en toe meegenieten…Ik vind het heel bijzonder dat je ons jullie omstandigheden hebt gedeeld en hoop dat je dat blijft doen.

anouk -

Ohh wat een goed nieuws!! Super fijn om te weten dat het helemaal goed met jullie kindje gaat. Geniet van je zwangerschap! Je ziet er onwijs gelukkig uit

Sanne -

Oooooa wauw!! Super blij voor jullie!! Van harte! Geniet van je zwangerschap. :)

Mascha -

Wauw Willemijn en Djurre. Van harte gefeliciteerd. Op moederdag kreeg ik te horen dat ik voor het eerst tante werd en ik was door het dolle heen. Mijn schoonzus is ongeveer rond dezelfde tijd als jou uitgerekend. Geniet van alles!

Amanda -

Woooow iedereen om me heen is zwanger hihi baby boem :)

Ik denk dat je een meisje krijgt

Zo leuk voor jullie.. Zelf ga ik over twee maandjes stoppen met de pil..
Ik kan niet wachten tot de volgende update..

Gefeliciteerd xxx

Anna -

Wauw, wat een geweldig nieuws!! Gefeliciteerd! Ik hoop voor jullie dat alles goed gaat. Geniet van je zwangerschap!

Marloes -

Gefeliciteerd!! Zo gewenst en gehoopt en nu is het dan echt! Wat ontzettend fijn voor jullie. Hopelijk kan het genieten van het feit dat er een Gezond kindje in je groeit nu volop gaan beginnen.

Suzanne -

Gefeliciteerd, geniet ervan samen met Djurre en natuurlijk lieve Saar. Ik kijk uit naar alle updates.. Wat bijzonder dat we je zwangerschap samen met jullie mogen volgen..

Marieke -

Gefeliciteerd zeg!! Heel erg mooi nieuws :-) Hopelijk voel je je goed en kan je er heerlijk van genieten.
Het leuke is dat ik ook 13 weken zwanger ben 😉

Vera -

Oh wauw!
Ik heb me wekker eerder gezet om dit artikel te lezen..
En daar ben ik blij mee want m’n dag begint nu heel goed!
Ben zo blij voor jou en jurre!
En gelukkig is het zoontje gezond..
Ja Ik denk dat het een jongetje wordt..
Toch weet ik het nog niet zeker (;
Maar geniet er heel veel van, jullie verdienen het!

X

Mandy -

Wat fantastisch nieuws voor jou en Djurre natuurlijk! Heb me net als veel anderen hier lees ik afgevraagd of jullie eindelijk een kleintje mogen verwelkomen! Geniet van deze spannende maar vooral leuke maanden!

lisa -

Ja eindelijk! Oh Willemijn, ik ben zo ontzettend blij voor jou en Djurre. ( En natuurlijk ook voor Martine, ik denk dat wij allenmaal wel kunnen raden wie de peettante word! )
x

lisa -

en ik gok op ( natuurlijk ) een klein meisje!

Renske -

Hoera! Lieve Djurre en Willemijn, gefeliciteerd met dit geweldige nieuws! Door alle updates die jij met ons hebt gedeeld, besef ik nóg beter hoe bijzonder het zwanger worden én een gezond kindje op de wereld zetten is. Je krijgt al een prachtig buikje. Geniet van de zwangerschap! En natuurlijk van alle voorbereidingen voor de komst van jullie wondertje. Jullie zullen prachtige, liefhebbende ouders zijn!

Anoniem -

Lieve Willemijn, ik zat net in de auto terug van mijn tweede echo ,8 week zwanger en ik kwam dit bericht van je op instagram tegen. Ik kan nu zeggen dat ik oprecht snap hoe je je voelt en hoe spannend het allemaal is en al helemaal voor jou vanwege de ‘geschiedenis’ en de angst waarin je leefde maar wat SUPER dat alles gezond en wel is!!!! Ik voelde en doordat je ons op de blog op de hoogte hield van je kinderwens en wat je situatie was en doordat ik nu zelf net weet dat ik zwanger ben extra veel blijdschap voor je en wat gun ik jou en Djurre deze heerlijke tijd!! Ik kan me helemaal vinden in dat ondanks dat je het al 2 maanden weet het besef er misschien nog niet helemaal is. Ik kijk ook naar het scherm van de echo en hoor het hartje en het is zo ongelofelijk bijzonder dat je bijna niet beseft dat het in je buik zit en dat het echt jouw/ jullie kindje is … Lieve Willemijn ik wens je al het geluk toe en ga genieten van de komende periode !! Samen genieten en in November met z’n 3tjes ! Ik ben een maandje later dan jou dus we zitten vlak bij elkaar haha 😉 GENIET!!

anoniem -

chips… balen komt per ongeluk een foto bij mijn reactie terwijl ik nog anoniem wou reageren maar de email was gekoppeld natuurlijk !! in alle enthousiasme gereageerd en niet nagedacht , hoop dat de foto/ reactie stiekem kan verwijderd worden door jullie haha tussen al die 371 reacties.

sigrid -

Wat leuk om te leze, Gefeliciteerd jullie beide! Ik Denk dat het een jongetje wordt!

Alba -

Wat fijn om te horen. Heel erg gefeliciteerd!

Oh, en ik denk: meisje. :)

Alba -

oeps, 2 x 😉 wilde nog gauw even mijn voorspelling toevoegen :)

Alba -

Wat fijn om te horen. Heel erg gefeliciteerd!

Deborahschrijft -

Ik zag het al op Instagram voorbij komen, maar nogmaals GEFELICITEERD!!! En wat heb je al een ontzettend mooi buikje Willemijn! *pinkt heel stiekem gewoon een traantje weg*

Wat ontzettend fijn dat de baby gezond is. Jullie hadden geen beter nieuws kunnen krijgen. Geniet van de zwangerschap en de weg naar het moederschap. Ik kijk uit naar je updates 😀

Minka -

Ik had al HEEL sterk een vermoeden… 😉 GEFELICITEERD met jullie zoon! (Ja dat denk ik ook zeker te weten) ;-))) Super blij voor jullie! /

Nicole -

Aaahh wat geweldig!! Echt supergefeliciteerd! Wauw ik ben zo blij voor je, het is zo raar, ik heb je nog nooit in het echt gezien, maar toen ik het bericht las op Instagram had ik het gevoel alsof mijn zus zwanger is :) ik hoop dat alles super goed gaat :) liefs Nicole

Martine -

GEFELICITEEEEERD!
Ik vermoedde al iets toen ik een paar weken geleden die blije instagramfoto zag! Hopelijk heb je een fijne zwangerschap, je hebt al een mooi buikje!

Sanne -

Oh wat een fantastisch nieuws. Super gefeliciteerd. En om heel eerlijk te zijn vond ik je er op foto’s wat anders uitzien, kleding en gezicht. Lijkt me knap lastig om dat verborgen te houden als je zoiets van de daken wilt schreeuwen. Ondanks dat ik zelf voorlopig nog niet toe ben aan kinderen kan ik nu al niet wachten op je updates.
Ik denk een lief klein schattig jongetje.
Onwijs veel geluk voor de rest van je zwangerschap!!

Yvonne -

Van harte gefeliciteerd Willemijn, wat een heerlijk nieuws!! Super fijn dat jullie kindje gezond is. Geniet van je zwangerschap en updates zijn zeker welkom:)

Marloes -

Ooooh wat ben ik blij voor jullie! Van harte gefeliciteerd! Ik zag de foto op Insta voorbij komen.. wat een prachtig buikje heb je al! Heel veel geluk samen en geniet van de zwangerschap! Ik zie graag zo nu en dan een artikel voorbij komen.. hihi.. hier of op LLG!

Amy -

Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd!

Nicole -

Super blij voor jullie! Gefeliciteerd!

Kim -

Wow geweldig. Gefeliciteerd!! Wat een super nieuws.
Het wordt natuurlijk een meisje. Jullie opvolgster voor 2wmn en llg;)

Beau -

Wat een geweldig nieuws dit! Gefeliciteerd! :) Ik gok op een jongetje! Ahhhh wat leuk!

Anneleen -

Ooooh jeetje wat ben ik blij voor jullie! Van harte gefeliciteerd met dit fantastische nieuws! Ik wens jullie alle geluk van de wereld, geniet van je zwangerschap en alles wat er nog gaat komen. En jeetje willemijn, wat straal je op de foto’s!

Anna30 -

O Willemijn wat geweldig! Gefeliciteerd!
Ik denk dat het een meisje wordt :)

lucindainwonderland -

Wat super leuk zeg! Van harte gefeliciteerd! We weten allemaal hoe graag je dit wilde en nu is het dan zo ver. Ook wel een opluchting dat de testen allemaal goed zijn denk ik. Geniet van je zwangerschap! xxx Lucinda

Nesrin -

ik moest een kilometer scrollen maar hier komt dan nog een felicitatie:

CONGRATS! Geniet ervan en vertrouw op jouw gevoel, het moederinstinct is er nu al (echt!).
Geweldig nieuws!

Laura -

Ik reageer normaal gesproken nooit, maar ik wil jullie via deze weg heel erg feliciteren met de zwangerschap!! Las het bericht met tranen in mijn ogen aangezien ik via je blogposts wist hoe graag je moeder wilde worden. Het is jullie gegund, heel veel liefde en geluk saampjes! Liefs

Andrea -

Gefeliciteerd!!! Geniet van deze mooie tijd!

elise -

Yes! Gefeliciteerd!

Lisa -

Leuk! Gefeliciteerd!

Josse -

Wauw, ik begon spontaan te huilen. Wat fantastisch :) ik ben super blij voor jullie xxx

Ghislaine -

Wauw Willemijn! Wat een geweldig nieuws ik ben zo blij voor jullie. Ik weet zeker dat jullie geweldige ouders zullen worden die kleine mag zich heel gelukkig prijzen met jullie als ouders. Ik denk en hoop stiekem dat het een meisje wordt want dan kunnen jullie later lekker tutten. Xx

My Creative Life - Marìs -

Gefeliciteerd samen! Wat een opluchting moet dat zijn geweest om te horen dat ze gezond is! Ok ik schrijf ze, misschien zit ik er totaal naast maar ik denk dat jullie een meisje krijgen, ben benieuwd over een paar maanden of ik gelijk had!

Myra de Graaf -

Wat geweldig leuk Willemijn! Ik hoop dat jullie een mooie tijd tegemoet komen en geniet ervan!! Xd

Puck Christine -

Waaaaaahhh gefeliciteeeerd!!! Wat geweldig voor jullie!
Ik denk…. dat het een meisje wordt

Anne -

Gefeliciteerd!!

Maaike -

Wauw Willemijn!
Toen ik de titel las, was ik al gelijk zo vrolijk ervan. Wat enorm leuk voor je, het is je enrom gegund.
Ik hoop dat het allemaal goed gaat en dat je een enorm mooie zwangerschap zult hebben. X

Dana -

Ik reageert nooit maar nu wil ik je wel ff laten weten hoe ongelooflijk mooi ik dit voor jullie vind.
Ik wens je een super fijne mooie onvergetelijke zwangerschap toe, wens jullie al het geluk. Wat super super super fijn.

