Designer bag verzorgen en bewaren

Sinds we onze Mulberry tassen lieten zien, kregen we vaak de vraag hoe we deze onderhouden. Het leek me leuk om hier een video over te maken en zo heb ik meteen weer een klusje van mijn ellenlange to-do lijstje gestreept. Ik laat je zien hoe ik mijn leren tassen verzorg!

22 reacties

Jasmijn -

Kan ik deze tips ook gebruiken voor Chanel tas van kalfsleer?

Christel -

Hoi toffe video. Iemand een idee hoe je de onderkant een een Alma LV schoon krijgt. Ik heb hem vorige week per ongeluk aan de passagierskant op de grond gezet waar het nat en vuil was. Gevolg…Tas naar de haaien. Allemaal vlekken. HELP???

Eva -

Wat een leuk video weer.
Ik verzorg die van mij ongeveer hetzelfde., alleen poets ik krassen er soms nog uit met een sponsje en neem ik mijn Louis Vuitton tas af met parfum- en vet vrije babydoekjes. Ideaal voor tassen die niet van leer gemaak zijn 😉 xx

Elise -

Leuk filmpje! Ikzelf heb een LV maar in die paar jaar dat ik hem heb ook nog nooit iets aan gedaan.. Buiten wat krasjes op de hardware (voornamelijk aan het slotje door de sleutels) nog niets aan te zien! :)

Marnel -

Ik verlangde alleen nog maar meer naar zo’n tas bij elk shot dat je hem ging “schoonmaken”….zo mooi!!! Belangrijk idd dat je ze goed verzorgt!

me -

In principe kun je het gewoon beschermen en verzorgen als leren schoenen…of is dat tegenwoordig ook niet meer “in” om die te verzorgen?

Nienke -

super handig, dit had ik nodig! Is een extra stok achter de deur om mijn MJ die ik nu een maandje heb te gaan verzorgen :)

ilham -

Mijn taupe, safianoleren MK vormt totaal geen probleem en lijkt zichzelf te verzorgen. Mijn ecru portefeuille van hetzelfde materiaal daarentegen!

Shaz -

Wat een handige en goede video zeg!

jose -

Wauw wat een handige video!! Oprecht nog nooit zo’n video gezien terwijl dit juist heel belangrijk is…(nu nog een designer tas kopen, maar goh, studenten..) misschien ook leuk om een keer een video te maken over designerschoenen verzorgen? En dan de verschillende materialen? Of is dat een beetje van hetzelfde?

Margot -

Handige video! Ik heb zelf een witte leren tas, maar die is best wel vergeeld. Heeft iemand misschien hoe ik dat weer kan herstellen?

Shirley -

Heel erg maar ik verzorg ze helemaal niet. Gelukkig worden veel tassen van mij daar alleen maar mooier van :p

Lindsey Beljaars -

Zo’n video is altijd handig. Ik verzorg leren schoenen altijd erg goed maar bij tassen heb ik hier eigenlijk nog nooit over na gedacht.

Syl -

Ik heb zelf een leren Fossil tas en daar ben ik best zuinig op, maar toch sluipt het onderhouden er soms bij in.

Dita -

handige video. Ooit wil ik nog eens een mooie designer tas.

Ina -

Handige video, ik heb mijn Michael Kors tas stiekem nooit verzorgd, oeps. Misschien moet ik dat even doen.

suus -

Handige video! Ik heb geen designer tassen (niks voor mij) maar wel gewone leren tassen. En ik moet altijd zo lachen als 1 van jullie voor die plant zit, net zo’n stralenkrans lijkt het dan.

Iris | Todayslipstick -

Ik heb de video op youtube bekeken, wat een prachtige tas heb je! Vooral de kleur is echt uniek. Handige video, zelf heb ik (nog) geen designer tas. Ik zag toevallig dat jullie een LLG aftiteling hadden geplaatst, ipv 2WMN.
Liefs, Iris

Willemijn -

Oooh suf haha! Foutje in de montage :)

Liset - Beautydagboek -

Volgens mij is er iets mis gegaan met het embedden van de video, maar ik heb hem even op YT bekeken :). De tips zijn heel bruikbaar, ik heb een Michael Kors tas die ik tot nu toe (heb hem 3 jaar) nog niet echt verzorgd heb, dus dit is een fijne herinnering daaraan ;).

lucindainwonderland -

Ja als je er veel geld voor neer legt, dan is de verzorging inderdaad belangrijk. Wel leuk dat je toegeeft dat je het bij deze die je laat zien nog nooit had gedaan. Het is in ieder geval handig om te weten. Heb zelf (nog) geen designer of leren tas. xxx Lucinda

Benay -

Handige video. Heb ‘m via YT gekeken. Eigenlijk nooit over nagedacht over het verzorgen van dure tassen. Met schoenen die je het ook natuurlijk en het zijn beide producten die ik intensief gebruik.

Reageer ook