7 dingen die ik doe op een vrije dag

Op de blog van Vera en Suzanne kwam ik een artikel tegen over wat Vera op haar vrije dag doet. Ik vond het leuk om te lezen en inspireerde mij om hier ook wat over te schrijven. Dit zijn 7 dingen die ik doe op een vrije dag.

Grote wandeling met Saar

Als ik een vrije dag heb is dit iets wat ik standaard doe. Het liefst ga ik dan naar het bos of het strand. Nu is een strand hier niet echt in de buurt, dus wordt het meestal het bos. Ik vind het heerlijk om dan een paar uur te gaan wandelen.

Opruimen/schoonmaken

Tja, dit is natuurlijk gewoon iets dat moet gebeuren en op mijn vrije dag doe ik meestal wel wat klusjes in het huishouden waar ik op dagen dat ik moet werken niet aan toe kom of niet zo veel puf voor heb.

Lezen

Ik lees niet heel erg veel, maar eigenlijk vind ik het wel heerlijk om te doen! Op mijn vrije dag probeer ik dan ook steeds vaker er een boek bij te pakken. Even mijn telefoon aan de kant, laptop dicht en lekker wegdromen bij een boek.

Netflix/series kijken

Luvvvvv series! Pretty Little Liars, Orange Is The New Black, White Collar, you name it.

Iets leuks met Djurre

Als Djurre en ik tegelijk vrij zijn proberen we meestal wel wat leuks te doen. Dagje Schiermonnikoog, ritje naar zee, lunchen in de stad of naar de biscoop. Gewoon even weg met z’n tweetjes!

Iets leuks met mijn moeder

Ook komt mijn moeder op een gezamenlijke vrije dag wel eens langs. Meestal gaan we dan gezellig shoppen.

In de tuin zitten

Nu het weer lente is, de zon meer gaat schijnen en de temperatuur oploopt vind ik het heerlijk om lekker in te tuin te zitten. Soms zit ik gewoon een uur lang met mijn ogen dicht in de zon, te genieten. Soms lees ik een boek en soms kletsen Djurre en ik gewoon gezellig. En het allerliefst gaan we aan het eind van de dag lekker barbecuen of buiten eten. Hmmm!

Wat doe jij graag op een vrije dag?

15 reacties

Priscilla -

Heel herkenbaar dit artikel. Ik doe ongeveer dezelfde dingen als jij als ik vrij ben. Ik vind films en series kijken altijd heel leuk en wandelen met de hond is ook favoriet.

Miriam -

Super relaxt! Ik doe eigenlijk een beetje hetzelfde, maar soms doe ik ook helemaal NIKS (zó relaxt!)

Marnel -

Op een vrije dag kijk ik youtube filmpjes…. 😉

Cindy -

Ik ga graag bloggen op mijn vrije dag, want ik werk gewoon 4 dagen in de week. Verder ga ik graag sporten, als mijn vriend vrij is doe ik graag leuke dingen met hem.

Jana -

Leuke dingen 😀 Op een vrije dag ruim ik meestal helemaal mijn kamer op. Of bloggen doe ik ook op een vrije dag, altijd leuk haha! 😀 x

Margot -

Als het kan dan vind ik het heerlijk om een paar uur weg te duiken in een goed boek.

Eline -

Ik ben op mijn vrije momenten ook regelmatig achter de TV te vinden, verslaafd aan alle series die ik kijk :) HEERLIJK IS DAT! Ik doe het ook alleen als ik vrij ben dus dan kan ik er extra hard van genieten :)

anna -

Wat leuk om te lezen, zo herkenbaar ook! Al zou ik echt veel meer moeten lezen.

Lauriëtte -

Ongeveer hetzelfde als in jouw lijst! Hoewel we de laatste tijd wel iets minder weg gaan omdat we geen auto meer hebben.

Naomi -

Ik doe eigenlijk precies hetzelfde het liefst op een vrije dag 😀
x

Kirsty -

Leuk om te lezen en heel herkenbaar ook! Zelf moet ik helaas vaak ook wel opruimen en schoonmaken op vrije dagen, maar daarnaast lees ik ook graag, kijk ik graag een film of serie of ga ik opstap met mijn vriend. Wat ik trouwens ook wel heel leuk vind om zo af en toe te doen is om samen iets lekkers te bakken :) Ik probeer het alleen niet te vaak te doen omdat ik zelf helemaal niet van zoete baksels houd haha, ik vind alleen het maken zo ontzettend leuk! (Gelukkig eet vriendlief het meeste altijd wel op)

Daniëlle -

Ik doe eigenlijk precies dezelfde dingen, behalve dat ik geen hond heb. Ik ga vaak even een middag met mijn moeder de stad in om bij te kletsen, of ik ga een dagje weg met mijn vriend. Lezen doe ik normaal gesproken altijd al heel veel, dus in mijn vrije tijd pak ik daar ook momentjes voor.

Dita -

Dit soort dingen doe ik ook altijd op een vrije dag. Heerlijk een hele dag voor jezelf.

Anniek -

Ah, bij al die ideeën word ik spontaan helemaal relaxed, haha! Fijn dat je op zo’n dag lekker een paar uur kan wandelen met Saar, als je een hond hebt doe je dat toch sneller dan zonder hond. Terwijl het zo fijn is. Door de combi school + bloggen heb ik eigenlijk altijd wel wat te doen, ik merk dat ik het ook best lastig vind om echt niets te doen!

Iris | Todayslipstick -

Herkenbaar! Schoonmaken, leuke dingen met mijn vriend of moeder doen en lezen of series kijken is ook iets wat ik op een vrije dag doe. Voor mij komt bloggen hier ook bij, want ik ga doordeweeks gewoon naar school!
Liefs, Iris

Reageer ook