Bo van Mierlo -

Wauw Willemijn, gefelicteeeeerd! Ik ben zo super hartstikke blij voor jullie zeg! Ik zit ook zeker klaar voor de updates die zullen komen <3

Dana -

aaaaaah! Gefeliciteerd!

Sofie -

Wauw, geweldig! Het blijft heel gek, want ik ken jullie natuurlijk niet persoonlijk, maar toch voel ik kriebels bij het lezen van dit bericht. Ik ben zo ongelooflijk blij voor jullie! Proficiat! Die glimlach gaat voorlopig niet meer van mijn gezicht (en van dat van jullie waarschijnlijk ook niet;) ).

Cherissa Blans -

Wat een hoop reacties! Maar dat mag ook wel op zulk geweldig nieuws! Lieve Willemijn van harte gefeliciteerd met jullie kindje die op komst is, ik ben heel erg benieuwd. Geniet er lekker van! X

Liselore -

Ik reageer nooit maar nu moet dat toch wel even! Gefeliciteerd!!! Wat een geweldig nieuws! Ik heb, net als heel veel, een traantje weg gepinkt, al weken hoop ik dit te lezen! Ik wacht ook met smart op alle updates die gaan komen 😀

Pien -

Wat een fantastisch nieuws!! Ik wens jullie alle geluk toe!
Ik had niet gedacht dat dit nieuws me echt wat zou doen, maargoed met een zielige film en al prikkende tranen achter de ogen houdt ik het met dit nieuws niet droog!
Veel liefs

Lyanne -

Gefeliciteerd Willemijn! Wat een geweldig nieuws!

Tinka -

Wow wat een stralende foto’s ook je Instagram foto zo mooi.
Wat een fijn nieuws en wat goed dat jullie het toch nog even stil hebben gehouden.
Wens je een hele fijne zwangerschap toe.
En laat de mooie foto’s maar komen hoor.

Martine ook gefeliciteerd vast leuk om van zo dichtbij mee te maken ??
groetjes

Ilse -

Lieve Willemijn,

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Een bijzondere tijd! Goed dat je alle spanning van de afgelopen tijd achter je kunt laten en lekker kunt fantaseren over jullie toekomst met jullie kleintje.

Ik ben sinds precies 9 weken moeder geworden van een gezonde knul en na een pittige start vinden we het nu heerlijk. Bijzonder hoe je als partners dichter bij elkaar komt en hoe je wanneer je naar je kindje kijkt dingen gaat herkennen, van jezelf maar ook van je partner. Zo mooi en ik gun het je zo! Geniet!!!

Ingrid -

ooo yes fantastisch!! Gefeliciteerd! Ben ongelofelijk blij voor jullie aaahh ik vermoed een kereltje :)

K -

Gefeliciteerd Willemijn en Djurre! Wat een geweldig nieuws. Ik kijk uit naar de updates!

Suus -

Wauw, wat een mooi nieuws! Superleuk voor jullie! Heerlijk dat je/jullie er nu van kunnen genieten! Je straalt echt zo megaveel op de foto’s Heel mooi om te zien. Nieuw leven is bijzonder.

Jessica -

Wat een geweldig leuk nieuws, gefeliciteerd! Ik las met spanning mee met je, want wij waren zelf ook bezig voor onze nummer 2. En ik ben ook zwanger :D! Ik ben medio december uitgerekend ^.^

Ilse -

Gefeliciteerd! Wat geweldig voor jullie, geniet ervan!

Judith -

Whaaaa gefeliciteerd! En zoveel lieve reacties al! Geniet!

kiki -

Ik ben zo blij voor jullie! Met traantjes die over mijn wangen lopen lees ik dit prachtige bericht! Ik hoop dat je een prachtige zwangerschap hebt! Ik denk dat jullie een meisje krijgen ! Veel Liefsss

Denice -

Gefeliciteerd! Ik had het stiekem al gehoopt aangezien we al een tijdje niets hadden gehoord haha. Ik denk dat het een meisje is!

Laura -

Lieve Djurre en Willemijn,

Van harte gefeliciteerd!
Nu lekker genieten van deze periode in jullie leven!
Tante Martine is vast ook in de wolken haha!

Veel liefs.

Diede -

Wauw! Wat een mooi nieuws! Super voor jullie! Heel veel geluk met deze baby op komst!

Fenna -

Gefeliciteerd, erg leuk! Ik denk een meisje! Ga je t ons nog vertellen of pas bij de geboorte?

Amelie -

Wauw! Ik zou er bijna zelf ook emotioneel van worden! Na alle twijfels, spanning en zorgen toch een gezond kindje onderweg, het is jullie zo gegund! Geniet van de zwangerschap en ik kijk uit naar de updates! Gefeliciteerd!

Natasja -

Wauw! Wat fijn! Van harte gefeliciteerd! Geniet van deze hopelijk prachtige tijd! En je hebt gewoon al een buikje! Ben er maar trots op meid!
Ik denk dat jullie een jongetje krijgen! En nee wat updates vind ik echt niet erg!

Tamara -

Wauw, van harte gefeliciteerd lieve Willemijn en Djurre!! Ik wens jullie een voorspoedige zwangerschap. Dat je maar gezond en gelukkig mag blijven. Hou ons, de lezers, op de hoogte met meer dan zo nu en dan een update!! Dit is zo leuk. Ik weet niet eens hoe ik moet reageren. Ik ben zo blij voor jullie <3

Esther -

Waauuw gefeliciteerd!!!

Sharon -

Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd!!

Maud -

Jaaaaaaaaa gefeliciteerd! Wat een prachtige foto van je, ik pink een traantje weg!

Daaanielle -

Oh wauw je krijgt ook al echt een buikje! Ook al ken ik je niet persoonlijk, ik ben wel zo ontzettend blij voor jullie! Ik gok op een meisje (tot nu toe heb ik bij alle neefjes en nichtjes gelijk gehad dus hopelijk deze keer ook, haha) Heel veel succes en vooral geluk de komende maanden, geniet ervan!!

Laura -

ik word hier echt heel blij van. Wat ontzettend fijn dat jullie kleine wonder gezond is! Geniet van de zwangerschap.

Akkelien -

Geweldig :-) Van harte gefeliciteerd Willemijn en Djurre. Ik volg je al heel wat jaren en ik voel echt blijdschap richting jullie na het lezen van dit stuk! En ik voel… dat het een jongetje gaat worden 😉

Mirjam -

Er biggelt een traantje over mijn wang… Wat een geweldig nieuws. Ik ben ontzettend blij voor jullie. Geniet!

Esma -

Wat een prachtig nieuws! Geniet samen van de komende tijd. Knuffel

Ylonka -

Lieve Willemijn,

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Ik wens je een fijne en voorspoedige zwangerschap zonder al te veel kwaaltjes en pijntjes. Maar het allerbelangrijkste is dat jullie kindje vooralsnog gezond is! Ik volg jullie al ruim twee jaar en ik leef zo met jullie mee. Toen ik las over je kinderwens en je achtergrond liet je me realiseren dat kinderen krijgen niet zo makkelijk is als het voor sommigen lijkt. Desondanks bleef je positief, geduldig en hoopvol en dat is nu beloond. Ik weet zeker dat jij en Djurre hele goede ouders zullen worden. En Martine een goede ‘tante’!!

Een hele fijne zwangerschap toegewenst en ik wacht met smart op updates! En ik gok op een jongetje hihi!

Liefs

Vera -

Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd!

Nicole -

Wauw, wat een nieuws! Stiekem had ik al een voorgevoel.. Bij de vorige posts dacht ik echt; neee, er moet meer zijn!! Ben zo ongelooflijk blij voor je Mijn :) Ik denk dat het een jongetje gaat worden haha. Ik had het bij mijn broertje en zusje ook goed, dus wie weet!! Haha. Ik hoop veel te lezen over de zwangerschap!! “:) Gefeliciteerd en veel geluk met je zwangerschap xxxxx

Marit -

Gefeliciteerd!! Ook ik laat even een comment achter om te laten weten hoe blij ik voor je ben, het is echt geweldig nieuws! En wat fijn dat het gezond is! Ik kan niet wachten op de updates!

Liefs x

Mandy | MakeupyourMandy -

Gefeliciteerd Djurre & Willemijn! Geniet van jullie zwangerschap. Voor je het weet ligt jullie kindje in jullie armen!

Mirte -

OH YESSSSS!!! *stompt met vuist in de lucht!* van harte Willemijn. Hopelijk kun je de grootste zorgen nu los laten en vol op gaan genieten van je zwangerschap. Blogs over dit onderwerp zijn wat mij betreft meer dan welkom! X

Joyce -

Gefeliciteerd! Fantastisch! Geniet met volle teugen van deze heerlijke tijd! Het is zo fijn en bijzonder!

aniek -

Jaaaaaaaaaaaa, op dit bericht heb ik zitten wachten. Gefeliciteerd. Geniet ervan. Ik denk dat het een jongen gaat worden. Waarom? Geen idee, puur gevoel.

Femke -

WAT GAAF! ZO MOOI!
Ben heeeel blij voor jullie!

Chantal -

Super gefeliciteerd!
Ik ben super jaloers op je! Huisje, boompje, beestje en dan nu de baby!
Ik heb met tranen in mn ogen gezeten zo erg gun ik het!
Ik zou zo graag hebben wat jij hebt, helaas heb ik dat niet meer!
Ik hoop stiekem wel een beetje dat je een meisje krijgt, Mooie roze babykamer, lekker tutten straks met tante martine, leuke jurkjes kopen (Heeft Vanilia een babylijn?)
Maar het belangrijkste idd dat het gezond is!
Super tof!
Heel veel geluk met zn 4tjes!

Lisanne -

Gefeliciteerd! Echt super nieuws! Geniet van je zwangerschap!

Myrthe -

Wat ontzettend fijn voor jullie! Ik kijk er naar uit om dit te volgen op jullie blog en ik hoop dat je ook video’s er over gaat maken. Ik denk dat t een meisje word. Gefeliciteerd jullie verdienen het echt! Xx

Judith -

wauw, wat supergaaf! net zoals allemaal anderen traantjes in m’n ogen. Supermooi, en ik ben blij voor jullie!

Rianne -

Ik reageer bijna nooit, maar in dit geval natuuuurlijk wel! Ik volg je al sinds je op je studentenkamer filmpjes maakte en nu een aantal jaar later word je gewoon moeder! Het is je ontzettend gegund en van harte gefeliciteerd, geniet!!

Eline -

Yes! Wat léuk, gefeliciteerd!
Ik ben echt blij voor jullie. Geniet ervan! X

Lotte -

Wauw, gefeliciteerd! Ik reageer normaal echt nooit, maar ik maak hiervoor toch een uitzondering. Hoewel ik wel (nog) geen kinderwens heb vind ik het toch reuze interessant om soms erover te lezen, maar ik vind de echte ‘mommy-blogs’ echt too much(Voor mij dan, snap dat het voor meiden die zwanger zijn/kinderen hebben heel leuk is!) . Er zijn maar weinig bloggers die er wel aandacht aan besteden en alsnog hun ‘eigen’ onderwerpen behouden, maar ik heb er al het vertrouwen in dat het bij 2wmn helemaal goed gaat komen. :)

Ik hoop dat je een heel fijne zwangerschap mag en gaat beleven! Je hebt een spannende tijd achter de rug maar ik hoop dat je er van mag gaan genieten!

