2Vlog: Bevrijdingsdag

Afgelopen dinsdag waren we vrij vanwege Bevrijdingsdag. Mijn schoonvader logeerde met zijn gezin in een gezellig huisje in de buurt en wij gingen op bezoek. Ik neem je mee in deze vlog!

9 reacties

Kirsty -

Leuke vlog! En het moet kunnen toch zo’n dagje ongezond eten :) Alleen jammer dat je sportschema in de war zit, ik heb dat zelf ook wel eens, alleen ik ben zo’n luie donder die daarna dan gewoon meteen een maand niet meer sport ofzo haha!

Daniëlle -

Ik vind jullie vlogs zo leuk! Mooie nagellak heb je op, trouwens 😉

Lotte -

Dit is een van de weinige blogs waar ik het eindstukje na de vlog ook kijk, ik word zo vrolijk van jullie muziekje!

Suzanne -

Yay, een vlog! Ik keek weer uit naar een vlog, heb ik even gemist. Leuk om te zien!

Dita -

Yeah, weer een leuke vlog! :)

lucindainwonderland -

Ook niet de traditionele bevrijdingsdag dus, heb ik ook niet gedaan! Ik zat trouwens ook in de auto toen hier de storm uit brak, was ook wel even eng. Vind het weer een hele leuke vlog zo met de familie. xxx Lucinda

Iris | Todayslipstick -

Yay, een vlog op mijn verjaardag! Ik ga hem vanmiddag lekker kijken.
Liefs, Iris

Suzanne -

Gefeliciteerd Iris! <3

Reageer ook