Maud :) -

Ooooh Willemijn! Wat een fantastisch nieuws. Ik zag het net op Insta voorbij komen en mijn hart maakte echt een sprongetje. Geweldig!! Heel hartelijk gefeliciteerd aan jou, Djurre en Saar :p!! Ik ben super benieuwd naar alle updates. Leukleukleuk.

Marjolein -

Gefeliciteerd Willemijn! Geniet van je zwangerschap! Ik gunde het je zo 😉

Merel -

Oh wat geweldig willemijn Gefeliciteerd stiekem hoop ik op een meisje zodat jij als moeder zijnde lekker met je dochtertje kan tutte❤️

Iris -

WAUW! Wat ontzettend leuk voor jullie en het is je zo gegund. En je hebt ook gewoon al een buikje!!! Ik denk dat jullie een meisje krijgen. Ga je het vertellen of houd je het geheim? Ik kan nu al niet wachten op al je verhalen. <3 geniet!

Esther -

Wat een fantastisch nieuws Willemijn! Ik word er helemaal blij van. Wat heerlijk dat het voor nu gezond lijkt, nu kun je lekker gaan genieten. Er iets niets mooiers op de wereld dan moeder worden. Sinds 14 maanden ben ik zelf moeder en er is niets waarvan ik meer geniet dan van samenzijn met mijn zoontje. Ik hoop dat je een voorspoedige zwangerschap hebt en dat je kunt blijven genieten. Gefeliciteerd!!

Hilde -

Jaaaaaaaaa eindelijk. Zat al op het bericht te wachten. Gefeliciteerd Willemijn en Djurre (en stiekem ook tante Tien)

Kim -

Zo leuk!! Gefeliciteerd!<3

Deisy -

Gefeliciteerd lieve Martine (en Djurre natuurlijk): het is jullie zo ontzettend erg gegund <3 Ik hoop dat je lekker kunt gaan genieten van het zwanger zijn en dat je een prachtig en gezond wondertje op de wereld mag zetten. Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in lieve dame. X

willemijn -

Supppper supppper supper leuk!

Anne -

Ahh je wilt niet weten hoe blij ik voor jullie ben!! Heel gek, ik zit hier helemaal hyper op mijn stoel terwijl ik jullie eigenlijk niet eens echt ken :p Van harte, veel geluk!!

Ilse -

Aan ik ben zo blij voor je !!
Gefeliciteerd !! X

Kirste -

Wauw wat een geweldig nieuws Willemijn en Djurre. Van ♥-e gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Lekker ervan gaan genieten nu!

Annick -

wow! Gefeliciteerd! Ik ben super blij voor jullie! Ik ben benieuwd naar de leuke updates :)

Lotte -

Wat fantastisch nieuws! Gefeliciteerd! Geniet er met volle teugen van! Voor je het weet houden jullie je kleine wondertje in jullie armen!

Nicky -

Kippenvel en tranen in m’n ogen.. Gefeliciteerd! Geniet samen van de mooie tijd die jullie tegemoet gaan!

Ruth -

wat mooi! Gefeliciteerd! Lees trouw en met plezier jullie blogs, maar reageer eigenlijk nooit. Maar zulk nieuws is reden voor een reactie. Geniet van de roze wolk! :)

Maaike -

Gefeliciteerd!! Oo heerlijk. Geniet ervan!

Mirjam -

Gefeliciteerd Willemijn en wat fijn dat het gezond is!
Geniet ervan samen met Djurre!

Elke -

Wauw!! Kippenvel tijdens het lezen… Gefeliciteerd!

Isa -

Wauw ontzettend gefeliciteed!
Veel geluk en geniet ervan!!!
X

Sanne -

Ohmygod wat leuk dit! Echt geweldig! Super erg gefeliciteerd saampjes. Ik denk dat het een meisje word.

xx Sanne

Silke -

Wauw, wat fijn! Ik zit met een lach naar het scherm te kijken! Gefeliciteerd (:

Marjan -

Dit is FANTASTISCH nieuws lieve Willemijn! Ik gun jullie het geluk van een kindje zo.
En bring on the momyblog!!!!!
Liefs,
Marjan

Tessa -

Oh wat een fantastisch nieuw, Willemijn! Het is je zo gegund en wat een fantastisch nieuws! Liefs xx

JoycevdB -

Ook hier van harte proficiat! Wat een fantastisch nieuws. Ik vind het totaal niet erg als je updates plaatst van je zwangerschap. Super leuk juist!!

Marije -

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH wat super! Van harte gefeliciteerd!

*Doet dansje door de kamer*

Door -

Nog nooit eerder een reactie achter gelaten, al langere tijd volg ik jullie.

Van harte gefeliciteerd Willemijn!! Het is je met alle geluk van de wereld gegund. Geniet van alles de komende tijd! Echt heel heel erg leuk voor je!!!

Liefs door

Ps. Als reclame zie ik onder deze pagina : tips voor een platte buik haha!!!

Ilse -

Jaaaaa, wat ontzettend fijn! Gefeliciteeeeeerd. Wat een heerlijk nieuws zeg, ik vind het zo leuk voor jullie. 😀 En als afgestudeerd pedagoog kan ik niet wachten op de zwangerschapsupdates, haha. Kindjes. <3

Simone -

<3 ik kan me alleen maar aansluiten bij alle reacties! Echt super goed nieuws voor jullie ^_^ op IG zei ik al dat ik een voor gevoel had, niet gebaseerd op foto's ofzo maar ik vroeg me elke ochtend af of er een artikel online zou staan met dit heugelijke nieuwtje! Nogmaals super gefeliciteerd met dit mooie mormeltje in je buik <3 Lekker genieten & ik denk dat jullie team pink gaan worden 😉 X Simone

Vlinder -

Oh wat leuk Willemijn! Ik ben zo blij voor jullie!!! Wauw gefeliciteerd! 😀

Tetsje -

Wauw Willemijn… Wat ben ik blij voor jullie! Jeetje man… ik was gewoon totaal verbaasd toen ik de titel van deze blogpost zag. Ik heb een tijdje geen blogs meer gevolgd, waaronder llg en deze enzo, dus ik ben totaal verrast.. en verschrikkelijk blij. Ik hoop op het beste, en ik heb vertrouwen in het beste. :) Gefeliciteerddd aaahh zo blijjj 😀

Tetsje -

Ik heb trouwens het gevoel dat het een meisje is :)

Danique -

Wauw wat een prachtig nieuws! Gefeliciteerd! Ik ben oprecht heel blij voor jullie en wat een lief buikje heb je al! Geniet voor nu vooral van de komende tijd!!! Liefs

Rosalie (4BeautyandLife) -

Van harte met de zwangerschap! Wat ontzettend leuk om het te lezen. Ik ben 3,5 maand geleden bevallen van een ontzettend lief leuk schattig meisje. Ik heb wel eens over mijn zwangerschap geschreven op mijn blog, dus als je dat wil lezen dan ben je van harte welkom. Je hebt voor 13 weken al een goed buikje hoor! Bij mij was het buikje iets kleiner. Maar uiteindelijk was mijn kindje sowieso niet groot. Met 42+1 ben ik ingeleid en ze was nog geen 2.900 gram. Ze is nu al bijna 6 kilo! Ik vind het erg leuk om je zwangerschapsverhalen te lezen. Zelf ging de zwangerschap zo soepel bij mij, dat ik nu vind dat ik er niet voldoende bij het stilgestaan.

Nou, als het lukt, geniet er van!!! Geniet samen nog even van jullie vrijheid :-) Klinkt suf, maar straks gaat het spontaan dingen doen net iets minder makkelijk. Maar je hebt al een hond, dus daar moet je ook al rekening mee houden (is uiteraard iets anders haha).

Judith -

Zoooo leuk! Ik werd zo blij toen ik het las! Eigenlijk reageer ik haast nooit op jullie blogposts of video’s, maar hier MOEST ik wel op reageren! Ik kan het haast niet geloven, ik ben echt blij voor jullie dat het kindje gezond is. Ik hoop dat je heeel erg mag genieten van de komende 6 maanden :) Ik kijk al uit naar alle blogposts! 😉 Heel veel liefs toegewenst!!! <3

Vink -

Oh Willemijn wat leuk, gefeliciteerd! Ik word er helemaal vrolijk van, ben zo blij voor je! Geniet er van!

Shannon -

Wauw, super nieuws! Van harte gefeliciteerd voor jullie beide! Geniet ervan!
Liefs, Shannon

jj_sara -

Wat een supernieuws lieve Willemijn! Ik ben zo blij voor jullie. Het is jullie zo enorm gegund. Ik wens je een hele fijne, mooie zwangerschap toe! Geniet met volle teugen. En wat heb je nu al een prachtig buikje! Jeetje, ik ben gewoon een beetje door het dolle heen, hoe moet jij je wel niet voelen 😀

gaby -

Van Harte Gefeliciteerd met dit kleine wonder.Vergeet vooral niet te genieten.Heb zelf nooit de ervaring gehad maar heb 2 schatten van “bonus”kinderen zoals ik ze noem.

Michelle -

Woehoe gefeliciteerd!
Ik lees dit bericht met een grote glimlach op mijn gezicht, ik ben zelf nu zwanger van de 2e en ben benieuwd naar de updates.
Ik dacht het al eerder aan je gezicht te zien. Ik denk een meisje, nogmaals gefeliciteerd!

Ina -

Ah, ik word zo vrolijk van deze post. Na je posts had ik me af en toe afgevraagd of je zwanger zou zijn ondertussen of niet. Fijn dat de eerste weken goed verlopen zijn en het kindje gezond is. Geniet van je zwangerschap Willemijn!

Debora -

Proficiat! !!!!! Ik heb zonet een vreugde sprongetje gemaakt. Ben zo blij voor jullie.

Anita te Gussinklo -

Van harte Gefeliciteerd Willemijn & Djurre.
Spannend hoor, ik ben super blij voor jullie en wens je een hele fijne zwangerschap.

Bianca -

Ooh wat geweldig voor jullie! Van harte gefeliciteerd met dit fantastische nieuws! 😀

Dhini -

Wat geweldig Willemijn. Van harte gefeliciteerd! Geniet er van

Nathalie -

Prachtig buikje! Mijn eierstokken die normaal geen kik geven beginnen spontaan van blijdschap voor jullie te rammelen!!

Gefeliciteerd aan jou en Djurre!

marieke -

wooow zoo onwijs leuk voor jullie!! 😀 word er zelf helemaal hyper blij van haha! geniet er van en deel zoveel als je wilt 😉

Daniëlle -

Wauw, gefeliciteerd!!! Ik reageer normaal niet, maar zat toevallig vanmiddag nog te kijken of er stiekem al een nieuwe blogpost online was met een update over jullie kinderwens! Ontzettend leuk, geniet er van!

Steph -

Wauw Mijn, hartelijk gefeliciteerd!!!
Volgens mij heb ik een stukje van de film gemist vandaag (dwz: ik had nog niet in de gaten dat dit artikel online stond) maar zag toevallig net op Twitter iets voorbijkomen dus moest even doorklikken. Wat een super nieuws en wat ben ik blij voor jullie! Hier heb je zo lang van gedroomd en eindelijk is het zover en mag ook jij hiervan genieten. Gefeliciteerd lieve schat, geniet ervan. Je verdient het <3

Demi -

WAUW! Wát een ontzettend gaaf bericht! Van harte gefeliciteerd met deze geweldige boodschap: de zwangerschap van jullie gezonde kindje. Wát prachtig!
Om maar te tonen hoe jullie lezeressen meeleven: ik kreeg zojuist een blij whatsappje van een van mijn beste vriendinnetjes met daarbij je instagrampost, Willemijn. Het leeft niet alleen bij jullie, maar ook bij iedereen die 2WMN leest en dus ook meeleeft..! Laat het naar lekker op je inwerken. Het allerbeste voor jou, Djurre en de baby! Veel liefs, X!

Nina -

Van harte gefeliciteerd! Wat een geweldig nieuws! Hopelijk kunnen jullie, nu jullie weten dat het gezond is, er volop van genieten!

Rebecca -

Wat leuk voor jullie !. Ik reageer niet zo vaak, maar nu moest het wel even. Geniet van de komende tijd. Rebecca
p.s. ik hoop op een meisje

Sara -

Van harte gefeliciteerd Willemijn en Djurre met dit leuke nieuws! En Martine niet te vergeten. Ik denk dat zij een super leuke ‘tante’ zal worden voor jullie kindje. Ik hoop dat de rest van de zwangerschap zo voorspoedig mogelijk mag verlopen en jullie in november een prachtig kindje kunnen krijgen! Geniet!

Mirella -

Ik moet je gewoon nog een keer feliciteren Willemijn. Ik heb zelf twee gezonde kindjes, een meisje en een jongetje. Echt een wonder. Genieten van je zwangerschap. Zo bijzonder. Liefs

Nienke -

Omg Willemijn!! Ik reageer normaal nooit maar ik heb wel alles op de achtergrond gevolg en wat ben ik blij voor je!!! Stiekem een traantje weggepinkt net hahahah. Van harte!

Jeanet -

Fantastisch!! Gefeliciteerd met dit leuke nieuws.
En wat fijn dat hij/zij gezond is.
Geniet!!! <3
Je bent mooi zwanger

Janouk redfashionhead.nl -

Wat een mega leuk en goed nieuws, WAUW! Gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!! Stiekem droom ik ook van dit moment, wil heel graag een kindje maar nog even wachten, ben bijna 24 dus vind mezelf nog iets te jong, al zou ik het dolgraag willen hoor! Mega leuk!

Madelaine -

Ja gefeliciteerd! Wat een super super super leuk nieuws. Ik ben zo onwijs blij voor jullie ❤️. Was gezellig om hier stiekem over te kletsen met de meet and shop in het mooie Groningen. Wat fijn dat je dit mooie nieuws heb gehad vandaag. En nu echt driedubbel genieten! Ik doe met je mee. X

Danique -

Wauw, wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd! Je zou eens moeten weten met wat voor een lach ik dit typ, dit is jullie zo gegund! Ik denk stiekem toch dat het een meisje word :)

Sophie -

Waah van alle opwinding heb ik net mijn berichtje perongeluk niet goed geplaatst (?!). Het staat er in ieder geval niet, haha. Kort samengevat mijn berichtje van net (want die bevatte natuurlijk veel meer woorden omdat ik niet kon stoppen met typen omdat ik ZO blij voor jullie ben!): GEWELDIG NIEUWS, gefeliciteerd!! Al vanaf het begin met je meegeleefd. Mooi buikje. Ennnnn een jongetje. Dikke kus voor jou X

Iris | Todayslipstick -

AH Gefeliciteerd, zooo ontzettend leuk! Geniet van je zwangerschap en die updates vinden we helemaal niet erg!
Liefs, Iris

Shania -

Gefeliciteerd! Ik denk dat het een jongetje is. Ik vind het al geweldig dat het überhaupt gelukt is, en je bent blijven volhouden! Veel plezier de komende tijd.

bibian -

Lieverd,
Ik ben zo blij voor je! Wekenlang hebben we elkaar gesteund en nu, kan je het dan eindelijk bekend maken en hoe! Ik wens je een ontzettende fijne zwangerschap, liefs

Eva -

Waaaaaauw wat een geweldig nieuws! Volg jullie op de voet, plaats eigenlijk nooit een reactie. Dit is toch wel een moment wat het meer dan waard is! Heel stiekem dacht ik het al wel een beetje. Je stond stralender dan dat je al straalde op foto’s. Zwangere vrouwen doen dat nou eenmaal zo mooi;-)
Wens je een hele voorspoedige zwangerschap. Geniet van dit geluk samen met je man!

X Eva

Nadieh -

Gefeliciteeeerd!!!! <3

Amy -

Van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws! Ik kan me goed voorstellen dat de afgelopen weken spannend waren, maar nu kan het grote genieten beginnen! Ik hoop dat je je goed voelt en wens jullie alle geluk van de wereld!

Madebyuna -

Wwwoeeeehoeeee!!! Ahh lieve Willemijn van harte gefeliciteerd! Net als alle andere lezers heb ik vanaf het begin af aan met je meegeleefd en grappig genoeg had ik ergens een vermoedde.. Maar Wauw!! Echt ontzettend goed nieuws. Ga genieten van de zwangerschap en jullie kindje! Het is jullie echt gegund!

Milou -

Wauw! Wat een goed nieuws, ontzettend gefeliciteerd. Ik reageer bijna niet, en ben zelf ook nog niet toe aan kinderen, maar las wel vol bewondering je blogpost over het zwanger worden. Ik hoopte ontzettend voor jullie dat het snel zou lukken en dat het gezond zou zijn, stiekem dacht en hoopte ik het al omdat ik vond dat je gezicht wat veranderd was. Een hele fijne zwangerschap gewenst, geniet ervan!!

Nathalie -

Proficiat!!
Er was een foto of een moment in een filmpje (weet het niet meer goed), tijdje terug waarop ik duidelijk een buikje had waargenomen dat echt wel anders leek als een ik-heb-goed-gegeten buikje, toen dacht ik het al 😀
Hoera! Het gaat zo november zijn, ben zeer benieuwd hoe het allemaal gaat gaan. Veel voorpret alvast 😉

Sanne Marlijn -

Nogmaals ontzettend gefeliciteerd. Ik ben ook ZO ontzettend benieuwd of het een jongetje of een meisje wordt! Maar het belangrijkste is dat het gezond is. Ik kan niet wachten om je prachtig groeiende buik te zien.

Saskia -

Wow wat fijn voor jullie en wat een geluk!
Ik moet zeggen dat ik wel even moest slikken. Ik word gelukkig ook snel zwanger maar mijn lichaam schijnt maar niet te snappen hoe t moet. Net zwangerschap nummer 4 achter de rug (een buitenbaarmoederlijke met verlies van eileider). Maar dit geeft hoop, het kan dus wel! Veel geluk en een voorspoedige zwangerschap gewenst!

Rosalie (4BeautyandLife) -

Ik kan me dat erg goed voorstellen. Ik hoop dat jou het geluk ook gegund is.

Paulien -

Wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd en geniet van jullie zwangerschap! Ik wacht met smart op alle updates!

Mariska -

Ik zag je foto op instagram voorbij komen en betrapte mezelf met een grote glimlach op m’n gezicht. Net zoals vele anderen hier ken ik jullie niet persoonlijk en reageer ik eigenlijk nooit, maar op dit berichtje moet ik toch wel echt reageren…

Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd! Ik wens jullie alle liefde, geluk en gezondheid toe! Geniet ervan! Liefs! xxx

Lieke -

Jeeej! Gefeliciteerd Willemijn en Djurre met dit wondertje!

Xaviera -

Wauw wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd met jullie zwangerschap Willemijn en Djurre, ik ben heel erg blij voor jullie. 😀 Ik wens jullie een prachtige tijd toe, geniet ervan!

Tessa -

Als je eens kon zien met wat een grijns ik hier op mijn gezicht zit! Ik zit letterlijk OMG te piepen. Wat ben ik blij voor je!! Zo ontzettend blij! Gefeliciteerd Willemijn en natuurlijk Djurre ook! Fingers crossed voor jullie tweetjes dat alles goed blijft gaan!
xxx

Bo -

ahh wat fijn voor jullie! Gefeliciteerd<3

Anouk -

wow! Wat een leuk nieuws en van harte gefeliciteerd! Ik en mijn vriend zijn er ook erg aan het overnadenken om de pil vaarwel te zeggen hihi.. Maar dat blijft toch een spannende en ingrijpende beslissing. Geniet van je zwangerschap en alles wat komen gaat, en erg leuk als je ons op de hoogte houdt. :) Xoxo

Charlotte -

Lieve, lieve Willemijn. Ik heb, geloof ik, nog maar een keer eerder gereageerd.. Jaren geleden iets in de trant van dat je mijn rotdag een stuk beter had gemaakt, tijden voor jullie samen gingen bloggen. De laatste jaren ben je als een soort voorbeeld gaan dienen omdat je in levensfases mij net een stapje voor bent (jong, lang samen, een huis kopen..). Daarom dat ik op dit nieuws zelf een beetje emotioneel reageerde, ik ben zo blij voor je! Ik wens jullie alle geluk van de wereld en ik ben blij dat je blogt!

Jeanne -

Geweldig, wat een fantastisch bericht! Geniet van je zwangerschap, samen met Djurre! En ik kijk al uit naar alle updates en foto’s van je zwangerschap, heel bijzonder dat we het een beetje mogen volgen!

Marit -

Gefeliciteerd! Wat een spannende tijd was dat zeg. Knap dat je dat buikje zo goed verborgen hebt weten te houden. 😛

manon -

Wat gaaf!!!
Gefeliciteerd Willemijn, ik reageer normaal nooit, maar dit is zeker een reden om dat te doorbreken.
Ik wens jullie alle geluk van de wereld toe!
Dikke kus

Akosua -

Echt supergoed nieuws! Gefeliciteerd!

Isabel -

Zwanger zijn is echt een wonder! Super gefeliciteerd en ik denk stiekem dat jullie een zoontje krijgen. Heel veel geluk en dat jullie een prachtig gezinnetje mogen worden.

Liefs,

Isabel

Martinelucia -

Wat een ongelofelijk heerlijk nieuws lieve Willemijn en Djurre!!!
Ik zit met tranen in mijn ogen dit blogje te lezen en je laatste foto te bekijken. Wat een wonder en wat fijn dat het gezond is.
Wat hebben jullie je de afgelopen tijd bezig gehouden met of het allemaal zou kunnen en lukken en dan nu meteen zo snel en gezond. Echt fantastisch. Ik ben er een beetje sprakeloos van en ontzettend blij voor jullie!
En wat heb je al een prachtig buikje!!!!
Geniet geniet geniet! En ik geniet op afstand een beetje met j0u/jullie mee!

xxxxxxxxxx

Lauren -

Gefeliciteerd Willemijn (en natuurlijk ook Djurre!) xxx

Inge -

Jaaa wat fantastisch!! 😀 Op de m&s had je het al een beetje door laten schemeren, maar nu je met zekerheid weet dat het gezond is kan je het eindelijk van de daken schreeuwen!
Ik wens jullie een hele goede zwangerschap toe. Dat jullie samen maar ontzettend mogen genieten van deze bijzondere periode, tot er over een half jaartje nog iets (iemand) veel bijzonderders zich bij jullie gezinnetje zal voegen! Begin maar op tijd met voorbereiden, want voor je het weet staat hij/zij op de spreekwoordelijke stoep. 😉 Kus!

Tasja -

WOoohoooo!!! Gefeliciteerd 😀
Echt heel leuk om te horen en hoop dat alles goed gaat! Geniet ervan :D:D:D

Kelly -

WAUWWWW!!! Ik zag de titel en de tranen schoten in m’n ogen! (Al wil ik zelf echt geen kinderen haha) Maar ik heb al je blogs gelezen van de risico’s enz. en je wilde het zo graag! Fijn dat het nu gelukt is, en dat het ook nog een gezond is, is natuurlijk prachtig nieuws voor jullie! Het is jullie gegund :)
Liefs Kelly

Kelly -

Ohja, en ik zie jullie al lopen met een klein divaatje!

Melissa -

Gefeliciteerd, wat ontzettend leeeeeuk. Mijn begeleider van stage is ook 13 weken zwanger. Hoe toevallig!!! :)

Milou -

Wauw, wauw, wauw! Nooit laat ik een reactie achter maar ik kreeg kippenvel bij het lezen van een bericht. Wat ben ik blij voor jullie! Geniet met volle teugen lieve Willemijn (& Djurre) !

Tessa -

Yessss Willemijn wat geweldig!! Ben zo blij voor jullie! ‘T wordt sowieso een prachtkind, van binnen en van buiten! En qua geslacht…. Uhm… Ik gok op een jongetje!

Thirza | lifethingsbythirza -

Je hebt trouwens ook al een prachtig buikje! Kan niet wachten om meer te lezen over het getrappel in je buik, de kleine kleertjes, de kamer klaarmaken en natuurlijk het verloop van je zwangerschap! Ik wens jou en Djurre nog heel veel geluk samen! xoxo’

Thirza | lifethingsbythirza -

Van pure blijdschap kom ik niet eens meer uit mijn woorden hahah! Ik bedoelde natuurlijk de verloop van je zwangerschap 😉

Martina -

Wauw wauw WAUW!!! Ik lees dit nieuws met een oprecht gevoel van blijdschap! Ik heb regelmatig aan je gedacht, helemaal doordat de mama- emoties hier ook door mijn lijf gieren. Zooooo leuk dat je je nu kunt gaan voorbereiden op de komst van jullie kleintje, hoop dat je na de positieve uitslagen ook echt kunt gaan genieten van de zwangerschap en de spanningen een beetje los kunt laten! Ik moest laatst zelf ineens naar het ziekenhuis voor de kleine waardoor ik ineens niet meer zo zorgeloos naar mijn zwangerschap kon kijken als hiervoor. Nu kan ik langzaamaan weer gaan “genieten” van de kleine kwaaltjes die bij mijn termijn horen. Voel je je zelf een beetje goed? En gaan jullie het geslacht verklappen? Ik kijk uit naar je updates, geniet van de mooie periode Willemijn! En natuurlijk ook gefeliciteerd voor Djurre, mama en papa in spe!

Havi -

Gefeliciteerd! Ik ben heel erg blij voor je Willemijn, echt waar. Ik hoop dat je een gezond kindje krijgt, een gezond kindje die een hele lieve moeder heeft. Ah ik vind het zo leuk!! Je bent zo’n lieve meid! En ik denk dat niemand het erg vindt als je af en toe een update doet, wij (bijna allemaal) zijn zo nieuwsgierig! Geniet van deze mooie periode, het komt vast goed! Ik geloof dat het goed komt en zie nu al je eerste blogpost na de bevalling voor me. Ik leef met je mee :)

Kus, Havi

Sabrina -

Gefeliciteerd! Ik ben echt zo blij voor jullie!

Melle -

Wauw ik was zo verrast en blij toen ik alleen al de titel las. Wat geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd :)

Lisanne -

Waauw gefeliciteerd! Wat ben ik ontzettend blij voor jullie! Jullie zullen geweldige ouders worden en ik gun het jullie van harte! Ga lekker genieten van de komende tijd :)

Celina -

Oh wat een ontzettend gaaf nieuws! Ik ben zo blij voor jullie en ik hoop dat je een super makkelijke en leuke zwangerschap zult hebben waar je lekker van kunt genieten. Ik ben erg benieuwd naar updates en vind het eigenlijk best leuk om af en toe een artikel te zien waarin je verteld over de zwangerschap of laat zien wat je allemaal hebt gekocht voor de kleine spruit.

Sarah -

Waaaauw, super! Ik ben zo blij voor jullie! Gefeliciteerd! ♡♡

Daniëlle -

Aaah Willemijn, wat tof nieuws! Ik ben zo blij voor jullie, het is eindelijk gelukt! Ik gun het jullie heel erg, gefeliciteerd!

Stephanie -

Aaaaah zo leuk, wat fijn!! Van harte gefeliciteerd!! <3

Ais -

Waaaauw wauw wauw wat geweldig zeg van harte gefeliciteerd Willemijn!! Wat leuk om dit mee te mogen lezen zeg :-) gewedig! gefeliciteerd!!!

Mandy -

AAAH ik was zo blij voor je toen ik het las!
Gefeliciteerd voor jullie allebei en heel veel succes met je zwangerschap en geniet ervan!

Roos -

Oh wauw meis, je buikje staat je ZOOOO goed! Jullie verdienen het! Zo blij dat jullie lieve kindje gezond is. Ik kan niet wachten om hem/haar te zien :)

Thirza | lifethingsbythirza -

Wauw geweldig nieuws! Ik ben onwijs blij voor jullie, het is jullie echt gegund! Je straalt helemaal, trotse mama! 😉 Geniet van het nieuws en de zwangerschap, het gaat zo snel voorbij! Ik hoop dat de rest van je zwangerschap ook goed verloopt en dat jullie kleine wondertje gezond ter wereld mag komen! Ik weet zeker dat jij en Djurre goede ouders worden! En ik denk dat jullie een jongetje krijgen 😉 xoxo’

Sharon -

Van harte gefeliciteerd Willemijn. Ik kan haast niet begrijpen hoe je je voelt en hebt gevoeld met die onzekerheid. Want ik ben zelf pas 19. Maar ik wens je veel geluk en gezondheid toe. Xxxx een van je vaste vlog kijkers.

maaike -

Gefeliciteerd!! wat ontzettend leuk voor jullie :) :)

Kristel -

Hartelijk gefeliciteerd met de zwangerschap! Normaal reageer ik nooit, maar hier moest ik toch even op reageren. Ik heb zo met je meegeleefd en gehoopt dat je snel zwanger zou zijn en dat is gelukt! Nogmaals van harte gefeliciteerd en geniet er maar van!

Jhemyla -

Ik ben echt zoooooo blij voor jullie!!! Ik heb altijd met veel aandacht je artikelen gelezen over zwanger worden en nu ben je gewoon zwanger en is de baby GEZOND. Lieve Willemijn, geniet ervan en van alles wat op je pad komt. En wat een prachtig buikje heb je al. xoxo

Annemijn -

Wauw, ik moet er gewoon van huilen, lieverd. Ik had je blogs over Zwanger?! gelezen, en ik merkte hoe moeilijk het voor jullie was dat het jullie zo lastig werd gemaakt om zwanger te worden. Ik heb ontzettend veel gebeden voor jullie, en het is gelukt! Misschien kijken jullie er anders tegenaan, maar ik ben God dankbaar dat Hij jullie heeft geholpen, en dat Hij mijn gebed heeft verhoord. Wauw ik huil nog steeds, wat een geweldig nieuws lieverds <3 Heel veel geluk met z'n tweetjes <3

Marieke -

Wat ontzettend fijn voor jullie! Ik las het al op instagram, maar ben helemaal blij nu ik lees dat het gezond is! Wat superfijn, het is jullie zo gegund 😀 Ik denk dat het een meisje word, maar ik ben heeel benieuwd :)

Lilian -

Gefeliciteerd!! Wat heerlijk zeg voor jullie! Zo fijn dat het gezond is! En wat heb je al een mooi buikje! Prachtig! Het is jullie zo gegund! Na alle zorgen de afgelopen weken nu lekker genieten :-)

Esmay -

Van harte gefeliciteerd! Ik ben superblij voor jullie! Dikke kus xx

Mila -

Yay! Super! Gefeliciteerd!!

Ik gok op een jongen! :)

Elly Kellner -

Joehoe!! Woop woop! :) Wat geweldig nieuws!
Gefeliciteerd, super super!

Myrna -

Jaaa gefeliciteerd!! Wat een geweldig nieuws. Ik hoopte stiekem al dat je snel een aankondiging zou maken dat je zwanger bent want gun het jullie zo, en nu is het zo ver! Geniet ervan en ik kan niet wachten met al je updaten! Gefeliciteerd!!

Janneke -

ik dacht t al! Leek t te zien op n foto haha. Gefeliciteerd! Fijn te horen dat t gezond is! Geniet ervan samen

Janneke -

JAAAAAAA! ZO ONGELOFELIJK BLIJ VOOR JULLIE! Van harte gefeliciteerd! Geniet van wat komen gaat. En of het nou een jongetje of meisje wordt, hij/zij boft in elk geval met zulke lieve ouders!

Laura -

Wauw! Gefeliciteerd Willemijn, ik kon niet anders dan deze post met een dikke vette glimlach lezen. Het is jullie zo gegund! Geniet er maar lekker van, je gaat het vast fantastisch doen! Liefs.

Nynke -

Wat een geweldig, super leuk en fantastisch nieuws!!
De afgelopen weken had ik al zo’n idee, maar yay, het is echt zo! Mijn eerste ingeving was een jongetje, dat vind ik wel bij jullie passen, haha.
Mooi buikje krijg je al en hopelijk geen kwaaltjes?
Geniet ervan mommy and daddy to be!! 😀 <3

Harma -

Wauw, wat super leuk! Gefeliciteerd :)

Lisa -

Wauw Willemijn, ik reageer voornamelijk nooit op internetblogs. Ik lees ze met ontzettend ontzettend veel liefde en plezier maar blijf zoals ze zeggen een ‘stille lezer’ 😉 (1e reactie ooit dit hihi) Maar na dit bericht kreeg ik een glim van blijdschap en een ontzettend sterk gevoel om je een warm berichtje te sturen. Na alle spannende berichten is het zo fijn dit nu te lezen! En wat straal je met een prachtige ‘belly’ op komst! Het is je enorm gegund, ook al ben ik een complete buitenstaander. Geniet énorm van dit prachtige proces samen met Djurre en ik wens jullie heel veel geluk in de toekomst met jullie 1e kleintje :) you go mom! Veel liefs

Priscilla -

Van harte gefeliciteerd! Ik wens je een hele fijne zwangerschap toe.

beau -

Willemijn! Wat ontzettend fijn en geruststellend! Ik vind het heerlijk om in jullie levens mee te mogen kijken, en mee te leven met jullie gevoelens. Na al die heftige blogs over mogelijke zwangerschappen is dit toch echt een cadeautje nietwaar? Het is jullie gegund! Martine ook gefeliciteerd 😉

Johanna -

Willemijn, wat een fantastisch nieuws zo op de maandagavond! Ik lees dit terwijl de kleine in mijn buik flink aan het trappelen is. Wat fantastisch dat jij over niet al te lange tijd ook dit getrappel mag gaan voelen! Super gefeliciteerd, het is je gegund!!

Kim -

oh Willemijn, wat is dit fantastisch nieuws!!!! Ik leef al een tijdje met jullie mee en ik wil jou en Djurre heel erg feliciteren met dit nieuws. Geniet er met volle teugen van!!!

Joyce -

Gefeliciteerd Djurre en Willemijn! Ik reageer nooit maar leefde erg met je mee de laatste updates. Kan niet wachten op de blogjes over zwanger zijn en de komst van de baby!

robin -

Yeeeeh super gefeliciteerd geniet van de mooie tijd ik denk een jongetje:)

Maura -

Hier ook even reageren, maar dan wat uitgebreider!
Ontzettend gefeliciteerd!!! Wat een bijzonder nieuws! Ik volg jou/jullie bijna vanaf het begin als enorme lurker, maar ben wel met jullie meegegroeid. De artikelen over de moeilijkheden rondom zwangerschap/ erfelijkheid las ik vol bewondering. Het zijn onderwerpen die me aanspreken en waar ik me enorm mee kan identificeren. Dat het nu zo ver is en dat nu alles goed is, dat moet een enorme opluchting zijn. Gek genoeg kreeg ik het zelf een beetje warm toen ik het las. En je kent me niet eens! Whahaha! Maar dat neemt niet weg dat ik oprecht blij en gelukkig voor jullie ben dat jullie papa en mama worden en Martine tante ;-). Geniet van deze mooie tijd!

Nienke -

whaaaaat! Proficiat!!! Ik wens jullie een behouden en fijne zwangerschap :) ik denk nog niet aan kinderen maar ik hoop toch dat er er veel over gaat schrijven! Van zwangerschapskleding tot tips over babykamer en de rol van de vader… Ik wil alles weten 😉

Mandy -

Lieve Willemijn en Djurre,
Tranen lopen over de wangen, zo ontzettend blij ben ik voor jullie. Telkens als er een blog kwam over zwangerschap en het eindigde negatief baalde ik zo voor jullie.
Ik hoop dat de komende goed gaan en jullie mogen genieten van een fijne zwangerschap en bevalling.
Hoe voel je je de afgelopen weken?
Geniet er heel veel van en van harte gefeliciteerd!

Anouk -

Wat een enorm geluksmoment! Van harte met jullie zwangerschap! Je straalt!

Chamali -

Ondanks dat ik eigenlijk nooit reageer vond ik dit meer dan een berichtje waard. Van harte gefeliciteerd! Wat een mooi nieuws!!

Manon -

Willemijn en Djurre, van harte gefeliciteerd! Wat geweldig! Kippenvel hier!

majorie -

Wowwowwow, ik zag je foto op instagram en meid, kan niet omschrijven hoe blij ik voor je ben! Ik wens jou en Djurre een hele fijne zwangerschap! :)

Michelle -

WAUW! Hartelijk gefeliciteerd. Ik ben zo blij voor jullie!
Het is jullie van harte gegund.
Geniet ervan!

Ik denk trouwens dat het een meisje wordt :)

Denise -

Lieve Willemijn en Djurre, wat een geweldig nieuws! Helemaal kippenvel, het is jullie zo onwijs gegund! Stiekem denk ik dat het een meisje is, waar jij en Martine dan heerlijk mee kunnen tutten haha maar ik hoop vooral dat het helemaal gezond is. Geniet ervan! Dikke knuffel!

diedeke -

Wauw,wauw, wauw. willemijn, ik ben zo blij voor je! Ik volg jullie al vrij lang, en reageerde de laatste tijd vrij weinig, maar las wel mee en volgde je reis naar het zwanger worden. Ik ben gewoon zo blij voor je dat ik nu glimlachend in de trein zit! Je mag trots op jezelf zijn en wordt vast een geweldige moeder!

Deveny -

Ah wat super, ik ben echt super blij voor jullie! Van harte gefeliciteerd en geniet ervan! xxx

Nicoline -

Gefeliciteerd! Wat ontzettend spannend allemaal, maar wat een mooie en fijne uitslag! Nu alleen maar genieten! Geniet van dat groeiende kindje in je buik want het is zo november!

Nicoline -

Oh en ik gok een meisje!

Wendy -

Willemijn!! Wat fantastisch!! En wat een schitterend mooie stralende foto met je al behoorlijk zichtbare babybump!!

Dat heb je goed verborgen gehouden en wat zal het een opluchting zijn geweest toen het nieuws kwam. Geniet! Gefeliciteerd! Ik kan niet ophouden met uitroeptekens tikken!! 😀

Annemieke -

Sinds het eerste artikel over je kinderwens, zat ik stiekem te wachten op dit moment. Zo leuk! Enorm gefeliciteerd, geniet de komende tijd intens van het kleine/grote wondertje in je buik. En heel eerlijk…..we blijven als lezeressen supergraag op de hoogte 😉

Ivet -

aaaaah wat fantastisch! dat het zo snel mag lukken, wat geweldig! het is jullie ook zo gegund willemijn! Geniet van de komende tijd, en die updates, wij gaan ervan smullen.
Gefeliciteerd!
xxx

Petra -

Van Harte Gefeliciteerd!!!!! Volgens mij hebben heel veel bezoeksters naar deze blogpost uitgekeken, net als jullie zelf waarschijnlijk 😉 Geniet ervan en ik kan niet wachten op de updates!

Ilse -

Wat een super leuk nieuws .Gefeliciteerd nicht

Laureen -

Wat geweldig Willemijn! Ik hoopte het al zo en ik werd echt emotioneel toen ik dit las, ik gun het je zo!

Vera -

Wat fantastisch!! Ik leefde stiekem met jullie mee, post nooit een berichtje maar ik moet jullie nu toch echt even feliciteren!!! Geniet van de zwangerschap en van elkaar, jullie worden/zijn een prachtig gezinnetje! Oh en ik denk een meisje… Liefs Vera

Elize | girlonthewhitebike -

Zo leuk!!! Gefeliciteerd! Wat een mooi moment zeg! Heel erg gaaf! uk ben benieuwd naar de updaten en je hebt al een ini mini buikje::))

lisanne -

Wat super leuk! ik ben heel blij voor jullie, veel geluk! Updates zijn leuk, laat maar komen 😉

Daisy -

Gefeliciteerd lieve Willemijn & Djurre! En natuurlijk Martine ook@ 😉 een hele fijne zwangerschap toegewenst. Ik denk dat je een meisje krijgt! (Kan niet wachten op de baby shoplogs!) x

Esmee -

Whaaaaa!!! Yes !!! Gefeliciteerd :)

Jana -

Oh, een dikke proficiat Willemijn en Djurre! Fantastisch dat alles goed gaat! Ik wens jullie echt een prachtige zwangerschap en een even prachtig kindje!

Sanne -

Wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd!
Ik hoop dat je een hele fijne zwangerschap zult hebben. X

Michelle -

Gefeliciteerd jullie beide! het is jullie zo gegund! En jaaa zwangerschapupdates zijn leuk. Het wordt een meisje trouwens!

Pien -

Wat geweldig!
Zo leuk hoe je zo straalt op de foto’s.
Ik ben hartstikke blij voor jullie.
Xx

Lisanne -

Lieve, lieve Willemijn. Van harte gefeliciteerd! Ik ben zo ongelooflijk blij voor jullie en voor zover het nu duidelijk is, gezond. Een groot wonder, waar je heel gezegend mee bent. Ik wens je alle goeds toe en ik weet zeker, als het een meisje word, haar eerste lipstickje staat al in de kast 😉 Je word vast een geweldige moeder. Veel liefs…

Siri -

Ik reageer eigenlijk nooit, maar wow, gefeliciteerd! Het is echt ontzettend grappig hoe je met iemand kunt meeleven die je nog nooit hebt ontmoet, maar ik ben echt ontzettend blij voor jullie! Geniet ervan!

Tamira -

Gefeliciteerd! X

Jennifer -

Gefeliciteerd! Geniet er samen van.

Sophie -

Ooohh Willemijn, wauw, wat leuk, WAT LEUK! 😀 Gefeliciteerd! Stiekem had ik al een beetje het vermoeden.. 😉 Maar wat een geweldig nieuws en wat ontzettend fijn om te horen dat het qua gezondheid allemaal goed lijkt te zitten, dat moet een enorme opluchting zijn.

Oh en dat buikje staat je prachtig. <3

Murl -

Jaaaaa Sooph jij zei het al toen bij de Essence Longlasting Lipliner van LLG 😛 Willemijn gefeliciteerd! jullie wens komt uit en je mag er ook nog eens volop van genieten want jullie kindje is gezond! Wat heb je al een prachtig buikje! En natuurlijk moet je ons op de hoogte houden! Geniet er van! <3

Heleen -

Wat een geweldig nieuws! Ik dacht vanochtend bij het zien van de maaltijden in je diary (geen zalm/rosé/rauw vlees) al dat het misschien raak zou kunnen zijn, had niet zo snel al een bevestiging verwacht! Hoop dat je vanaf nu een voorspoedige zwangerschap zal hebben waarbij je grootste zorgen het kiezen van de naam en het inrichten van de babykamer zullen zijn. P.s Ik denk dat het een jongetje is.

laura -

wauw wat ben ik blij voor jullie super leuk echt waar! ik gok op een meisje. ik denk ook dat je een hele goeie moeder gaat zijn!

Jessica -

De tranen rollen over mijn wangen… Wat ben ik ontzettend blij voor jullie! Echt waar! Zo vreemd dat ik zo met je meeleef terwijl ik je niet eens “echt” ken.

Maaike -

Wat een geweldig nieuws! En zo fijn dat de testen ook allemaal positief zijn, heel veel geluk!

Fleur -

Wat een heerlijk en geweldig nieuws!! Veel geluk toegewenst!!!!!

Anouk -

Ahh, wat superleuk voor jullie. En gefeliciteerd, ik hoop echt dat alles goed gaat en dat het kindje uiteindelijk gezond en wel op de wereld zal komen. Ik werd er zo superblij van om dit te lezen..
Liefs, Anouk

Ren -

Oh, wat ben ik blij voor jullie! Wauw! Gefeliciteerd! Ik word hier heel blij en verdrietig avn tegelijk, heel mooi :)

Marieke -

Van harte gefeliciteerd! Hoewel ik jullie alleen online ken, ben ik zo blij voor jullie! Geniet van je zwangerschap en heel veel geluk!

Meike -

Wat een prachtig nieuws! Gefeliciteerd! Geniet ervan.

Simone -

Wauw, wat onwijs leuk voor jullie! Van harte gefeliciteerd!! Ik lees eigenlijk altijd alleen maar mee, maar heb echt meegeleefd met je stukjes over zwanger worden, dus moest nu wel even reageren! Ik ben echt blij voor jullie!!!

Karlijn -

Ahhh geweldig!! Super fijn dat het allemaal zo goed gaat en dat de uitslagen van de test positief waren! Gefeliciteerd! Geniet ervan samen!

Kimberley -

Onwijs gaaf nieuws!!! Van harte gefeliciteerd en nu lekker genieten! <3

Annagreet -

Heeeey lieve Willemijn (en Martine ook hoi :])

Wat zit ik hier met een glimlach op de bank. Gefeliciteerd! Het eerste wat ik wilde doen toen ik het las was het aan mijn vriend vertellen. Ik was helemaal enthousiast, maar hij heeft geen idee wie je bent en waarom ik zo enthousiast was.
Jullie. Oelen als een soort vrienden/familie. Ik leef zo met jullie mee en vind jullie hele grote inspiratiebronnen.
Ik wens jouw en Djurre heel veel geluk, wijsheid, liefde en mooie momenten toe.
Kusjes en geniet ervan :)
Liefs!

Eliza -

Gefeliciteerd! Geniet van je zwangerschap <3

Mirjam -

Oooooh, wat leuk!!! Wat fijn dat het nieuws eindelijk gedeeld kan worden :) enne… Het wordt een jongetje denk ik :)

Louise -

Wow, wat een goed nieuws! Gefeliciteerd!!!

stacey -

Gefeliciteerd, geweldige nieuws :) Ik moet zeggen dat ik dacht dat je zwanger was – de laatste paar looks of the day waren anders dan anders (alleen het gezicht en dan de onderkant, dus geen buik te zien). Een gezonde zwangerschap toegewenst Willemijn x

marie -

willemijn.. ik ben zo ontzettend blij voor jou en Djurre!! een paar keer had ik de blogs gelezen waarin het allemaal niet fijn meer ging en ik had al een paar keer gedacht: wat zou het fijn zijn voor Willemijn (+Djurre:) dat ze zwanger werd, en toen hoorde ik van de blog :) Gefeliciteerd!! geniet van jullie samenzijn voor en na de zwangerschap♥ liefs

Jelka -

Van hart gefeliciteerd!!! Ik hoop dat je zwangerschap nu ook vlotjes verloopt. Ik had ergens al zo’n vermoeden :) ik ben ontzettend blij voor jullie!!

Marijke -

Wat leuk, proficiat!!

Lotte -

Kippenvel, wat een wáánzinnig nieuws! Gefeliciteerd Willemijn, jullie voelen ook een beetje als vriendinnen voor mij en ik kijk er dan ook vreselijk naar uit om mee te lezen/kijken met je zwangerschap. Geniet van deze prachtige tijd, wat fantastisch (en alle andere superlatieven die je kan bedenken!)

Irene Elbertsen -

Gefeliciteerd, geniet, liefs Irene

Lisa -

Ahhh, zo leuk nieuws! Ik ben zo blij voor jou en je vriend! Geniet ervan en nog veel geluk samen! :)

Lisa -

Oops, bedoelde je man natuurlijk, ben gewoon erg excited voor jullie, haha 😛 😀

Karlijn -

Gefeliciteerd! Zo leuk voor je!

Tessa -

Wat een top nieuw! Je straalt! Ik wens jullie een fijne zwangerschap toe. :)

madelon -

Oh Willemijn onwijs gefeliciteerd! Op de een of andere manier dacht ik het aan je te zien op foto’s, ben zelf zwanger misschien dat het me daardoor opviel. Ik denk dat jullie een heerlijk manneke krijgen.

Elisa -

Wat een geweldig nieuws! Ik ken je niet, maar kreeg een grote glimlach op mijn gezicht toen ik je berichtje op Instagram zag. Ik ben enorm blij voor jullie. Geniet van de roze wolk!

Lieke -

ZO leuk nieuws en wat fijn dat het gezond blijkt te zijn. Gefeliciteerd, Willemijn. Geniet van deze mooie tijd :)

Vera -

Wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd!! Ik zag de foto op instagram en ik was echt meteen heel blij voor jullie en ben meteen naar 2wmn gegaan om dit te lezen en jullie te feliciteren!
Geniet ervan! liefs vera

Suzanne -

Ik dacht het laatst al te zien, van harte gefeliciteerd!! Geniet van deze bijzondere tijd 😀

Marinne -

Wat een geweldig nieuws!! Van harte gefeliciteerd! Ga er maar heerlijk van genieten!

Quinty -

Aaah super leuk! Gefeliciteerd lieve schat, het is jullie gegund! X

Lysanne -

Oh wauw Willemijn! Ontzettend gefeliciteerd!! Ik leefde zo mee met je blogs over het zwanger worden de afgelopen maanden! Ben zo ontzettend blij voor jullie! Ik sta zowat te springen, terwijl ik je niet eens persoonlijk ken! Het voelt alsof m’n vriendinnetje heeft verteld dat ze zwanger is! Echt fantastisch voor jullie! Ik wacht met smart op de komende updates!!

Lysanne -

Oh en ik gok een jongetje!

Rowan -

Van harte gefeliciteerd. Geweldig nieuws! Ik gok op een meisje :)

melissa -

Aaahhh gefeliciteerd!! Met tranen in mijn ogen lees ik dit berichtje. Omdat ik heel erg blij ben voor jullie!! Geniet ervan!

Dunjah -

Oh!!!!! Wat ontzettend mooi! Ik spreek voor velen wanneer ik zeg dat dit het nieuws is waar wij ook al maanden op hopen!!! Jeetje wat gaaf zeg en super gefeliciteerd voor jou en Djurre! En Martine: TANTE!! Haha geniet van deze heerlijke tijd!

Vera -

Yessss, wat een fantastisch nieuws! Van harte gefeliciteerd, het is jullie zo gegund!
Hele leuke foto ook, wat straal je zeg!

Shanna -

Van harte gefeliciteerd! Enne, een Jongen!

Marieke -

Wauw! Wat een ontzettend leuk nieuws! Gefeliciteeerd!

Romee -

Ik reageer nooit, maar dit is een reactie waard. Het is je gegund, Willemijn! Lekker genieten. Ik kijk uit naar je blogs, vind je persoonlijke blogs de beste: heerlijk eerlijk en goed geschreven.

Laura -

Gefeliciteerd lieve Willemijn, Djurre en natuurlijk Saar!
Ik hoop dat jullie een hele mooie en gezonde zwangerschap mogen beleven en het kind met een goede gezondheid op de wereld mag komen.
Ik denk zelf dat het een jongentje word, is dat goed hihi?
Ben benieuwd naar de updates en over een paar maanden je babyshower!!

xxxx

P.s: laat je lekker in de watten leggen!!

Marit -

Wat geweldig! Ik ben heel blij voor je, gefeliciteerd!! X

Iris -

Ik reageer eigenlijk nooit, maar wat is dit geweldig nieuws!! Gefeliciteerd en geniet van je zwangerschap. Nu al zin in de blogposts over het verloop! X

madelief -

Wouw Willemijn, ik je gewoon stralen. Heeeel veel geluk gewenst!

Halima -

Ik ben zo blij voor je! Gefeliciteerd! 😀

Marloes -

Ohhh wat een geweldig nieuws! Ik zat net hardop te juichen, m’n vriend vroeg waarom. Ik zei “Willemijn is zwanger!!” Hij: “wie is Willemijn?!” Haha!! Ontzettend gefeliciteerd!!

Fenna -

Wat geweldig!
Ik ben heel blij voor jullie :)
Geniet ervan :)

Marjon -

Wauw wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat alles goed gaat en dat jullie de komenden tijd optimaal kunnen genieten van de zwangerschap:)

Elles -

Proficiat meid, Djurre natuurlijk ook!

Tessa -

Wat fantastisch! Gefeliciteerd, ik ben zo blij voor jullie! Wat een mooi buikje heb je al, ik denk dat het een meisje is :) Geniet van alles!

Lisette -

Lieve willemijn!
Klinkt stom maar als moeder die je die dingen. Al een aantal weken valt het me op aan je gezicht en hoe je kijkt. De foto’s die je maakt. Ik ben ongelofelijk blij voor je. Als mama van een gezonde boy kan ik je vertellen dat het mooiste is wat je mee kan maken. Geniet van de tijd die komen gaat! En ga je op de voet volgen.

Kusjes

Denise -

Daar hoef je geen moeder voor te zijn hoor ;-). Ik zag het ook al een poosje.

Jane -

Ik reageer normaal nooit maar hier moet ik toch echt even op reageren. Wat super, ik zag de foto op Instagram en werd er helemaal blij van :) Gefeliciteerd, geniet er van!

Gwen -

Lieve Willemijn en Djurre,

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap, het is jullie onwijs gegunt! Jullie zullen fantastische ouders worden!

Liefs,
Gwen

Esmee -

Gefeliciteerd! Wat een leuk nieuws! :)
Ik denk een meisje 😉

Manon -

Wat een ongelofelijk goed nieuws! Gefeliciteerd en ik wens jullie beide al het geluk in de wereld. Het is jullie gegunt!

Miranda -

Ooh wauw Willemijn wat een geweldig bericht!:) ik ben heel blij voor jullie beide, gefeliciteerd samen! Lekker genieten nu en veel plezier met alle leuke babyvoorbereidingen!:)

Shirley -

Ah ik ben zo ongelofelijk blij voor jullie! En dan ook nog zo’n mooi buikje al! Gefeliciteerd en een heel mooie en fijne zwangerschap gewenst X

Fatima -

Wohoooooooooow!!!!! Superblij voor jullie! Ik zat hier echt hardop yesssss te roepen bij het lezen van je artikel haha! Heel veel genieten van elkaar!!!

Danella -

Gefeliciteerd met je zwangerschap. Echt ontzettend leuk voor jullie!

Bregje -

Gefeliciteerd, geniet er van!

Audrey -

Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd!

Laat ik er eens een voorspelling ingooien: een meisje dat geboren wordt op 26 november!

Larissa -

Ah kippenvel gewoon, gefeliciteerd! Ik heb met tranen je vorige blogs over zwanger worden gelezen en vooral de blog waarin het mis ging. Ik ben onwijs blij voor jullie!

Wat betreft jongetje of meisje? Ik gok op een meisje! Je hebt met die 13 weken al een behoorlijke buik en ik hoor vaak bij verwachting van een meisje dat je sneller een bollere buik hebt dan wanneer men een jongetje verwacht! Ik heb 5 zwangeren om mij heen momenteel en tot nu toe klopte die theorie bij hen allen!

Ik wacht geduldig af haha!

Tessa -

Gefeliciteerd! Heel veel geluk en liefde!

Jules -

Oh wauw! gefliciteerd! je hebt het zeker verdiend en ik hoop dat het een gezond kindje wordt! M’n hele dag is er blijer van geworden :)

Anouk -

Wat geweldig voor jullie! Het is echt een wonder dat ondanks alle obstakels het gelukt is! En toch nog vrij snel.

Twee van mijn kleine neefjes komen allebei “uit het ijs”. Ikzelf, ben een van de 8 zwangerschappen die mij moeder heeft gehad. Waarvan er 2 zijn ” gelukt “, mijn broer en ik. Ook zij heeft een chromosoomafwijking.

Helaas heb ik het zelf ook geërfd. Vandaar ook mijn interesse in al jouw ervaringen! Ik vind het geweldig om te lezen dat het toch zo kan gaan! Geeft mij moed voor over een jaar of 10 😉

Gefeliciteerd! Geniet van alles!

Karin Éénig wonen -

Van harte gefeliciteerd, wat geweldig leuk! En zo fijn dat het kindje gezond is, kan me niet voorstellen hoe moeilijk het wachten op de uitslag moet zijn geweest. En dan nu hopelijk genieten zonder zorgen 😀 Wat vind je zus ervan dat je zwanger bent? (p.s. waar komt dat mooie buikje ineens vandaan? Hihi, laatst kon ik niets ontdekken ;))

Willemijn -

Lange vesten en jasjes zijn al weken mijn ‘redding’ 😉 Mijn zus weet het nog niet, we wachten nog even. Ze kan niet zo goed bevatten hoe lang het nog duurt dus we stellen het nog even uit. Anders is ze er heel erg mee bezig. Maar ze gaat het geweldig vinden!

Karin Éénig wonen -

Snap ik helemaal, voor haar is het concept tijd natuurlijk lastig. Krijg je misschien elke week de vraag waar het kindje blijft :) Ben wel heel benieuwd hoe ze zal reageren als de tijd daar is, lijkt me erg leuk voor haar, en voor jullie om haar reactie te zien!

melanie -

gefeliciteeeerd
ik denk dat hef een meisje wordt
xxxx geniet er van xx

Tessa -

aaaah gefeliciteerd! Ik dacht al: waarom is er al een tijdje geen artikel meer geplaatst over dit onderwerp. :p
wat een geweldig nieuws, het is je zo gegund.

Marieke | MyOwnGlossy -

Wauw wat ben je al dik! Zo fijn! Xx

Laura -

Haha, wat een heerlijke opmerking vind ik dit! Helemaal mee eens! Enne.. ik denk een meisje!

Sanne -

Oh, echt geweldig! Ik vind het zo leuk voor jullie. Ik wens jullie een prettige en goed verlopende zwangerschap toe. Ik kan niet wachten op de updates haha! x

Noa -

Gefeliciteeerd! Ik denk dat het een meisje wordt! Geniet ervan!

Renate -

Ahh ik heb deze hele blogpost met een glimlach gelezen. Ik ben ontzettend blij voor jullie en wat zie je er prachtig uit op de foto’s. GEFELICITEERD!

Maud -

Yeessss gefeliciteerd! Super leuk nieuws. Geniet van je zwangerschap.

Anita -

Wat onwijs leuk! Gefeliciteerd!!!

Ilja -

Wat een mooi nieuws! !! Geniet ervan saampjes. Mooi huisje heb je al trouwens!

Matthea -

Wauw!! Wat te gek! Gefeliciteerd lieve Willemijn en Djurre! Meegeleefd met je ‘dagboekverhalen’ en wat is het is dan bijzonder om te lezen dat het gelukt is. Geniet van deze mooie tijd en ik denk dat jullie een jongetje krijgen! :)
Liefs!

laura -

hier kan ik me helemaal bij aansluiten! van harte gefeliciteerd x

Margriet -

Wauw, wat een geweldig nieuws! Ik vind het zo leuk voor jullie. Van harte gefeliciteerd!
Ik dacht nog bij het bekijken van je weekoverzicht: wanneer zal er weer een update komen en wat zal daarin staan.
Geniet van de komende periode en ik ben heel benieuwd naar de komende updates (je verveelt mij er in ieder geval niet mee! :))

ROOS -

Wat een ontzettend leuk nieuws! Wat fijn dat het allemaal zo goed is verlopen allemaal!

Marije -

Van Harte gefeliciteerd met dit wondertje! Bij de meet&shop had ik al zo’n vermoeden door al die baby-kinderafdeling bezoekjes 😉 hahaha. Geniet ervan! Ik hoop zó dat het allemaal goed gaat. Al het geluk in de wereld gewenst! Liefs

Daisy -

Wat fijn, gefeliciteerd! Ik dacht het op je instagramfoto (van 2 weken geleden, op een brug in amsterdam) al te zien, maar ik wilde het niet vragen. Geniet ervan!

Esther -

Wauw Willemijn, ik volg 2wmn al vanaf het eerste artikel en al die tijd hoopte ik het al, wat prachtig, van harte gefeliciteerd!

Sanne -

Wat leuk! Gefeliciteerd!

Nikki -

Wat leuk om te lezen! Gefeliciteerd en geniet ervan! <3

Heleen -

Het is je zo ontzettend gegund!
Van harte gefeliciteerd :)

Debora -

Geweldig Willemijn!! Gefeliciteerd 😀 😀

Carolle -

Van harte gefeliciteerd! Wat een geweldig nieuws en wat bijzonder dat jullie toch zo snel een gezond kindje gegund is! Ik wens jullie alle geluk. Geniet ervan!

britt -

Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd en geniet ervan!! :)

Silke -

Het zullen mijn eigen hormonen wel zijn, maar ik heb dit gelezen met tranen. Wat ontzettend mooi en het is jullie zo gegund! Ik denk dat het een meisje word, iedereen om me heen (inclusief ikzelf) krijgt nu een meisje. Geniet er van samen, het gaat straks ineens veel te snel!

Tineke -

Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd, ik ben zo blij voor jou en Djurre! Geniet er van meid!
Liefs Tineke

Quinty -

Gefeliciteerd! Wat onwijs leuk voor jullie en wat een mooi buikje heb je al!

Chantal -

Welkom wonder!

Sarah -

ohh super gefeliciteerd!! Heel veel plezier toegewenst in de komende periode :) Ik ben ontzettend blij voor jullie en kijk uit naar de updates.

Minke -

Wauuw, wat fantastisch! Gefeliciteerd voor jullie beide! Geweldig nieuws!

Tessa -

Ik zag net de foto op instagram en ik werd er gelijk helemaal blij van. Als ik sommige blogposts zag van jouw verhaal duimde ik elke keer weer, en nu is het eindelijk weer zover! Ik ben superblij voor je en hoop op een fijne, goede zwangerschap!

Manon -

Wat ontzettend leuk!!
Van harte gefeliciteerd!

Anne -

Ongelooflijk fantastisch geweldig bijzonder!
Mijn eerste reactie in jaaaaaren op llg & nu dus 2wmn, maar oh wat wens ik jullie veel geluk!

Sanne -

Zo ontzettend fijn nieuws :) Ik ben heel blij voor jullie, gefeliciteerd! x

Puk -

omg Willemijn, wat ontzettend leuk voor je en natuurlijk gefeliciteerd! Wat een geluk dat het gezond is en dat het zo snel is gelukt! Ik hoop dat het kindje uiteindelijk ook gezond en wel de wereld op komt en dat jullie dan als een gezinnetje kunnen genieten. En geniet ook van deze periode want het is sneller voorbij dan je denkt!
Ik kan stiekem niet wachten tot nieuwe updates.
Liefs, Puk ♡

Yasemin -

GEFELICITEERD!!! Ik ben zo blij voor jullie, echt waar! Ik kreeg een extreem blij gevoel toen ik je foto op instagram zag! Jullie hebben het verdiend! En volgens mij krijgen jullie een meisje, ik zag je buikje en meisje schoot me gelijk te binnen. Geniet er van!

Dita -

Gefeliciteerd, wat super!!

Sanne -

Oh mijn hemel, wat leuk! Ik ben heel erg blij voor jou en voor Djurre, en ik kan niet wachten op de updates 😉 heel veel geluk gewenst! Liefs <3

romy -

Wat ben ik ontzettend bij voor jullie! Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Dominique -

Oh wat fijn om dit nieuws te lezen! Het is echt het mooiste wat er bestaat, zo’n klein mensje dat in je groeit! Op dit moment ben ik ook zwanger (28 weken) en het gaat zo snel! Geniet ervan en wat goed om te lezen dat hij/zij gezond is! Zelf denk ik een zij hihi.

Miek -

Superblij voor jullie! Gefeliciteerd :)

Nikki -

Gefeliciteerd!! Wat een leuks nieuws zo op de maandagavond. Geniet van je zwangerschap 😀 xx

Angela -

Gefeliciteerd. Dit is echt geweldig nieuws, kreeg er gewoon kippenvel van :)
Als stille lezer is dit mijn eerste reactie op jullie site, maar vind het helemaal geweldig voor jullie.
Geniet van je zwangerschap <3

mirte -

Gefeliciteerd!!!! Zo fijn dat het gelukt ia en natuurlijk dat het gezond is!! Ik denk dat het een jongetje wordt!

Anouk -

Wauw! Wat een mooi bericht. Geniet van deze periode! Liefs

Amal -

Ben zo blij voor je ♡
Ik denk dat het een meisje wordt.
Gefeliciteerdd willemijn

Lotte -

Geweldig, zat er vanmiddag nog over na te denken!, zou leuk zijn als er opeens een blogbericht stond. And there it is.. Ik gun het jullie zo!
Hele fijne tijd samen toegewenst.

x

Lianne -

Aaah, gefeliciteerd! :)
Ik vind je wel iets voor een jongetje, maar hoe dan ook, ieder kind is gewenst!

T -

Waaauuw wat leuk, van harte gefeliciteerd! Ik ben ontzettend blij voor jullie! :) Ik wacht vol smart op alle updates. Het moet vast een heerlijk gevoel zijn om “het lot uit de loterij getrokken te hebben”, geniet ervan! :)

Linda -

Wow willemijn wat fijn voor je! Echt fantastisch nieuws zeg. En wat heb je al een mooi buikje! Gefeliciteerd 😀

Esther -

Gefeliciteeerd!! Mega blij voor jullie! en het wordt een meisje toch? Stond op insta hihi! Liefs

Esther -

Sorry! Ik las meisje ipv mensje! Ik denk eigenlijk een jongetje hihi.

eline -

Ik ben zo zo blij voor jullie Willemijn! Veel geluk en liefde toegewenst in deze spannende maar mooie periode in jullie leven!

love -

Wauw.. geweldig!!!!! Lekker genieten van je zwangerschap :) het is en blijft een wonder

naomi -

Super gefeliciteerd! ik denk een meisje….

Kelly -

Aaaahhhh gefeliciteerd!!! Ik ben zo blij voor jullie! Ik heb regelmatig aan je gedacht en mij afgevraagd of je zwanger bent. Super spannend en wat een onzekere tijd hebben jullie achter de rug. Geweldig nieuws dat jullie kindje helemaal gezond is! Ik wens je/jullie een hele fijne zwangerschap toe!

Nicky -

Wat fantastisch Willemijn ! Al vanaf het begin leef ik met je mee, terwijl ik je alleen van internet ken. Dit is echt een heel mooi bericht en ik zit dit dan nu ook met een glimlach achter mijn laptop te typen. Ik wil hierbij jou en Djurre dan ook feliciteren en geniet van de zwangerschap. Heel veel liefs en xxxx

Charlotte -

GEFELICITEERD. Oh jeetje wat ben ik blij voor jullie! Geniet ervan en ik wacht met smart op de updates <3

Reageer ook